Νέα

πόσοι από εσάς βαριούνται τα ραντεβού;

• Μέλος που άνοιξε το νήμα vril
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 353
  • Εμφανίσεις 19K
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 1 άτομα (0 μέλη και 1 επισκέπτες)

Νικ Ο Ντικ

Μέλος
Εγγρ.
30 Ιαν 2015
Κριτικές
2
Like
83
Πόντοι
6
Να βαλει και καμια φωτο του γιατι οι γυναικες τον αντρα τον θελουν και για προστατη!

Και μιας που ειπα για προστατη να ρωτησουμε την κοπελα αν της αρεσει να βαζει δαχτυλο στον αλλον γιατι ειναι βασικο για τον picker να του γαργαλανε το προστατη.

bourdeliaris82

Ανώτερος
Εγγρ.
22 Οκτ 2011
Κριτικές
57
Like
6.777
Πόντοι
6.030
Δε νομίζω ότι οι γυναίκες είναι καλές στο κομμάτι της συντροφικότητας, ακριβώς γιατί τα δύο φύλα λειτουργούν τελείως διαφορετικά. Όταν είσαι με ένα φίλο σου, μπορείς πχ να σχολιάσεις τη μουνάρα που πέρασε στο δρόμο χωρίς να παρεξηγηθεί. Με την γκόμενά σου μπορείς να κάνεις το ίδιο χωρίς να σου πρήξει μετά τα @@ ότι ξενοκοιτάς; Θεωρείς γενικά ότι με τις γυναίκες μπορείς να εκφραστείς ελεύθερα σαν άντρας με όλες τις ανάγκες που μπορεί να έχεις; Ας μη μιλήσω και για συζητήσεις επιπέδου που με το 99% των γυναικών πολύ απλά δεν μπορείς να κάνεις. Άρα δε νομίζω ότι έχουν καμιά ιδιαίτερη αξία πέρα από το σεξουαλικό. Αν από κει και πέρα τύχεις σε ενδιαφέρουσα προσωπικότητα που μπορείς να μιλήσεις για πολλά πράγματα και με σχετική ελευθερία, πάω πάσο. Αν όχι, σιγά δε θα πεθάνουμε κιόλας.
Εντάξει μην τα θέλουμε και όλα δικά μας. Θα σου άρεσε να κάθεσαι σε μια καφετέρια και η δικιά σου να ξερογλύφεται με τον κάθε μπρατσαρά (ή  με ότι τι βρίσκει τλσπ ) ;;;
Απο την άλλη τι πρότιμας;;Να συζείς με μια γυναίκα και να την γαμάς στις κάβλες σου,  ή με κανέναν κλανιάρη, μπίχλα;;

OP
OP
vril

vril

Ανώτερος
Εγγρ.
7 Δεκ 2010
Κριτικές
11
Like
12.591
Πόντοι
5.060
Μπορεί να έχεις διαβάσει άπειρο pickup υλικό όπως λες αλλά δυστυχώς σε βρίσκω παντελώς αδιάβαστο στο τι ακριβώς ψάχνουν οι γυναίκες και πιο συγκεκριμένα οι Ελληνίδες γυναίκες...
Όταν κάθεσαι και ακούς τις μαλακίες τους χωρίς να εκφέρεις αντίθετη (πολύ πιθανώς) άποψη φοβούμενος μη σε απορίψει , τότε είναι που έχεις φάει ήδη την απόριψη χωρίς καν να το γνωρίζεις.
Έχω δοκιμάσει και να τους πηγαίνω κόντρα και να μην ανέχομαι τις μαλακίες τους. Το αποτέλεσμα ήταν απλά να τα καίω. Οπότε για να γαμήσω η μόνη λύση είναι να κάνω τον μαλάκα.

Κατά δεύτερον μαλακίες δεν εννοώ τα κουλά που μου λένε, αλλά όλες τις άχρηστες και αδιάφορες πληροφορίες που πρέπει να ακούσω σχετικά με τις ίδιες και τη ζωή τους. Το ραντεβού δεν μπορώ να το αποφύγω. Αυτή είναι η ουσία και όχι το πόσο 'ανιδεος' ή σχετικός είμαι. Κι εσύ που θεωρείς ότι ξέρεις περισσότερα από μένα για τις γυναίκες πάλι θα φας ώρες στον καφέ για να τις πηδήξεις.

OP
OP
vril

vril

Ανώτερος
Εγγρ.
7 Δεκ 2010
Κριτικές
11
Like
12.591
Πόντοι
5.060
Εντάξει μην τα θέλουμε και όλα δικά μας. Θα σου άρεσε να κάθεσαι σε μια καφετέρια και η δικιά σου να ξερογλύφεται με τον κάθε μπρατσαρά (ή  με ότι τι βρίσκει τλσπ ) ;;;
Απο την άλλη τι πρότιμας;;Να συζείς με μια γυναίκα και να την γαμάς στις κάβλες σου,  ή με κανέναν κλανιάρη, μπίχλα;;
Για την μονογαμία έχω γενικά άλλη άποψη. Μπορεί να κάνει ο,τι θέλει. Εξάλλου τη μουνάρα απλά θα τη σχολίαζα. Δεν είπα φυσικά ότι θα σαλιαριζα κιόλας μαζί της μπροστά της. Τη σέβομαι τη διακριτικότητα.

Και τον συγκάτοικο σου θα τον διαλέξεις προσεκτικά εννοείται. Ούτε κανένας μπιχλας, αλλά ούτε και η γκόμενα σου που όταν βαρεθεί να τρώει και να ξυπνάει όλη μέρα κάθε μέρα μαζί σου θα σε στείλει και θα ψάχνεσαι για άλλο σπίτι.

Anderssen_

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
31 Ιουλ 2013
Like
3.156
Πόντοι
506
Ας μη μιλήσω και για συζητήσεις επιπέδου που με το 99% των γυναικών πολύ απλά δεν μπορείς να κάνεις. Άρα δε νομίζω ότι έχουν καμιά ιδιαίτερη αξία πέρα από το σεξουαλικό. Αν από κει και πέρα τύχεις σε ενδιαφέρουσα προσωπικότητα που μπορείς να μιλήσεις για πολλά πράγματα και με σχετική ελευθερία, πάω πάσο. Αν όχι, σιγά δε θα πεθάνουμε κιόλας.
εδω εισαι  ;)

ananias

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
8 Φεβ 2006
Κριτικές
4
Like
1.772
Πόντοι
216
Καλα ρε τυποι, ποσες φορες διαβαζω εδώ περα ότι πολλοι βαριεστε τα ραντεβού, κι ότι τα τρωτε στην μαπα μονο και μονο μπας και κατσει η γκομενα....

Κι εγω το χω ζησει ουκ ολιγες φορες, μεχρι μια ηλικια! Με ενοιαζε να γαμησω οσο το δυνατον περισσοτερες μπορουσα, προσπαθουσα να μια καταδρομεας, κτλπ...
Να χαμε να λεγαμε, δηλαδή..

Μην κανετε αυτό το λαθος ρε τυποι! Από ένα σημειο και μετα γινεται ακρως ψυχοφθορο!
Προσωπικα να σας πω μονο, πως (οκ, το δεχομαι ότι δεν παω και πολύ καλα), εχει τυχει να μ εχει ξενερωσει τοσο πολύ γκομενα, που να της πω ότι παω τουαλετα, και ετρεχα στο παρκινγκ να παρω τ αμαξι να ξεφυγω!

Με το που εβλεπα ότι ενδεχομένως να μην γαμουσα καποια, η εάν κατι πανω της μ εκνευριζε, εβλεπα την ματαιοτητα, και απλα ηθελα να φυγω, να σωσω τον χρονο μου!

Επισης εάν κερναγα και δεν εβλεπα την άλλη να κανει κινηση να πληρωσει (το χω δει κι αυτό), εκει απλα ελεγα 'οκ εκαψες ένα 5ευρω, τελος, εφυγες' και απλα επαιρνα τηλ εκει κανεναν φιλο να πουμε τα νεα μας, ωσπου να βαρεθεί η άλλη να σηκωθεί να φυγει.

Μια άλλη την πηγα νιρβανα (ιδεα δεν ειχε) απλα για να αποκομισω κι εγω λιγο γελιο προς αποζημιωση για τον χρονο μου...

Εν τελει, προσωπικα δεν τολμω να βγω κανενα ραντεβού με καποια, εάν δεν την γουστάρω να πω και καμμια κουβεντα!

Μην βγαινετε ρε ραντεβού εάν δεν γουστάρετε! Δεν θα παει καλα η φαση εάν το κανετε καταναγκαστικα, μην λεμε μαλακιες. Κακο ευατο θα βγαλετε, θα νιώθετε και μαλακες, και ξοδευετε ταμπα χρονο και λεφτα!
ΚΑλυτερα σε πουτανες, αν είναι να βγειτε υπο τέτοιες συνθήκες!

ananias

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
8 Φεβ 2006
Κριτικές
4
Like
1.772
Πόντοι
216
καλα, τωρα που θυμαμαι σκηνικα, είναι απιστευτο ποσο αναξιες λογου είναι μερικες, ως ανθρωποι!
αντικείμενα συζητησης το ΑΠΟΛΥΤΟ τιποτα, χαμενες μεσα σ έναν εμετικο μικροκοσμο, ωπου αδιαφορα καθημερινα πραγματα (τυπου να πεφτει το κουταλι στο πατωμα όταν ανακατεύεις τον καφε) αποκτουν σημασια.

εγωκεντρισμος, βλακεια, ανοησια, και χαμηλο επιπεδο!

Κατι άλλες παλι, που ολο μιλουσαν για πτυχια πανεπιστημια καθηγητες, δουλειες, πραγματα-θαματα και δουλευαν γραμματεις σε κατι κωλογραφειακια....
Να μην μιλησουμε για ψωνακια.....μου λεγε καποτε μια να με ψαρωσει, ότι της την επεφτε λεει 'γνωστος' δικηγόρος των Αθηνων κι αυτή με καμαρι ελεγε ότι δεν του κατσε..
Δεν αντεξα...της εξηγησα απλα να μην λυπάται τον δικηγορο γιατι βρεξει χιονισει μια χαρα θα γαμησε εκεινο το βραδυ, ουτος η αλλως!
Για τον εαυτο της θα πρεπε να ανησυχει που καταντησε να πινει μπυρες με εμενα, ο οποιος δεν σκοπευω να της την πεσω καν (προτιμησα να της την σπασω παρα να της την πεσω).

OP
OP
vril

vril

Ανώτερος
Εγγρ.
7 Δεκ 2010
Κριτικές
11
Like
12.591
Πόντοι
5.060
Φίλε Ανανία είσαι θεός! Δεν έχω λόγια!

:kneel: :kneel: :kneel:

ananias

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
8 Φεβ 2006
Κριτικές
4
Like
1.772
Πόντοι
216
Φίλε Ανανία είσαι θεός! Δεν έχω λόγια!

:kneel: :kneel: :kneel:

αδερφε, απλα εχω υποφερει κι εγω αρκετα και σιχαθηκα με δαυτα, μην νομιζεις!
Και την εχω πατησει, και εχω απογοητευτεί, και εχω βρεθει να μαζευω κομματια μου χαμω από περιπτώσεις στις οποιες ειχα καλη πιστη!
Χωρια που εν τελει, οσες φορες φερθηκα για τον πουτσο μπας και γλυτωσω από μια εν δυναμει βλαμμενη, τοσο εβλεπα να κολλαει και ν ασχολείται η άλλη μαζι μου!
Αμα αυτή η ιδια δεν σεβεται τον εαυτο της και ανεχεται τετοιο φερσιμο, καπου τα μαζευει τα απωθημένα και με την πρωτη ευκαιρια θα τα φορτωσει σε καποιον 'τυχερο'!
Οποτε καλο είναι να κόβουμε λασπη όταν βλέπουμε τύπισσες να κολλανε πολύ με το φτυσιμο!
Ας κραταμε αυστηρα τα κριτήρια μας, μπας και την γλυτώσουμε, τυποι!

trelokotsidou

Μέλος
Εγγρ.
11 Μαρ 2006
Κριτικές
1
Like
398
Πόντοι
26
Έχω δοκιμάσει και να τους πηγαίνω κόντρα και να μην ανέχομαι τις μαλακίες τους. Το αποτέλεσμα ήταν απλά να τα καίω. Οπότε για να γαμήσω η μόνη λύση είναι να κάνω τον μαλάκα.

Κατά δεύτερον μαλακίες δεν εννοώ τα κουλά που μου λένε, αλλά όλες τις άχρηστες και αδιάφορες πληροφορίες που πρέπει να ακούσω σχετικά με τις ίδιες και τη ζωή τους. Το ραντεβού δεν μπορώ να το αποφύγω. Αυτή είναι η ουσία και όχι το πόσο 'ανιδεος' ή σχετικός είμαι. Κι εσύ που θεωρείς ότι ξέρεις περισσότερα από μένα για τις γυναίκες πάλι θα φας ώρες στον καφέ για να τις πηδήξεις.
Το αδιάβαστο που είπα έχει να κάνει με το κατά πόσο καταλαβες αυτά που έχεις διαβάσει όσον αφορά το pickup υλικό γιατί από τα συμφραζόμενα κατάλαβα οτι δεν ελίσεσαι σωστά.
Δεν είπα οτι ξέρω περισσότερα από σένα αλλά έχω εκπαιδευτεί να την πάω την κουβέντα εκεί ακριβώς που θέλω και όχι να με πηγαίνει ο συνομιλητής μου εκεί που θέλει αυτός...
Τουτέστην , αντί να κάθομαι και να ακούω στωϊκά όλα αυτά τα ανούσια για τη ζωή τους , τους κάνω την επίθεση και την κουμαντάρω εγώ την κουβέντα.Αν δεν είσαι ικανός να γυρίσεις την κουβέντα εκεί που στοχεύεις , τότε δυστυχώς όχι μόνο θα κάθεσαι άπειρες ώρες να την ακούς και να σιχτιριάζεις από μέσα σου , αλλά και εν τέλη πολύ πιθανό να μη γαμήσεις κιόλας μιας και ως γνωστόν πάρα πολλές γυναίκες άλλους έχουν για την πάρλα και άλλους που τους τον καρφώνει.Διαλέγεις στρατόπεδο και παίρνεις...
Τέλος , αν μια γυναίκα δεν παίρνει από ευγένειες και δεν καταλαβαίνει οτι δεν γουστάρεις να ακούς τέτοιες παρλαπίπες , υπάρχουν και πιο δραστικοί και άμεσοι τρόποι.Κοινώς της το λες έξω από τα δόντια και χωρίς πολλές περιστροφές οτι θέλεις να κάνεις κατάσταση και με το πρώτο όχι σηκώνεσαι και χαιρετάς αποφασιστικά σαν να σε περιμένουν άλλες 10 από πίσω.

poppop

Μέγας
Εγγρ.
30 Ιουλ 2006
Κριτικές
11
Like
4.593
Πόντοι
4.765
αλλά όλες τις άχρηστες και αδιάφορες πληροφορίες που πρέπει να ακούσω σχετικά με τις ίδιες και τη ζωή τους.
τίποτα δε πρέπει τύπε,ξηγησου της ανοιχτα στα ισα και παλικαρησα και τότε θα σε εκτιμησει

Syrios

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
20 Μαΐ 2012
Κριτικές
8
Like
1.832
Πόντοι
216
Για τον εαυτο της θα πρεπε να ανησυχει που καταντησε να πινει μπυρες με εμενα, ο οποιος δεν σκοπευω να της την πεσω καν (προτιμησα να της την σπασω παρα να της την πεσω).

Χαχα καλο

OP
OP
vril

vril

Ανώτερος
Εγγρ.
7 Δεκ 2010
Κριτικές
11
Like
12.591
Πόντοι
5.060
Το αδιάβαστο που είπα έχει να κάνει με το κατά πόσο καταλαβες αυτά που έχεις διαβάσει όσον αφορά το pickup υλικό γιατί από τα συμφραζόμενα κατάλαβα οτι δεν ελίσεσαι σωστά.
Δεν είπα οτι ξέρω περισσότερα από σένα αλλά έχω εκπαιδευτεί να την πάω την κουβέντα εκεί ακριβώς που θέλω και όχι να με πηγαίνει ο συνομιλητής μου εκεί που θέλει αυτός...
Τουτέστην , αντί να κάθομαι και να ακούω στωϊκά όλα αυτά τα ανούσια για τη ζωή τους , τους κάνω την επίθεση και την κουμαντάρω εγώ την κουβέντα.Αν δεν είσαι ικανός να γυρίσεις την κουβέντα εκεί που στοχεύεις , τότε δυστυχώς όχι μόνο θα κάθεσαι άπειρες ώρες να την ακούς και να σιχτιριάζεις από μέσα σου , αλλά και εν τέλη πολύ πιθανό να μη γαμήσεις κιόλας μιας και ως γνωστόν πάρα πολλές γυναίκες άλλους έχουν για την πάρλα και άλλους που τους τον καρφώνει.Διαλέγεις στρατόπεδο και παίρνεις...
Τέλος , αν μια γυναίκα δεν παίρνει από ευγένειες και δεν καταλαβαίνει οτι δεν γουστάρεις να ακούς τέτοιες παρλαπίπες , υπάρχουν και πιο δραστικοί και άμεσοι τρόποι.Κοινώς της το λες έξω από τα δόντια και χωρίς πολλές περιστροφές οτι θέλεις να κάνεις κατάσταση και με το πρώτο όχι σηκώνεσαι και χαιρετάς αποφασιστικά σαν να σε περιμένουν άλλες 10 από πίσω.
Ρε τύπε από όλα αυτά που γράφω εσύ κατάλαβες ότι είμαι ένας καληνυχτάκιας που μόνο ακούει στωικά, γίνεται friendzone και δε γαμάει ποτέ; Έλεος δηλαδή.

Ωραία, εγώ πχ μπορεί να θέλω να μιλήσω για αθλητικά, πολιτική ή για σεξ. Αυτό τι σημαίνει ότι μπορώ κιόλας να γυρίσω την κουβέντα εκεί; Ό,τι να 'ναι με τις πουαδίστικες παπαριές περί frame. Από θεωρία πολύ καλά πας τύπε. Το ποιος είναι πιο διαβασμένος όμως φαίνεται στην πράξη. Γιατί αν όντως είχες dates και τα εφάρμοζες όλα αυτά, δε θα έμπαινες εδώ να μου κάνεις μάθημα. Γιατί θα ήξερες καλά ότι είναι μαρκετίστικες φανφάρες των PUA χωρίς καμία επαφή με την πραγματικότητα.

OP
OP
vril

vril

Ανώτερος
Εγγρ.
7 Δεκ 2010
Κριτικές
11
Like
12.591
Πόντοι
5.060
Οι γυναίκες είναι εγωκεντρικά πλάσματα. Άρα για να πάει ένα ραντεβού καλά, πρέπει να την βάλεις να μιλήσει για τον εαυτό της. Αυτό εφαρμόζω εδώ και καιρό με πολύ καλά αποτελέσματα. Όταν κατευθύνεις την κουβέντα σε θέματα που αρέσουν σε σένα, στην καλύτερη η άλλη θα βαρεθεί και στη χειρότερη θα φύγει τρέχοντας. Αυτό φυσικά δε σημαίνει ότι δεν πρέπει να έχεις ένα στοιχειώδη έλεγχο στη συζήτηση. Όταν πάει να πάρει άσχημη τροπή σε αρνητικά θέματα, την επαναφέρεις σε κάτι πιο θετικό. Το πως λειτουργούν τα ραντεβού το ξέρω και το καταλαβαίνω. Δεν άνοιξα αυτό το θέμα επειδή δε γαμάω. Το άνοιξα για να πω ότι σαν διαδικασία ΔΕΝ μου είναι ευχάριστη. Άλλο αν τα καταφέρνω και άλλο αν την απολαμβάνω. Πολλές φορές δεν μπορείς να έχεις και τα δύο.

centrino

Μέλος
Εγγρ.
6 Φεβ 2008
Like
657
Πόντοι
146
Οι γυναίκες είναι εγωκεντρικά πλάσματα. Άρα για να πάει ένα ραντεβού καλά, πρέπει να την βάλεις να μιλήσει για τον εαυτό της. Αυτό εφαρμόζω εδώ και καιρό με πολύ καλά αποτελέσματα. Όταν κατευθύνεις την κουβέντα σε θέματα που αρέσουν σε σένα, στην καλύτερη η άλλη θα βαρεθεί και στη χειρότερη θα φύγει τρέχοντας. Αυτό φυσικά δε σημαίνει ότι δεν πρέπει να έχεις ένα στοιχειώδη έλεγχο στη συζήτηση. Όταν πάει να πάρει άσχημη τροπή σε αρνητικά θέματα, την επαναφέρεις σε κάτι πιο θετικό. Το πως λειτουργούν τα ραντεβού το ξέρω και το καταλαβαίνω. Δεν άνοιξα αυτό το θέμα επειδή δε γαμάω. Το άνοιξα για να πω ότι σαν διαδικασία ΔΕΝ μου είναι ευχάριστη. Άλλο αν τα καταφέρνω και άλλο αν την απολαμβάνω. Πολλές φορές δεν μπορείς να έχεις και τα δύο.

Χωρίς παρεξήγηση τύπε, αλλά τι ηλικία έχεις αν επιτρέπεται?

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom