Επισκέπτης
Tελικά λέπεσε η όχι.
Τσου .
Tελικά λέπεσε η όχι.
Με τηλεπάθεια.
Τώρα που έχουμε ανακατευτεί Ανατολικοί-Δυτικοί , ποιός ξέρει να πει αν πριν το '90 οι Ανατολικοί είχαν τις ίδιες συνήθειες με μας ; Βγαίναν δηλ ραντεβού ή όχι ; Το ρωτάω αυτό , γιατί αν υπήρχε διαφορά στην προσέγγιση μεταξύ των 2 φύλων , επόμενο είναι να δυσανασχετούν οι απόγονοι των Ανατολικών και οι πατεράδες τους εδώ .
Μπορεί να έχεις διαβάσει άπειρο pickup υλικό όπως λες αλλά δυστυχώς σε βρίσκω παντελώς αδιάβαστο στο τι ακριβώς ψάχνουν οι γυναίκες και πιο συγκεκριμένα οι Ελληνίδες γυναίκες...
Όταν κάθεσαι και ακούς τις μαλακίες τους χωρίς να εκφέρεις αντίθετη (πολύ πιθανώς) άποψη φοβούμενος μη σε απορίψει , τότε είναι που έχεις φάει ήδη την απόριψη χωρίς καν να το γνωρίζεις.
Οι γυναίκες είναι πολύ πιο πονηρά πλάσματα από εμάς τους άντρες και λειτουργούν σαν τον χαμαιλέοντα.Προσαρμόζονται στις περιστάσεις αναλόγως του ποιον έχουν απέναντί τους και τι θέλουν να κάνουν με αυτόν...
Πολλές φορές στις συζητήσεις , αρχίζουν και πετάνε διάφορες εξόφθαλμες μαλακίες για να σε τσεκάρουν και να δουν το πόσο μαλάκας είσαι , πόσο είσαι ανεκτικός στις παπαριές που θα ξεστομίσουν ώστε να ζυγίσουν την κατάσταση και να δουν μέχρι που μπορούν να σε φτάσουν.
Όταν λοιπόν κάνεις όλα τα παραπάνω της "παραδοσακής οδού" όπως λες , δεν κάνεις τίποτα περισσότερο από το παίζεις το δικό τους παιχνιδάκι το οποίο εκ πρώτης άποψης φαίνεται αθώο αλλά είναι οργανωμένο και σκοπό έχει το ζύγισμά σου.
Ελεύθερες σχέσεις με κοπέλες (όχι πουτάνες) μπορεί να είχα ελάχιστες στη ζωή μου αναλογικά πάντα με την ηλικία μου , και ακόμα πιο λίγες σε μακροχρόνια σχέση.Σε όσες λοιπόν επιδίωξα να πάω με τα νερά τους , μόνο σε κακό μου βγήκε και δεν γάμησα ποτέ.
Όταν εκνευρίστηκα και άλλαξα το τροπάριο και πήγα στο αντίθετο άκρο , ως δια μαγείας μου άνοιγαν τα πόδια τους σε βαθμό να σου έρχεται να βάλεις τα γέλια του πόσο εύκολες είναι όταν πατήσεις το "κουμπί" τους...
Αρκετές φορές έχω πάει σε ξενοδοχείο με callgirl και την ίδια μέρα καπάκι σε ραντεβού με πιθανό για σχέση θηλυκό.
Στις πρώτες κοτσάνες που άρχιζε να ξστομίζει της απαντούσα όχι αυτό που ήθελε να ακούσει αλλά τα αντίθετα.Της τα έχωνα από την πρώτη μέρα γνωριμίας και τη μπρίζωνα πολύ σε βαθμό να την ειρωνεύομαι με τον τρόπο σκέψης που έχει.
2ο ραντεβού δεν υπήρχε, τους το ξέκοβα με κομψό τρόπο , του στύλ δεν έχω χρόνο , πιέζομαι και άλλα κουλά.Τα ίδια κουλά που σου λένε αυτές , τις προλαβαίνω και τους κάνω εγώ τον δύσκολο.
Εκεί να δεις πως φουντώνουν και τι είναι διατεθημένες να κάνουν για να σε έχουν.Τους γαμάς το εγώ τους , το οτι δεν κατάφεραν να αποδείξουν στον εαυτούλη τους οτι είσαι μια από τα ίδια όπως τα άλλα άβγαλτα αγοράκια.Κυριολεκτικά σκυλιάζουν μέσα τους αν δεν σε έχουν...
Όταν ειδικά πριν το ραντεβού έχεις γαμήσει το καλύτερο μουνί , ο αεράς που έχεις μετά και η άνεση είναι ανεπανάληπτα.
Τη βλέπεις μπροστά σου και όταν αρχίζει να σου λέει παραμύθια της χαλιμάς σου έρχεται να βάλεις τα γέλια.
Ταπεινή συμβουλή και αν θες δοκίμασέ τη έστω μια φορά και αν δεν δεις αποτέλεσμα πες με μαλάκα.
Κάνε το δικό σου παιχνίδι , να είσαι ειλικρινής σε αυτά που ακούς και να τα σχολιάζεις σαν να ήσουν με το φιλαράκι σου.Πήγαινε κόντρα σε οτι βρίσκεις λάθος στα λεγόμενά της και μην φοβάσαι να "τσαλακωθείς".Μην παίζεις το παιχνίδι τους.Βάλε σε εφαρμογή το δικό σου και θα με θυμηθεις.
τυπε εγω μια φορά μετά από ραντεβού σε μασατζιδικο και το αβυσαλεο γαμησι που έπεσε εκει μέσα ξέχασα να ότι ειχα ραντεβού
εχω προσεξει ότι ρωτάς ουσιώδη πράγματα
Εγώ πάλι προσέχω αν μου απαντάτε ή όχι !
εγω σε μαλακιες δεν απανταω να ξέρεις
(στρατηγικη τρελοκοτσιδους για κοψιμο αερα σε τυπισες).
Και γω ούτε δημόσιες σχέσεις κάνω εδωμέσα ,ούτε ήρθα να τσακωθώ - να ξέρεις !...
Αγνοήσέ με !
τυπε εγω μια φορά μετά από ραντεβού σε μασατζιδικο και το αβυσαλεο γαμησι που έπεσε εκει μέσα ξέχασα να ότι ειχα ραντεβού
Τι σχεση εχει το ανατολικο μπλοκ με την Κινα?Λοιπόν, μια και το thread αφορά τα ραντεβού , να κάνω μια ερώτηση για όσους ξέρουν : Πριν από το '90 , στο Ανατολικό μπλοκ , υπήρχε η συνήθεια των ραντεβού ; Πώς γινόταν η προσέγγιση των 2 φύλων ; Έτυχε και διάβασα ότι για την Πολιτιστική επανάσταση του Μάο , η 9η του Μπετόβεν ήταν , λέει, "διαποτισμένη με αστικό , ανθρωπιστικό έρωτα " ! Αυτό το λέει για κακό ! Δηλ πηδιόντουσαν σαν τα ζώα στην Κίνα ; Ποιος ξέρει να πει ;
Τι σχεση εχει το ανατολικο μπλοκ με την Κινα?
Εχει ρε τυπε,ειναι η διαφορα του ψεματος με την αληθεια... κατα τα αλλα δεν το τοποθετει σωστα το προβλημα του ο τυπος. Κατα βαθος ψαχνει δικαιολογιες γιατι δεν μπορει να ψησει καποια γκομενα.
τύπε αν φέρεσαι έτσι σαν καθυστερημένος, ανταγωνιστικός μαλάκας και στην πραγματική σου ζωή το οποίο είναι ίδιον των γυναικών που έτσι κι αλλιώς σε θέλουν μόνο για φιλενάδα, τότε δε βλέπω άλλη λύση:
Τι σχεση εχει το ανατολικο μπλοκ με την Κινα?