OXIA
Μέλος
- Εγγρ.
- 9 Ιαν 2008
- Like
- 8
- Πόντοι
- 16
ο επιμενων νικα λεμε!
Μ' αυτό το πλευρό κοιμήσου και θα ρθει ο πιο έξυπνος να φάει εκείνος αντί γι σένα
ο επιμενων νικα λεμε!
+10000000000000000000000000000Μ' αυτό το πλευρό κοιμήσου και θα ρθει ο πιο έξυπνος να φάει εκείνος αντί γι σένα
στο μσν μπορει να τα βρουμε καλυτερα,γτ δε θα εχουμε αλλους παπαρες στη μεση.
Μ' αυτό το πλευρό κοιμήσου και θα ρθει ο πιο έξυπνος να φάει εκείνος αντί γι σένα
μας εθιξες μονο παπαρες βλεπεις εσυ; παπαρισσες;
Όμορφα που περνάτεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεε
Τι ωραία που είναι αυτά τα πράγματα! Ειλικρινά συγκινείται ο αναγνώστης!
Πάτε για καφέ - ποτό - φαγητό - βόλτα - πήδημα στο ξενοδοχείο και μετά λέτε 'Άντε γεια σου μωρό μου τώρα θα τα πούμε μέσα' κλείνοντας το μάτι;
Αχ καλέ τι ωραίο και ζηλευτό και μοδάτο ζευγάρι που είστε!
Στο κρεβάτι δε όταν δεν έχεις όρεξη νατου παίρνεις πίπα πως το αιτιολογείς; Του λες 'συγνώμη άντρα μου αλλά είναι τα νεύρα μου τσατάλια γιατί σήμερα μου την είπαν κάτι μαλάκες στο bourdela και από την σύγχισή μου έγραψα 65 ποστ και είμαι κουρασμένη';
Και εκείνος σου απαντάει 'μη σε νοιάζει κούκλα μου πες μου μόνο το nickname του να του γαμήσω τα πρέκια';
Και μετά όταν πάτε για ποτάκι του λες ότι ενας άλλος σε κορόιδεψε και σε είπε χοντρή και αγάμητη και αυτός σου λέει οτι θα καθαρίσει για πάρτη σου internetικά;
Καλέ τι ωραία πραματάκια που διαβάζουμε στα internέτια!
δεν θα τα βρουμε
μα ηρθε ηδη εδω κ καιρο
αλλα εκει ο πασχαλης... στην επιμονη αχαχαχα
Πάτε για καφέ - ποτό - φαγητό - βόλτα - πήδημα στο ξενοδοχείο και μετά λέτε 'Άντε γεια σου μωρό μου τώρα θα τα πούμε μέσα' κλείνοντας το μάτι;
Στο κρεβάτι δε όταν δεν έχεις όρεξη νατου παίρνεις πίπα πως το αιτιολογείς; Του λες 'συγνώμη άντρα μου αλλά είναι τα νεύρα μου τσατάλια γιατί σήμερα μου την είπαν κάτι μαλάκες στο bourdela και από την σύγχισή μου έγραψα 65 ποστ και είμαι κουρασμένη';
Και εκείνος σου απαντάει 'μη σε νοιάζει κούκλα μου πες μου μόνο το nickname του να του γαμήσω τα πρέκια';
Και μετά όταν πάτε για ποτάκι του λες ότι ενας άλλος σε κορόιδεψε και σε είπε χοντρή και αγάμητη και αυτός σου λέει οτι θα καθαρίσει για πάρτη σου internetικά;
εχεις δικιο, ειναι πιο μαδατο να λες αγαπη μου παω για τσιγαρα και τσουπ στο μπουρδελακι ..μην το μαθει η συζυγος και στις βρεξει.. εκει να δεις ωραια που περνατε..
Καλέ τι ωραία πραματάκια που διαβάζουμε στα internέτια!
δηλαδη αν εσυ εχεις καποιον φιλο που γραφει κι εδω αυτα κάνετε?
ξεχνατε την πραγματικη ζωη και αναφερεστε μόνο για αυτα που συμβαινουν εδω?
ενδιαφερον..........
γτ λες οτι δε θα τα βρουμε;
πες μου αληθεια τωρα...με θεωρεις ανικανο;
δηλαδη αν εσυ εχεις καποιον φιλο που γραφει κι εδω αυτα κάνετε?
ξεχνατε την πραγματικη ζωη και αναφερεστε μόνο για αυτα που συμβαινουν εδω?
ενδιαφερον..........
πες τα ρε κλωνα....
οι μισοι απο δω μεσα γνωριζουν τους αλλους μισους...
@ΜΠΑΙΤ!!!!!!! ΕΙΛΙΚΡΙΝΑ ΧΑΡΑ ΣΤΟ ΚΟΥΡΑΓΙΟ ΣΟΥ!!!!!!!!!![move][/move]
για πες παρελοιπομενα;ενα ακομη καλοκαιρι τα καλυτερα ειναι στα μαλλια , ατελειωτες ωρες σεξ
μη βαζεις στοιχειμαοι γυναικες δεν εχουν παπαρια μανγκο μου...
μη βαζεις στοιχειμα
πες τα ρε κλωνα....
πες τα ρε κλωνα....