Νέα

πόσοι από εσάς βαριούνται τα ραντεβού;

• Μέλος που άνοιξε το νήμα vril
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 353
  • Εμφανίσεις 19K
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 1 άτομα (0 μέλη και 1 επισκέπτες)

Syrios

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
20 Μαΐ 2012
Κριτικές
8
Like
1.832
Πόντοι
216
Χωρίς παρεξήγηση τύπε, αλλά τι ηλικία έχεις αν επιτρέπεται?

Δε νομιζω οτι ο τυπος θελει βοηθεια,η λυσεις θελει να ανοιξει ενα ακομα hate thread για το ποσο μαλακισμενες ειναι οι γκομενες και το ποσο καλυτερα ειναι να δινεις το 20ρικο στην φυλης...

Νικ Ο Ντικ

Μέλος
Εγγρ.
30 Ιαν 2015
Κριτικές
2
Like
83
Πόντοι
6
Δε νομιζω οτι ο τυπος θελει βοηθεια,η λυσεις θελει να ανοιξει ενα ακομα hate thread για το ποσο μαλακισμενες ειναι οι γκομενες και το ποσο καλυτερα ειναι να δινεις το 20ρικο στην φυλης...

Θελει βοηθεια απο ψυχολογο. Ανοιξε ενα θεμα για να πει την αποψη του και να γινει ενας διαλογος και οποιος του πει κατι διαφορετικο του κανει επιθεση. Ουσιαστικα εφαρμοζει αυτα που του λενε στο να κανει αντιλογο εδω μεσα αντι να τα εφαρμοσει εξω...

OP
OP
vril

vril

Ανώτερος
Εγγρ.
7 Δεκ 2010
Κριτικές
11
Like
12.591
Πόντοι
5.060
Θελει βοηθεια απο ψυχολογο. Ανοιξε ενα θεμα για να πει την αποψη του και να γινει ενας διαλογος και οποιος του πει κατι διαφορετικο του κανει επιθεση. Ουσιαστικα εφαρμοζει αυτα που του λενε στο να κανει αντιλογο εδω μεσα αντι να τα εφαρμοσει εξω...
Θέλω ψυχολογική βοήθεια επειδή βαριέμαι τα ραντεβού; Όποιος γουστάρει τα ραντεβού είναι νορμάλ και οι άλλοι ψυχοπαθείς; Πότε κατηγόρησα κανέναν ότι μου κάνει επίθεση; Ό,τι να 'ναι όλοι.

:2funny: :2funny: :2funny:  :headbang: :headbang: :headbang:

trelokotsidou

Μέλος
Εγγρ.
11 Μαρ 2006
Κριτικές
1
Like
398
Πόντοι
26
Ρε τύπε από όλα αυτά που γράφω εσύ κατάλαβες ότι είμαι ένας καληνυχτάκιας που μόνο ακούει στωικά, γίνεται friendzone και δε γαμάει ποτέ; Έλεος δηλαδή.

Ωραία, εγώ πχ μπορεί να θέλω να μιλήσω για αθλητικά, πολιτική ή για σεξ. Αυτό τι σημαίνει ότι μπορώ κιόλας να γυρίσω την κουβέντα εκεί; Ό,τι να 'ναι με τις πουαδίστικες παπαριές περί frame. Από θεωρία πολύ καλά πας τύπε. Το ποιος είναι πιο διαβασμένος όμως φαίνεται στην πράξη. Γιατί αν όντως είχες dates και τα εφάρμοζες όλα αυτά, δε θα έμπαινες εδώ να μου κάνεις μάθημα. Γιατί θα ήξερες καλά ότι είναι μαρκετίστικες φανφάρες των PUA χωρίς καμία επαφή με την πραγματικότητα.
Δεν ξέρω τι είναι αυτό που είπες για πουαδίστικες παπαριές και ούτε καν μπαίνω στον κόπο να γκουγκλάρω γιατί υποψιάζομαι (μάλον) περί τίνος πρόκειται.
Τα αν έχω ραντεβού ή όχι και εαν τα εφαρμόζω αυτά που λέω απότι κατάλαβα ποσώς σε ενδιαφέρουν.Απλά δεν έχω καταλάβει γιατί ακριβώς άνοιξες το topic.Για να βρείς ομοιοπαθείς και να ανοίξεις σύλλογο;
Εγώ δεν έγραψα κάπου οτι το παίζω γαμιάς της γειτονιάς.Αν διάβασες καλά είπα οτι έχω κάνει σχετικά λίγες σχέσεις σε σχέση με την ηλικία μου και οτι από τότε που άλλαξα τρόπο συμπεριφοράς είδα τρομερή αλλαγή στο πως με αποδέχονται πλέον οι γυναίκες.
Τώρα εαν εσύ ψάχνεις να βρεις ομοιοπαθείς για να σου πουν πόσο σε συμπονάνε και οτι είναι στην ίδια κατάσταση με εσένα , με γειά σου με χαρά σου.
Εγώ άποψη εξέφρασα.Δεν είπα να συμφωνήσεις αλλά μη μας τη λες και από πάνω.

Kman2

Σπουδαίος
Εγγρ.
18 Ιουλ 2010
Κριτικές
1
Like
14.002
Πόντοι
2.606
Και εγώ τώρα βαριέμαι τα ραντεβού.Πριν τα έβλεπα σαν πρόκληση να περάσω τα shit tests,να ρίξω ένα χούφτο να τουμπάρω τη γκόμενα κτλ.Τώρα απλώς βαριέμαι.Βάζω την κασέτα να παίζει και φροντίζω να έχει αρκετό αλκοόλ για να μην πέσω κάτω από τη νύστα.
Μας έχουν κακομάθει και οι ανατολικές γκόμενες βέβαια.
Τα ραντεβού είναι ωραία αν είσαι κάτω των 35,αδρεναλίνη κι έτσι.Να αναρωτιέσαι τι έχει παραγγείλει η γκόμενα και αν μπορείς να το πληρώσεις.Αν θα πέσει απλώς μπαλαμούτι ή θα στον πάρει μπούκι.
Αν πρέπει να της αρπάξεις το κινητό όταν πάει τουαλέτα ή αν το αφήνει επίτηδες για να σε δοκιμάσει.Αν πρέπει να της πιάσεις το μπουτάκι στο μισάωρο ή θα σε πει λιγούρι.Η πάνω στην ώρα οπότε θα σε πει γκαίυ.
Γενικά για να πας καλά στα ραντεβού πρέπει να εφαρμόζεις το τρίπτυχο:
Ανοιχτή ερώτηση,κλειστή ερώτηση,διαπίστωση.
Π.χ. τι μουσική σου αρέσει?(ανοιχτή ερώτηση)
σου αρέσουν οι σεξ πίστολς(κλειστή ερώτηση)
εμένα μου αρέσουν οι ζέπελλοι(διαπίστωση)
κ.ο.κ.
Καμιά φορά το σπας με δύο ανοιχτές ερωτήσεις στη σειρά ή δύο διαπιστώσεις μαζί για να εξιταριστεί η γκόμενα.
Π.χ. ωραίοι οι ζέπελοι αλλά ακούω και russky rap.Πας καθόλου σε κοντσέρτα της Gaitana?
Γενικά οι γκόμενες δεν είναι της βαριάς φιλοσοφίας και κουλτούρας,θέλουν ανάλαφρα θέματα και κουτσομπολιά.Και να δείχνεις οτι έχεις ενδιαφέρον lifestyle,να μιλάς τελείως απλά για να γίνεσαι καταννοητός.Πρέπει να δείξεις οτι έχεις υψηλή αξία σαν άτομο.(DHV,display of high value).
Βασικά με Σλάβες μιλάς στο στυλ εγκω καλό παιδί,Ελληνας,πολλά λεφτά,καλή δουλειά,τέλει καλή κοπέλα,Σλάβα.
Οσο πιο απλά τόσο πιο καλά,λίγο πιο περίπλοκα να τα πεις οι γκόμενες μπερδεύονται.

OP
OP
vril

vril

Ανώτερος
Εγγρ.
7 Δεκ 2010
Κριτικές
11
Like
12.591
Πόντοι
5.060
Ναι άνοιξα το τόπικ για να γκρινιάξω, να βρω ομοιοπαθείς που ταυτίζονται, να μου πουν πως το διαχειρίζονται κλπ. Δεν υπάρχει λύση. Όποιος μου πει ότι υπάρχει τρόπος να γαμάς ΧΩΡΙΣ να βγαίνεις ραντεβού, κατευθείαν στο ψητό, και ΧΩΡΙΣ να ανήκεις στο 1% του πληθυσμού, πολύ απλά πουλάει φούμαρα ή είναι εκτός πραγματικότητας. Μόνο αν είσαι κανένας με λεφτά και status, πχ Hugh Hefner, υπάρχει ελπίδα οι γυναίκες να έρχονται απευθείας στο κρεβάτι σου χωρίς μπούρου-μπούρου.

Αν διάβασες καλά είπα οτι έχω κάνει σχετικά λίγες σχέσεις σε σχέση με την ηλικία μου και οτι από τότε που άλλαξα τρόπο συμπεριφοράς είδα τρομερή αλλαγή στο πως με αποδέχονται πλέον οι γυναίκες.
ΟΚ τύπε, τώρα σε έπιασε. Αμφιβάλλω βέβαια κατά πόσο είδες διαφορά με το να αρχίσεις να τους πηγαίνεις κόντρα και να τις βάζεις στη θέση τους. Γιατί μπορώ να θυμηθώ κάμποσα παραδείγματα όπου το έκαψα επειδή εξέφραζα την άποψή μου που ερχόταν σε αντίθεση με τη δική της και μετά βλαστημούσα την ώρα και τη στιγμή που το άνοιγα το ρημάδι. Πχ:

1) Σε συζήτηση για το σεξ κάποια με ρώτησε τι με ξενερώνει πάνω σε αυτό. Εγώ απόλυτα ειλικρινής απάντησα ότι με ξενερώνει να έχει άσχημο σώμα η παρτενέρ με κυτταρίτιδα και λίπος. Αντέδρασε ότι αυτό δεν είναι σωστό γιατί μια κοπέλα μπορεί στην πορεία της σχέσης να πάρει κιλά και ότι η ίδια πχ παίρνει κορτιζόνη που τη φουσκώνει. Εγώ επέμεινα στη θέση μου ότι όλοι έλκονται από το ωραίο όπως και η ίδια κλπ. Το αποτέλεσμα; Να μην ξαναβγούμε.
2) Σε κάποια ανέφερα ότι έχασα πολλά κιλά μέσω της γυμναστικής και της διατροφής. Μου απάντησε ότι το παλεύει και η ίδια για πολύ καιρό. Της είπα ότι είναι θέμα θέλησης, μιας κι εγώ τα κατάφερα ενώ νόμιζα ότι δε θα μπορούσα. Ε και τότε την έπιασαν οι ανασφάλειες ότι επειδή έχω πιο ωραίο σώμα μπορεί να την παρατήσω μετά από λίγο καιρό. Τελικά δεν ξανασχολήθηκα γιατί μου έλεγε ότι θέλει πολύ χρόνο για να προχωρήσει με κάποιον και δε μου άρεσε το όλο στυλάκι της.

Νομίζω μπορούμε να αντιληφθούμε ότι στις παραπάνω περιπτώσεις δεν "προκάλεσε" έλξη η ισχυρή μου άποψη και θα είχα πολύ καλύτερα αποτελέσματα αν απλά έκανα τον μαλάκα.

Νικ Ο Ντικ

Μέλος
Εγγρ.
30 Ιαν 2015
Κριτικές
2
Like
83
Πόντοι
6
Θέλω ψυχολογική βοήθεια επειδή βαριέμαι τα ραντεβού; Όποιος γουστάρει τα ραντεβού είναι νορμάλ και οι άλλοι ψυχοπαθείς; Πότε κατηγόρησα κανέναν ότι μου κάνει επίθεση; Ό,τι να 'ναι όλοι.

:2funny: :2funny: :2funny:  :headbang: :headbang: :headbang:

Ψυχολογο χρειαζεσαι για διαχειρηση καταστασεων οχι για τη βαρεμαρα με τα ραντεβου.

Δεν κατηγορησες κανεναν οτι σου κανει επιθεση. Εσυ κανεις λεκτικη "επιθεση" σε οποιον σου κανει αντιλογο γιατι θεωρεις δεδομενο οτι ο τροπος που χειριζεσαι την οποια κατασταση ειναι σωστος. Μπορει και να ειναι. Δεν ξερω. Απλα αν σου πει καποιος την δικια του οπτικη τον αποπαιρνεις ασχημα και τον κατηγορεις οτι σου βαζει ταμπελες του τυπου Αγαπουλης και τετοια...

OP
OP
vril

vril

Ανώτερος
Εγγρ.
7 Δεκ 2010
Κριτικές
11
Like
12.591
Πόντοι
5.060
Ψυχολογο χρειαζεσαι για διαχειρηση καταστασεων οχι για τη βαρεμαρα με τα ραντεβου.

Δεν κατηγορησες κανεναν οτι σου κανει επιθεση. Εσυ κανεις λεκτικη "επιθεση" σε οποιον σου κανει αντιλογο γιατι θεωρεις δεδομενο οτι ο τροπος που χειριζεσαι την οποια κατασταση ειναι σωστος. Μπορει και να ειναι. Δεν ξερω. Απλα αν σου πει καποιος την δικια του οπτικη τον αποπαιρνεις ασχημα και τον κατηγορεις οτι σου βαζει ταμπελες του τυπου Αγαπουλης και τετοια...
Αν προσέξεις, ο άλλος πρώτος το ξεκίνησε με το να λέει ότι δε γαμάω από αυτά που γράφω. Εγώ το μόνο που έκανα ήταν να απαντήσω στο δικό του ύφος. ;)

Νικ Ο Ντικ

Μέλος
Εγγρ.
30 Ιαν 2015
Κριτικές
2
Like
83
Πόντοι
6
Αν προσέξεις, ο άλλος πρώτος το ξεκίνησε με το να λέει ότι δε γαμάω από αυτά που γράφω. Εγώ το μόνο που έκανα ήταν να απαντήσω στο δικό του ύφος. ;)

Θα διαφωνισω γιατι παρακολουθησα απαντησεις σου και με αλλους συνομιλητες αλλα επειδη δεν εχει σχεση με το ολο θεμα που ανοιξες και ουτε ειμαστε εδω για να δειξουμε ποιος την εχει μεγαλυτερη, σταματαω εδω..

Κούλης Χρυσός

Σπουδαίος
Εγγρ.
29 Μαρ 2017
Κριτικές
19
Like
7.232
Πόντοι
3.346
Και εγώ τώρα βαριέμαι τα ραντεβού.Πριν τα έβλεπα σαν πρόκληση να περάσω τα shit tests,να ρίξω ένα χούφτο να τουμπάρω τη γκόμενα κτλ.Τώρα απλώς βαριέμαι.Βάζω την κασέτα να παίζει και φροντίζω να έχει αρκετό αλκοόλ για να μην πέσω κάτω από τη νύστα.
Μας έχουν κακομάθει και οι ανατολικές γκόμενες βέβαια.
Τα ραντεβού είναι ωραία αν είσαι κάτω των 35,αδρεναλίνη κι έτσι.Να αναρωτιέσαι τι έχει παραγγείλει η γκόμενα και αν μπορείς να το πληρώσεις.Αν θα πέσει απλώς μπαλαμούτι ή θα στον πάρει μπούκι.
Αν πρέπει να της αρπάξεις το κινητό όταν πάει τουαλέτα ή αν το αφήνει επίτηδες για να σε δοκιμάσει.Αν πρέπει να της πιάσεις το μπουτάκι στο μισάωρο ή θα σε πει λιγούρι.Η πάνω στην ώρα οπότε θα σε πει γκαίυ.
Γενικά για να πας καλά στα ραντεβού πρέπει να εφαρμόζεις το τρίπτυχο:
Ανοιχτή ερώτηση,κλειστή ερώτηση,διαπίστωση.
Π.χ. τι μουσική σου αρέσει?(ανοιχτή ερώτηση)
σου αρέσουν οι σεξ πίστολς(κλειστή ερώτηση)
εμένα μου αρέσουν οι ζέπελλοι(διαπίστωση)
κ.ο.κ.
Καμιά φορά το σπας με δύο ανοιχτές ερωτήσεις στη σειρά ή δύο διαπιστώσεις μαζί για να εξιταριστεί η γκόμενα.
Π.χ. ωραίοι οι ζέπελοι αλλά ακούω και russky rap.Πας καθόλου σε κοντσέρτα της Gaitana?
Γενικά οι γκόμενες δεν είναι της βαριάς φιλοσοφίας και κουλτούρας,θέλουν ανάλαφρα θέματα και κουτσομπολιά.Και να δείχνεις οτι έχεις ενδιαφέρον lifestyle,να μιλάς τελείως απλά για να γίνεσαι καταννοητός.Πρέπει να δείξεις οτι έχεις υψηλή αξία σαν άτομο.(DHV,display of high value).
Βασικά με Σλάβες μιλάς στο στυλ εγκω καλό παιδί,Ελληνας,πολλά λεφτά,καλή δουλειά,τέλει καλή κοπέλα,Σλάβα.
Οσο πιο απλά τόσο πιο καλά,λίγο πιο περίπλοκα να τα πεις οι γκόμενες μπερδεύονται.

δεν μπορει κανενας να σου το αμφισβητησει αυτο αρχοντα οτι εισαι γνώστης της σλαβικης κουλτουρας και ξερεις  τον σωστο τροπο να προσεγγισεις μια σλαβα ωστε να σου κατσει.

κατι ασχετο ραντεβου με τουρκαλα εχεις βγει καμία φορά;

Kman2

Σπουδαίος
Εγγρ.
18 Ιουλ 2010
Κριτικές
1
Like
14.002
Πόντοι
2.606
δεν μπορει κανενας να σου το αμφισβητησει αυτο αρχοντα οτι εισαι γνώστης της σλαβικης κουλτουρας και ξερεις  τον σωστο τροπο να προσεγγισεις μια σλαβα ωστε να σου κατσει.

κατι ασχετο ραντεβου με τουρκαλα εχεις βγει καμία φορά;

Με Τουρκαλες δεν ασχολουμαι.Ειναι σαν Ελληνιδες στο πιο χαζο και πιο καθυστερημενο.Αν και μπορω να καταλαβω γιατι ενας Ελληναρας πιθανον να εχει καποια επιτυχια με Τουρκαλες.
Τις εχουν φλομωσει και οι Τουρκοι στη μαλακια και στον κοπανιστο αερα.
Οι Ελληνες σιγουρα φαινονται πιο γατονια σε σχεση με αυτους τους στοκους.Μιλαμε για μπουνταλαδες.

trelokotsidou

Μέλος
Εγγρ.
11 Μαρ 2006
Κριτικές
1
Like
398
Πόντοι
26
Νομίζω μπορούμε να αντιληφθούμε ότι στις παραπάνω περιπτώσεις δεν "προκάλεσε" έλξη η ισχυρή μου άποψη και θα είχα πολύ καλύτερα αποτελέσματα αν απλά έκανα τον μαλάκα.
Απαντάω μόνο στο συγκεκριμένο για τις δυο περιπτώσεις που ανέφερες :
Θέλω όμως ειλικρινή απάντηση:
α) Χαλάστηκες που δεν σου έκατσαν να τις γαμήσεις ή ηρέμησες που δεν θα είχες άλλες μελοντικές ατέρμονες κόντρες μαζί τους και θα σου έκαναν τα νεύρα τσατάλια;
β) Για να γαμήσεις έστω και ένα ας πούμε υποθετικό τέλειο μουνί , είσαι διατεθημένος να προσαρμόζεις τις απαντήσεις σου σε αυτές που είναι αρεστές σε αυτήν;
Εγώ προσωπικά τα παραπάνω δεν τα έκανα ούτε επι πληρωμή.Το οτι οι περισσότερες περιπτώσεις γυναικών έχουν τέτοιες ξυνισμένες συμπεριφορές σαν και τις παραπάνω που περιγράφεις , δεν σημαίνει απαραίτητα οτι είναι και όλες έτσι.
Από την άλλη εαν δεν μπορείς και σε χαλάει , συνέχισε να πηγαίνεις με τα νερά τους για να γαμήσεις.Ο καθένας τον πήχη της αυτοεκτίμησής του τον βάζει όπου αυτός νομίζει οτι του αρμόζει.

