celebre
Ανώτερος
- Εγγρ.
- 15 Μαΐ 2019
- Like
- 21.104
- Πόντοι
- 6.056
Παραδεισος ειμαστε.Φτωχεια,διαφθορα,κουκουλωμα,λαδωματα.Οχι ενταξει εχουμε και ηλιοΤα πάντα έχουμε,τα πάντα....
Παραδεισος ειμαστε.Φτωχεια,διαφθορα,κουκουλωμα,λαδωματα.Οχι ενταξει εχουμε και ηλιοΤα πάντα έχουμε,τα πάντα....
Έλα,έχουμε και ωραίες γυναίκες.Παραδεισος ειμαστε.Φτωχεια,διαφθορα,κουκουλωμα,λαδωματα.Οχι ενταξει εχουμε και ηλιο
Eπειδή είχα ΖΧ Σπέκτρουμ,τον 48Κ και όχι τον 128Κ που ήταν ο ακριβός,να πω ότι στην Ελλάδα τότε δεν υπήρχε αυτός στην φωτογραφία αλλά αυτός στην φωτό που έχω ανεβάσει και είχε τα "βαθουλωμένα" κουμπιά.
O κλούβιος και η σουβλίτσα!!! χαχαχαχαχαχαχαποιος τους ξερει?
Αμστρανταμ πiki πικι ...RAM!Amstrad 6128...........Το ειχα με το ενχρωμο μονιτορ.
Γειά σου παλαίουρα τυπάρα stadee!Eπειδή είχα ΖΧ Σπέκτρουμ,τον 48Κ και όχι τον 128Κ που ήταν ο ακριβός,να πω ότι στην Ελλάδα τότε δεν υπήρχε αυτός στην φωτογραφία αλλά αυτός στην φωτό που έχω ανεβάσει και είχε τα "βαθουλωμένα" κουμπιά.
Τον είχα αγοράσει όταν πήγαινα Δευτέρα ή Τρίτη Γυμνασίου από το Πλαίσιο που ήτανε στην επάνω πλευρά του κτήριο του Πολυτεχνείου στην Αθήνα.
Έπαιζα κυρίως το παιγχνίδι Μπομπ Τζακ (Βοmb Jack) που φόρτωνε από κασσέτα μαγνητοφώνου (είχαν οι γονείς μου ένα παλιό κασσετόφωνο Φίλλιπς και το είχα "κατασχέσει"!) ενώ για οθόνη χρησιμοποιούσα μία δεκαεπτάρα τηλεόραση URANYA.
Mε τον Σπέκτρουμ ζώγραφιζα τίποτα μαλακίες όπως σημαίες (γράφοντας εντολές) ή άκουγα μουσική από προγράμματα που είχε ο υπολογιστής.
Για εμένα το ΖΧ Σπέκτρουμ και Μπόμ Τζάκ ήτανε πολύ καλό αλλά μέχρι εκεί ως κάτι το διαφορετικό από αυτά που ήξερα στην δεκαετία του1980.Γειά σου παλαίουρα τυπάρα stadee!
Οι spectrum με τα πλήκτρα γομολάστιχες ήταν τα πρώτα μοντέλα και είχαν μνήμη 16KB ή 48KB.
Μετά βγήκαν τα spectrum+ με κανονικό πληκτρολόγιο και μνήμη 48KB.
Τες παν, ωραίες εποχές.
Που αντικειμενικά δεν ξέρω αν ήταν ωραίες. Όταν όμως είσαι πιτσιρικάς όλα φαντάζουν πιο όμορφα!
Και με τον Πίπη να πέφτει στο γιαούρτι όταν φρενάρει ο οδηγόςΚαι με αυτό το λεωφορείο ΚΤΕΛ πήγαινα στο χωριό...με της βαλίτσες από πάνω ....1976-77
καμια σχεση οι 15 δραχμες το 71....Το 1971 διάβαζα Μπλέκ ... δραχμές 15 ...
Ισα ισα ειχε εκπληκτικη γευση ανωτερη απο της κόκα κόλα.Αναγκάστηκα να το ψάξω. Δεν το θυμάμαι καθόλου, αν και λόγω ηλικίας θα πρέπει να το πρόλαβα. Το εξαφάνισε η κόκα κόλα. Θα πρέπει να είχε υποδεέστερη γεύση.