You are using an out of date browser. It may not display this or other websites correctly.
You should upgrade or use an alternative browser.
You should upgrade or use an alternative browser.
Πόσο συχνά αυνανίζονται οι κοπέλες που ξέρατε;
- Μέλος που άνοιξε το νήμα Comando_1
- Ημερομηνία ανοίγματος
- Απαντήσεις 83
- Εμφανίσεις 13K
- Tagged users Καμία
- Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 1 άτομα (0 μέλη και 1 επισκέπτες)
Valentino_Rossi
Μέλος
- Εγγρ.
- 3 Νοε 2007
- Κριτικές
- 1
- Like
- 14
- Πόντοι
- 16
λενε δεν κλανουμε ρευομαστε χεζουμε μαλακιζομαστε ουτε μια φορα στην ζωη μας αλλα κρινοντας απο την μαλακια που τους δερνει πρεπει να ναι με ενα δαχτυλο στην τρυπα συνεχεια
Επισκέπτης
μιλαμε για ότι πιστευετε ότι ήταν αληθεια .Και τι συμπερασμα βγαλατε γι αυτη την κοπέλα...
το συμπερασμα που βγαζουμε ειναι οτι καλα θα κανουν να τρωνε κανα πουτσο οι αγαμητες ανοργασμικες ελεινιδες μπας και στρωσουν
Η πλειοψηφια των ελληνιδων δεν προκειται σε καμια περιπτωση να παρα;δεχτει οτι το κανει.Γενικοτερα η ειλικρινια ειναι αγνωστη λεξη για τις γυναικες σε τετοιου ειδους θεματα επειδη ακριβως δεν θελουν να χαλασουν την εικονα της "τελειας" που τοσο κοπιασαν να χτισουν(εξαιρεσεις παντα υπαρχουν ειναι ομως λιγες).Ειναι τοση η αγαμια στις μερες μας που οχι απλα μαλακιζονται αλλα πιστευω οτι εχουν και απο δυο dildo στα συρταρια τους ,ποτε ομως δεν θα το παραδεχτουν ανοιχτα.μιλαμε παντα για κοπέλες απο σχέση.Τι μπορέσατε να εκμαιεύσετε?
Μιλαμε για ότι θεωρήσατε ότι είπαν ειλικρινά...
LION7
Ανώτερος
- Εγγρ.
- 26 Ιουλ 2007
- Κριτικές
- 16
- Like
- 10.338
- Πόντοι
- 8.645
Σωστος,και οι λιγες που το λενε κατοπιν δισταγμου συνηθως το μετανοιωνουν..Η πλειοψηφια των ελληνιδων δεν προκειται σε καμια περιπτωση να παρα;δεχτει οτι το κανει.Γενικοτερα η ειλικρινια ειναι αγνωστη λεξη για τις γυναικες σε τετοιου ειδους θεματα επειδη ακριβως δεν θελουν να χαλασουν την εικονα της "τελειας" που τοσο κοπιασαν να χτισουν(εξαιρεσεις παντα υπαρχουν ειναι ομως λιγες).Ειναι τοση η αγαμια στις μερες μας που οχι απλα μαλακιζονται αλλα πιστευω οτι εχουν και απο δυο dildo στα συρταρια τους ,ποτε ομως δεν θα το παραδεχτουν ανοιχτα.
Όλες μου οι σχέσεις-ξεπέτες λέγαν συνέχεια ότι δεν αυνανίζονται...
Γιατί ρε γαμώτο δεν πιστεύω ούτε μία από αυτές....
Γενικά πολλές αυνανίζονται και ελάχιστες το παραδέχονται
Δε ξέρω ίσως το θεωρούν ντροπή σε αντίθεση με μας τους άντρες..
Γιατί ρε γαμώτο δεν πιστεύω ούτε μία από αυτές....
Γενικά πολλές αυνανίζονται και ελάχιστες το παραδέχονται
Δε ξέρω ίσως το θεωρούν ντροπή σε αντίθεση με μας τους άντρες..
εχω ενα γκομενακι που παιζω τωρα και το κανει καθε μερα μοθ λεει μερικες φορεσ και 2 λισασμενη και γαμειεται και συπερ
Αν τη πηδάς κάθε μέρα και τραβάει και 2 αυτοεξυπηρετήσεις κράτα την και φίλα την ώς κόρη οθφαλμού
stratigosss
Σεβαστός
- Εγγρ.
- 15 Μαρ 2008
- Κριτικές
- 44
- Like
- 20
- Πόντοι
- 1.290
ειναι σικ ρε οι γκομενες για αυτο...Εγω δε μπορεσα ποτε να καταλαβω γιατι για εμας ειναι"μαλακια" ενω γι αυτες "αυνανισμος"
tomahok
Ενεργό Μέλος
- Εγγρ.
- 12 Δεκ 2007
- Κριτικές
- 1
- Like
- 3.530
- Πόντοι
- 606
Σκατα στα μουτρα τους ειναι αλλα τελος παντων...ειναι σικ ρε οι γκομενες για αυτο...
Άλλα thread (τυχαίες επιλογές)
- Απαντήσεις
- 110
- Εμφανίσεις
- 8K
- Απαντήσεις
- 21
- Εμφανίσεις
- 9K
- Απαντήσεις
- 4
- Εμφανίσεις