Επισκέπτης
καλα ρε εγω θυμαμαι οτι πως θα σου κατσει η μπαιτ σε απασχολουσε γιαυτο ρωτησα πως κανεις ετσικακο ειναι ρε μεγαλε;
καλα ρε εγω θυμαμαι οτι πως θα σου κατσει η μπαιτ σε απασχολουσε γιαυτο ρωτησα πως κανεις ετσικακο ειναι ρε μεγαλε;
καλα ρε εγω θυμαμαι οτι πως θα σου κατσει η μπαιτ σε απασχολουσε γιαυτο ρωτησα πως κανεις ετσι
θα μπει δε χανεται...αντε χωσου μη ντρεπεσαι και συκαλα το πρωτο εννοειται....κατσε να μπει πρωτα.
(που να'σαι τωρα; )
αλλα κ το αλλο μας απασχολει φυσικα.
θα μπει δε χανεται...αντε χωσου μη ντρεπεσαι και συ
στην μπαιτ αμα μπει λεω αφου ψηνεσαι τοσοπου να χωθω;
στην μπαιτ αμα μπει λεω αφου ψηνεσαι τοσο
γιατι παιζει να στην φαει ο γιωργαρος
κοιτα μονο μη σε χαντακωσει ο βλαμενος ο μυρωδιας ο αρκανς οπως εγινε και με τον γιωργο...παιξε μονος σου μπαλα...αλλιως εισαι αξιος της μοιρας σου αμα στηριζεσαι στον αρκανς
ρε αγορι μου κανε οτι θες εγω την αποψη μου ειπα...στηριξου στον αρκανσνα μη στηριχτω στον αρκανς λες;
ναι ρε εννοειται...αλλα και απο αυτους τους 2 μην ξεχασεις αχαχαχαχαχαχαχαχ...και θα πηδηξεις μετα σιγουραθα προσπαθησω μονος μου,αλλα θα παιρνω κ συμβουλες απο αλλους.
ναι ρε εννοειται...αλλα και απο αυτους τους 2 μην ξεχασεις αχαχαχαχαχαχαχαχ...και θα πηδηξεις μετα σιγουρα
ρε ασε με εμενα ρωτα συμβουλες και τροπους απαυτους τους 2 και ασε τις εξυπναδεςκ απο σενα,γτ οχι; ;)
ρε ασε με εμενα ρωτα συμβουλες και τροπους απαυτους τους 2 και ασε τις εξυπναδες
και γω το ιδιο καληνυχτα...παντως καλο ειναι να χεις υποψην να βαλεις καμια φωτο οπως ο γιωργος για να παρεις περισσοτερες συμβουλες...αν θες βεβαια...μπαιλοιπον,σε αφηνω τωρα,παω για υπνο...
bb