Κούλης Χρυσός

Σπουδαίος
Εγγρ.
29 Μαρ 2017
Κριτικές
19
Like
7.232
Πόντοι
3.346
Δυστυχώς, Πάπα μου ( :) ) , δε μπορώ να βοηθήσω πολύ , γιατί το μόνο κοινό που έχω με σας τους μπουρδελιάρηδες , είναι ότι δεν έχω αφιερώσει χρόνο σε σχέσεις.
Θα συμφωνήσω απόλυτα με τον trelokotsidou και θα πω ότι όπου σας αρχίζουν στις μαλακείες να τους τις "κόβετε" ΜΕ ΤΗ ΜΙΑ ! Οι σκρόφες/μαλακισμένες δεν είναι καλές ούτε για σχέσεις , ούτε για οικογένεια , ούτε για συναδέλφισσες στη δουλειά , ούτε για γειτόνισσες , ούτε για τίποτα ! Δεν ξέρω αν είναι καλές για σκέτο sex, αλλά πολύ αμφιβάλλω !
Δε μπορώ να βοηθήσω "Πάπα" . Δεν είμαι ο μέσος όρος που κυκλοφορεί.

αν συμφωνεις με το μελος τρελοκοτσιδου δεν εισαι απειρη γυναικα που μας λες οτι δεν ξερεις απο ραντεβου αλλα ξερεις πολυ καλα οτι οι περισσοτερες ελλεινηδες θελετε καποιος να σας παει κοντρα γιατι εχετε μαθει με τους αντρες που πυρφοριζουν και γινατε οι χειροτερες καργιες

Επισκέπτης
αν συμφωνεις με το μελος τρελοκοτσιδου δεν εισαι απειρη γυναικα που μας λες οτι δεν ξερεις απο ραντεβου αλλα ξερεις πολυ καλα οτι οι περισσοτερες ελλεινηδες θελετε καποιος να σας παει κοντρα γιατι εχετε μαθει με τους αντρες που πυρφοριζουν και γινατε οι χειροτερες καργιες

Εμένα με εκπαίδευσε η μάνα μου ! Είναι από τις "πρωτοπόρες" ελεεινίδες και με το που αρχίζει τα δικά της , της κόβω τη φόρα ΜΕ ΤΗ ΜΙΑ !!!!  :)

Κούλης Χρυσός

Σπουδαίος
Εγγρ.
29 Μαρ 2017
Κριτικές
19
Like
7.232
Πόντοι
3.346
Εμένα με εκπαίδευσε η μάνα μου ! Είναι από τις "πρωτοπόρες" ελεεινίδες και με το που αρχίζει τα δικά της , της κόβω τη φόρα ΜΕ ΤΗ ΜΙΑ !!!!  :)

με τα ποσταρισματα σου δυο τεινα μπορει να συμβαινουν ή  εξελησεσαι σε μεγαλο ταλεντο ή μας δουλευεις ψιλο γαζι ολους εδω μεσα μιχαλη  :grin:

baros

Ανώτερος
Εγγρ.
20 Ιαν 2010
Κριτικές
31
Like
13.297
Πόντοι
5.097

STRAIGHT_EDGE

Μέλος
Εγγρ.
15 Μαρ 2013
Κριτικές
2
Like
18
Πόντοι
1
Ολα τα ραντεβου ειναι βαρετα,εκτος απο αυτα που εχεις κανει ηδη την προεργασια μεσω φβ και τηλεφωνου (δηλαδη εχετε εξοικειωθει,εχετε μαθει ο ενας για τον αλλον καποια βασικα πραγματα,σου 'χει στειλει και κανενα γυμνο βυζακι  :grin: ). Σ'αυτα τα ραντεβου πας πιο πολυ για τα τυπικα της υποθεσης,ακομα κι αν βαριεσαι,ξερεις οτι οι πιθανοτητες ειναι με το μερος σου,οποτε δεν χαλιεσαι και τοσο.

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom