Νέα

Πόσοι από τα μέλη του φόρουμ έχουν Γαλλικό αμάξι (Citroen,Peugeot,Renault);

• Μέλος που άνοιξε το νήμα -
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 28
  • Εμφανίσεις 3K
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 1 άτομα (0 μέλη και 1 επισκέπτες)

Τι Γαλλικό αμάξι έχεις

• Citroen

Ψήφοι: 14 33,3%
  • Peugeot

Ψήφοι: 8 19,0%
  • Renault

Ψήφοι: 7 16,7%
  • Δεν έχω Γαλλικό αλλά είχα παλια

Ψήφοι: 10 23,8%
  • Έχω περισσότερα από ένα (αναφέρατε)!

Ψήφοι: 3 7,1%

• Μέλη που ψήφισαν συνολικά
    42

Επισκέπτης
Πόσοι έχετε Γαλλικό αμάξι;

Εγώ έχω ένα Peugeot 307 1400.Μόνο 75 άλογα,δεν έχει δύναμη αλλά πολύ το γουστάρω!Και αν άλλαζα αμάξι,πάλι Peugeot θα έπαιρνα!

Steven_1

Μέλος
Εγγρ.
6 Δεκ 2007
Κριτικές
3
Like
21
Πόντοι
16
Εγω εχω πεζο 2 καμπριο με 0 ιππους

Eraser

Μέλος
Εγγρ.
29 Δεκ 2008
Like
4
Πόντοι
16
Ακόμη ένας εδώ...
Renault Megane Coupe, 1400cc
καλό, το αγαπάω επειδή είναι το πρώτο αλλά λίγα τα αλογάκια (98).
το επόμενο θα έχει τουλάχιστον τα διπλά.

MANOU

Μέλος
Εγγρ.
8 Ιαν 2008
Like
0
Πόντοι
66
εγω εχω μια bmw με 130 γαιδουρια και καθολου αλογα :dancing: :dancing:

Tsolias.Psolias

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
8 Ιουλ 2007
Like
28
Πόντοι
166
και όποιος έχει νισάν έχει κατά 40% γαλλικό αυτοκίνητο , από το '00 και μετά.

opeth

Τιμημένος
Εγγρ.
25 Ιουλ 2010
Κριτικές
77
Like
17
Πόντοι
1.096
peugeot 207 1400cc και 95 άλογα

roulis35

Μέλος
Εγγρ.
3 Νοε 2008
Like
1
Πόντοι
1
εχω ( για μικρο) ενα CITROEN C1
βασικα ειναι γαλλοιαπωνικι :dancing:

poustalekos

Μέλος
Εγγρ.
11 Αυγ 2010
Like
711
Πόντοι
96
Πόσοι έχετε Γαλλικό αμάξι;

Εγώ έχω ένα Peugeot 307 1400.Μόνο 75 άλογα,δεν έχει δύναμη αλλά πολύ το γουστάρω!Και αν άλλαζα αμάξι,πάλι Peugeot θα έπαιρνα!

Χαχαχαχαχα! Ειναι τραγικο να παραγονται ακομα και σημερα ΤΟΣΟ ψοφια αμαξια! Αν δεν κανω λαθος ακομα και σημερα παραγονται και καποια citroen με 1400cc - 75hp πραγματικα για γελια!  :2funny:
Τι μοντελο ειναι το αμαξι σου?
Εγω εχω ενα ρενο κλιο του 93 1400cc 80hp και θεωρω απλα τραγικο το 8βαλβιδο 18χρονο μπουρδελο μου να βγαζει περισσοτερα αλογα απο συγχρονα αμαξια χιχιχι
Το μονο καλο ειναι οτι το αμαξι μου δεν εχει βγαλει ουτε ενα μηχανικο προβλημα παρολα τα 140000km που εχει κανει, που εδω που τα λεμε ειναι και λιγα για τα χρονια του! Γενικα ομως πιστευω οτι τα γαλλικα αυτοκινητα ειναι ηλιθια αφου γενικα ειναι προβληματικα απο οτι βλεπω σε αλλους και εγω απλα ειμαι τυχερος με το συγκεκριμενο μοντελο!
Φιλακια απο τον ΠΟΥΣΤΑΛΕΚΟ!!!!  :s&m_2:

