Νέα

Πόσο συχνά γαμιέστε; (ΜΟΝΟ για γυναίκες)

• Μέλος που άνοιξε το νήμα travatemekiasklaiw
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 904
  • Εμφανίσεις 38K
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 3 άτομα (0 μέλη και 3 επισκέπτες)

Επισκέπτης
Το ξέρετε ότι οι ρωμαίοι στις εκστρατείες τους έπαιρναν μαζί τους πάπιες, χήνες κλπ όχι μόνο για τροφή αλλά και για γαμήσι. Μάλιστα, την ώρα της εκσπερμάτωσης με το σπαθί τους έκοβαν το κεφάλι ώστε με τους επιθανάτιους σπασμούς του ζώου να αυξήσουν την ικανοποίησή τους…  :thumbsup:

για τέτοιες εκστρατείες μιλας;;; :2funny: :2funny: :2funny:

[youtube=425,350]t3Cq1YQqWkA[/youtube]

koureli

Μέλος
Εγγρ.
26 Ιουλ 2008
Like
0
Πόντοι
1
Άμα τον φας και συ τον "πύθωνα" θα δεις πόσο μικρός είναι ρουφιανο-κλώνε!
o "πυθωνας" ειναι ακομα μωρο?ή τον μπερδευεις με κανεναν πυθωνα που δεν ειναι μονιμα δικος σου???????
μπραβο παλιε εχεις μαμησεις ολο το φορουμ με την τεραστια ,:2funny:,πεντακαθαρη, :2funny:,ατριχη ψ@@@@@@@@λαρα σου!
εισαι και cyberfacker,αλλα για μενα θα εισαι παντα ο σταρ μου,που μου χαριζει αφθονο γελιο!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!ΓΕΙΑ ΣΟΥ ΑΚΑΥΛΕ-ΓΑΡΙΔΟΥΛΗ!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

BiteMeIaMfresH

Μέλος
Εγγρ.
22 Οκτ 2006
Like
15
Πόντοι
66
μπορει να θελω να κανω ανταλλαγη συντροφων,... προμπλεμ???

1personanongrata

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
10 Δεκ 2007
Like
13
Πόντοι
866
του μοιαζει?
μη με βαζεις να ξεμαλλιαζομαι με την οχια τωρα...

μη με κάνετε και αρχίσω να ποστάρω φωτογραφιες σαν τον παλιό γιατί θα πάτε για εκστρατεία και δε θα γυρίσετε..... :rolleyes: :rolleyes: :rolleyes: :rolleyes: :rolleyes: :rolleyes: :rolleyes: :rolleyes:

giorgospapa

Τιμημένος
Εγγρ.
6 Ιουλ 2006
Κριτικές
10
Like
43
Πόντοι
2.157
Σορρυ κοριτσια για την παρεμβαση, αλλα ειμαι ακομα στην σελιδα 44 και βαριεμαι να διαβασω παραπανω..

Οποτε ερωτω ευθεως, μπας και δοθει και ενα τελος σε αυτο τον νεο "Αγνωστο Πολεμο" του λεω-λες-λεει-λεμε-λενε που μας βρηκε..

Τελικα, ποσο συχνα το κανετε ??
www.dpa.gr/portal/page?_pageid=33,15048&_dad=portal&_schema=PORTAL]εεεεεεεεεεεεεεεεέ

1personanongrata

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
10 Δεκ 2007
Like
13
Πόντοι
866
Σορρυ κοριτσια για την παρεμβαση, αλλα ειμαι ακομα στην σελιδα 44 και βαριεμαι να διαβασω παραπανω..

Οποτε ερωτω ευθεως, μπας και δοθει και ενα τελος σε αυτο τον νεο "Αγνωστο Πολεμο" του λεω-λες-λεει-λεμε-λενε που μας βρηκε..

Τελικα, ποσο συχνα το κανετε ??
μέχρι να χύσουμε.

BiteMeIaMfresH

Μέλος
Εγγρ.
22 Οκτ 2006
Like
15
Πόντοι
66
θα πρέπει να το συζητήσω με τον περσόνα, δεν μπορω να σου απαντήσω έτσι... :cool2:

εγω περιμενα να μου πεις οτι εχεις προμπλεμ... ετσι ευκολα με παραδιδεις??

κλαψ

εγω απαντησα εδω κ χρονια...  1 το χρονο γιατι ο παθος δεν μου καθεται ευκολα

ViDiViCi

Μέλος
Εγγρ.
16 Ιαν 2008
Like
2
Πόντοι
16

Επισκέπτης
Τι εχουμε εδω μπιτε?τα εφτιαξες με τον παθος? :o :o :o

Επισκέπτης
μη με κάνετε και αρχίσω να ποστάρω φωτογραφιες σαν τον παλιό γιατί θα πάτε για εκστρατεία και δε θα γυρίσετε..... :rolleyes: :rolleyes: :rolleyes: :rolleyes: :rolleyes: :rolleyes: :rolleyes: :rolleyes:

Εγω προτεινω ο παθος και ο περσονας να ποσταρουν απο μια φωτο τους οπως ο παλιος για να ειναι η μαχη ισοτιμη.Απαραιτητη προυποθεση ομως για να το κανετε αυτο να μην ξεχασετε στην φωτο να φαινεται καλα καλα το βρακακι σας

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom