Νέα

Πόσοι γυρίζουνε χωρίς να γαμήσουνε;

• Μέλος που άνοιξε το νήμα seitan
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 1K
  • Εμφανίσεις 46K
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 1 άτομα (0 μέλη και 1 επισκέπτες)

BiteMeIaMfresH

Μέλος
Εγγρ.
22 Οκτ 2006
Like
16
Πόντοι
66
στο μσν μπορει να τα βρουμε καλυτερα,γτ δε θα εχουμε αλλους παπαρες στη μεση. :sunglasses:

δεν θα τα βρουμε
Μ' αυτό το πλευρό κοιμήσου και θα ρθει ο πιο έξυπνος να φάει εκείνος αντί γι σένα :uglystupid:

μα ηρθε ηδη εδω κ καιρο
αλλα εκει ο πασχαλης... στην επιμονη αχαχαχα

Επισκέπτης
Όμορφα που περνάτεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεε

Τι ωραία που είναι αυτά τα πράγματα! Ειλικρινά συγκινείται ο αναγνώστης!

Πάτε για καφέ - ποτό - φαγητό - βόλτα - πήδημα στο ξενοδοχείο και μετά λέτε 'Άντε γεια σου μωρό μου τώρα θα τα πούμε μέσα' κλείνοντας το μάτι;

Αχ καλέ τι ωραίο και ζηλευτό και μοδάτο ζευγάρι που είστε!

Στο κρεβάτι δε όταν δεν έχεις όρεξη νατου παίρνεις πίπα πως το αιτιολογείς; Του λες 'συγνώμη άντρα μου αλλά είναι τα νεύρα μου τσατάλια γιατί σήμερα μου την είπαν κάτι μαλάκες στο bourdela και από την σύγχισή μου έγραψα 65 ποστ και είμαι κουρασμένη';

Και εκείνος σου απαντάει 'μη σε νοιάζει κούκλα μου πες μου μόνο το nickname του να του γαμήσω τα πρέκια';

Και μετά όταν πάτε για ποτάκι του λες ότι ενας άλλος σε κορόιδεψε και σε είπε χοντρή και αγάμητη και αυτός σου λέει οτι θα καθαρίσει για πάρτη σου internetικά;

Καλέ τι ωραία πραματάκια που διαβάζουμε στα internέτια!

δηλαδη αν εσυ εχεις καποιον φιλο που γραφει κι εδω αυτα κάνετε?
ξεχνατε την πραγματικη ζωη και αναφερεστε μόνο για αυτα που συμβαινουν εδω?
ενδιαφερον..........

erinal

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
16 Δεκ 2008
Like
93
Πόντοι
866

Πάτε για καφέ - ποτό - φαγητό - βόλτα - πήδημα στο ξενοδοχείο και μετά λέτε 'Άντε γεια σου μωρό μου τώρα θα τα πούμε μέσα' κλείνοντας το μάτι;

Στο κρεβάτι δε όταν δεν έχεις όρεξη νατου παίρνεις πίπα πως το αιτιολογείς; Του λες 'συγνώμη άντρα μου αλλά είναι τα νεύρα μου τσατάλια γιατί σήμερα μου την είπαν κάτι μαλάκες στο bourdela και από την σύγχισή μου έγραψα 65 ποστ και είμαι κουρασμένη';

Και εκείνος σου απαντάει 'μη σε νοιάζει κούκλα μου πες μου μόνο το nickname του να του γαμήσω τα πρέκια';

Και μετά όταν πάτε για ποτάκι του λες ότι ενας άλλος σε κορόιδεψε και σε είπε χοντρή και αγάμητη και αυτός σου λέει οτι θα καθαρίσει για πάρτη σου internetικά;

εχεις δικιο, ειναι πιο μαδατο να λες αγαπη μου παω για τσιγαρα και τσουπ στο μπουρδελακι ..μην το μαθει η συζυγος και στις βρεξει.. εκει να δεις ωραια που περνατε.. :2funny: :2funny:

BiteMeIaMfresH

Μέλος
Εγγρ.
22 Οκτ 2006
Like
16
Πόντοι
66

Καλέ τι ωραία πραματάκια που διαβάζουμε στα internέτια!

γιατι εισαι τοσο σαχλο εσυ?

ποιος σε ειπε οτι κανουμε τετοια?

μα που ζεις??? :idiot: :idiot: :idiot:

υγ: τοσο πολυ σε νοιαζει τι σοι ζευγαρι ειμαι εγω με το φιλο μου??? ειδες ποτε κανενα εδω μεσα να βγαινει κ να βριζει αυτους που με βριζουν? (εκτος του πασχαλη που ειναι ειδικη περιπτωση) ειδες ποτε κανενα να βγαινει κ να κανονιζει να δειρει κανενα για παρτη μου? αχαχαχαχα λες να βαζω το φιλο μου να τα κανει ολα αυτα? αχαχαχαχαχαχαχα πω ρε ποσο τραγικοι ειστε
ενα φορουμ ειναι.. για σενα μπορει να ειναι τ οπος εξευρεσης κολλ γκερλ πχ για μενα ειναι χαβαλες
οσο για τον δικο μου ειναι ατομο υπερανω υποψιας εδω μεσα κ δε θα τον εβαζα ποτε να κανει τετοιες μλκιες που περιγραφεις.. το φορουμ δεν ειναι η ζωη εκει εξω
ελεος :idiot:

silva!

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
13 Δεκ 2008
Κριτικές
3
Like
14
Πόντοι
166
ενδιαφερον..........

πες τα ρε κλωνα....

οι μισοι απο δω μεσα γνωριζουν τους αλλους μισους...

@ΜΠΑΙΤ!!!!!!! ΕΙΛΙΚΡΙΝΑ ΧΑΡΑ ΣΤΟ ΚΟΥΡΑΓΙΟ ΣΟΥ!!!!!!!!!![move][/move]

BiteMeIaMfresH

Μέλος
Εγγρ.
22 Οκτ 2006
Like
16
Πόντοι
66
ενδιαφερον..........

ναι ρε δε το ξερες?

χαχαχαχα

πες τα ρε κλωνα....

εχω αντοχες μπειμπι αχαχαχαχα

magkos

Μέλος
Εγγρ.
25 Μαΐ 2006
Κριτικές
2
Like
201
Πόντοι
16
ενα ακομη καλοκαιρι         τα καλυτερα ειναι στα μαλλια , ατελειωτες ωρες σεξ

LION7

Ανώτερος
Εγγρ.
26 Ιουλ 2007
Κριτικές
16
Like
10.342
Πόντοι
8.645

soisix

Μέλος
Εγγρ.
29 Ιουν 2009
Like
0
Πόντοι
16
ΓΥΝΑΙΚΕΣ ΜΕ ΠΡΟΣΟΝΤΑ... :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny:

1personanongrata

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
10 Δεκ 2007
Like
14
Πόντοι
866
πες τα ρε κλωνα....

μα τη μπαναγιά η μπάιτ, η έριναλ, η μπουμπ, η μουνίτσα, η λουκρητία και όλα αυτά τα λαμπρά κουρίτσα του σάιτ είναι παντελώς άγνωστες αναμεταξύ τους.

Υ.Γ
και δεν υπάρχουν γυναίκες χωρίς κυτταρίτιδα ούτε άντρες χωρίς πατσοκοιλιές.....
:grin: :grin: :grin: :grin: :grin: :grin: :grin: :grin: :grin: :grin: :grin: :grin:

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom