Επισκέπτης
μην ξανοιγεσαι, κρυβε λογια..
μην ξανοιγεσαι, κρυβε λογια..
Το ξέρετε ότι οι ρωμαίοι στις εκστρατείες τους έπαιρναν μαζί τους πάπιες, χήνες κλπ όχι μόνο για τροφή αλλά και για γαμήσι. Μάλιστα, την ώρα της εκσπερμάτωσης με το σπαθί τους έκοβαν το κεφάλι ώστε με τους επιθανάτιους σπασμούς του ζώου να αυξήσουν την ικανοποίησή τους…
για τέτοιες εκστρατείες μιλας;;;
[youtube=225,150]t3Cq1YQqWkA[/youtube]
παλικαρι ο περσεας ομως..
o "πυθωνας" ειναι ακομα μωρο?ή τον μπερδευεις με κανεναν πυθωνα που δεν ειναι μονιμα δικος σου???????Άμα τον φας και συ τον "πύθωνα" θα δεις πόσο μικρός είναι ρουφιανο-κλώνε!
του μοιαζει?περσέας ή περσονέας;; ;)
του μοιαζει?
μη με βαζεις να ξεμαλλιαζομαι με την οχια τωρα...
μπορει να θελω να κανω ανταλλαγη συντροφων,... προμπλεμ???
του μοιαζει?
μη με βαζεις να ξεμαλλιαζομαι με την οχια τωρα...
www.dpa.gr/portal/page?_pageid=33,15048&_dad=portal&_schema=PORTAL]εεεεεεεεεεεεεεεεέΣορρυ κοριτσια για την παρεμβαση, αλλα ειμαι ακομα στην σελιδα 44 και βαριεμαι να διαβασω παραπανω..
Οποτε ερωτω ευθεως, μπας και δοθει και ενα τελος σε αυτο τον νεο "Αγνωστο Πολεμο" του λεω-λες-λεει-λεμε-λενε που μας βρηκε..
Τελικα, ποσο συχνα το κανετε ??
μέχρι να χύσουμε.Σορρυ κοριτσια για την παρεμβαση, αλλα ειμαι ακομα στην σελιδα 44 και βαριεμαι να διαβασω παραπανω..
Οποτε ερωτω ευθεως, μπας και δοθει και ενα τελος σε αυτο τον νεο "Αγνωστο Πολεμο" του λεω-λες-λεει-λεμε-λενε που μας βρηκε..
Τελικα, ποσο συχνα το κανετε ??
θα πρέπει να το συζητήσω με τον περσόνα, δεν μπορω να σου απαντήσω έτσι...
μη με κάνετε και αρχίσω να ποστάρω φωτογραφιες σαν τον παλιό γιατί θα πάτε για εκστρατεία και δε θα γυρίσετε.....
ετσι ευκολα με παραδιδεις??
Mη βρίζεις ρε!!!!!ρε μαλακούμπα εσυ πόσο μαλάκας μπορει να είσαι που το συνεχίζεις;;; σου αρέσει το μαστίγωμα μου φαίνεται.... πουστολυσσάραααααααααααααααα
Mη βρίζεις ρε!!!!!
μη με κάνετε και αρχίσω να ποστάρω φωτογραφιες σαν τον παλιό γιατί θα πάτε για εκστρατεία και δε θα γυρίσετε.....
ωχ μωρέ έχεις δίκιο, ξέχασα το δελτίο αποστολής.....