Νέα

Πόσοι/ες απο εσάς έχετε σκεφτεί να γίνετε πόρνες, πόρνοι?

• Μέλος που άνοιξε το νήμα panospatisia
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 85
  • Εμφανίσεις 4K
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 3 άτομα (0 μέλη και 3 επισκέπτες)

silva!

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
13 Δεκ 2008
Κριτικές
3
Like
14
Πόντοι
166
ξερω μια 50αρα καπατσα που δεν της τον εδινες ουτε φανταρος απο το ιραν -ιρακ να γυριζες...ειναι και χοντρη...εχει κυκλωμα με φραγκατα (το τονιζω)παππουδια τα οποια τα πιπωνει μεχρι λιποθυμιας...
αμα η κωλοτρυπιδα λοιπον ειναι καπατσα μην την ψαχνεται,εχει το πανω χερι.ΔΕΝ βγηκε τυχαια και το ρητο ΤΟ ΜΟΥΝΙ ΣΕΡΝΕΙ ΚΑΡΑΒΙ.Ο λαος ειναι σοφος....μονο οταν ψηφιζει  :jerking: :jerking:ζεται
μα καλα ποσο ειναι και τους σηκνετε ακομα δλδ? :rolleyes:

Yorgos

Τιμημένος
Εγγρ.
21 Σεπ 2005
Κριτικές
22
Like
55
Πόντοι
4.095

ElftexTP

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
23 Ιουλ 2008
Κριτικές
22
Like
25
Πόντοι
616
το επαγγελμα της(ου) πορνης/ου, οταν ασκειται σωστα απαιτει σημαντικες δεξιωτητες. Πρέπει με ευγενεια, ενεργεια, προθυμια και επαγγεμλατισμο να ικανοποιησεις ενα(μια) εντελως αγνωστο(η) που σου πεταει στο στωμα το πεός ή το αιδιο του(ης) να το γλυψεις πριν προβει στην συνουσια. Ενιοτε, ο πελατης μπορει να ειναι αποκρουστικος(η), βρωμικος(η), μεθυσμενος(η), υπερμεγεθης, θλιβερος(η).

Δεν ειναι τυχαιο οτι απο το δειγμα των κριτικων εδω μονο ενα 10-15% των εκδιδομενων εχει μεσο ορο πανω απο 7. Δεν ειναι ευκολη δουλεια.

Το μονο που αποφερει η εισοδος ερασιτεχνων με νοοτροπία '' τι ειναι να παρω μια πουτσα'' δειχνε - εκτος απο ενα συνδιασμο νοθρης ηληθιοτητας με ολίγη κενοτητα - την παρακμη του χωρου. Γιατι ευκολο χρημα πλεον, δεν θα βρουν.

giasou

Μέλος
Εγγρ.
1 Φεβ 2006
Κριτικές
5
Like
156
Πόντοι
16
Είχα πάει για ποτάκι χθές με ένα φίλο.
πάνω στο τρίτο ποτό άρχισε να μου λέει για την οικονική κρίση... και ποτό στο ποτό.....

μου λέει κάποια στιγμή, αν ήμουν γυναίκα θα είχα γίνει σίγουρα πουτάνα για να βγάζω τα έξοδά μου... μου έλεγε οτι σκέφτεται να αρχίσει τις βόλτες προς πολιτεία μεριά και να αρχίσει να την πέφτει σε σιτεμένες και να ζητάει λεφτά για να πάνε για σεξ.

είχα πιει κιόλας και έβαλα τα γέλια....

αλλά αυτός σοβαρολογούσε και συνέχισε την συζήτηση με διάφορα σχέδια που σκέφεται και τα οποά δεν θυμάμαι γιατί είχα πιει και λίγο

αλήθεια έχει σκεφτεί κανείς ή καμία απο εσάς έτσι? πόσοι απο εσάς το έχουν κάνει τελικά έστω και για μικρό χρονικό διάστημα?
εγω δεν ξερω ακομα !!
θα μοθ αρεσε να παιζω σε κινηματογραφικέσ ταινίεσ οπωσ καμει η σεροινα εταιρια ταινιων!
επισησ και τσατσα σε στοθντιοσ καλα ειναι !!καθεσαθ και βαρασ μθγεσ!βλεπεισ καμμια τηλεοραση και περναει η ωρα!

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom