1personanongrata
Ενεργό Μέλος
- Εγγρ.
- 10 Δεκ 2007
- Like
- 13
- Πόντοι
- 866
Σιγα μην καταδικάσει δικαστής άτομο με τέτοιες διασυνδέσεις. Και δεν εννοώ τις πολιτικές
Σιγα μην καταδικάσει δικαστής άτομο με τέτοιες διασυνδέσεις. Και δεν εννοώ τις πολιτικές
Ρε ενφό.......
Εγώ τον κάνω τρελλό κέφι..... Δε θέλει πολύ να καταλάβεις ότι είναι έμμισθος.......
Απλά τόσο καιρό επειδή τους ξέρω καλά εκεί μέσα από παλιά προσπαθώ να καταλάβω ποιός απ όλους είναι.......
Οσο για τον Κεφαλοτύρη.......... Είναι γνωστός και αυτός και όλο του το σόι τι πουστιές έχουν παίξει.....
Τα πλημμελήματα για τα οποία διώκεται είναι πταίσματα μπροστά σε άλλα......
Πιο πρόσφατο η νοθεία στις εκλογές για να κερδίσει τη βουλευτική αποζημίωση μέλος της οικογενειας...
Αλλά αυτά τα γράφουν και οι εφημερίδες και ο Str8 θα με εγκαλέσει να μην τα ποστάρουμε...........
Υ.Γ.
Κόψε μου και μένα ένα μισθό και δε θα ποστάρω τίποτα στο υπόσχομαι........
Το ίδιο "επιχείρημα" ειχες χρησιμοποιήσει πριν καιρό για κάποιες διώξεις που ασκήθηκαν, νομίζω για τους κουμπάρους.
Τότε σου ειχα απαντήσει κατι που θα απαντήσω και τώρα.
Άλλο διώξεις, άλλο φυλακή. Μάλλον επικοινωνιακή ειναι η διαχείρηση παρα επι της ουσίας. Η ομάδα που εμφανίζεται ως "κυβέρνηση" έχει αντιμετωπίσει το σύνολο των θεμάτων επιφανειακά, ερασιτεχνικά και μαρκετίστικα.
Χάνεις σε αντικειμενικότητα όταν στηρίζεις τυφλά ένα κόμμα.
Ναι αγάπη μου......... Καθυστέρησες.... Ηταν και η ημέρα του πρωθυπουργούσ τη Βουλή σήμερα....Συγνώμη για την καθυστερημένη απάντηση αλλά είχα πάει να διαπραγματευτώ την αυξηση του μισθού μου με το Ρουσσόπουλο και τον Αντώναρο...
Αν και κανένας μισθός δεν αρκεί για να απαντάς στις κουλαμάρες του ανεπιθύμητου...
Καλά ρε; Για μαλάκες ψάχνεις; Ξέρεις κανένα ρουφιάνο να είναι γραμμένος;;;;;;Αν μου ενέπνεες στοιχειώδη εμπιστοσύνη, θα σου έλεγα το όνομά μου για να ψάξεις να βρεις αν είμαι γραμμένος σε καμια κομματική οργάνωση- και πίστεψέ με, θα έψαχνες μάταια..
Ούτε αφίσσες έχω κολλήσει, ούτε έχω ακούσει Γουίλιαμς και Σπανουδάκη όπως εσύ στη θητεία σου στην δαπ..
Καλά στους άλλους χωρούς και ο Κλούνει να ήσουνα με τις μαλακίες που γράφεις μπουκάλα θα έμενες......Ομολογώ όμως ότι είχα πάει σε κανά- δυο χωρούς της δαπ- είχε ομολογουμένως καλύτερες γκόμενες αολι τις άλλες κομματικές οργανώσεις..
Δε χρειάστηκε τίποτα απ όλα αυτά.... Βγήκε απλά κυβέρνηση η Νέα Δημοκρατία και τα άλλαξε όλα....Εσύ αλήθεια, πώς και εγκατέλειψες τα συντρόφια σου;
Σου ήρθε απότομα επιφοίτηση ή σου αρνήθηκαν κανά ρουσφέτι ή καμια μπίσνα με το δημόσιο και σε πήρε το παράπονο...
Και ας είχες γεμίσει δεκάδες τετραγωνικά χιλιόμετρα με αφίσες...
Τέτοια αχαριστία στα γαλάζια παιδιά...
Προχθές στον Ευαγγελάτο ήταν καλεσμένη η Παπακώστα!!! Ξέρετε αυτή η κούκλα!!! Και λένε σε μια φάση... Μα καλά είναι δυνατόν το SMS στην Ελλάδα να έχει 1,19 ευρώ και στη Γερμανία 0,20 ευρώ... Και με τα πολλά απαντάει η κυρία.. Γι αυτό πουλάμε τον ΟΤΕ...
άξιοςκαι να φανταστειτε οτι αυτη εχει εκλεγει απο μαλακες σαν εμενα που ενω δεν ειμαι ταγμενος σε κανενα κομμα την ψηφισα γιατι με καβλωνε το παρουσιαστικο της...
Ναι αγάπη μου......... Καθυστέρησες.... Ηταν και η ημέρα του πρωθυπουργούσ τη Βουλή σήμερα....
Με τη Μάρα τα πάω καλά......... Ο Ρουσσόπουλος είναι κρυφοαριστερός και μου τη σπάει
Καλά ρε; Για μαλάκες ψάχνεις; Ξέρεις κανένα ρουφιάνο να είναι γραμμένος;;;;;;
Ο,τι δεν κάνεις από μικρός μετά σε κάνει ρόμπα... Κάθε πράμα στον καιρό του κι ο κολιός τον Αύγουστο στις πυρκαγιές.
Καλά στους άλλους χωρούς και ο Κλούνει να ήσουνα με τις μαλακίες που γράφεις μπουκάλα θα έμενες......
Δε χρειάστηκε τίποτα απ όλα αυτά.... Βγήκε απλά κυβέρνηση η Νέα Δημοκρατία και τα άλλαξε όλα....
Μα όλα λέμε..........
Υ.Γ.
......
Να ρθεις την άνοιξη να διώξεις τα χιόνια
να τραγουδούν στα δέντρα πάλι τ αηδόνια.......
Σε περιμένω να ρθεις και πάλι μαζί να φτιάξουμε μια Ελλάδα μεγάλη, μαζί να γράψουμε λαμπρή ιστορία
Ζήτω η Ελλάδα, Ζήτω η θρησκεία Ζήτω η Νέα Δημοκρατία Ρε
...............
άξιος
ΛΑΟΣ και παλι ΛΑΟΣ
Να υποθέσω ότι δεν ξεπέρασες ποτέ ότι έδωσαν τη θέση κυβερνητικού εκπροσώπου σε πρώην αριστερό, ειδικά όταν η παράταξη είχε τόσο ετοιμόλογα παιδιά όπως εσύ...
Και πάντα με την έξυπνη ατάκα στο στόμα- θα έκανες το press room κάτι σε stand up comedy...
Λες να υπάρχει ασυμβίβαστο ρουφιάνου- κομματικού στελέχους;
Αυτός είναι τελικά ο λόγος που αποχώρησες από το κόμμα;
Έχεις δίκιο τελικά...
Πώς να ολοκληρωθώ ως προσωπικότητα όταν μικρός δεν κολλούσα αφίσες και μεγαλώνοντας δεν το γύρισα σε υποστηρικτή του τσίπρα;
Οταν εσύ πήγαινες στους χωρούς, οι ΔΑΠίτες πήγαιναν σε κωλάδικα και γαμούσαν τζάμπα ρωσσίδες στριπτηζούδες....Ο κλούνει πιάνει γκόμενες διότι είναι γείτονας του αθενς1 στο κόμο...
Εσύ ως γνωστόν γαμάς τσάμπα στριπτιτζούδες διότι είσαι σκληρός μαγκίτης...
Τί να έκανα και εγώ...Πήγαινα που και που σε χορούς της Δαπ...
Μπορείς να διαγράψεις το λογαριασμό σου απ το μπουρδέα τελεία κομ και θα είμαι παραπάνω από ευχαριστημένος.......Πες μου ποιο στέλεχος της νδ σε αδίκησε να τον διαγράψω...
Αυτός είναι τόσο στόκος που είναι ικανός να διαγράψει τον εαυτό του όπως έχει πει ο Κωστάκης σε όλους τους στόκους που κατά καιρούς έχουν αυτοδιαγραφεί για να μη λερωθεί το κοστούμι του Ναπολέοντα..........Μήπως ο ζαγορίτης και τον έχεις τόσο άχτι;
Μικρός άκουγαΜικρός άκουγες το "Γεια σου Παπαδόπουλε που' σαι παλικάρι", μετά άκουγες το ανωτέρω άσμα, ε, είναι λογικό να έχει λασκάρει κάποια βίδα...Περαστικά!
MAΓΚΕΣ ΜΕΣΑ ΣΤΟΝ ΙΟΥΝΙΟ η ελλαδα θα ειναι Η ΠΡΩΤΗ ΧΩΡΑ μετα την Κίνα κ το Ιραν και την Β.κορεα ΠΟΥ ΦΙΜΩΝΕΙ ΤΑ BLOGS..
MAΓΚΕΣ ΜΕΣΑ ΣΤΟΝ ΙΟΥΝΙΟ η ελλαδα θα ειναι Η ΠΡΩΤΗ ΧΩΡΑ μετα την Κίνα κ το Ιραν και την Β.κορεα ΠΟΥ ΦΙΜΩΝΕΙ ΤΑ BLOGS..
μιλαμε η μπανανια που λεγεται ελλας,θα γινει ΔΙΑΣΗΜΗ σε ολο τον κοσμο μετα απο αυτη την φασιστικη αποφαση..
οσοι δεν γνωριζουν απο Blogs να τους πω οτι μιλαμε Ο ΦΑΣΙΣΜΟΣ αυτης της πραξης θα ειναι κατι το πρωτοφανες ΓΙΑ ΟΛΟ ΤΟΝ ΚΟΣΜΟ..
μην βιαστειτε να σχολιασετε οσοι δεν γνωριζετε το θεμα..
θα γελασει ΚΑΙ ΤΟ ΠΑΡΔΑΛΟ ΚΑΤΣΙΚΙ με το τσιρκο της ΝΔ..
μιλαμε η μπανανια που λεγεται ελλας,θα γινει ΔΙΑΣΗΜΗ σε ολο τον κοσμο μετα απο αυτη την φασιστικη αποφαση..
οσοι δεν γνωριζουν απο Blogs να τους πω οτι μιλαμε Ο ΦΑΣΙΣΜΟΣ αυτης της πραξης θα ειναι κατι το πρωτοφανες ΓΙΑ ΟΛΟ ΤΟΝ ΚΟΣΜΟ..
Μη συγκρινεις την ΕΛΛΑΔΑ με το ΤΣΙΡΚΟ της ΝΔ
αυτοι δεν συγκρινονται με τιποτα και ουτε ειναι η ΕΛΛΑΔΑ
Μικρός άκουγα
Ζέρβα απ τον τάφος έβγα και δες...
Θ αναστηθεί πάλι ο ΕΔΕΣ...
Σήμερα τραγουδάω
Ζέρβα απ τον τάφο έβγα και δες.....
Για ποιούς ΜΑΛΑΚΕΣ πέθανες...........
Kι όμως.... κάποιος είχε πει ότι "ο κάθε λαός έχει τους πολιτικούς που του αρμόζει". Και η συγκεκριμένες "ψηφοφορίες" (δηλαδή οι εκλογές) στην Ελλάδα γίνονται, κάθε 4 χρόνια κιόλας...! Οπότε, δεν σε καταλαβαίνω!
Προσοχή μην σε ακούσει κανάς απολογητής του βελουχιώτη και σε κυνηγάει με κονσέρβα από τόνο ρίο μάρε βραδυάτικα...
Ελπίζω πάντως να ξέρεις τί σημαίνει ΖΕΡΒΑΣ και ΕΔΕΣ...
Και ποιοι σπιλώνουν τη μνήμη του...
Όπως επίσης και ποιοι δεν την υπερασπίζονται μην και χαλάσουν τη σούπα του μεσαίου χώρου..