You are using an out of date browser. It may not display this or other websites correctly.
You should upgrade or use an alternative browser.
You should upgrade or use an alternative browser.
Πόσο συχνά αυνανίζονται οι κοπέλες που ξέρατε;
- Μέλος που άνοιξε το νήμα Comando_1
- Ημερομηνία ανοίγματος
- Απαντήσεις 83
- Εμφανίσεις 13K
- Tagged users Καμία
- Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 3 άτομα (0 μέλη και 3 επισκέπτες)
tomahok
Ενεργό Μέλος
- Εγγρ.
- 12 Δεκ 2007
- Κριτικές
- 1
- Like
- 3.349
- Πόντοι
- 606
Εισαι αδικος.Οταν πεφτουν στα τεσσερα δε κανουν μαλακιεςΟλη τη μερα μαλακιες κανουν...
μαλλον διαφορετικη εντυπωση σχηματισα απο τους περισσοτερους συναγωνιστες που λενε οτι δεν το παραδεχονται!συναντησα και γυναικες που ειπαν πως δεν το κάναν αλλά οι περισσοτερες μιλανε ανετα για το θεμα.μαλιστα ακουσα και καποιες απο τις φαντασιωσεις τους.(κυριαρχουνε τα διπλα και ο αξαναγκασμος σε ηπια μορφη,του στυλ δεν θελω αλλά αν με πιεσεις θα σου κατσω και κανε με οτι θες).και απο οτι εχω καταλαβει τους αρεσει πολυ να τους το κανει ενας αντρας.το συνιστω ανεπιφυλακτα!!!οπως επισης να τις πεισετε οτι θα σας αρεσε παρα πολυ να το κανουν για χαρη σας,για να τις δειτε και να φτιαχτειτε.πιστεψτε με ,λατρευουν το οτι μπορουν να μας φτιαξουν.οσο για το ποσο συχνα,μαλλον εμεις ως φυλο παιρνουμε το πρωταθλημα,αλλά θα ρωτησω και για την συχνοτητα και θα επανελθω.(ειναι ενδιαφερον θεμα τελικα).και για να κλεισω , θα αναφερω το πιο περιεργο που εχω δει.μια που επαιζε με το νακι της χωρις να το αγγιζει,μονο με τον ελεγχο των μυωνων του κολπου της.καταπληκτικη τεχνικη.και μην ειστε τοσο "αρσενικοι" ρε παιδια.στο κατω κατω κουβαλανε κι αυτες τις μαλακιες που τις φορτωνουμε μια ζωη οι ιδιοι μας , σαν κοινωνια.χαιρετισματα αδερφια!!!
Οι κοπέλες που ξερω αυνανίζονται ακατάπαυστα,εκτός απο τη Μαίρη,που δεν αυνανίζεται καθόλου,γιατι λεει οτι μπορει να γεννηθουν τα παιδια της τυφλά και αυτο ειναι το νόημα της σοφής εκφρασης,αμαρτίαι γονέων παιδευουσι τέκνα,ότι δηλαδη αμα αυνανίζεται η μάνα και ο πατέρας,το παιδι...παιδευεται.Ναι...
Οι κοπέλες που ξερω αυνανίζονται ακατάπαυστα,εκτός απο τη Μαίρη,που δεν αυνανίζεται καθόλου,γιατι λεει οτι μπορει να γεννηθουν τα παιδια της τυφλά και αυτο ειναι το νόημα της σοφής εκφρασης,αμαρτίαι γονέων παιδευουσι τέκνα,ότι δηλαδη αμα αυνανίζεται η μάνα και ο πατέρας,το παιδι...παιδευεται.Ναι...
και η γιαγια μου κατα δικη της ομολογια μεχρι να παντρευτει πιστευε οτι τα παιδια γεννιουνται απ την γαμπα....καπου στο 1945 περιπου
amjik
Τιμημένος
- Εγγρ.
- 12 Μαΐ 2008
- Κριτικές
- 61
- Like
- 43.820
- Πόντοι
- 22.785
με αυτο σιγουρα.πολλες γουσταρουν να παιζουν το γουνακι οτυς ενω ο ανδρας να τους βαζει δαχτυλο στον λοκο...
stranger88
Μέλος
- Εγγρ.
- 15 Μαρ 2008
- Κριτικές
- 3
- Like
- 112
- Πόντοι
- 16
Μία με δύο φορές την εβδομάδα σίγουρα. ;)
jim28
Ανώτερος
- Εγγρ.
- 7 Ιαν 2007
- Κριτικές
- 27
- Like
- 2.428
- Πόντοι
- 6.955
Το εν λόγω ερώτημα το θετω συχνά στις γυναικες με τις οποίες μιλας στο chat, οι ειλικιρινείς λένε πως σε όλες αρέσει να μαλακίζονται και πως όποια μου πει οτι δεν της αρέσει λέει ψέματα. Η συχνότητα δεν είναι τόσο μεγάλη όσο σε εμας, μια - δυο φορές την εβδομαδα. Επιπλέον μαλακίζονται και οι παντρέμενες και οι 40 αρες.
OXIA
Μέλος
- Εγγρ.
- 9 Ιαν 2008
- Like
- 8
- Πόντοι
- 16
Το εν λόγω ερώτημα το θετω συχνά στις γυναικες με τις οποίες μιλας στο chat, οι ειλικιρινείς λένε πως σε όλες αρέσει να μαλακίζονται και πως όποια μου πει οτι δεν της αρέσει λέει ψέματα. Η συχνότητα δεν είναι τόσο μεγάλη όσο σε εμας, μια - δυο φορές την εβδομαδα. Επιπλέον μαλακίζονται και οι παντρέμενες και οι 40 αρες.
και δεν έχουν τυφλωθεί ακόμα;;;; :o
Επισκέπτης
Χαζό δεν είναι να ρωτάς μια γυναικα αν αυνανίζεται??
Εσένα πόσες σε έχουν ρωτήσει αν το κανεις??
Χαζό δεν είναι να ρωτάς μια γυναικα αν αυνανίζεται??
Εσένα πόσες σε έχουν ρωτήσει αν το κανεις??
γιατι να ειναι χαζο??μια χαρα φυσιολογικο ειναι.σε μια κουβεντα περι του σεξ ανετα το ρωτας
Επισκέπτης
γιατι να ειναι χαζο??μια χαρα φυσιολογικο ειναι.σε μια κουβεντα περι του σεξ ανετα το ρωτας
Δεν βλέπω καμια απάντηση στο πόσες σας έχουν ρωτήσει εσάς τους άντρες αν το κάνετε
Πιστεύετε πραγματικά ότι υπάρχει γυναικα που δεν το έχει κάνει, που τουλάχιστον δεν το έχει δοκιμάσει?
Δεν βλέπω καμια απάντηση στο πόσες σας έχουν ρωτήσει εσάς τους άντρες αν το κάνετε
Πιστεύετε πραγματικά ότι υπάρχει γυναικα που δεν το έχει κάνει, που τουλάχιστον δεν το έχει δοκιμάσει?
εμενα με εχουν ρωτησει.γενικα παντως και τα δυο φυλα τακτικα ή λιγοτερο τακτικα το κανουν.
χμμμ προσωπικα δεν ρωταω κανεναν αν το κανει. για τους αντρες το θεωρω απλα δεδομενο. για τις γυναικες δεν τολμαω γτ καποιες θα γυρισουν και θα με που ανωμαλη ενοειται οτι με τις φιλες μου τα λεμε γτ ειναι σαν τα μουτρα μου αλανια οποτε δεν παρεξηγουν τπτ. παντως οι αντρες δεν με ρωταν συχνα. σιγα τα λαχανα ρε σεις
Το θεμα αυτο αν τεθει σε γυναικα τις προσγειωνει ανωμαλα!Επιβεβαιωνει ξεκαθαρα οτι έχουν καβλες ανεξαρτητα απ τον ανδρα τους και τους εξομοιωνει μ αυτους ερωτικα.Τελειωνει το παραμυθι της αθωοτητας των γυναικων.Αν ειχε φωνη η καβλα ειναι σαν να λενε= εγω αγορι μου εχω καβλες αν εισε εδω καλως αν δεν εισε παλι καλως.
Καποτε αλλα και σημερα πολλες πιπιλανε το παραμυθι με φιαχνει ή δε με φιαχνει ερωτικα κλπ..καποιος..
Καποτε αλλα και σημερα πολλες πιπιλανε το παραμυθι με φιαχνει ή δε με φιαχνει ερωτικα κλπ..καποιος..
δοκιμασε και δεν τα καταφεραι??????αυτο κι αν ειναι μαλακια........
Άλλα thread (τυχαίες επιλογές)
- Απαντήσεις
- 110
- Εμφανίσεις
- 8K
- Απαντήσεις
- 21
- Εμφανίσεις
- 9K
- Απαντήσεις
- 4
- Εμφανίσεις