boomb
Ενεργό Μέλος
- Εγγρ.
- 4 Ιαν 2009
- Like
- 18
- Πόντοι
- 166
Εγώ σε κόβω για ανάφτρα! Με τέτοιο νικ "δαγκώστε με είμαι νόστιμη" τί θες να υποθέσουν τα αγοράκια ρε bite?
Αν εγώ μπω σε γυναικείο site με νικ "EatMeIamVeryBig", θα μ'έλεγες "ρομαντικ"???
Δεν το συζητώ, είσαι μια ανάφτρα. Δίνεις ελπίδες στ'αγοράκια και μετά τα καις, ντροπή σου μανδάμ![]()
H φράση στο νικ της κανονικά προέρχεται από τη φράση "bite me" που σημαίνει κάτι σε φάση "α παράτα μας"... το "bite me i'm fresh" είναι για έμφαση, στα ελληνικά θα λέγαμε κάτι σαν "α πάγαινε να δεις αν έρχομαι"
![Boobies :boobies: :boobies:](/forum/styles/default/xenforo/smilies/bou_smilies/boobies2et.gif)
![Boobies :boobies: :boobies:](/forum/styles/default/xenforo/smilies/bou_smilies/boobies2et.gif)
Για του λόγου το αληθές, από το FreeDictionary:
Bite me! (american very informal)
used to say to someone that they have made you feel angry or embarrassed 'You're looking a bit rough today.' 'Oh, bite me!'
Όλα στο μυαλό μας είναι
![Χαχαχα! :2funny: :2funny:](/forum/styles/default/xenforo/smilies/bou_smilies/2funny.gif)
![Χαχαχα! :2funny: :2funny:](/forum/styles/default/xenforo/smilies/bou_smilies/2funny.gif)