Επισκέπτης
Χαχαχαχαχα! Ειναι τραγικο να παραγονται ακομα και σημερα ΤΟΣΟ ψοφια αμαξια! Αν δεν κανω λαθος ακομα και σημερα παραγονται και καποια citroen με 1400cc - 75hp πραγματικα για γελια!  :2funny:
Τι μοντελο ειναι το αμαξι σου?
Εγω εχω ενα ρενο κλιο του 93 1400cc 80hp και θεωρω απλα τραγικο το 8βαλβιδο 18χρονο μπουρδελο μου να βγαζει περισσοτερα αλογα απο συγχρονα αμαξια χιχιχι
Το μονο καλο ειναι οτι το αμαξι μου δεν εχει βγαλει ουτε ενα μηχανικο προβλημα παρολα τα 140000km που εχει κανει, που εδω που τα λεμε ειναι και λιγα για τα χρονια του! Γενικα ομως πιστευω οτι τα γαλλικα αυτοκινητα ειναι ηλιθια αφου γενικα ειναι προβληματικα απο οτι βλεπω σε αλλους και εγω απλα ειμαι τυχερος με το συγκεκριμενο μοντελο!
Φιλακια απο τον ΠΟΥΣΤΑΛΕΚΟ!!!!  :s&m_2:

Μοντέλο 2001 είναι.Το πήρα μεταχειρισμένο,πριν 2 χρόνια κι έχω κάνει 16000χλμ.Είχε 140.000χλμ.Δεν έχει ζητήσει τίποτα εκτός τα λάδια του.Άλλαξα και καταλύτη που δεν είχε αλλάξει ποτέ.
Ναι δεν έχει δύναμη,αλλά είναι ένα αξιοπρεπές αμάξι,με εξαιρετικά φρένα και ανάρτηση.Επίσης έχει πολύ καλούς χώρους.
Οι γενικότητες "είναι προβληματικα τα Γαλλικά" "Είναι προβληματικά τα Ιταλικά" το ένα και το άλλο,τις περισσότερες φορές διαψεύδονται.

poustalekos

Μέλος
Εγγρ.
11 Αυγ 2010
Like
711
Πόντοι
96
Εισαι κ εσυ απο τους τυχερους δηλαδη! Οι περισσοτεροι που ξερω με γαλλικα αμαξια θελουν να τους βαλουν φωτια να τα καψουν!  :P
Και μιλωντας για ηλιθια αυτοκινητα ριξτε μια ματια εδω να γελασετε

Επισκέπτης
Όσοι έχουν Peugeot-Citroen,στο έχει μια ωραία προσφορά.19€ για σέρβις A/C.Πήγα την Πέμπτη επειδή δε δούλευε το A/C (2 χρόνια δεν του είχα κάνει σέρβις) και πρόσθεσαν φρέον και τώρα είναι έτοιμο για το καλοκαίρι!

poustalekos

Μέλος
Εγγρ.
11 Αυγ 2010
Like
711
Πόντοι
96
Καλη φαση να στο φτιαχνουν με 19ε! Κριμα που το δικο μου δεν εχει κ τα καλοκαιρια βραζω  :-

stratos66

Μέλος
Εγγρ.
29 Μαρ 2009
Like
10
Πόντοι
1
εγώ μάγκες μου έχω honda αλλά πριν από αυτό ειχα megane coupe 1600cc, απο 1997-2003, 200000km.Δεν ηταν απροπληματιστο, αλλά η συντηρηση του κοστιζε τα μισά από οτι με άλλο αυτοκινητο, για δυο λόγους:1. Στα γαλλικά υπ'αρχουν συνεργεία 'εξειδικευμένα΄΄, οπότε μπορείς να παρακάμψεις τα ''εξουσιοδοτημένα', και 2. Φθηνά ανταλακτικά

Επισκέπτης
Κι εγώ σε "εξειδικευμένο" το πάω.Αγοράζω τα ανταλλακτικά μόνος μου και πληρώνω μόνο εργασία.Την άλλη εβδομάδα θα πάω να αλλάξω ιμάντα χρονισμού,κι ενώ όλοι μου έλεγαν 250-350€ θα μου κοστίσει 130€.Σήμερα άλλαξα λάδια,πήρε 3λίτρα Total Activa 7000 10w40w,κι ένα φίλτρο και πλήρωσα 24€.

D

dude901123

Επισκέπτης
Αν και δεν πιάνω απόλυτα το νόημα αυτού του forum.. (μήπως θα κάνουμε λέσχη φίλων Γαλλικών αυτοκινήτων;). Anyway έχω ένα Renault Megane Coupe 1.400 και μου έχει βγάλει μέχρι τώρα 210.000 χλμ και πάει ακόμη. Φτηνό δεν το λες στη συντήρησή του, αλλά το έχω σκίσει και πηγαίνει άνετα ακόμη. Και το εντυπωσιακότερο. Δεν έχει χάσει σχεδόν καθόλου απο τη δύναμη του κινητήρα του. Τα ηλεκτρικά του και τα τριξίματα είναι άλλο θέμα βέβαια..

Επισκέπτης
Οι άλλες ψηφοφορίες που δημιουργούνται από διάφορους,έχουν κάποιο ιδιαίτερο νόημα;

Eraser

Μέλος
Εγγρ.
29 Δεκ 2008
Like
4
Πόντοι
16
Αν και δεν πιάνω απόλυτα το νόημα αυτού του forum.. (μήπως θα κάνουμε λέσχη φίλων Γαλλικών αυτοκινήτων;). Anyway έχω ένα Renault Megane Coupe 1.400 και μου έχει βγάλει μέχρι τώρα 210.000 χλμ και πάει ακόμη. Φτηνό δεν το λες στη συντήρησή του, αλλά το έχω σκίσει και πηγαίνει άνετα ακόμη. Και το εντυπωσιακότερο. Δεν έχει χάσει σχεδόν καθόλου απο τη δύναμη του κινητήρα του. Τα ηλεκτρικά του και τα τριξίματα είναι άλλο θέμα βέβαια..

αυτά τα ηλεκτρικά του ...  :tickedoff: :tickedoff: :ak: :ak: :ak:

VanPucerMan

Μέλος
Εγγρ.
17 Αυγ 2010
Κριτικές
7
Like
8
Πόντοι
6
Κι εγώ σε "εξειδικευμένο" το πάω.Αγοράζω τα ανταλλακτικά μόνος μου και πληρώνω μόνο εργασία.Την άλλη εβδομάδα θα πάω να αλλάξω ιμάντα χρονισμού,κι ενώ όλοι μου έλεγαν 250-350€ θα μου κοστίσει 130€.Σήμερα άλλαξα λάδια,πήρε 3λίτρα Total Activa 7000 10w40w,κι ένα φίλτρο και πλήρωσα 24€.

για μηχανικα παντα αντ/πεια, για φανοποιεια ιδια δουλεια θα γινει σχεδον παντου. και αυτο που λεγανε καποτε παρε γερμανικο οχι "γαλλικο-ιταλικο" προβληματα κτλ ειναι μυθος πλεον.

alexis82

Μέλος
Εγγρ.
27 Οκτ 2005
Κριτικές
8
Like
98
Πόντοι
1
για μηχανικα παντα αντ/πεια, για φανοποιεια ιδια δουλεια θα γινει σχεδον παντου. και αυτο που λεγανε καποτε παρε γερμανικο οχι "γαλλικο-ιταλικο" προβληματα κτλ ειναι μυθος πλεον.

αυτο με τη φανοποιεια μην το πεις παραεξω... δεν στεκει...

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom