You are using an out of date browser. It may not display this or other websites correctly.
You should upgrade or use an alternative browser.
You should upgrade or use an alternative browser.
Πόσο συχνά γαμιέστε; (ΜΟΝΟ για γυναίκες)
- Μέλος που άνοιξε το νήμα travatemekiasklaiw
- Ημερομηνία ανοίγματος
- Απαντήσεις 904
- Εμφανίσεις 38K
- Tagged users Καμία
- Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 6 άτομα (0 μέλη και 6 επισκέπτες)
κι εγω επισης!
Αλλα πληροφοριακα οταν με βριζεις εδω λειτουργω χαβαλετζιδικα και σεβομαι το φορουμ και τους υπολοιπους που διαβαζουν,αλλα απο κοντα θα εχω αλη αντιδραση!!!Ειναι το πρωτο σχολιο που σου γραφω σοβαρα και χωρις να ειμαι ξεκαρδισμενος στα γελια.
Αλλα πληροφοριακα οταν με βριζεις εδω λειτουργω χαβαλετζιδικα και σεβομαι το φορουμ και τους υπολοιπους που διαβαζουν,αλλα απο κοντα θα εχω αλη αντιδραση!!!Ειναι το πρωτο σχολιο που σου γραφω σοβαρα και χωρις να ειμαι ξεκαρδισμενος στα γελια.
Ο αριθμός των ερωτικών επαφών εξαρτάται:
1.Από την χημεία με τον εκάστοτε ερωτικό σύντροφο
2.Από τον τρόπο ζωής, που καθορίζει τους κοινούς τόπους και χρόνους ενός ζευγαριού.
Πέρυσι το φθινόπωρο ήταν τουλάχιστον κάθε μέρα. Ένα χρόνο μετά είναι σχεδόν κάθε μέρα.
(Για ισχυρή μειοψηφία των ανδρών, σημαντικός παράγοντας είναι και ο βαθμός της οικονομικής τους ευμάρειας, με τη συνενοχή και του δικού μας φύλου φυσικα και μάλλον μιας οριακής πλειοψηφίας του)
2.Από τον τρόπο ζωής, που καθορίζει τους κοινούς τόπους και χρόνους ενός ζευγαριού.
Πέρυσι το φθινόπωρο ήταν τουλάχιστον κάθε μέρα. Ένα χρόνο μετά είναι σχεδόν κάθε μέρα.
(Για ισχυρή μειοψηφία των ανδρών, σημαντικός παράγοντας είναι και ο βαθμός της οικονομικής τους ευμάρειας, με τη συνενοχή και του δικού μας φύλου φυσικα και μάλλον μιας οριακής πλειοψηφίας του)
σ αυτο εχει δικιο,εχει αρχιδια αλλα.........μονο αρχιδια!
Αρχίδια ή ...αμελέτητα;
Αρχίδια ή ...αμελέτητα;
kaytos
Μέλος
- Εγγρ.
- 4 Ιαν 2007
- Like
- 14
- Πόντοι
- 66
...που θα χέζανε μέντες αν προσπαθούσαν να μου την πούνε πρόσωπο με πρόσωπο...
Πράγματι, μια κατά μέτωπο επίθεση του Παλιού, κραδένοντας το, μνημειώδες πλέον, σώβρακο, θα αρκούσε να τρέψει σε φυγή ακόμα και το Ράμπο με το Σβαρτζενέγγερ, διοικούντων δε τάγματος ειδικών δυνάμεων εκπαιδευμένων σε συνθήκες χημικού πολέμου
Επισκέπτης
ΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑ....Μαλιστα!!!!ΑΑΑΑΑΑΑΑσαφεστατονΟ αριθμός των ερωτικών επαφών εξαρτάται:
1personanongrata
Ενεργό Μέλος
- Εγγρ.
- 10 Δεκ 2007
- Like
- 13
- Πόντοι
- 866
ΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑ....Μαλιστα!!!!ΑΑΑΑΑΑΑΑσαφεστατον
καλά ρε σκράπα δεν κατάλαβες την τελευταία πρόταση;
Επισκέπτης
Πάπια πάλι είσαι λάθος στην εκτίμηση σου για μένα. Ποτέ στη ζωή μου δεν είχα πρόβλημα να "ξεβρακωθώ" όπως το λες μπροστά σε κόσμο. Αφιερωμένη σε σένα λοιπόν. Αν θες σου αφιερώνω και άλλη φώτο με το πουλί μου Χ 8 φορές αυτό που βλέπεις! Πάρτα νάχεις κλασόπαπια!
που είναι αυτός ο παλιος;;; οεεοοο;;;
akatanomastos
Μέλος
- Εγγρ.
- 3 Ιουν 2008
- Like
- 4
- Πόντοι
- 1
Αμαν πια ...Ελεος με αυτη τη φωτο.... την εμπεδωσαμε ...
και να ελεγα οτι ειναι και καμμια απο αισθητικης αποψεως καλη ... παει στο διαολο....!
και να ελεγα οτι ειναι και καμμια απο αισθητικης αποψεως καλη ... παει στο διαολο....!
Επισκέπτης
τα γυαλια με τον σπαγκο ειναι ολα τα λεφτα παντως
Επισκέπτης
τα γυαλια με τον σπαγκο ειναι ολα τα λεφτα παντως
το σλιπάκι του παππού δεν το σχολιάζεις;;;
BiteMeIaMfresH
Μέλος
- Εγγρ.
- 22 Οκτ 2006
- Like
- 15
- Πόντοι
- 66
οχι κ δεν ειναι καληΑμαν πια ...Ελεος με αυτη τη φωτο.... την εμπεδωσαμε ...
συλλεκτικο κομματι
ο παλαιος τωρα θα πηδαει τπτις ρωσιδοουκρανοσερβογερμανοαγγλιδοισλανδοκουβανοιαπωνογκομενες κ σεις τον ψαχνετε...
Επισκέπτης
το σλιπάκι του παππού δεν το σχολιάζεις;;;
ναι το μονο του κακο ειναι οτι ειναι ασπρο και φαινονται οι κιτρινιλες!Για αυτο και γω φοραω ενα τετοιο αλλα μαυρο ωστε να μην φαινεται καμια βρωμια!
Επισκέπτης
ο παλαιος τωρα θα πηδαει τπτις ρωσιδοουκρανοσερβογερμανοαγγλιδοισλανδοκουβανοιαπωνογκομενες κ σεις τον ψαχνετε...
μας πεταξε το βρακι του στην μαπα και την εκανε για αλλες πολιτειες
ΥΓ.Βγαλε την κωλοφωτο αυτη απο το αβαταρ σου...κανει ζημιες
Επισκέπτης
ναι το μονο του κακο ειναι οτι ειναι ασπρο και φαινονται οι κιτρινιλες!Για αυτο και γω φοραω ενα τετοιο αλλα μαυρο ωστε να μην φαινεται καμια βρωμια!
BiteMeIaMfresH
Μέλος
- Εγγρ.
- 22 Οκτ 2006
- Like
- 15
- Πόντοι
- 66
μας πεταξε το βρακι του στην μαπα και την εκανε για αλλες πολιτειες
ΥΓ.Βγαλε την κωλοφωτο αυτη απο το αβαταρ σου...κανει ζημιες
δεν την βγαζω θα πληγωθει η σβετλανα
μηπως θες να βαλω το σλιπακι κανενος να παρεις ματι?
akatanomastos
Μέλος
- Εγγρ.
- 3 Ιουν 2008
- Like
- 4
- Πόντοι
- 1
Ρε παιδια ελεος... μην ξερασουμε κιολας... δηλαδη ο τυπος καμαρωνει τωρα?
Επισκέπτης
δεν την βγαζω θα πληγωθει η σβετλανα
μηπως θες να βαλω το σλιπακι κανενος να παρεις ματι?
οτι και να βαλεις σαν του παλιου δεν υπαρχει αλλο