Νέα

Πόσο συχνά γαμιέστε; (ΜΟΝΟ για γυναίκες)

• Μέλος που άνοιξε το νήμα travatemekiasklaiw
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 904
  • Εμφανίσεις 38K
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 1 άτομα (0 μέλη και 1 επισκέπτες)

1personanongrata

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
10 Δεκ 2007
Like
13
Πόντοι
866
Εγω προτεινω ο παθος και ο περσονας να ποσταρουν απο μια φωτο τους οπως ο παλιος για να ειναι η μαχη ισοτιμη.Απαραιτητη προυποθεση ομως για να το κανετε αυτο να μην ξεχασετε στην φωτο να φαινεται καλα καλα το βρακακι σας
εγώ δε φοράω βρακί... Είμαι καβλιάρα....

koureli

Μέλος
Εγγρ.
26 Ιουλ 2008
Like
0
Πόντοι
1
ΝΑ ΠΟΣΤΑΡΩ ΚΙ ΕΓΩ?Ή δεν ποιανωμαι γιατι ειμαι κλωνος?

ωχ..προβλημα!!!που θα βρω τετοιο βρακυ?

Iblis

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
13 Απρ 2008
Κριτικές
28
Like
16
Πόντοι
766
αλλαξε νικ ειπαμεεεεεεεεεε

ViDiViCi

Μέλος
Εγγρ.
16 Ιαν 2008
Like
2
Πόντοι
16
Πάντως ακόμα το έχω απορία ρε παλιέ.... Αυτή τη μάσκα τι την ήθελες; :uglystupid: :uglystupid: :uglystupid: :uglystupid: :uglystupid: :uglystupid: :uglystupid:

Επισκέπτης
εγώ ντρέπομαι γιατι τα δικά μου τα ψωνίζω από το παζάρι  :2funny: :2funny: :2funny:

Ελα τι ντροπες τωρα ρε.Τα βαμβακινα ασπρα σωβρακακια ειναι τα καλυτερα απο αποψη υγιεινης!
Ασε που ειναι και πολυ πιο σεξυ αφου φαινονται και τα προσοντα σου καλυτερα με αυτα τα βρακια!

:2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny:

Επισκέπτης
Ελα τι ντροπες τωρα ρε.Τα βαμβακινα ασπρα σωβρακακια ειναι τα καλυτερα απο αποψη υγιεινης!
Ασε που ειναι και πολυ πιο σεξυ αφου φαινονται και τα προσοντα σου καλυτερα με αυτα τα βρακια!

:2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny:

δεν είναι το θέμα της ποιότητας αλλά του χρωματισμού, είναι λαμέ τα δικά μου.... :2funny: :2funny: :2funny: :2funny:

1personanongrata

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
10 Δεκ 2007
Like
13
Πόντοι
866
Πάντως ακόμα το έχω απορία ρε παλιέ.... Αυτή τη μάσκα τι την ήθελες; :uglystupid: :uglystupid: :uglystupid: :uglystupid: :uglystupid: :uglystupid: :uglystupid:
είναι φωτοευαίσθητη...... Πολύ κλεισούρα ρε παιδί μου.....
Οταν βγαίνει για αέρα θέλει σκοτάδι.......

Επισκέπτης
Παλιε σου προτεινω στην δυσκολη θεση που εισαι τωρα να ποσταρεις 1-2 καλες φωτος σου (με η χωρις βρακακι δεν εχει σημασια) για να αποστομωθουν οι θρασυδειλοι αλητες που σε κοροιδευουν 2 μερες τωρα

koureli

Μέλος
Εγγρ.
26 Ιουλ 2008
Like
0
Πόντοι
1
Παλιε σου προτεινω στην δυσκολη θεση που εισαι τωρα να ποσταρεις 1-2 καλες φωτος σου (με η χωρις βρακακι δεν εχει σημασια) για να αποστομωθουν οι θρασυδειλοι αλητες που σε κοροιδευουν 2 μερες τωρα

λυπει ο κολητος του και δεν εχει ποιον να τον βγαλει φωτο

Επισκέπτης

εγώ προτείνω να ποστάρει στο θρεντ της Λιλας κ να κάνουν έναν άτυπο διαγωνισμό του πιο σέξι βρακιου  :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny:

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom