Νέα

Πόσοι γυρίζουνε χωρίς να γαμήσουνε;

• Μέλος που άνοιξε το νήμα seitan
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 1K
  • Εμφανίσεις 46K
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 1 άτομα (0 μέλη και 1 επισκέπτες)

erinal

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
16 Δεκ 2008
Like
91
Πόντοι
866
χαχαχα ευχαριστώ :)

τι μου θύμισες τώρα μ' αυτό που έγραψες... πριν πολλά χρόνια, είμαι για σ/κ με φίλους σ' ένα νησί (δεν θυμάμαι ποιό, αλλά δεν έχει κ σημασία). Αργά, μέσα σε μπαρ με ημίφως, χορεύει μπροστά μου μια σούπερ-καβλιάρα γκόμενα κ φυσικά δεν χάνω την ευκαιρία να την πέσω κ ν' αρχίσω το παιχνίδι... τελικά καταλήξαμε μετά από κάτι χουφτώματα στα σκαμπώ να με πιπώνει σε μια σκοτεινή γωνία... η φάση είναι ότι την συγκεκριμένη γκόμενα την "έπαιζα" με τα μάτια όλο το χειμώνα σε διάφορα μαγαζιά που τύχαινε να συναντηθούμε με άσχετες παρέες αλλά όλο μου έκανε την δύσκολη... μέχρι εκείνο το βράδυ μετά από τα σφηνάκια κ λόγω "διακοπών" (όπως μου είπε αργότερα...) έριξε την μυτούλα της!
Η πλάκα είναι, ότι όταν έτυχε να την ξανασυναντήσω μερικούς μήνες μετά, πάλι στο άσχετο σε διαφορετική παρέα μέσα σε μαγαζί, έκανε πως δεν με ήξερε! Της έστειλα όμως ένα MMS της στο κινητό κ της θύμισα την βραδυά της ακολασίας... με αποτέλεσμα να με ακολουθήσει μετά από λίγο στην τουαλέτα όπου της φρεσκάρισα την μνήμη κι από κοντά όπως έπρεπε... κι από τότε, όποτε τύχει να βρεθούμε, είναι όλο αγκαλίτσες κ φιλάκια... ;)

τι λε ρε φιλε... δηλαδή την εκβίασες για να τσου πάρει πίπα με το εμ εμ εσ και μας το παίζεις και μάγκας; για φτύσιμο είσαι και μετα θέτε και καλή συμπεριφορά... Αλλα τι περιμένεις τέτοια γίδια που ναι μερικοι..

Εγγρ.
14 Μαΐ 2009
Κριτικές
7
Like
2
Πόντοι
66
τι λε ρε φιλε... δηλαδή την εκβίασες για να τσου πάρει πίπα με το εμ εμ εσ και μας το παίζεις και μάγκας; για φτύσιμο είσαι και μετα θέτε και καλή συμπεριφορά... Αλλα τι περιμένεις τέτοια γίδια που ναι μερικοι..
και αυτη γιατι να μην του κανει μια πιπιτσα καλε;

Επισκέπτης
Εγω μολις γυρισα και θα ξανα φυγω συντομα. Ειμαι αυπνος και μεσα στη βρωμα.

Βαλτε με σε αυτους που γυρισαν χωρις να γαμησουνε. Αλλα με τοσες μπυρες και μπαφους που επινα και να μου καθοταν καμια σιγα μην εβρισκα τρυπα.

Αντε 3-4 μερες ακομα δουλεια και παλι διακοπες...............

Επισκέπτης
Παρτε κι ενα τραγουδακι που το ακουγα καθε μερα και γουσταρα........

Δε γαμιεται κι η Μυκονος.

(Αυτο κανονικα παει στο αλλα θρεντ με τις ελλεεινιδες...........)

easyrider77

Μέλος
Εγγρ.
6 Ιαν 2007
Κριτικές
6
Like
242
Πόντοι
86
Εγω μολις γυρισα και θα ξανα φυγω συντομα. Ειμαι αυπνος και μεσα στη βρωμα.

Βαλτε με σε αυτους που γυρισαν χωρις να γαμησουνε. Αλλα με τοσες μπυρες και μπαφους που επινα και να μου καθοταν καμια σιγα μην εβρισκα τρυπα.

Αντε 3-4 μερες ακομα δουλεια και παλι διακοπες...............

Χαχααα..!!  τα ειπες ολα λεμε..  :2funny:

rebel 7

Μέλος
Εγγρ.
12 Μαΐ 2009
Like
0
Πόντοι
1

παραμυθια της χαλιμας λεει...

Υπουργός

Ανώτερος
Εγγρ.
6 Σεπ 2006
Κριτικές
41
Like
2.029
Πόντοι
8.235
Παιδια εγω δεν ξερω τι λετε αλλα εγω σημερα το βραδυ θα παω να γαμησω ..... βρειτε που θα παω να γαμησω ??????

Duracell

Τιμημένος
Εγγρ.
18 Οκτ 2005
Like
86
Πόντοι
66

Mάλλον δεν κατάλαβες τι έγραψα... το mms μου το είχε στείλει εκείνη... κ μετά, όταν ξανασυναντηθήκαμε, το'παιζε πάλι "αφ'υψηλού" κι έκανε πως δεν θυμόταν τίποτα... οπότε κ της το έστειλα για να θυμηθεί, όπως κι έγινε! ;)

erinal

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
16 Δεκ 2008
Like
91
Πόντοι
866
Mάλλον δεν κατάλαβες τι έγραψα... το mms μου το είχε στείλει εκείνη... κ μετά, όταν ξανασυναντηθήκαμε, το'παιζε πάλι "αφ'υψηλού" κι έκανε πως δεν θυμόταν τίποτα... οπότε κ της το έστειλα για να θυμηθεί, όπως κι έγινε! ;)

έβγαζε η ίδια φωτο την ωρα της πιπας δηλαδη ; σωπα ρε μεγάλε.... χχαχαχαχχαχαχ

Duracell

Τιμημένος
Εγγρ.
18 Οκτ 2005
Like
86
Πόντοι
66
έβγαζε η ίδια φωτο την ωρα της πιπας δηλαδη ; σωπα ρε μεγάλε.... χχαχαχαχχαχαχ

Κατ' αρχήν, εγώ δεν έγραψα ότι το mms ήταν bj! Δικιά της φωτό ήταν, γυμνή, που είχε βγάλει μόνη της (δεν ξέρω πότε) σε καθρέφτη...

silva!

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
13 Δεκ 2008
Κριτικές
3
Like
14
Πόντοι
166
χαχαχα ευχαριστώ :)

τι μου θύμισες τώρα μ' αυτό που έγραψες... πριν πολλά χρόνια, είμαι για σ/κ με φίλους σ' ένα νησί (δεν θυμάμαι ποιό, αλλά δεν έχει κ σημασία). Αργά, μέσα σε μπαρ με ημίφως, χορεύει μπροστά μου μια σούπερ-καβλιάρα γκόμενα κ φυσικά δεν χάνω την ευκαιρία να την πέσω κ ν' αρχίσω το παιχνίδι... τελικά καταλήξαμε μετά από κάτι χουφτώματα στα σκαμπώ να με πιπώνει σε μια σκοτεινή γωνία... η φάση είναι ότι την συγκεκριμένη γκόμενα την "έπαιζα" με τα μάτια όλο το χειμώνα σε διάφορα μαγαζιά που τύχαινε να συναντηθούμε με άσχετες παρέες αλλά όλο μου έκανε την δύσκολη... μέχρι εκείνο το βράδυ μετά από τα σφηνάκια κ λόγω "διακοπών" (όπως μου είπε αργότερα...) έριξε την μυτούλα της!
Η πλάκα είναι, ότι όταν έτυχε να την ξανασυναντήσω μερικούς μήνες μετά, πάλι στο άσχετο σε διαφορετική παρέα μέσα σε μαγαζί, έκανε πως δεν με ήξερε! Της έστειλα όμως ένα MMS της στο κινητό κ της θύμισα την βραδυά της ακολασίας... με αποτέλεσμα να με ακολουθήσει μετά από λίγο στην τουαλέτα όπου της φρεσκάρισα την μνήμη κι από κοντά όπως έπρεπε... κι από τότε, όποτε τύχει να βρεθούμε, είναι όλο αγκαλίτσες κ φιλάκια... ;)

ττης την θυμισες στελνοντας τη φωτο που σου εστειλε εκεινη που την ειχε τραβηξει μονη της γυμνη????

:huh: :huh: :huh: :huh:

Επισκέπτης
Κατ' αρχήν, εγώ δεν έγραψα ότι το mms ήταν bj! Δικιά της φωτό ήταν, γυμνή, που είχε βγάλει μόνη της (δεν ξέρω πότε) σε καθρέφτη...

και? το ιδιο δεν ειναι?

και πραγματικα εγω εκτιμω του άντρες που κάνουν ότι δεν με ξερουν όταν πρεπει, όπως και εγω έπισης κανω ότι δεν τους ξερω.

πραγματικα θα θελα αν βγεις βολτα με τη γκομενα/γυναικα σου καμια ξεπετα να σου κανει ακριβως το ιδιο να πιασεις συναισθημα......

erinal

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
16 Δεκ 2008
Like
91
Πόντοι
866

Μάλιστα και είδε την φωτο της γυμνή σου λέει αααα κάπου τον ξέρω τον κύριο, ας του πάρω μια πίπα ακόμα. Σωστα. Τώρα εξηγούνται όλα.

Duracell

Τιμημένος
Εγγρ.
18 Οκτ 2005
Like
86
Πόντοι
66
και? το ιδιο δεν ειναι?

και πραγματικα εγω εκτιμω του άντρες που κάνουν ότι δεν με ξερουν όταν πρεπει, όπως και εγω έπισης κανω ότι δεν τους ξερω.

πραγματικα θα θελα αν βγεις βολτα με τη γκομενα/γυναικα σου καμια ξεπετα να σου κανει ακριβως το ιδιο να πιασεις συναισθημα......

Δεν διαφωνώ σε αυτό που γράφεις! Ομως, η συγκεκριμένη περίπτωση που αναφέρθηκα εγώ είναι διαφορετική... το έπαιζε δύσκολη όλο το χειμώνα (όχι μόνον σ' εμένα, γενικώς), τον άρπαξε εκείνο το βράδυ κ μετά πάλι έκανε την αμόλυντη παρθένα...

sasakis

Μέλος
Εγγρ.
28 Ιουλ 2009
Like
2
Πόντοι
6
AΦΙΕΡΩΜΕΝΟ ΣΕ ΟΣΟΥΣ ΠΑΝΕ ΔΙΑΚΟΠΕΣ ΜΕ ΣΚΟΠΟ ΝΑ  :pipa2: :zfuck:

loukritia!

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
19 Δεκ 2008
Like
14
Πόντοι
366
Δεν διαφωνώ σε αυτό που γράφεις! Ομως, η συγκεκριμένη περίπτωση που αναφέρθηκα εγώ είναι διαφορετική... το έπαιζε δύσκολη όλο το χειμώνα (όχι μόνον σ' εμένα, γενικώς), τον άρπαξε εκείνο το βράδυ κ μετά πάλι έκανε την αμόλυντη παρθένα...
και?δικαιωμα της δεν ειναι να το δινει οταν ,αν κ οπου γουσταρει?!

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom