Νέα

Πόσοι γυρίζουνε χωρίς να γαμήσουνε;

• Μέλος που άνοιξε το νήμα seitan
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 1K
  • Εμφανίσεις 46K
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 3 άτομα (0 μέλη και 3 επισκέπτες)

Lucent51

Τιμημένος
Εγγρ.
14 Σεπ 2008
Κριτικές
36
Like
151
Πόντοι
2.046
το θελεις με ητα; πουρακος εισαι;

τελοσπαντων...ελπιζω να μας δειξει τπτ η μπαιτ!

Ασε τα συροπια με την μπιτε και τις ηττες και τα πουρα. Αυτα πιανουν σε πιτσιρικους. Αυτο που ζηταμε απο την μπιτε ειναι μια γευση απο το μελι, μια εκφραση εμπιστοσυνης, μια μικρη αποκαλυψη απο γνησιες Ελληνικες γαμπες.  ;)

pasxalis123

Μέλος
Εγγρ.
3 Αυγ 2009
Like
0
Πόντοι
1
Ασε τα συροπια με την μπιτε και τις ηττες και τα πουρα. Αυτα πιανουν σε πιτσιρικους. Αυτο που ζηταμε απο την μπιτε ειναι μια γευση απο το μελι, μια εκφραση εμπιστοσυνης, μια μικρη αποκαλυψη απο γνησιες Ελληνικες γαμπες.  ;)

αφου ρε φιλαρακο,εχω καψουρα με την μπαιτ... :dunno:

πως να αφησω τα σιροπια;

ektor lopez

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
9 Αυγ 2008
Like
53
Πόντοι
366
η πρώτη φώτο στο μπαλκόνι είναι στραβοκάνα και ο συγκεκριμμένος κώλος στανταράκι αν δεν έχει (δε μπορεί να εκτιμηθεί στη συγκεκριμμένη φώτο) θα αναπτύξει στο μέλλον ολίγη κυτταρίτιδα.

η δεύτερη φώτο στη παραλία πολύ καλό πόδι και μέση.

έχασα τα κλειδιά μου απόψε για να κάνω μια καλοσύνη  :headbang: :headbang: :headbang:

imaginas.gr

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
9 Απρ 2008
Κριτικές
14
Like
5
Πόντοι
616
φορουμ,δεν εχεις ρε ηλιθιε στο κωλοσαιτ σου;

μονο διαφημησεις για αλλα σαιτς εχεις,κ κατι φωτο που τραβηξε η αφεντια σου... :idiot: :idiot: :idiot: :idiot: :idiot:

Μόλις κλείσεις τα 18 τα λέμε ξανά.Ανήλικε!!!
Θέλει και φόρουμ το παιδάκι...

pasxalis123

Μέλος
Εγγρ.
3 Αυγ 2009
Like
0
Πόντοι
1
η πρώτη φώτο στο μπαλκόνι είναι στραβοκάνα και ο συγκεκριμμένος κώλος στανταράκι αν δεν έχει (δε μπορεί να εκτιμηθεί στη συγκεκριμμένη φώτο) θα αναπτύξει στο μέλλον ολίγη κυτταρίτιδα.

η δεύτερη φώτο στη παραλία πολύ καλό πόδι και μέση.

έχασα τα κλειδιά μου απόψε για να κάνω μια καλοσύνη  :headbang: :headbang: :headbang:

για ποιες φωτο λες εκτορ;

pasxalis123

Μέλος
Εγγρ.
3 Αυγ 2009
Like
0
Πόντοι
1
δν καταλαβα γ ποιον λογο ρεζιλευεις την ελλαδα... :headbang: :headbang: :headbang: :headbang: :headbang: :uglystupid:

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom