Νέα

Πόσοι/ες απο εσάς έχετε σκεφτεί να γίνετε πόρνες, πόρνοι?

• Μέλος που άνοιξε το νήμα panospatisia
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 85
  • Εμφανίσεις 4K
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 1 άτομα (0 μέλη και 1 επισκέπτες)

kosnik26

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
10 Σεπ 2009
Like
20
Πόντοι
366
επίσης θυμάμαι που με ρωτούσε χθες συνάχεια αν θέλω και εγώ να συμετέχω αν ξεκινήσει κάτι τέτοιο...

είσαι ωραίο παιδί μου λέέι με ωραίο σώμα... γιατί να μην έρθεις και εσύ να είμαστε παρέα?

και του λέω...

ναι αμέ, θέλω... αν έρθεί μια ψηλή, ξανθιά με ωραίο πρόσωπο και ωραίο σώμα και μου προτείνει λεφτά για σεξ μαζί της θα πάω.

:new_shocked:

φίλε μάλλον σου λέει αρκούδες για να σου την πέσει :rolleyes: μαστορας όμως ο τύπος :grin: :boobies:

CLOSER822

Σπουδαίος
Εγγρ.
23 Ιουν 2008
Like
11.479
Πόντοι
2.606
ΡΕ συ πατησια δε μας τα λες πολυ καλα.ΛΙΓΟ κουλα αυτα που γραφεις...μηπως εχεις αρχισει το παρε -δωσε- φερε- ριξε- χωσε -βαλε-και ψαχνεις να βρεις ενα κινητρο, μια δικαιολογια ,για το χαλι του δηθεν κολλητου σου....ΛΕΩ μια ιδεα τωρα :rockon: :rockon:

OP
OP
P

panospatisia

Μέλος
Εγγρ.
22 Ιουν 2008
Like
0
Πόντοι
0
φίλε μάλλον σου λέει αρκούδες για να σου την πέσει μαστορας όμως ο τύπος

αυτό αποκλείεται....

τον ξέρω 8 χρόνια...

απο το πρώτο έτος στη σχολή...

μετά απο 8 χρόνια 8υμήθηκε να μου την πέσει...?

kosamf

Σπουδαίος
Εγγρ.
26 Δεκ 2009
Κριτικές
25
Like
1.915
Πόντοι
2.537
ΡΕ συ πατησια δε μας τα λες πολυ καλα.ΛΙΓΟ κουλα αυτα που γραφεις...μηπως εχεις αρχισει το παρε -δωσε- φερε- ριξε- χωσε -βαλε-και ψαχνεις να βρεις ενα κινητρο, μια δικαιολογια ,για το χαλι του δηθεν κολλητου σου....ΛΕΩ μια ιδεα τωρα :rockon: :rockon:

:thumbsup:

dimitrisathina

Μέλος
Εγγρ.
20 Μαρ 2006
Like
1
Πόντοι
0
εγώ το έχω κάνει στην Αγγλία, φοιτητής, αλλά μετά τα 5-6 ραντεβού με γυναίκες άρχισαν να μου λένε πως τα λεφτά είναι στους άντρες, τους το ξέκοψα πως δεν... και μετά μου έδωσαν ακόμα 2-3 ραντεβού και με ξέχασαν αφού δεν έπαιξα με την "αφρόκρεμα"......

CLOSER822

Σπουδαίος
Εγγρ.
23 Ιουν 2008
Like
11.479
Πόντοι
2.606
πατησια ,αμα δεις αγγελια που λεει -ζητειται νεος απο τεχνικη εταιρεια για κωλοβυθομετρησεις στο εργοταξιο μας στη χωνωβαθεια -μην απαντησεις ...θα σε κανουν 5 κρικους ενα ταληρο :fuck1: :fuck1:

OP
OP
P

panospatisia

Μέλος
Εγγρ.
22 Ιουν 2008
Like
0
Πόντοι
0
ΡΕ συ πατησια δε μας τα λες πολυ καλα.ΛΙΓΟ κουλα αυτα που γραφεις...μηπως εχεις αρχισει το παρε -δωσε- φερε- ριξε- χωσε -βαλε-και ψαχνεις να βρεις ενα κινητρο, μια δικαιολογια ,για το χαλι του δηθεν κολλητου σου....ΛΕΩ μια ιδεα τωρα

καταρχήν δεν είναι χάλι του κολλητού

μεθυσμένος ήταν, όπως και εγώ και πάνω στο μεθύσι θα πεις πολλά

απλά πολλά απο αυτά θα είναι και πράγματα που όντως έχεις σκεφτεί και που δεν σημαίνει οτι θα κάνεις.

εχει πει κιάλλες μαλακίες κατα καιρούς όταν πίνει...

απλά χθές μου έλεγε αυτά που γράφω και είχα απορία που άλλοι έχουν σκεφεί έτσι

τα κουλά που τα βλέπεισ?

pistolero

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
26 Ιουν 2009
Κριτικές
12
Like
0
Πόντοι
396
Παντως απο τη εχουν παρει τα αφτια μου υπαρχουν και εδω στην χωρα μας γραφεια για συνοδους γυναικων,δεν ξερω αν ειναι παραμυθια,το θεμα ειναι θα μπαινατε στη διαδικασια αυτη,που λογικα θεωρητε και παρανομη :think:

OP
OP
P

panospatisia

Μέλος
Εγγρ.
22 Ιουν 2008
Like
0
Πόντοι
0
Παντως απο τη εχουν παρει τα αφτια μου υπαρχουν και εδω στην χωρα μας γραφεια για συνοδους γυναικων,δεν ξερω αν ειναι παραμυθια,το θεμα ειναι θα μπαινατε στη διαδικασια αυτη,που λογικα θεωρητε και παρανομη

καλα εγώ δεν παω με τίποτα..

σιγά μην παω να πηδάω την κάθε μουστόγρια...

καταρχήν δεν θα μου σηκωνεται κιόλας...

αυτή είναι και το μεγάλο μου ερώτημα

εντάξει, μια γυναίκα όταν δεν τον γουστάρει τον άλλον δεν έχει πρόβλημα, απλα ανοίγει τα πόδια....

οι άντρες που σίγουρα υπάροχουν, τι κάνουν??? πως τους σηκώνεται???

kosamf

Σπουδαίος
Εγγρ.
26 Δεκ 2009
Κριτικές
25
Like
1.915
Πόντοι
2.537
πατησια ,αμα δεις αγγελια που λεει -ζητειται νεος απο τεχνικη εταιρεια για κωλοβυθομετρησεις στο εργοταξιο μας στη χωνωβαθεια -μην απαντησεις ...θα σε κανουν 5 κρικους ενα ταληρο :fuck1: :fuck1:

ΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧ :2funny: :2funny: :2funny: :2funny:

pistolero

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
26 Ιουν 2009
Κριτικές
12
Like
0
Πόντοι
396
καλα εγώ δεν παω με τίποτα..

σιγά μην παω να πηδάω την κάθε μουστόγρια...

καταρχήν δεν θα μου σηκωνεται κιόλας...

αυτή είναι και το μεγάλο μου ερώτημα

εντάξει, μια γυναίκα όταν δεν τον γουστάρει τον άλλον δεν έχει πρόβλημα, απλα ανοίγει τα πόδια....

οι άντρες που σίγουρα υπάροχουν, τι κάνουν??? πως τους σηκώνεται???
Εκπαιδευεσαι να της βλεπεις ολες με αλλο ματι ,ειναι δεδομενο οτι δεν μπορουν να το κανουν ολοι.

OP
OP
P

panospatisia

Μέλος
Εγγρ.
22 Ιουν 2008
Like
0
Πόντοι
0
Εκπαιδευεσαι να της βλεπεις ολες με αλλο ματι ,ειναι δεδομενο οτι δεν μπορουν να το κανουν ολοι.

με τι μάτι να την δείς αν το βυζί φτάνει στον αφαλό και ο κώλος είναι γεμάτος κυταρίτιδα και οι τρύπες είναι τόσες πολλές που νομίζεις οτι έχει μιρμιγκοφολιές  :2funny:

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom