Νέα

Πόσο συχνά γαμιέστε; (ΜΟΝΟ για γυναίκες)

• Μέλος που άνοιξε το νήμα travatemekiasklaiw
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 904
  • Εμφανίσεις 38K
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 6 άτομα (0 μέλη και 6 επισκέπτες)

1personanongrata

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
10 Δεκ 2007
Like
13
Πόντοι
866
εγώ μετά την ξεφτίλα που υπέστην απ τον παλιό δηλώ ότι αποσύρομαι από το σάιτ........
Είναι βαριά η πούτσα του τσολιά.....
:rolleyes: :rolleyes: :rolleyes: :rolleyes: :rolleyes: :rolleyes: :rolleyes: :rolleyes: :rolleyes: :rolleyes: :rolleyes: :rolleyes: :rolleyes: :rolleyes: :rolleyes: :rolleyes: :rolleyes: :rolleyes:

Υ.Γ.
Μη με αναζητήσετε σκοπεύω να αποσυρθώ στο εργοστάσιο της Αριέλ να βρω το χημικό που εξαφανίζει τις κιτρινίλες.

doritis spermatos

Μέλος
Εγγρ.
26 Δεκ 2007
Κριτικές
2
Like
4
Πόντοι
66
εγώ μετά την ξεφτίλα που υπέστην απ τον παλιό δηλώ ότι αποσύρομαι από το σάιτ........
Είναι βαριά η πούτσα του τσολιά.....
:rolleyes: :rolleyes: :rolleyes: :rolleyes: :rolleyes: :rolleyes: :rolleyes: :rolleyes: :rolleyes: :rolleyes: :rolleyes: :rolleyes: :rolleyes: :rolleyes: :rolleyes: :rolleyes: :rolleyes: :rolleyes:

Υ.Γ.
Μη με αναζητήσετε σκοπεύω να αποσυρθώ στο εργοστάσιο της Αριέλ να βρω το χημικό που εξαφανίζει τις κιτρινίλες.
πιο βαρια ειναι η πουτσα των φενταγιν μεσα στον ταυρο

1personanongrata

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
10 Δεκ 2007
Like
13
Πόντοι
866
:uglystupid: :uglystupid: :uglystupid: :uglystupid: :uglystupid: :uglystupid:

Άκου όνομα.... :grin: :grin: :grin: :grin: :grin: :grin:

Μέχρι κι ο Παλιός θα σε πάρει στο βραστό (που λέει κι ο φαφούτης)

εσύ μωρή πιτσιρίκα δεν έχεις προλαβει παικτρόνια σαν τον Ελευθεράκη και τον Λινοξυλάκη........
Χού ρε σκατοφλώρια βαζέλια των Β.Π.

koureli

Μέλος
Εγγρ.
26 Ιουλ 2008
Like
0
Πόντοι
1
έπεσε πολυμετοχική γκρίνια.......

και θα γκρινιαξετε πολυ ακομα!Σκεψου περσονα οτι παλαιοτερα με κατηγορουσες για κλωνο δεν θυμαμαι ποιανου και τωρα κατηγορουμαι για κλωνος δικος σου!
τι να σας πω ειστε απιστευτοι ορισμενοι!!

talos43

Μέλος
Εγγρ.
7 Φεβ 2006
Like
9
Πόντοι
66
ΕΞΩ ΡΕ....συμμορία και τσάτσοι του περσόνα......τον ΄φαγατε τον άνθρωπο....μια πούτσα είπε να δείξει και του την πέσατε όλοι απο την ζήλεια σας.....εγω ρε ΚΟΥΦΑΛΕΣ είμαι με τον παλιό.....χου ρε.... :dancing: :dancing: :dancing: :dancing: :dancing: :dancing: :dancing:

1personanongrata

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
10 Δεκ 2007
Like
13
Πόντοι
866
και θα γκρινιαξετε πολυ ακομα!Σκεψου περσονα οτι παλαιοτερα με κατηγορουσες για κλωνο δεν θυμαμαι ποιανου και τωρα κατηγορουμαι για κλωνος δικος σου!
τι να σας πω ειστε απιστευτοι ορισμενοι!!

όχι κλανίτιδα...
κλωνίτιδα έχει πέσει εδώ μέσα.....
:boobies: :boobies: :boobies: :boobies: :boobies: :boobies: :boobies: :boobies:

mounitsa

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
21 Οκτ 2006
Like
13
Πόντοι
366
Το θεμα ειναι παντως οτι ο παλιος με το παλαιας τεχνολογιας βρακακι που φορεσε για τη φωτογραφιση επιβεβαιωσε σιγουρα το νικ του :) :)

βυζολάγνος

Τιμημένος
Εγγρ.
6 Σεπ 2007
Κριτικές
18
Like
5.746
Πόντοι
5.035
Το θεμα ειναι παντως οτι ο παλιος με το παλαιας τεχνολογιας βρακακι που φορεσε για τη φωτογραφιση επιβεβαιωσε σιγουρα το νικ του :) :)

Mια χαρά ήταν το σώβρακο μην ακούω τέτοια!!! Και τα γυαλιά κατάλληλα για τη φωτογράφιση... μάρκας Πέη-Βαn!!! :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny:

1personanongrata

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
10 Δεκ 2007
Like
13
Πόντοι
866
αφήστε ήσυχο τον παλιό...
Ειναι ο Ελ Σίντ οτυ μπουρδέλα τελειά κομ.....
:rockon: :rockon: :rockon: :rockon: :rockon: :rockon: :rockon: :rockon: :rockon: :rockon: :rockon: :rockon: :rockon: :rockon: :rockon: :rockon:

Palios pounai alios

Μέλος
Εγγρ.
14 Απρ 2008
Like
8
Πόντοι
16
Παλιε σου προτεινω στην δυσκολη θεση που εισαι τωρα να ποσταρεις 1-2 καλες φωτος σου (με η χωρις βρακακι δεν εχει σημασια) για να αποστομωθουν οι θρασυδειλοι αλητες που σε κοροιδευουν 2 μερες τωρα

Ποια δύσκολη θέση ρε Άσπρε; Μια φασιστική ρουφιανο-αγέλη από άνανδρα ανθρωπάκια (+κλώνους) που θα χέζανε μέντες αν προσπαθούσαν να μου την πούνε πρόσωπο με πρόσωπο, που επιχειρούν οι φουκαριάρηδες να μου την πούνε σαν όχλος όλοι μαζί και ο ένας πίσω από τον άλλο και που πάλι τους παίζω για πλάκα; Έχω αρχίδια ρε μάγκα και σας τάδειξα! Εσείς δεν έχετε, ρε οχλο-ρουφιάνοι!

Επισκέπτης
Ποια δύσκολη θέση ρε Άσπρε; Μια φασιστική ρουφιανο-αγέλη από άνανδρα ανθρωπάκια (+κλώνους) που θα χέζανε μέντες αν προσπαθούσαν να μου την πούνε πρόσωπο με πρόσωπο, που επιχειρούν οι φουκαριάρηδες να μου την πούνε σαν όχλος όλοι μαζί και ο ένας πίσω από τον άλλο και που πάλι τους παίζω για πλάκα; Έχω αρχίδια ρε μάγκα και σας τάδειξα! Εσείς δεν έχετε, ρε οχλο-ρουφιάνοι!

Συμφωνω σε αυτο...
Ειδικα αυτος ο περσονας ρε φιλε ειναι πολυ μαλακας.Ουτε τον πουτσο του δεν βγαζει σε μια φωτο και μιλαει και απο πανω...Ασε που οταν του ελεγα οτι εχει ωραιο κωλο και τον γουσταρα μου εκανε τον δυσκολο αλλα οπως θα διαβασεις στο θρεντ με τους μπραβους παραδεκτηκε οτι το εκανε μαζι τους >:( Μιζερος υποκριτης της κοινωνιας...
Για τις δε γυναικες του σιτε τι να πρωτοπει κανεις...βγαινουν για καφε με ολη την κλικα (ειχα παει και εγω μερικες φορες) και τις ξεσκιζαμε στις τουαλετες και το παιζουν εδω μεσα συντηρητικιες

1personanongrata

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
10 Δεκ 2007
Like
13
Πόντοι
866

[youtube=425,350]Vi01OzTOo7Q[/youtube]

koureli

Μέλος
Εγγρ.
26 Ιουλ 2008
Like
0
Πόντοι
1

σ αυτο εχει δικιο,εχει αρχιδια αλλα.........μονο αρχιδια!

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom