Νέα

Πόσοι γυρίζουνε χωρίς να γαμήσουνε;

• Μέλος που άνοιξε το νήμα seitan
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 1K
  • Εμφανίσεις 46K
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 1 άτομα (0 μέλη και 1 επισκέπτες)

boomb

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
4 Ιαν 2009
Like
18
Πόντοι
166
Εγώ σε κόβω για ανάφτρα! Με τέτοιο νικ "δαγκώστε με είμαι νόστιμη" τί θες να υποθέσουν τα αγοράκια ρε bite?  :2funny:
Αν εγώ μπω σε γυναικείο site με νικ "EatMeIamVeryBig", θα μ'έλεγες "ρομαντικ"???
Δεν το συζητώ, είσαι μια ανάφτρα. Δίνεις ελπίδες στ'αγοράκια και μετά τα καις, ντροπή σου μανδάμ  :2funny:

H φράση στο νικ της κανονικά προέρχεται από τη φράση "bite me" που σημαίνει κάτι σε φάση "α παράτα μας"... το "bite me i'm fresh" είναι για έμφαση, στα ελληνικά θα λέγαμε κάτι σαν "α πάγαινε να δεις αν έρχομαι"  :grin: :boobies: :boobies:

Για του λόγου το αληθές, από το FreeDictionary:
Bite me!  (american very informal)
used to say to someone that they have made you feel angry or embarrassed 'You're looking a bit rough today.' 'Oh, bite me!'

Όλα στο μυαλό μας είναι  :2funny: :2funny: :2funny:

Yorgos

Τιμημένος
Εγγρ.
21 Σεπ 2005
Κριτικές
22
Like
56
Πόντοι
4.095
H φράση στο νικ της κανονικά προέρχεται από τη φράση "bite me" που σημαίνει κάτι σε φάση "α παράτα μας"... το "bite me i'm fresh" είναι για έμφαση, στα ελληνικά θα λέγαμε κάτι σαν "α πάγαινε να δεις αν έρχομαι"  :grin: :boobies: :boobies:

used to say to someone that they have made you feel angry or embarrassed 'You're looking a bit rough today.' 'Oh, bite me!'

ms. webster...βάλε μας και την extended επεξήγηση που λέει και για το " i am fresh".

leopard

Μέλος
Εγγρ.
1 Ιουν 2009
Like
0
Πόντοι
1

Καλά μ'έστειλες αδιάβαστο λέμε. Λογκ οφ και φεύγω απ΄το site  :2funny:

BiteMeIaMfresH

Μέλος
Εγγρ.
22 Οκτ 2006
Like
16
Πόντοι
66
Εγώ σε κόβω για ανάφτρα! Με τέτοιο νικ "δαγκώστε με είμαι νόστιμη" τί θες να υποθέσουν τα αγοράκια ρε bite?  :2funny:
Αν εγώ μπω σε γυναικείο site με νικ "EatMeIamVeryBig", θα μ'έλεγες "ρομαντικ"???
Δεν το συζητώ, είσαι μια ανάφτρα. Δίνεις ελπίδες στ'αγοράκια και μετά τα καις, ντροπή σου μανδάμ  :2funny:

axaxaxaxaxaxaxa

η φαντασια σου οργιαζει

αναφτρα τι γελοια λεξη η αληθεια ειναι πως μ εχουν πει αχαχαχα κ εδω μεσα κ εκει εξω αλλα δεν κανω τπτις απολυτως γι αυτο, για να προκαλεσω κατι.. εγω φταιω αμα οι αλλοι ειναι φαντασιοπληκτοι? :tooth:
ισα ισα ειμαι κ ντροπαλο κοριτσακι :P

οσο για το νικ... πολλες επεξηγησεις δοθηκαν αχαχαχα... απλα το ειδα απο ενα ξενο σαιτ κ με αρεσε αχαχαχαχαχα
παει κ αυτος ο μυθος.. ο αλλος ηταν για το τι κανουμε εδω μεσα οπου η απλη ξεκαθαρη κ ειλικρινης απαντηση ειναι οτι σκοτωνοουμε την ωρα μας γραφοντας μλκιες

σορι :tooth:

Yorgos

Τιμημένος
Εγγρ.
21 Σεπ 2005
Κριτικές
22
Like
56
Πόντοι
4.095
Aυτή δεν την έχω γραπτώς, είναι από Αυστραλό φίλο μου  :-

URL]]

boomb

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
4 Ιαν 2009
Like
18
Πόντοι
166
Mπαρδόν Ιόργκος...  :2funny: :2funny: :2funny: :2funny:

Εσύ διαφωνείς;  :boobies:

Yorgos

Τιμημένος
Εγγρ.
21 Σεπ 2005
Κριτικές
22
Like
56
Πόντοι
4.095
δεν έχεις ακούσει την έκφραση...."κοίτα...ένας γάιδαρος πετάει?"

PS: την έχει και ο μπαμπινιώτης

:2funny:

imaginas.gr

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
9 Απρ 2008
Κριτικές
14
Like
5
Πόντοι
616
Νομίζω ότι ταιριάζει σε αυτό το θέμα!!!

boomb

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
4 Ιαν 2009
Like
18
Πόντοι
166
δεν έχεις ακούσει την έκφραση...."κοίτα...ένας γάιδαρος πετάει?"

PS: την έχει και ο μπαμπινιώτης

:2funny:

Δε σε ρώτησα αυτό  :boobies: :boobies: :boobies: :boobies:

Αλλά εντάξει, για το εξτέντεντ βέρζιον ακούστηκα πολύ σίγουρη χωρίς στοιχεία  :2funny: :2funny:
Είναι μια εξήγηση όμως για τη φράση  :cheesy:

imaginas.gr

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
9 Απρ 2008
Κριτικές
14
Like
5
Πόντοι
616
ρε μαλακα ιματζινας τι πεταγεσαι εσυ; :headbang: :headbang: :headbang: :headbang: :headbang:

Τι πρόβλημα έχεις εσύ;Αποκλειστικότητα σου είναι το θέμα;Πήγες και γύρισες χωρίς να γαμήσεις και θέλεις να μας πεις τον πόνο σου;

boomb

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
4 Ιαν 2009
Like
18
Πόντοι
166
απλως,μην πεταγεσαι για να πεις την μαλακια σου....εχουμε  πολυ σοβαροτερη συζητηση εδω,απο το να καθεσε κ να πετας οτι μαλακαια σου κατεβει... :headbang: :headbang: :headbang: :headbang: :headbang:

Γιατί το πήρες προσωπικά ρε; Για την μπαιτ το έβαλε το άσμα;  :2funny: :2funny: :2funny:

imaginas.gr

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
9 Απρ 2008
Κριτικές
14
Like
5
Πόντοι
616
απλως,μην πεταγεσαι για να πεις την μαλακια σου....εχουμε  πολυ σοβαροτερη συζητηση εδω,απο το να καθεσε κ να πετας οτι μαλακαια σου κατεβει... :headbang: :headbang: :headbang: :headbang: :headbang:

Α κάνεις τη διατριβή σου...Πες το ρε φίλε ότι θέλεις να πάρεις phd στο μπακούριασμα να σε αφήσουμε ήσυχο..

boomb

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
4 Ιαν 2009
Like
18
Πόντοι
166
δε ξερω για ποιον το βαλε,αλλα οχι κ να πεταει ενα κωλοβιντεο,την ωρα που ειχαμε μια σοβαρη συζητηση! :uglystupid: :uglystupid: :uglystupid: :uglystupid: :headbang: :headbang: :headbang: :headbang:

Ενώ τα σάλια που σκορπάς εσύ παντού μόλις κάνει ποστ η μπάιτ είναι καλύτερα  :2funny: :2funny: :2funny: :2funny:

imaginas.gr

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
9 Απρ 2008
Κριτικές
14
Like
5
Πόντοι
616
Αυτό σου το αφιερώνω!

imaginas.gr

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
9 Απρ 2008
Κριτικές
14
Like
5
Πόντοι
616

silva!

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
13 Δεκ 2008
Κριτικές
3
Like
14
Πόντοι
166
Πόσες μαλακίες έχεις παίξει βλέποντας τις φωτογραφίες από τη σελίδα μου;Εξομολογήσου,δεν είναι κακό!!!!

ωραιες οι φωτο!!!!!!!!!

αλλα μια ξανθια στην αθενς εροτικα αλουστη τι την εβαλες,χαλαει ολη τη γκαλερι..... :headbang:

imaginas.gr

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
9 Απρ 2008
Κριτικές
14
Like
5
Πόντοι
616
χεστηκα για την κωλοσελιδα σου....ελαχιστες φορες την εχω επισκεφθει. :birdman:
Καλά σε πιστέψαμε.Πρέπει να είσαι φανατικός επισκέπτης!!!

εσενα φιλε,σε εχει φαει η διαφημηση...αφου επελεξες για νικνειμ το ονομα της σελιδας σου... :uglystupid: :uglystupid: :uglystupid:

Ακριβώς για διαφήμιση το έκανα.Τι σε πειράζει εσένα;

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom