Νέα

Πόσοι γυρίζουνε χωρίς να γαμήσουνε;

• Μέλος που άνοιξε το νήμα seitan
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 1K
  • Εμφανίσεις 46K
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 1 άτομα (0 μέλη και 1 επισκέπτες)

boomb

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
4 Ιαν 2009
Like
18
Πόντοι
166
:2funny: :2funny: :2funny: :2funny: δωσε και μενα μπαρμπα  :2funny: :2funny: :2funny:

Πφφφ σιγά μη σου δώσω, γίνε κι εσύ γλείφτρα και δήθεν να πάρεις λίγη  :2funny: :2funny: :2funny:

Κλώνα ΕΓΩΩΩΩΩΩΩΩΩΩΩΩΩΩΩΩΩΩΩΩΩΩΩΩΩΩΩΩΩΩΩΩΩΩΩΩΩ τι;

Σε έθιξα; Είπα κάτι για σένα; Τι σε έπιασε μπορείς να μου πεις;  :boobies: :boobies: :boobies:

Επισκέπτης
Πφφφ σιγά μη σου δώσω, γίνε κι εσύ γλείφτρα και δήθεν να πάρεις λίγη  :2funny: :2funny: :2funny:

Σε έθιξα; Είπα κάτι για σένα; Τι σε έπιασε μπορείς να μου πεις;  :boobies: :boobies: :boobies:

Δεν πιστευεις ότι ο καθε άνθρωπος ειναι διαφρετικος? και ότι η ποιοτητα του δεν κρινεται απο το τι εχει αναμεσα στα ποδια του, που γεννηθηκε, και το χρωμα των μαλλιων και της επιδερμίδας του?

OP
OP
S

seitan

Μέλος
Εγγρ.
6 Φεβ 2009
Like
0
Πόντοι
1
Δεν πιστευεις ότι ο καθε άνθρωπος ειναι διαφρετικος? και ότι η ποιοτητα του δεν κρινεται απο το τι εχει αναμεσα στα ποδια του, που γεννηθηκε, και το χρωμα των μαλλιων και της επιδερμίδας του?

:bigdick:      :2funny:

boomb

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
4 Ιαν 2009
Like
18
Πόντοι
166

Ναι αλλά επίσης μιλάω για τη γενική τάση που βλέπω να υπάρχει γύρω μου.

Το πρόβλημά σου δεν κατάλαβα.

erinal

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
16 Δεκ 2008
Like
91
Πόντοι
866

εμ εγω φταίω που σε εκανα κλώνο μου και βγάζεις και γλώσσα χαχαχχαχαχαχ
αν δεν μου δωσεις σημασια θα πεσω σαν την κυρια φροσυνη στην λίμνη να πνιγω! :grin:

Επισκέπτης

Δεν με έθιξες.
Εχω το κολλημα μου με τις γενικεύσεις μωρε.
Που να έβλεπες στο κοσμοφορουμ πως τα περνα με τις χαζογκόμενες που έλεγαν "ολοι οι άντρες ειναι γουρουνια"!!!

η με το "οι πουτανες ξενες μας παιρνουν του άντρες" που άκουσα απο γειτόνισσα

'ηρθα εδω και σαν να ξαναβρηκα το κόσμο στις χειρότερες στιγμές του... γιαυτο και η αντίδρασις....

fffanatic

Μέλος
Εγγρ.
16 Δεκ 2008
Like
12
Πόντοι
16
Tι ανοιγετε τετοιο θεμα.......

Ξερετε οτι και το τελευταιο μπαζο θα εχει 10 μαλακες απο πισω.

Τα εχουμε ξαναπει..........

Οποιος εχει γουστο ομως βεβαια και δεν θα κοιταξει τις Ελληνιδες.

Αλλα τι λεω τωρα...........γουστο και βλακειες ε...........

Οταν το 90% ειναι σαβουρολιγουρηδες......ασε που τωρα λουζονται αυτο που δημιουργησαν οι ιδιοι,τελειως χαμενοι.

BiteMeIaMfresH

Μέλος
Εγγρ.
22 Οκτ 2006
Like
15
Πόντοι
66
Δεν με έθιξες.
Που να έβλεπες στο κοσμοφορουμ πως τα περνα με τις χαζογκόμενες που έλεγαν "ολοι οι άντρες ειναι γουρουνια"!!!

'ηρθα εδω και σαν να ξαναβρηκα το κόσμο στις χειρότερες στιγμές του... γιαυτο και η αντίδρασις....

εχμ... χαλαρωσε κ απολαυσε το :2funny:

ειμεθα η βαση της γενικευσης εδω μεσα

ολοι το ξερουμε οτι υπαρχουν εξαιρεσεις
το ειπαμε 1-2-3----103... παρακατω? η πλειοψηφια κινει τα νηματα..

boomb

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
4 Ιαν 2009
Like
18
Πόντοι
166
Δεν με έθιξες.

Θα το ξεπεράσεις και θα το απολαύσεις, όλες περάσαμε από κει  :2funny: :2funny: :2funny: :2funny:

Μην τα παίρνεις έτσι, θα καταλάβεις ότι από κάποιο σημείο και μετά βαριέται κανείς να γράφει "ναι, βέβαια, το είπαμε, υπάρχουν και οι εξαιρέσεις"  :boobies: :boobies: :boobies:

erinal

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
16 Δεκ 2008
Like
91
Πόντοι
866
εχμ... χαλαρωσε κ απολαυσε το :2funny:

ειμεθα η βαση της γενικευσης εδω μεσα

ολοι το ξερουμε οτι υπαρχουν εξαιρεσεις
το ειπαμε 1-2-3----103... παρακατω? η πλειοψηφια κινει τα νηματα..

μπαιτ δεν αντεχω αλλο ανοιξε και αλλο θρεντ ελλεινιδων βε σε ξένων... θα αυτομολύσω. Θα πάω μυκονο να ξεβρακωθω. θα κάνω διάβημα στο υπουργείο τουρισμού.
:tickedoff: :tickedoff: :tickedoff:

BiteMeIaMfresH

Μέλος
Εγγρ.
22 Οκτ 2006
Like
15
Πόντοι
66
μπαιτ δεν αντεχω αλλο ανοιξε και αλλο θρεντ ελλεινιδων βε σε ξένων... θα αυτομολύσω. Θα πάω μυκονο να ξεβρακωθω. θα κάνω διάβημα στο υπουργείο τουρισμού.
:tickedoff: :tickedoff: :tickedoff:

γι αυτο το ανοιξανε

για να πεταξουμε επιτελους τα ρουχα μας
να καψουμε τα σουτιεν μας

μην πεφτεις στη παγιδααααααααααααα

Pireotis_62

Μέλος
Εγγρ.
8 Ιουν 2009
Like
24
Πόντοι
0
-----------------------------------
Και η σωστή απάντηση είναι: Σίγουρα λιγότεροι από αυτούς που φεύγουν!
Τουτέστιν κάποιοι γαμουν.
Και αντί λοιπόν να αναρωτηθούν οι ποιητές, τι κάνουν τελικά καλύτερα αυτοι που γαμούν, αναλώνονται κατηγορώντας τις Ελληνίδες ως παρθενόπες κλπ κλπ...
Αλλα έτσι είναι, όπως λέει κι ο λαός: πες μου για τι μιλάς, να σου πω τι σου λείπει...
Μην αναλώνεστε λοιπον στις άστοχες αναλύσεις και συζητήστε "δημιουργικα" διότι αυτοί που θα γυρνούν με πιό πλούσιο παλμαρέ θα είναι κάθε χρόνο και λιγότεροι...

hotyan

Σεβαστός
Εγγρ.
5 Αυγ 2007
Κριτικές
14
Like
24
Πόντοι
2.057
Για τί δεν το θέτετε αλλοιώς να το καταλάβουν και τα κορίτσια να μην τσακώνοντε?

:think: [size=12pt]Πόσες γυρίζουν χωρίς να γαμηθούν??? [/size]
:2funny: :2funny: :2funny: :2funny:

Duracell

Τιμημένος
Εγγρ.
18 Οκτ 2005
Like
86
Πόντοι
66
Βρε παιδιά, νομίζω ότι τελικά η ουσία είναι αλλού:

Αυτός ή αυτή, που γουστάρουν το παιχνίδι... κ ΨΑΧΝΟΝΤΑΙ ΠΡΑΓΜΑΤΙΚΑ ΝΑ ΓΑΜΗΘΟΥΝ, θα το κάνουν οπουδήποτε κ με κάθε ευκαιρία... δεν περιμένουν στις διακοπές!

;)

Εγγρ.
14 Μαΐ 2009
Κριτικές
7
Like
2
Πόντοι
66
Βρε παιδιά, νομίζω ότι τελικά η ουσία είναι αλλού:

Αυτός ή αυτή, που γουστάρουν το παιχνίδι... κ ΨΑΧΝΟΝΤΑΙ ΠΡΑΓΜΑΤΙΚΑ ΝΑ ΓΑΜΗΘΟΥΝ, θα το κάνουν οπουδήποτε κ με κάθε ευκαιρία... δεν περιμένουν στις διακοπές!

;)
+10000000000000000000000
στον ανθρωπο μπαταρια
αλλα το καλοκαιρακι οι αντιστασεις πεφτουν

Επισκέπτης
-----------------------------------
Και η σωστή απάντηση είναι: Σίγουρα λιγότεροι από αυτούς που φεύγουν!
Τουτέστιν κάποιοι γαμουν.
Και αντί λοιπόν να αναρωτηθούν οι ποιητές, τι κάνουν τελικά καλύτερα αυτοι που γαμούν, αναλώνονται κατηγορώντας τις Ελληνίδες ως παρθενόπες κλπ κλπ...
Αλλα έτσι είναι, όπως λέει κι ο λαός: πες μου για τι μιλάς, να σου πω τι σου λείπει...
Μην αναλώνεστε λοιπον στις άστοχες αναλύσεις και συζητήστε "δημιουργικα" διότι αυτοί που θα γυρνούν με πιό πλούσιο παλμαρέ θα είναι κάθε χρόνο και λιγότεροι...

Υποκλίνομαι ταπεινα...

να τι θελω να πω τοση ώρα και πως τεθηκε λακωνικα...........

Duracell

Τιμημένος
Εγγρ.
18 Οκτ 2005
Like
86
Πόντοι
66
+10000000000000000000000
στον ανθρωπο μπαταρια
αλλα το καλοκαιρακι οι αντιστασεις πεφτουν

χαχαχα ευχαριστώ :)

τι μου θύμισες τώρα μ' αυτό που έγραψες... πριν πολλά χρόνια, είμαι για σ/κ με φίλους σ' ένα νησί (δεν θυμάμαι ποιό, αλλά δεν έχει κ σημασία). Αργά, μέσα σε μπαρ με ημίφως, χορεύει μπροστά μου μια σούπερ-καβλιάρα γκόμενα κ φυσικά δεν χάνω την ευκαιρία να την πέσω κ ν' αρχίσω το παιχνίδι... τελικά καταλήξαμε μετά από κάτι χουφτώματα στα σκαμπώ να με πιπώνει σε μια σκοτεινή γωνία... η φάση είναι ότι την συγκεκριμένη γκόμενα την "έπαιζα" με τα μάτια όλο το χειμώνα σε διάφορα μαγαζιά που τύχαινε να συναντηθούμε με άσχετες παρέες αλλά όλο μου έκανε την δύσκολη... μέχρι εκείνο το βράδυ μετά από τα σφηνάκια κ λόγω "διακοπών" (όπως μου είπε αργότερα...) έριξε την μυτούλα της!
Η πλάκα είναι, ότι όταν έτυχε να την ξανασυναντήσω μερικούς μήνες μετά, πάλι στο άσχετο σε διαφορετική παρέα μέσα σε μαγαζί, έκανε πως δεν με ήξερε! Της έστειλα όμως ένα MMS της στο κινητό κ της θύμισα την βραδυά της ακολασίας... με αποτέλεσμα να με ακολουθήσει μετά από λίγο στην τουαλέτα όπου της φρεσκάρισα την μνήμη κι από κοντά όπως έπρεπε... κι από τότε, όποτε τύχει να βρεθούμε, είναι όλο αγκαλίτσες κ φιλάκια... ;)

oso_nixtonei

Μέλος
Εγγρ.
22 Ιουλ 2009
Κριτικές
5
Like
16
Πόντοι
1
Εγω δεν γυρισα χωρις να γαμησω.....γιατι πολυ απλα δεν πηγα ακομα.  :2funny: :2funny: :2funny:

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom