erinal
Ενεργό Μέλος
- Εγγρ.
- 16 Δεκ 2008
- Like
- 91
- Πόντοι
- 866
χαχαχα ευχαριστώ
τι μου θύμισες τώρα μ' αυτό που έγραψες... πριν πολλά χρόνια, είμαι για σ/κ με φίλους σ' ένα νησί (δεν θυμάμαι ποιό, αλλά δεν έχει κ σημασία). Αργά, μέσα σε μπαρ με ημίφως, χορεύει μπροστά μου μια σούπερ-καβλιάρα γκόμενα κ φυσικά δεν χάνω την ευκαιρία να την πέσω κ ν' αρχίσω το παιχνίδι... τελικά καταλήξαμε μετά από κάτι χουφτώματα στα σκαμπώ να με πιπώνει σε μια σκοτεινή γωνία... η φάση είναι ότι την συγκεκριμένη γκόμενα την "έπαιζα" με τα μάτια όλο το χειμώνα σε διάφορα μαγαζιά που τύχαινε να συναντηθούμε με άσχετες παρέες αλλά όλο μου έκανε την δύσκολη... μέχρι εκείνο το βράδυ μετά από τα σφηνάκια κ λόγω "διακοπών" (όπως μου είπε αργότερα...) έριξε την μυτούλα της!
Η πλάκα είναι, ότι όταν έτυχε να την ξανασυναντήσω μερικούς μήνες μετά, πάλι στο άσχετο σε διαφορετική παρέα μέσα σε μαγαζί, έκανε πως δεν με ήξερε! Της έστειλα όμως ένα MMS της στο κινητό κ της θύμισα την βραδυά της ακολασίας... με αποτέλεσμα να με ακολουθήσει μετά από λίγο στην τουαλέτα όπου της φρεσκάρισα την μνήμη κι από κοντά όπως έπρεπε... κι από τότε, όποτε τύχει να βρεθούμε, είναι όλο αγκαλίτσες κ φιλάκια... ;)
τι λε ρε φιλε... δηλαδή την εκβίασες για να τσου πάρει πίπα με το εμ εμ εσ και μας το παίζεις και μάγκας; για φτύσιμο είσαι και μετα θέτε και καλή συμπεριφορά... Αλλα τι περιμένεις τέτοια γίδια που ναι μερικοι..