Νέα

Πόσοι γυρίζουνε χωρίς να γαμήσουνε;

• Μέλος που άνοιξε το νήμα seitan
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 1K
  • Εμφανίσεις 46K
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 1 άτομα (0 μέλη και 1 επισκέπτες)

imaginas.gr

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
9 Απρ 2008
Κριτικές
14
Like
5
Πόντοι
616
ωραιες οι φωτο!!!!!!!!!

αλλα μια ξανθια στην αθενς εροτικα αλουστη τι την εβαλες,χαλαει ολη τη γκαλερι..... :headbang:

Για ποια λες;Αν θέλεις δώσε μου το link της φωτογραφίας να δω.

silva!

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
13 Δεκ 2008
Κριτικές
3
Like
14
Πόντοι
166
Για ποια λες;Αν θέλεις δώσε μου το link της φωτογραφίας να δω.

www.imaginas.gr/gallery/image452.html]http://www.imaginas.gr/gallery/image452.html[/url]

...δεν φταις εσύ, αλλά έχει και 1-2 που είναι ο παράδεισος της κυτταρίτιδας
εγω δεν ειδα καμμια!!!!!
αντιθετως ειδα πολυ ωραια προσωπα και κορμια!!!!!

imaginas.gr

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
9 Απρ 2008
Κριτικές
14
Like
5
Πόντοι
616
Η συγκεκριμένη μόλις είχε κατέβει από την κεντρική σκηνή όπου έκανε ένα σόου,οπότε μπορεί να ήταν ιδρωμένη  :)

Καλά ότι έπαιζε πολύ κυταρίτιδα είναι γεγονός.

Επισκέπτης
Τελος ειναι και η ειδικη κατηγορια των μπαρμαν στα νησια που γαμανε οτι κινειται. Αν καποια κανει ξεπετα σε νησι το πιθανοτερο ειναι να το κανει με μπαρμαν.

Αυτα με τις στατιστικες μου :)

καλα οι μπαρμαν...αλλα οι Dj και οι πορτιερηδες...τι λες?δεν τρωνε και αυτοι καλα?μονο ο πουστης ο αθανατος μπαρμαν? :2funny: :2funny: :2funny:

BiteMeIaMfresH

Μέλος
Εγγρ.
22 Οκτ 2006
Like
16
Πόντοι
66
Η συγκεκριμένη μόλις είχε κατέβει από την κεντρική σκηνή όπου έκανε ένα σόου,οπότε μπορεί να ήταν ιδρωμένη  :)

Καλά ότι έπαιζε πολύ κυταρίτιδα είναι γεγονός.
κυτταριτιδα??? στις ξενες??? στο ανατολικο μπλοκ?? στα ρωσακια??

ε οχι!!! ποτε!!!

παω να παρηγορησω τον λευκο...

Yorgos

Τιμημένος
Εγγρ.
21 Σεπ 2005
Κριτικές
22
Like
56
Πόντοι
4.095
κυτταριτιδα??? στις ξενες??? στο ανατολικο μπλοκ?? στα ρωσακια??
ε οχι!!! ποτε!!!
παω να παρηγορησω τον λευκο...

ε ... τι να κάνουμε...αφού κάποιοι αγριάντρες απαγόρεψαν στα καλά τεμάχια να παρουσιαστούν...

:2funny:

BiteMeIaMfresH

Μέλος
Εγγρ.
22 Οκτ 2006
Like
16
Πόντοι
66
ε ... τι να κάνουμε...αφού κάποιοι αγριάντρες απαγόρεψαν στα καλά τεμάχια να παρουσιαστούν...

:2funny:

ναι αυτο θα φταιει αχαχαχαχχα

θελω να μαθω γιατι σ αυτες δεν βλεπετε την κυτταριτιδα... οχιιιιι θελωωω να μου πειτε!!! διοτι υπαρχει.. κ πολλη! αλλα για καποιο λογο δεν θελετε να την δειτε
ολα  τα υπολοιπα την επισκιαζουν? :P

Yorgos

Τιμημένος
Εγγρ.
21 Σεπ 2005
Κριτικές
22
Like
56
Πόντοι
4.095

θελω να μαθω γιατι σ αυτες δεν βλεπετε την κυτταριτιδα... οχιιιιι θελωωω να μου πειτε!!! διοτι υπαρχει.. κ πολλη! αλλα για καποιο λογο δεν θελετε να την δειτε

ρε βούρλο....ποιος δεν την βλέπει?

εγώ δεν την επισήμανα την κυτταρίτιδα στην κολλητή σου?

κατά τα λοιπά....(ναι αυτό θα φταίει), τόσα ξέρεις τόσα λες...

BiteMeIaMfresH

Μέλος
Εγγρ.
22 Οκτ 2006
Like
16
Πόντοι
66
ρε βούρλο....ποιος δεν την βλέπει?

εγώ δεν την επισήμανα την κυτταρίτιδα στην κολλητή σου?

κατά τα λοιπά....(ναι αυτό θα φταίει), τόσα ξέρεις τόσα λες...

μα δεν ειπα για σενα
για τους αλλους ειπα
για τον λευκο μου πχ αχαχαχαχαχα

μπαι δε γουει καλα ξεκαλα κ τελεια τεμαχια... ολες οι γυναικες εχουν απλα σε διαφορετικο βαθμο κ αναλογως πολλων παραγοντων.. μπορει να εξαφανιστει κατα περιοδους
αλλα μπορειτε να πιστευετε οτι δεν εχουν καποιες ποτε μα ποτε αμ θελετε αχαχαχχαα

ektor lopez

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
9 Αυγ 2008
Like
53
Πόντοι
366
Ενδεικτικη απαντηση στο thread ισως εδιναν οι γυναικειες παρουσιες λεγοντας μας αν εχουν και ποσες φορες γαμηθει σε διακοπες με ατομα που γνωρισαν εκει. Τι ηλικια ειχαν αυτες , τι ηλικια ειχαν αυτοι , τι επαγγελμα κανανε (δεν το παω στο οικονομικο), τι εμφανιση ειχανε , απο ποια περιοχη ηταν κλπ.

Η Κλωνος ανεφερε περιπτωσεις απο καμακι που της αρεσε , αλλα αν καταλαβα καλα καμια απο αυτες τις περιπτωσεις δεν οδηγησε καπου. Εκτος αν κανω λαθος.

Προσωπικα πιστευω οτι απο ηλικιες 18-26 ενα πολυ μικρο ποσοστο (το πολυ 10%) πηδαει σε διακοπες και συνηθως ειναι ανδρες ιδιαιτερα εμφανισιμοι που τελικα το θηλυκο τους επελεξε και ειχαν εστω το στοιχειωδη πνευματικο υποβαθρο ωστε να μην ξενερωσουν την γκομενα.

Παντα υπαρχουν και καποιοι λιγοι (2-3 σε καθε νησι) που με περισσιο θρασος και αυτοπεποιθηση μετα απο μερικες προσπαθειες κατι τρωνε.

Τελος ειναι και η ειδικη κατηγορια των μπαρμαν στα νησια που γαμανε οτι κινειται. Αν καποια κανει ξεπετα σε νησι το πιθανοτερο ειναι να το κανει με μπαρμαν.

Αυτα με τις στατιστικες μου :)

ΥΓ: ειναι κουραστικο ομως τα ιδια και τα ιδια ατομα να μετατρεπουν καθε thread σε chat.

Ξέρεις πόσες κατηγορίες που είναι ενεργητικότατες στο άθλημα αφήνεις απέξω? ουυυυυυυυυυυυ βαριέμαι και να τις αναφέρω. Από σερβιτόρους μέχρι πιο πάνω στην ιεραρχία των μαγαζιών. Αν μιλάμε και για ξένες αποκλειστικά, οι σουβλακέρηδες και κρεπατζήδες έχουν υψηλό σκορ.
Οι μπάρμεν περιέργως κατά 90% έχουνε δέσει για όσο διαρκεί η σεζόν με γκόμενα που δουλεύει στο ίδιο μαγαζί ή σε διπλανό.

Πέρασε η εποχή του Τομ Κρουζ με το κοκτέηλ, έχουνε αλλάξει λίγο τα δεδομένα.

ektor lopez

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
9 Αυγ 2008
Like
53
Πόντοι
366
θα σου απαντησω αφου ρωτας
καμια φορα κ δεν παιζει για μενα καν αυτη η πιθανοτητα
το σεξ απλα για το σεξ
το σεξ απλα γιατι ειναι διακοπες
το σεξ ανευ συναισθηματος
απλα μπαι ντιφολτ δεν παιζουν στο μυαλο μου
οποτε οπως καταλαβαινεις το καθε καμακι μενει καμακι κ δεν προχωραει παρακατω

αλλα μην λαμβανεις εμενα υποψην ειμαι ακομη ρομαντικ, μιςς παραξενη.. κ εξαιρεση :tooth:

σιγά βρε "Άναμπελ, σου'πεσε και η βούρτσα"  :rolleyes:

ektor lopez

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
9 Αυγ 2008
Like
53
Πόντοι
366
Θα πω κι εγώ...
Σε διακοπές στην ελλάδα από ό,τι θυμάμαι δεν έχω πάει με κανέναν, για τον απλούστατο λόγο ότι όταν πάω διακοπές δεν πάω για να γνωρίσω κόσμο. Βρίσκω την παραλία, διαλέγω παραλία χωρίς πολύ κόσμο, στήνω τη σκηνή και λιώωωωωνω όοοοολη μέεεερα  :grin:
Βέβαια έχω να πάω διακοπές στην ελλάδα 4 χρόνια...

Στο εξωτερικό μάλλον δε μετράει γιατί η απάντησή μου δε θα βοηθήσει σε καμία στατιστική... όσες φορές έχω πάει με κάποιον στο εξωτερικό ήταν σε φάση "γεια, με λένε τάδε, από πού είσαι; πάμε μια βόλτα;"... και έγινε ό,τι έγινε χωρίς να ξέρω ούτε ηλικία ούτε επάγγελμα ούτε αυτά που ζητάς φιντοντιλντο  :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny:

καλά ρε μπουμ, μπουμ και κάτω ήσουν και συ?  :2funny:

έτσι βγάζουν κακό όνομα οι απανταχού τουρίστριες  :grin:

1personanongrata

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
10 Δεκ 2007
Like
14
Πόντοι
866

τι λες μωρή που μόλις την άνοιξα νόμιζα ότι έβλεπα τα χωράφια της Λάρισας;
καλά μνομίζετε ότι τέτοιες κυκλοφοράγανε πριν 2-3 χρόνια στα κωλόμπαρα;
μ αυτό το πλευρό να κοιμάστε........ και με την Ντιόρσβέλτε αγκαλιά.....

ektor lopez

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
9 Αυγ 2008
Like
53
Πόντοι
366
δεν α νοιγω βιντεο γιατι μου κολλαει ο πισις
απλα δεν το πατησα

οκ...τρέχει η Άναμπελ και από πίσω ο αβράμης με τα μύγδαλα φωναζει στάσου σουπεσε και η βούρτσα κτλ κτλ κτλ

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom