1personanongrata
Ενεργό Μέλος
- Εγγρ.
- 10 Δεκ 2007
- Like
- 14
- Πόντοι
- 866
Και γαμω το σωμα !! Ελα Γιωργο, πια ειναι ??
είναι αυτό που για την Bite δεν υπάρχει....
και που να ήξερε!!!!!!
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
που να ξερατε εσεις αχαχαχα
βρε λευκε μου πες τους οτι βαρεθηκαμε το θεμα με κυτταριτιδα γι αυτο δεν απανταμε αχαχαχαχα
που να ξερατε εσεις αχαχαχα
βρε λευκε μου πες τους οτι βαρεθηκαμε το θεμα με κυτταριτιδα γι αυτο δεν απανταμε αχαχαχαχα
Βρε μπιτε, βαλε καμια φωτογραφια απο καμια γαμπα για να απαντησεις σε ολες τις προκλησεις![]()
δικια μου? αχαχα
ειχα βαλει καποτε
κ δεν πιστευαν πως ειναι δικια μου χαχαχαχα
παντως δεν ειναι κ τοσο κακο να μην υπαρχει η τελειοτητα... πως κανουν ετσι πια αχαχαχαχα
δικια μου? αχαχα
ειχα βαλει καποτε
κ δεν πιστευαν πως ειναι δικια μου χαχαχαχα
Εγω δεν την εχω δει. Βαλτην ξανα για τους οπαδους σου στο φορουμ. Που ξερεις, μπορει και να αναθεωρησουν αυτα που λενε για τις Ελλεινηδες.
στο αβαταρπου;;;;;;
το ποιντ ειναι να γελαμε κ να κανουμε πλακα οχι να δειξουμε ποσο ωραιες ωραιοι ή οχι ειμαστε
γιατι;![]()
εχμ δεν θεωρω εαυτον ελλεηνιδα οποτε δεν θα το εκανα για ν αναθεωρησουν αχαχαχαχα
αλλα ουτε ξερω που ειναι τωρα για να την εβαζα κ ουτε κ θελω
το ποιντ ειναι να γελαμε κ να κανουμε πλακα οχι να δειξουμε ποσο ωραιες ωραιοι ή οχι ειμαστε
γιατι ειμαστε νικνεημς ιν χιαρ?
κ αν ειμαι ομορφη κ αν ειμαι μπαζο τι διαφορα θα κανει σ ενα φορουμ?
Ελα βρε μπιτε, αν δεν την βρεις βγαλε μια καινουργια πιο ρισκε, ισως με λιγο μπουτακι. Δεν ειναι για διαγωνισμο ομορφιας, αλλα μια σεξι γυναικα ξερει πως να ελκει τους αντρες και να τους εχει στα καρβουνα![]()
Ελα βρε μπιτε, αν δεν την βρεις βγαλε μια καινουργια πιο ρισκε, ισως με λιγο μπουτακι. Δεν ειναι για διαγωνισμο ομορφιας, αλλα μια σεξι γυναικα ξερει πως να ελκει τους αντρες και να τους εχει στα καρβουνα![]()
στην περιπτωση μου ομως,εχει διαφορα. ;)
Εγώ είμαι τρελό μπάζο πάντως.....για να μην παρεξηγούμαστε.
αλλα πλουσιο![]()