erinal
Ενεργό Μέλος
- Εγγρ.
- 16 Δεκ 2008
- Like
- 93
- Πόντοι
- 866
Δηλαδή επειδή η μπάιτ μπορεί να ξέρει πχ την ερι κι εγώ ξέρω την μπάιτ πάει να πει ότι ξέρω την έρι;
μη με πιστεύεις, χέστηκα μμμμμμμμμμμ![]()
![Χαχαχα! :2funny: :2funny:](/forum/styles/default/xenforo/smilies/bou_smilies/2funny.gif)
![Χαχαχα! :2funny: :2funny:](/forum/styles/default/xenforo/smilies/bou_smilies/2funny.gif)
Δηλαδή επειδή η μπάιτ μπορεί να ξέρει πχ την ερι κι εγώ ξέρω την μπάιτ πάει να πει ότι ξέρω την έρι;
μη με πιστεύεις, χέστηκα μμμμμμμμμμμ![]()
ρε παλλικάρι με 20 πάς στη Φυλής, μάλιστα αμα είσαι συστημένος από τον Σκορπίνο θα γαμήσεις την FuckMeIamFresh.
ελεος δλδ.
ωχ αρχισε παλι
αλλα μ αρεσει που αλλαζεις το θεμα της αμεσως προηγουμενης συζητησης
χαχαχαχα
παντως για νιτσα κ μπομπα κοβω το χερι μου οτι ειναι διαφορετικες μιας κ τις γνωριζω περσοναλυ
για ολες τις αλλες επιβεβαιωνω κατα 99.99% αλλα δεν κοβω τπτ γιατι ακομη να τις γνωρισω απο κοντα παρ ολον που ξερω κ πως ειναι κ απο που ειναι κ γενικα το μονο που εμεινε ειναι να πιουμε κ καφε με τις πιο πολλες
ουφ.. αυτη η κοινωνικοτητα μου πια αχαχαχαχαχαχαχ
ωχ αρχισε παλι
αλλα μ αρεσει που αλλαζεις το θεμα της αμεσως προηγουμενης συζητησης
χαχαχαχα
παντως για νιτσα κ μπομπα κοβω το χερι μου οτι ειναι διαφορετικες μιας κ τις γνωριζω περσοναλυ
για ολες τις αλλες επιβεβαιωνω κατα 99.99% αλλα δεν κοβω τπτ γιατι ακομη να τις γνωρισω απο κοντα παρ ολον που ξερω κ πως ειναι κ απο που ειναι κ γενικα το μονο που εμεινε ειναι να πιουμε κ καφε με τις πιο πολλες
ουφ.. αυτη η κοινωνικοτητα μου πια αχαχαχαχαχαχαχ
γυναικοπαρέα απο το μπου; ωωωωω... εχει να πεσει θάψιμο .. χαχαχαχαχαχχαχαχαχαχχαχαχα ρεεεε γκιρλς καλη φαση να το καμουμε !
αφου γνωριζετε την μπαιτ,γτ να μην τη γνωρισω κ γω;![]()
κοίτα....
δεν έχω κανένα λόγο να σε αμφισβητήσω.
από την άλλη αφού δεν έχω σκοπό να γαμήσω εδώ μέσα, μου είναι αντελώς αδιάφορο![]()
κοίτα....
δεν έχω κανένα λόγο να σε αμφισβητήσω.
από την άλλη αφού δεν έχω σκοπό να γαμήσω εδώ μέσα, μου είναι αντελώς αδιάφορο
Υ.Γ.
κλωνοποίηση χωρίς το γονίδιο της κυτταρίτιδας είναι εφικτή;![]()
![]()
γυναικοπαρέα απο το μπου; ωωωωω... εχει να πεσει θάψιμο .. χαχαχαχαχαχχαχαχαχαχχαχαχα ρεεεε γκιρλς καλη φαση να το καμουμε !
κάνε κλώνο erinal_Z και έχεις ελπίδες.....![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
Ναι ρε πασχαλη φτιαξε ενα κλωνο γυναικειο και που ξερεις μπορει να πατε για καφε...μη ταυτιστεις μονο.... ;)κάνε κλώνο erinal_Z και έχεις ελπίδες.....![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
Αρρργκκκκ όταν βαριέσαι μπαίνεις εδώ και τα κάνεις πουταναααααααααααααα
παρακαλώ τον σκορπιό να κάνει πιο πολλά ποστ για να μη βαριέται ο περσοναααααας![]()
![]()
υγ ποιος είπε παιδί μου ότι εσύ ειδικά μπήκες εδώ για να γαμήσεις; :o
μην ξεχάσετε να συζητήσετε και τη μάστιγα των γυναικών του ανατολικού μπλοκ, την κυτταρίτιδα....
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
Eσύ πότε τελικά θα διαγραφείς;;;;!!!!το ξερω το ξερω
η πεθερα.. η νυφη.. γιου νοοου απο σενα το εμαθα χαχαχαα
υγ: ναι αν κανεις γυναικα χωρις.. οιστρογονα
ναι ρε
κ πολυ το αργησαμε
@πασχαλης.. δεν θα με γνωρισεις διοτι κανω περιορισμενες εμφανισεις![]()
περσονα,αμα τη γνωρισουμε μαζι την μπαιτ,ισως πει ναι;
τι λες φιλε;
@πασχαλης.. δεν θα με γνωρισεις διοτι κανω περιορισμενες εμφανισεις![]()
κανένας,
εγώ λέω ότι εσείς μπαίνετε ειδικά για να γαμηθείτε.
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()