Επισκέπτης
λες να είναι ανωμαλιάρης;;;
εχει μια προδιαθεση παντως
λες να είναι ανωμαλιάρης;;;
εχει μια προδιαθεση παντως
πιο βαρια ειναι η πουτσα των φενταγιν μεσα στον ταυροεγώ μετά την ξεφτίλα που υπέστην απ τον παλιό δηλώ ότι αποσύρομαι από το σάιτ........
Είναι βαριά η πούτσα του τσολιά.....
Υ.Γ.
Μη με αναζητήσετε σκοπεύω να αποσυρθώ στο εργοστάσιο της Αριέλ να βρω το χημικό που εξαφανίζει τις κιτρινίλες.
αυτά μωρή πούστρα να μου τα πεις μέσα στο Γιαλαμπίδης..... παλιαρχίδις......πιο βαρια ειναι η πουτσα των φενταγιν μεσα στον ταυρο
μέσα στο Γιαλαμπίδης.....
Άκου όνομα....
Μέχρι κι ο Παλιός θα σε πάρει στο βραστό (που λέει κι ο φαφούτης)
έπεσε πολυμετοχική γκρίνια.......βαζελομαχια???????
έπεσε πολυμετοχική γκρίνια.......
και θα γκρινιαξετε πολυ ακομα!Σκεψου περσονα οτι παλαιοτερα με κατηγορουσες για κλωνο δεν θυμαμαι ποιανου και τωρα κατηγορουμαι για κλωνος δικος σου!
τι να σας πω ειστε απιστευτοι ορισμενοι!!
Το θεμα ειναι παντως οτι ο παλιος με το παλαιας τεχνολογιας βρακακι που φορεσε για τη φωτογραφιση επιβεβαιωσε σιγουρα το νικ του
αφήστε ήσυχο τον παλιό...Το θεμα ειναι παντως οτι ο παλιος με το παλαιας τεχνολογιας βρακακι που φορεσε για τη φωτογραφιση επιβεβαιωσε σιγουρα το νικ του
αφήστε ήσυχο τον παλιό...
Ειναι ο Ελ Σίντ οτυ μπουρδέλα τελειά κομ.....
Παλιε σου προτεινω στην δυσκολη θεση που εισαι τωρα να ποσταρεις 1-2 καλες φωτος σου (με η χωρις βρακακι δεν εχει σημασια) για να αποστομωθουν οι θρασυδειλοι αλητες που σε κοροιδευουν 2 μερες τωρα
Ποια δύσκολη θέση ρε Άσπρε; Μια φασιστική ρουφιανο-αγέλη από άνανδρα ανθρωπάκια (+κλώνους) που θα χέζανε μέντες αν προσπαθούσαν να μου την πούνε πρόσωπο με πρόσωπο, που επιχειρούν οι φουκαριάρηδες να μου την πούνε σαν όχλος όλοι μαζί και ο ένας πίσω από τον άλλο και που πάλι τους παίζω για πλάκα; Έχω αρχίδια ρε μάγκα και σας τάδειξα! Εσείς δεν έχετε, ρε οχλο-ρουφιάνοι!
Ποια δύσκολη θέση ρε Άσπρε; Μια φασιστική ρουφιανο-αγέλη από άνανδρα ανθρωπάκια (+κλώνους) που θα χέζανε μέντες αν προσπαθούσαν να μου την πούνε πρόσωπο με πρόσωπο, που επιχειρούν οι φουκαριάρηδες να μου την πούνε σαν όχλος όλοι μαζί και ο ένας πίσω από τον άλλο και που πάλι τους παίζω για πλάκα; Έχω αρχίδια ρε μάγκα και σας τάδειξα! Εσείς δεν έχετε, ρε οχλο-ρουφιάνοι!