Νέα

Πόσο Μουνόδουλοι είμαστε τελικά οι Ελληνες ??

• Μέλος που άνοιξε το νήμα Mindreader
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 520
  • Εμφανίσεις 27K
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 1 άτομα (0 μέλη και 1 επισκέπτες)

nutcase13

Μέλος
Εγγρ.
21 Απρ 2014
Like
0
Πόντοι
1
Ρε τύπε καταλαβαίνω τι λες. Δεν ακούγεται και πολύ αντρικό να κρίνεις άλλο άντρα για το πως ειναι  -εμφάνιση, επιδόσεις με γυναίκες. Και μονο που αναφέρεις τη λέξη " μπαζο-χοντρός" ειναι πουστικη-θυληπρεπης κατινια. Δε το λεω για σενα μονο αλλα για πολλους γενικα και οχι μονο εδω μεσα. Απλα αφορμη μου δοσες να το αναφερω.

Χτύπησα ευαίσθητη χορδή μάλλον. :S

Chevalier Fidèle

Τιμημένος
Εγγρ.
1 Ιαν 2007
Κριτικές
1
Like
304
Πόντοι
386
Αδερφέ δεν είπα οτι είμαι καλύτερος σε κάτι απο κανέναν .Και δεν ειναι κατινια να λες,οτι κάποιος  180 κιλά έχει λιγότερες πιθανοτητες απο ένα φετόνι.Ειναι απλή λογική,γιατι και εσυ [size=24pt]αν[/size] ήσουν γκόμενα,οπτικά ,θα κοιταζες το φετόνι και οχι την σκατοσακούλα.Το θέμα ειναι την προσωπική μας ανεπάρκεια να μην την ρίχνουμε,στις γυναίκες.Εχουν χίλια στραβά αλλά και εγώ και συ και όλοι δεν πάμε πίσω.

ΔΕΝ είμαι γκόμενα όμως ρε φίλε . Είμαι ΆΝΤΡΑΣ . Και δεν ανοίγω ποτέ τέτοιες κατινίστικες κουβέντες

Chevalier Fidèle

Τιμημένος
Εγγρ.
1 Ιαν 2007
Κριτικές
1
Like
304
Πόντοι
386
δεν θες να καταλάβεις τι λέω.Οπως και συ δεν γαμας μπαζο-χοντρες,ουτε αυτές πηγαινουν με μπαζο-χοντρους.

Ρε τύπε καταλαβαίνω τι λες. Δεν ακούγεται και πολύ αντρικό να κρίνεις άλλο άντρα για το πως ειναι  -εμφάνιση, επιδόσεις με γυναίκες. Και μονο που αναφέρεις τη λέξη " μπαζο-χοντρός" ειναι πουστικη-θυληπρεπης κατινια. Δε το λεω για σενα μονο αλλα για πολλους γενικα και οχι μονο εδω μεσα. Απλα αφορμη μου δοσες να το αναφερω.

nutcase13

Μέλος
Εγγρ.
21 Απρ 2014
Like
0
Πόντοι
1
Αδερφέ δεν το παίζω σε κάτι καλυτερος...καλός μαλάκας έχω υπάρξει και εγώ στην ζωη μου.Απλά δεν μπορώ τον μηδενισμό,ότι όλες γαμιούνται για το χρήμα,οτι όλες ειναι πουτάνες κτλ.Ενώ δεν κοιτάμε ο καθένας τα σκατά του. :rockon:

Morgan_F

Μέλος
Εγγρ.
1 Αυγ 2010
Like
687
Πόντοι
81
Γιωργο Τσια, ολοι συμφωνουμε σε κατι  που εγραψα χθες. Καποιοι αντρες  δεν αρεσουν στις γυναικες. Δεν "το χουν" ρε παιδι μου, πως να το κανουμε ? Για να ικανοποιησουν τη βιολογικη τους αναγκη καταφευγουν σε ιεροδουλες. Δεν νομιζω οτι πρεπει να γινονται αντικειμενο χλευης κ ρατσισμου απο καποιους που τα καταφερνουν καλυτερα. Και να τους λενε "Εγω εχω ζησει χ, ψ πραγματα κ σε λυπαμαι που μονο στα μπουρδελα γαμας". Ειναι σαν να παω εγω σε καποιον που εχασε το χερι του σε τροχαιο και να του λεω "Εγω βαραω παλαμακια , ενω εσυ δεν μπορεις".

Old Devil

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
5 Οκτ 2013
Κριτικές
11
Like
610
Πόντοι
596
Tυπε μου να σου πω κατι? Και δε το λεω σε σενα αλλα γενικα. Το να εχουν αντρες ανταγωνισμο μεταξυ τους ειναι κατινια. Θυπηπρεπες. Το να λες οτι εγω ειμαι καλυτερος απο σενα και εσυ δεν εισαι και οι γυναικες δε σε κοιτανε και δε γαμας κλπ. Ειναι πολυ μικροπρεπες και θυληπρεπες. Πουστικο.
Ο αντρας κανει οτι κανει για παρτη του και δεν ασχολειται με τους αλλους.

τέλειο  :rockon: :rockon: :rockon: :rockon: :rockon:

nutcase13

Μέλος
Εγγρ.
21 Απρ 2014
Like
0
Πόντοι
1
δηλαδη οι χοντρες δεν κοιτουν το πορτοφολο? Αν θελει μπορουμε να κανουμε ενα τεστ.να την πεσουμε σε δυο τρεις κατοστακιλες να δεις τη τουπε εχουνε ακομα και αυτες.ολες θελουν τον τοπ.δεν κανουν τον παραμικρο συμβιβασμο.οποτε για ποιο λογο να κανουμε εμεις

Δεν έχω εικόνα για 100στακιλες αδερφέ...μπορεί να ζητάνε 100ευρα αλλά δεν είναι η πλειοψηφία.Μια ισχνη μειοψηφία κοιτάει φράγκα και αντι να επικεντρωνομαστε στις υπόλοιπες ,κολλάμε με τις μοντελοβιζιτούδες και τα ξεκωλίδια που λαχταρανε πορτοφολάρα... :S

chris33

Μέλος
Εγγρ.
27 Σεπ 2011
Like
11
Πόντοι
66
Αδερφέ δεν είπα οτι είμαι καλύτερος σε κάτι απο κανέναν .Και δεν ειναι κατινια να λες,οτι κάποιος  180 κιλά έχει λιγότερες πιθανοτητες απο ένα φετόνι.Ειναι απλή λογική,γιατι και εσυ αν ήσουν γκόμενα,οπτικά ,θα κοιταζες το φετόνι και οχι την σκατοσακούλα.Το θέμα ειναι την προσωπική μας ανεπάρκεια να μην την ρίχνουμε,στις γυναίκες.Εχουν χίλια στραβά αλλά και εγώ και συ και όλοι δεν πάμε πίσω.

Ο Chris33 πανηγυριζει για τον φίλο του την μπετονιέρα 180Kg που έχει γαμήσει 300 μοντέλα.Και τι να λέει ρε γιωτά?Στον κύκλο των μπουρδελιάρηδων είναι μούρη,παραέξω ειναι για λύπηση...Να γαμας ακατοίκητες γκόμενες,οι οποίες δεν σε γουστάρουν και έρχονται για τα φράγκα.Βαζω στοίχημα οτι η μπετονιέρα(και δεν το λέω για τα κιλά,απλά για την μαλακισμένη μπουρδελογική σας) τα βράδια αγκαλιάζει μαξιλαράκι και το μουσκεύει με δάκρυα,γιατι αναλώνεται σε κάτι χωρίς καμία ουσια και συναισθηματική αξία και θα θέλει αγκαλίτσες .Αν της έβγαζε ως μπετονιέρα και χωρις φράγκα ,θα τον προσκυνούσα.Γενικά δεν μπορώ να εθελοτυφλούμε...οκ υπάρχουν και γυναίκες που γαμιούνται με φραγκάτους.So what?Δηλαδή αν είσαι φτωχός δεν γαμάς?Και ούτε όλες γαμιούνται για χρήματα.2 στις 10 κοιτάνε το πορτοφόλι.
δηλαδη οι χοντρες δεν κοιτουν το πορτοφολο? Αν θελει μπορουμε να κανουμε ενα τεστ.να την πεσουμε σε δυο τρεις κατοστακιλες να δεις τη τουπε εχουνε ακομα και αυτες.ολες θελουν τον τοπ.δεν κανουν τον παραμικρο συμβιβασμο.οποτε για ποιο λογο να κανουμε εμεις

chris33

Μέλος
Εγγρ.
27 Σεπ 2011
Like
11
Πόντοι
66
Δεν έχω εικόνα για 100στακιλες αδερφέ...μπορεί να ζητάνε 100ευρα αλλά δεν είναι η πλειοψηφία.Μια ισχνη μειοψηφία κοιτάει φράγκα και αντι να επικεντρωνομαστε στις υπόλοιπες ,κολλάμε με τις μοντελοβιζιτούδες και τα ξεκωλίδια που λαχταρανε πορτοφολάρα... :S
βαζεις ενα στοιχημα πως και χοντρες εχουν τουπε.παμε σε ενα μπαρακι να την πεσουμε να δεις αντιδρασεις.οσα πιο πολλα κιλα εχουν τοσο πιο πολυ τουπε.

artemismatsas

Μέλος
Εγγρ.
14 Ιουν 2013
Κριτικές
1
Like
120
Πόντοι
66
βαζεις ενα στοιχημα πως και χοντρες εχουν τουπε.παμε σε ενα μπαρακι να την πεσουμε να δεις αντιδρασεις.οσα πιο πολλα κιλα εχουν τοσο πιο πολυ τουπε.

Εσύ δε κάνεις πεσιματα ρε τυπε , κάνεις ?

st@rdust

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
7 Δεκ 2006
Like
1.426
Πόντοι
366
Αδερφέ δεν είπα οτι είμαι καλύτερος σε κάτι απο κανέναν .Και δεν ειναι κατινια να λες,οτι κάποιος  180 κιλά έχει λιγότερες πιθανοτητες απο ένα φετόνι.Ειναι απλή λογική,γιατι και εσυ αν ήσουν γκόμενα,οπτικά ,θα κοιταζες το φετόνι και οχι την σκατοσακούλα.Το θέμα ειναι την προσωπική μας ανεπάρκεια να μην την ρίχνουμε,στις γυναίκες.Εχουν χίλια στραβά αλλά και εγώ και συ και όλοι δεν πάμε πίσω.

Ο Chris33 πανηγυριζει για τον φίλο του την μπετονιέρα 180Kg που έχει γαμήσει 300 μοντέλα.Και τι να λέει ρε γιωτά?Στον κύκλο των μπουρδελιάρηδων είναι μούρη,παραέξω ειναι για λύπηση...Να γαμας ακατοίκητες γκόμενες,οι οποίες δεν σε γουστάρουν και έρχονται για τα φράγκα.Βαζω στοίχημα οτι η μπετονιέρα(και δεν το λέω για τα κιλά,απλά για την μαλακισμένη μπουρδελογική σας) τα βράδια αγκαλιάζει μαξιλαράκι και το μουσκεύει με δάκρυα,γιατι αναλώνεται σε κάτι χωρίς καμία ουσια και συναισθηματική αξία και θα θέλει αγκαλίτσες .Αν της έβγαζε ως μπετονιέρα και χωρις φράγκα ,θα τον προσκυνούσα.Γενικά δεν μπορώ να εθελοτυφλούμε...οκ υπάρχουν και γυναίκες που γαμιούνται με φραγκάτους.So what?Δηλαδή αν είσαι φτωχός δεν γαμάς?Και ούτε όλες γαμιούνται για χρήματα.2 στις 10 κοιτάνε το πορτοφόλι.
τυπε στ αρχιδια μας τι λενε...καθονται και τον τρωνε??, ρουφανε τη πουτσα στο στομα??...αδειαζουμε την αρχιδοσακουλα???, η δουλεια γινεται????  στα παπαρια τι λενε μετα ή δε λενε...τωρα αν ειναι με λεφτα ή οχι ειναι δευτερευον...τη καυλα εμεις μας την κανουμε  ;)
εγω προσωπικα βαριεμαι να κανω το μαλακα και το μπλα μπλα, παω ξεμπουκωνω σε καμια πουτανιτσα και τελειωνει η υποθεση, χωρις πολλα πολλα...απλα τα πραγματα...κι ουτε σουρνομαι πισω απ καμια σαυρα, μπας και γαμησω τζαμπε

chris33

Μέλος
Εγγρ.
27 Σεπ 2011
Like
11
Πόντοι
66
Εσύ δε κάνεις πεσιματα ρε τυπε , κάνεις ?
για ποιο λογο να κανεις πεσιματα οταν βλεπεις τοσο τουπε. υπεροψια.μπορεις να προβλεψεις τι θα γινει απο την εκφραση της κοπελα.εχω μια γνωστη που ειναι εκατο κιλα και δεν δεχεται να τα φτιαξει με τον αλλο αν δεν ειναι δυο μετρα με τονους μυες απανω του και με καλη δουλεια.εχω σηναντησει και αλλες τετοιες.οι περισσοτερες ετσι ειναι.εχουν υπερβολικα στανταρ τα οποια δεν ριχνουν στο παραμικρο

kostakis_ss

Σεβαστός
Εγγρ.
18 Μαρ 2008
Κριτικές
29
Like
195
Πόντοι
1.390
Γιωργο Τσια, ολοι συμφωνουμε σε κατι  που εγραψα χθες. Καποιοι αντρες  δεν αρεσουν στις γυναικες. Δεν "το χουν" ρε παιδι μου, πως να το κανουμε ? Για να ικανοποιησουν τη βιολογικη τους αναγκη καταφευγουν σε ιεροδουλες. Δεν νομιζω οτι πρεπει να γινονται αντικειμενο χλευης κ ρατσισμου απο καποιους που τα καταφερνουν καλυτερα. Και να τους λενε "Εγω εχω ζησει χ, ψ πραγματα κ σε λυπαμαι που μονο στα μπουρδελα γαμας". Ειναι σαν να παω εγω σε καποιον που εχασε το χερι του σε τροχαιο και να του λεω "Εγω βαραω παλαμακια , ενω εσυ δεν μπορεις".

+100000000000000000000000000

livornezos

Μέλος
Εγγρ.
30 Αυγ 2014
Κριτικές
2
Like
743
Πόντοι
96
ολες οι γυναικες γαμιουνται με τον οποιονδηποτε αντρα αρκει να τους τα πει οπως θελουν να τ ακουσουν κι ας ειναι μαλακιες παραμυθια οι γκομενες θελουν ψωλιες δυνατες και ερωτα πουλημενο

forestman1982

Μέλος
Εγγρ.
11 Δεκ 2007
Κριτικές
5
Like
2
Πόντοι
0
Εικοσι σελίδες νήμα, πολλες απόψεις, αλλα η αλήθεια ειναι μία: Μπορείς να γαμήσεις την οποιαδήποτε γκομενα αρκει να εχεις δυο πραγματα. Υπομονή και θράσος. Ολα τ αλλα είναι σκόνη στον άνεμο. ;) ;) ;)

chris33

Μέλος
Εγγρ.
27 Σεπ 2011
Like
11
Πόντοι
66
Εικοσι σελίδες νήμα, πολλες απόψεις, αλλα η αλήθεια ειναι μία: Μπορείς να γαμήσεις την οποιαδήποτε γκομενα αρκει να εχεις δυο πραγματα. Υπομονή και θράσος. Ολα τ αλλα είναι σκόνη στον άνεμο. ;) ;) ;)
αυτα τα λες μαλλον επειδη δεν την εχεις πεσει ποτε σου.ακομα και οι κατοστακιλες ειναι δυσκολες.αμα ηταν τοσο ευκολο τα μπουρδελα θα ηταν αδεια

Judge Dred89

Μέλος
Εγγρ.
9 Αυγ 2014
Like
5
Πόντοι
16
το τοπ μουνοδουλειας ανδρος
1.ιταλοι
2.κυπριοι
3,νεολελληνες

kartakhs

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
21 Δεκ 2008
Like
2
Πόντοι
166
αυτα τα λες μαλλον επειδη δεν την εχεις πεσει ποτε σου.ακομα και οι κατοστακιλες ειναι δυσκολες.αμα ηταν τοσο ευκολο τα μπουρδελα θα ηταν αδεια
θεωρεις οτι γαμανε σε μπουρδελα αυτοι που δεν εχουν γκομενες?

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom