putaniaris89
Μέλος
- Εγγρ.
- 20 Αυγ 2017
- Like
- 42
- Πόντοι
- 6
πικερ μολις εφαγες χυλοπιτα
πικερ μολις εφαγες χυλοπιτα
Μωρό μου, εσύ φαίνεσαι γλυκό μωράκι. Θέλεις να γνωρίσεις τον Picker; :-*
Δεν θα αναφερεις τον νομο σου Πικερ;
Μπορεί και να αλλαξει γνώμη....
Να βαλει και καμια φωτο του γιατι οι γυναικες τον αντρα τον θελουν και για προστατη!
Εντάξει μην τα θέλουμε και όλα δικά μας. Θα σου άρεσε να κάθεσαι σε μια καφετέρια και η δικιά σου να ξερογλύφεται με τον κάθε μπρατσαρά (ή με ότι τι βρίσκει τλσπ ) ;;;Δε νομίζω ότι οι γυναίκες είναι καλές στο κομμάτι της συντροφικότητας, ακριβώς γιατί τα δύο φύλα λειτουργούν τελείως διαφορετικά. Όταν είσαι με ένα φίλο σου, μπορείς πχ να σχολιάσεις τη μουνάρα που πέρασε στο δρόμο χωρίς να παρεξηγηθεί. Με την γκόμενά σου μπορείς να κάνεις το ίδιο χωρίς να σου πρήξει μετά τα @@ ότι ξενοκοιτάς; Θεωρείς γενικά ότι με τις γυναίκες μπορείς να εκφραστείς ελεύθερα σαν άντρας με όλες τις ανάγκες που μπορεί να έχεις; Ας μη μιλήσω και για συζητήσεις επιπέδου που με το 99% των γυναικών πολύ απλά δεν μπορείς να κάνεις. Άρα δε νομίζω ότι έχουν καμιά ιδιαίτερη αξία πέρα από το σεξουαλικό. Αν από κει και πέρα τύχεις σε ενδιαφέρουσα προσωπικότητα που μπορείς να μιλήσεις για πολλά πράγματα και με σχετική ελευθερία, πάω πάσο. Αν όχι, σιγά δε θα πεθάνουμε κιόλας.
Έχω δοκιμάσει και να τους πηγαίνω κόντρα και να μην ανέχομαι τις μαλακίες τους. Το αποτέλεσμα ήταν απλά να τα καίω. Οπότε για να γαμήσω η μόνη λύση είναι να κάνω τον μαλάκα.Μπορεί να έχεις διαβάσει άπειρο pickup υλικό όπως λες αλλά δυστυχώς σε βρίσκω παντελώς αδιάβαστο στο τι ακριβώς ψάχνουν οι γυναίκες και πιο συγκεκριμένα οι Ελληνίδες γυναίκες...
Όταν κάθεσαι και ακούς τις μαλακίες τους χωρίς να εκφέρεις αντίθετη (πολύ πιθανώς) άποψη φοβούμενος μη σε απορίψει , τότε είναι που έχεις φάει ήδη την απόριψη χωρίς καν να το γνωρίζεις.
Για την μονογαμία έχω γενικά άλλη άποψη. Μπορεί να κάνει ο,τι θέλει. Εξάλλου τη μουνάρα απλά θα τη σχολίαζα. Δεν είπα φυσικά ότι θα σαλιαριζα κιόλας μαζί της μπροστά της. Τη σέβομαι τη διακριτικότητα.Εντάξει μην τα θέλουμε και όλα δικά μας. Θα σου άρεσε να κάθεσαι σε μια καφετέρια και η δικιά σου να ξερογλύφεται με τον κάθε μπρατσαρά (ή με ότι τι βρίσκει τλσπ ) ;;;
Απο την άλλη τι πρότιμας;;Να συζείς με μια γυναίκα και να την γαμάς στις κάβλες σου, ή με κανέναν κλανιάρη, μπίχλα;;
εδω εισαι ;)Ας μη μιλήσω και για συζητήσεις επιπέδου που με το 99% των γυναικών πολύ απλά δεν μπορείς να κάνεις. Άρα δε νομίζω ότι έχουν καμιά ιδιαίτερη αξία πέρα από το σεξουαλικό. Αν από κει και πέρα τύχεις σε ενδιαφέρουσα προσωπικότητα που μπορείς να μιλήσεις για πολλά πράγματα και με σχετική ελευθερία, πάω πάσο. Αν όχι, σιγά δε θα πεθάνουμε κιόλας.
Φίλε Ανανία είσαι θεός! Δεν έχω λόγια!
Το αδιάβαστο που είπα έχει να κάνει με το κατά πόσο καταλαβες αυτά που έχεις διαβάσει όσον αφορά το pickup υλικό γιατί από τα συμφραζόμενα κατάλαβα οτι δεν ελίσεσαι σωστά.Έχω δοκιμάσει και να τους πηγαίνω κόντρα και να μην ανέχομαι τις μαλακίες τους. Το αποτέλεσμα ήταν απλά να τα καίω. Οπότε για να γαμήσω η μόνη λύση είναι να κάνω τον μαλάκα.
Κατά δεύτερον μαλακίες δεν εννοώ τα κουλά που μου λένε, αλλά όλες τις άχρηστες και αδιάφορες πληροφορίες που πρέπει να ακούσω σχετικά με τις ίδιες και τη ζωή τους. Το ραντεβού δεν μπορώ να το αποφύγω. Αυτή είναι η ουσία και όχι το πόσο 'ανιδεος' ή σχετικός είμαι. Κι εσύ που θεωρείς ότι ξέρεις περισσότερα από μένα για τις γυναίκες πάλι θα φας ώρες στον καφέ για να τις πηδήξεις.
τίποτα δε πρέπει τύπε,ξηγησου της ανοιχτα στα ισα και παλικαρησα και τότε θα σε εκτιμησειαλλά όλες τις άχρηστες και αδιάφορες πληροφορίες που πρέπει να ακούσω σχετικά με τις ίδιες και τη ζωή τους.
Για τον εαυτο της θα πρεπε να ανησυχει που καταντησε να πινει μπυρες με εμενα, ο οποιος δεν σκοπευω να της την πεσω καν (προτιμησα να της την σπασω παρα να της την πεσω).
Ρε τύπε από όλα αυτά που γράφω εσύ κατάλαβες ότι είμαι ένας καληνυχτάκιας που μόνο ακούει στωικά, γίνεται friendzone και δε γαμάει ποτέ; Έλεος δηλαδή.Το αδιάβαστο που είπα έχει να κάνει με το κατά πόσο καταλαβες αυτά που έχεις διαβάσει όσον αφορά το pickup υλικό γιατί από τα συμφραζόμενα κατάλαβα οτι δεν ελίσεσαι σωστά.
Δεν είπα οτι ξέρω περισσότερα από σένα αλλά έχω εκπαιδευτεί να την πάω την κουβέντα εκεί ακριβώς που θέλω και όχι να με πηγαίνει ο συνομιλητής μου εκεί που θέλει αυτός...
Τουτέστην , αντί να κάθομαι και να ακούω στωϊκά όλα αυτά τα ανούσια για τη ζωή τους , τους κάνω την επίθεση και την κουμαντάρω εγώ την κουβέντα.Αν δεν είσαι ικανός να γυρίσεις την κουβέντα εκεί που στοχεύεις , τότε δυστυχώς όχι μόνο θα κάθεσαι άπειρες ώρες να την ακούς και να σιχτιριάζεις από μέσα σου , αλλά και εν τέλη πολύ πιθανό να μη γαμήσεις κιόλας μιας και ως γνωστόν πάρα πολλές γυναίκες άλλους έχουν για την πάρλα και άλλους που τους τον καρφώνει.Διαλέγεις στρατόπεδο και παίρνεις...
Τέλος , αν μια γυναίκα δεν παίρνει από ευγένειες και δεν καταλαβαίνει οτι δεν γουστάρεις να ακούς τέτοιες παρλαπίπες , υπάρχουν και πιο δραστικοί και άμεσοι τρόποι.Κοινώς της το λες έξω από τα δόντια και χωρίς πολλές περιστροφές οτι θέλεις να κάνεις κατάσταση και με το πρώτο όχι σηκώνεσαι και χαιρετάς αποφασιστικά σαν να σε περιμένουν άλλες 10 από πίσω.
Οι γυναίκες είναι εγωκεντρικά πλάσματα. Άρα για να πάει ένα ραντεβού καλά, πρέπει να την βάλεις να μιλήσει για τον εαυτό της. Αυτό εφαρμόζω εδώ και καιρό με πολύ καλά αποτελέσματα. Όταν κατευθύνεις την κουβέντα σε θέματα που αρέσουν σε σένα, στην καλύτερη η άλλη θα βαρεθεί και στη χειρότερη θα φύγει τρέχοντας. Αυτό φυσικά δε σημαίνει ότι δεν πρέπει να έχεις ένα στοιχειώδη έλεγχο στη συζήτηση. Όταν πάει να πάρει άσχημη τροπή σε αρνητικά θέματα, την επαναφέρεις σε κάτι πιο θετικό. Το πως λειτουργούν τα ραντεβού το ξέρω και το καταλαβαίνω. Δεν άνοιξα αυτό το θέμα επειδή δε γαμάω. Το άνοιξα για να πω ότι σαν διαδικασία ΔΕΝ μου είναι ευχάριστη. Άλλο αν τα καταφέρνω και άλλο αν την απολαμβάνω. Πολλές φορές δεν μπορείς να έχεις και τα δύο.