Νέα

Πόσο συχνά αυνανίζονται οι κοπέλες που ξέρατε;

• Μέλος που άνοιξε το νήμα Comando_1
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 83
  • Εμφανίσεις 13K
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 3 άτομα (0 μέλη και 3 επισκέπτες)

Performer

Μέλος
Εγγρ.
22 Φεβ 2008
Like
1
Πόντοι
0
Σωστος,και οι λιγες που το λενε κατοπιν δισταγμου συνηθως το μετανοιωνουν..

Το λένε ναι. Σε εμένα δεν έτυχε να το αρνηθεί καμία. Αλλά ξέρεις γιατί ενδεχομένως κάποιες το μετανοιώνουν; Για αυτό εδώ.

Ειναι τοση η αγαμια στις μερες μας που οχι απλα μαλακιζονται αλλα πιστευω οτι εχουν και απο δυο dildo στα συρταρια τους ,ποτε ομως δεν θα το παραδεχτουν ανοιχτα.

Τι σχέση έχει η μαλακία με την αγαμία; Εμείς δηλαδή τον παίζουμε όταν δεν έχουμε να γαμήσουμε ή αυτό μήπως μας κάνει μαλάκες; Από τη στιγμή που τις κάνουμε ενοχικές και ενώ θέλουμε να είναι απελευθερωμένες, τις λέμε και πουτάνες ταυτόχρονα, ας μην μας κάνει εντύπωση που δεν θέλουν στην πορεία να ανοιχτούν μαζί μας.

ereunitikos

Μέλος
Εγγρ.
8 Ιαν 2007
Like
0
Πόντοι
6
ΓΕΝΕΣΙΣ ΚΕΦ ΛΗ ΄ …εγένετο δε Ήρ πρωτότοκος Ιούδα πονηρός έναντι
Κυρίου, και απέκτεινεν αυτόν ο Θεός. Είπε δε Ιούδας τώ Αυνάν. Είσελθε προς
την γυναίκα του αδελφού σου και επιγάμβρευσαι αυτήν και ανάστησον σπέρμα τώ
αδελφώ σου. Γνούς δε Αυνάν ότι ούκ αυτώ το σπέρμα, εγίνετο όταν εισήρχετο
προς την γυναίκα του αδελφού αυτού, εξέχεεν επί την γήν του μη δούναι σπέρμα
τώ αδελφώ αυτού. Πονηρόν δε εφάνη εναντίον του Θεού, ότι εποίησεν τούτο, και
εθανάτωσε και τούτον.

ΜΕΤΑΦΡΑΣΗ
…και έκανε ο πρωτότοκος γιος του Ιούδα, ο Ηρ, πονηριά απέναντι στον
Κύριο, και τον σκότωσε ο Θεός. Και είπε ο Ιούδας στον Αυνάν. Κάνε έρωτα με
την γυναίκα του αδελφού σου και γκάστρωσε την για να αφήσεις απογόνους για
τον αδελφό σου. Όμως ο Αυνάν σκέφτηκε ότι δεν θα ήταν δικοί του οι απόγονοι
και όταν έκανε έρωτα με την γυναίκα του αδελφού του, εκσπερμάτωσε στην γη
για να μην δώσει απογόνους στον αδελφό του. Και φάνηκε πονηρό στο Θεό αυτό
που έκανε και τον σκότωσε και αυτόν.

βυζολάγνος

Τιμημένος
Εγγρ.
6 Σεπ 2007
Κριτικές
18
Like
5.746
Πόντοι
5.035
Προτού με γνωρίσουν καμία δεν αυνανιζόταν... μετά όμως του έδιναν και καταλάβαινε!!! :jerking:
Λέτε να μη τις ικανοποιούσα σεξουαλικά; *P

ereunitikos

Μέλος
Εγγρ.
8 Ιαν 2007
Like
0
Πόντοι
6
Οχι απλα φανηκε τελικα ποσο "μαλακισμενες" ηταν που σε αφησαν να φυγεις, τετοιο κελεπουρι!!!

βυζολάγνος

Τιμημένος
Εγγρ.
6 Σεπ 2007
Κριτικές
18
Like
5.746
Πόντοι
5.035
Οχι απλα φανηκε τελικα ποσο "μαλακισμενες" ηταν που σε αφησαν να φυγεις, τετοιο κελεπουρι!!!

Μάλλον έπεσα σε "μαλακισμένες" που δεν εκτίμησαν το μικροσκοπικό πέος και την ανεκδιήγητη τεχνική μου... :uglystupid:
Ελλεηνίδες φίλε μου τι να πεις... :headbang:

ereunitikos

Μέλος
Εγγρ.
8 Ιαν 2007
Like
0
Πόντοι
6
Αχαριστες ρε!!!Δεν τους φθανει τιποτα.Βλεπουν στις τσοντες αυτους με τα τεραστια πεη και μετα βλεπουν το δικο μου που ειναι 8 εκατοστα και τους φαινεται μικρο.Ε ναι μωρη οταν βλεπεις τους πορνοσταρ και συγκρινεις χαιρω πολυ!!!

efoula!!!

Μέλος
Εγγρ.
24 Αυγ 2008
Like
0
Πόντοι
0
λενε δεν κλανουμε ρευομαστε χεζουμε μαλακιζομαστε ουτε μια φορα στην ζωη μας αλλα κρινοντας απο την μαλακια που τους δερνει πρεπει να ναι με ενα δαχτυλο στην τρυπα συνεχεια

ποιες τα λενε αυτα μωρε? εγω ξερω κοριτσια π τα κανουν τα πρωτα τουλαχιστον χειροτερα κ απο αγορια..εγω ξερω παντως οτι ειμαστε το ιδιο σε ολα εκτος το οτι εμεις δεν εχουμε σπιτακια με κοκκινα φωτακια να πηγαινουμε...

thanoss

Μέλος
Εγγρ.
26 Φεβ 2007
Like
22
Πόντοι
66
ποιες τα λενε αυτα μωρε? εγω ξερω κοριτσια π τα κανουν τα πρωτα τουλαχιστον χειροτερα κ απο αγορια..εγω ξερω παντως οτι ειμαστε το ιδιο σε ολα εκτος το οτι εμεις δεν εχουμε σπιτακια με κοκκινα φωτακια να πηγαινουμε...
καλα οχι και το ιδιο και σχεδον σε ολλα....
πανε στην γωνια και κατουρα ορθια.............αμ δεεε...!
απλα τα πραγματα !υπαρχουνε δουλειες γυναικεις που δεν χαμπαριαζουνε οι αντρες να τις κανουνε και το αντιθετο!!τωρα για το ποιος ειναι ανωτερος αυτα ειναι ξεπερασμενα δεν ζουμε στο '50!

thanoss

Μέλος
Εγγρ.
26 Φεβ 2007
Like
22
Πόντοι
66
εγω παλι ρωτησα την κοπελια μου και μου ειπε οτι μεχρι μια ηλικια δεν......μετα ναι.....καλα δεν ρωτησα και καθε ποτε και ποσες φορες!
σημασια εχει οτι γινεται!

panourgos

Μέλος
Εγγρ.
3 Μαρ 2007
Like
6
Πόντοι
6
Εγω δε μπορεσα ποτε να καταλαβω γιατι για εμας ειναι"μαλακια" ενω γι αυτες "αυνανισμος" :think:
τους το λεμε ποιο κομψα μηπως και το παραδεχτουν , φαντασου ετσι και δεν το λενε που να τη ρωταγες  ΄΄τραβας καμια μαλακια ???'' :dancing: :dancing: :dancing: :dancing: :dancing:

Altec73

Ανώτατος
Εγγρ.
13 Φεβ 2006
Κριτικές
5
Like
72.905
Πόντοι
12.056
Ειναι καλο μια γυναικα να ξερει τα κουμπια τις...

Και φυσικα να ξερει τι θελει για να νοιωθει ευχαριστηση  :dancing: :dancing:

kshm

Μέλος
Εγγρ.
7 Ιαν 2007
Like
0
Πόντοι
0
η δικια μου παντως παιδια πριν με γνωριση (ετσι λεει) δεν το εκανε πολες φορες αντε μια δυο φορες το μηνα
τωρα που ειμαστε μαζι καποια χρονια (8)μπορη να το κανει και δυο φορες την εβδομαδα,οχι γιατι δεν την οικανοποιω,
αλλα γιατι (λεει )με σκεφτεται και αμεσως φουντωνη!ηλικια κοντα στα σαραντα και επειδη λογο καταστασεων τα λεμε 3-4 φορες
την εβδομαδα,οταν καμμια φορα το απογευμα ξυπνηση να ερθη να βγαλομε τα ματια μας !!!! εχει τυχη να κανη και μια γρηγορη παρολο που θελει 15 λεπτα ναρθη,και μαλιστα μου τα λεει ολα οταν την κανει και μαλιστα αν την ευχαριστηθικε η οχι !!!
προσωπικα πιστευω παντως οτι το μεγαλυτερο ποσοστο και στης γυναικες και ειδικα τα σημερινα πιτσιρικια που το πεζουν ελεεινιδες το τρελενουν το νινακι τους οταν
ειναι μονα τους η οταν τωρα ειδικα το καλοκαιρακι καυλωνουν ακομα και μια ματια να τους ρηξης και πανε σπιτι και το ......ρημαζουν το νινακι τους !!!!
καλα να παθουν αφου το ΠΑΙΖΟΥΝ δυσκολες και μη μου απτου .........

chris1982

Μέλος
Εγγρ.
26 Ιουλ 2006
Like
0
Πόντοι
6
μια που τη γαμαω αραια και που λεει 2 φορες την εβδομαδα

rouli

Τιμημένος
Εγγρ.
31 Ιαν 2006
Like
0
Πόντοι
6
Χαζό δεν είναι να ρωτάς μια γυναικα αν αυνανίζεται??  :idiot:

Εσένα πόσες σε έχουν ρωτήσει αν το κανεις??

θεωρείται δεδομένο!
αν σκεφτεί κανείς ότι το κάνουν 24/24ωρο...

(σπόντα για το λιοντάρι, ναι το κάνετε και όταν κοιμάστε ΕΣΕΙΣ :P)

gusmx5

Μέλος
Εγγρ.
6 Ιαν 2007
Κριτικές
6
Like
69
Πόντοι
16
Παιδια μην ακουτε τις μαλακισμενες τι λενε!!Εμενα και με εχουν κλασει και οι πρωην μου ρευοντουσαν και εγω τους εκανα ξαφνικα ντου στην τουαλετα να τις παρω ματι οταν εχεζαν για να δω πως ειναι σε αυτη τη στιγμη "ευαισθησιας".Μια μαλιστα μου πεταξε και το κωβλοχαρτο στο κεφαλι ενω εγω ειχα κατουρηθει στα γελια...
Οσο για τη μαλακια,ε συγγνωμη,τον αυνανισμο τους θελω να πω,τουλαχιστον 2 πρωην μου εχουν παραδεχθει οτι το δαχτυλακι πηγαινε συννεφο και ιδιως η μια που ηταν πολυ καυλιαρα το εκανε τουλαχιστον 2 φορες τη μερα γιατι ημασταν μακρια και δεν βλεπομασταν συχνα...με επαιρνε τηλ και εχυνε στο ακουστικο.....
Αλλες πρωην μου,τισ εμαθα εγω να παιζουν το γουνακι τους ειτε γιατι ηταν μικρες και παρθενουλες ειτε γιατι απλα ειχαν αγνοια για το θεμα της αυτοικανοποιησης....
Μετα το κανανε δειλα καμια φορα,τουλαχιστον ετσι μου λεγανε....
Παιδια μην παραμυθιαζεστε με οτι σας λενε οι γκομενες,ειναι και αυτες οσο ανθρωποι ειμαστε και εμεις,απλα δεν θελουν να μας το δειξουν για να μην τις απομυθοποιησουμε...ομως ειναι αργα....για μενα ειναι πλεον κοινες θνητες......

chris1982

Μέλος
Εγγρ.
26 Ιουλ 2006
Like
0
Πόντοι
6
εγω παντως βαραω και 3 μαλακιες σε περιοδους γκαβλας!~!!χαχαχα

Stories

Νέο!

Stories