Νέα

Πόσο μακριά θα φτάσει ακόμα αυτή η ρεμούλα και η διαφθορά της ΝΔ;

• Μέλος που άνοιξε το νήμα psaxnw(1)
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 884
  • Εμφανίσεις 38K
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 1 άτομα (0 μέλη και 1 επισκέπτες)

Εμπιστεύεστε την Κυβερνηση της ΝΔ?

• Ναι

Ψήφοι: 7 31,8%
  • Οχι

Ψήφοι: 14 63,6%
  • ΔΞ/ΔΑ

Ψήφοι: 1 4,5%

• Μέλη που ψήφισαν συνολικά
    22

ViDiViCi

Μέλος
Εγγρ.
16 Ιαν 2008
Like
2
Πόντοι
16
Προχθές στον Ευαγγελάτο ήταν καλεσμένη η Παπακώστα!!! Ξέρετε αυτή η κούκλα!!! Και λένε σε μια φάση... Μα καλά είναι δυνατόν το SMS στην Ελλάδα να έχει 1,19 ευρώ και στη Γερμανία 0,20 ευρώ... Και με τα πολλά απαντάει η κυρία.. Γι αυτό πουλάμε τον ΟΤΕ... :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny:

str81977

Τιμημένος
Εγγρ.
17 Απρ 2006
Κριτικές
2
Like
6
Πόντοι
166
Ρε ενφό.......
Εγώ τον κάνω τρελλό κέφι..... Δε θέλει πολύ να καταλάβεις ότι είναι έμμισθος.......
Απλά τόσο καιρό επειδή τους ξέρω καλά εκεί μέσα από παλιά προσπαθώ να καταλάβω ποιός απ όλους είναι....... :uglystupid: :uglystupid: :uglystupid: :uglystupid: :uglystupid: :uglystupid: :uglystupid:

Οσο για τον Κεφαλοτύρη.......... Είναι γνωστός και αυτός και όλο του το σόι τι πουστιές έχουν παίξει.....
Τα πλημμελήματα για τα οποία διώκεται είναι πταίσματα μπροστά σε άλλα......
Πιο πρόσφατο η νοθεία στις εκλογές για να κερδίσει τη βουλευτική αποζημίωση μέλος της οικογενειας...
Αλλά αυτά τα γράφουν και οι εφημερίδες και ο Str8 θα με εγκαλέσει να μην τα ποστάρουμε...........
:jerking: :jerking: :jerking: :jerking: :jerking: :jerking: :jerking: :jerking: :jerking:

Υ.Γ.
Κόψε μου και μένα ένα μισθό και δε θα ποστάρω τίποτα στο υπόσχομαι........ :dancing: :dancing: :dancing: :dancing: :dancing:

Συγνώμη για την καθυστερημένη απάντηση αλλά είχα πάει να διαπραγματευτώ την αυξηση του μισθού μου με το Ρουσσόπουλο και τον Αντώναρο...
Αν και κανένας μισθός δεν αρκεί για να απαντάς στις κουλαμάρες του ανεπιθύμητου...

Αν μου ενέπνεες στοιχειώδη εμπιστοσύνη, θα σου έλεγα το όνομά μου για να ψάξεις να βρεις αν είμαι γραμμένος σε καμια κομματική οργάνωση- και πίστεψέ με, θα έψαχνες μάταια..

Ούτε αφίσσες έχω κολλήσει, ούτε έχω ακούσει Γουίλιαμς και Σπανουδάκη όπως εσύ στη θητεία σου στην δαπ..

Ομολογώ όμως ότι είχα πάει σε κανά- δυο χωρούς της δαπ- είχε ομολογουμένως καλύτερες γκόμενες αολι τις άλλες κομματικές οργανώσεις..

Εσύ αλήθεια, πώς και εγκατέλειψες τα συντρόφια σου;
Σου ήρθε απότομα επιφοίτηση ή σου αρνήθηκαν κανά ρουσφέτι ή καμια μπίσνα με το δημόσιο και σε πήρε το παράπονο...
Και ας είχες γεμίσει δεκάδες τετραγωνικά χιλιόμετρα με αφίσες...
Τέτοια αχαριστία στα γαλάζια παιδιά...

Το ίδιο "επιχείρημα" ειχες χρησιμοποιήσει πριν καιρό για κάποιες διώξεις που ασκήθηκαν, νομίζω για τους κουμπάρους.

Τότε σου ειχα απαντήσει κατι που θα απαντήσω και τώρα.

Άλλο διώξεις, άλλο φυλακή. Μάλλον επικοινωνιακή ειναι η διαχείρηση παρα επι της ουσίας. Η ομάδα που εμφανίζεται ως "κυβέρνηση" έχει αντιμετωπίσει το σύνολο των θεμάτων επιφανειακά, ερασιτεχνικά και μαρκετίστικα.

Χάνεις σε αντικειμενικότητα όταν στηρίζεις τυφλά ένα κόμμα.

Χάνεις σε αντικειμενικότητα όταν στο μυαλό σου έχεις ταυτίσει τις έννοιες δικαιοσύνη με την αυτοδικία..
Για να υπάρξει φυλάκιση πρέπει πρώτα να υπάρξει δίωξη και δίκη...

Το αγγλοσαξωνικό δικαιικό σύστημα το λέει due process..
Θέλω να πιστεύω ότι από την αγγλοσαξωνική δικαιική παράδοση δεν έχεις συγκρατήσει μόνο το Νόμο του Λυντς...

Ούτε καν ο επιθεωρητής Κάλαχαν στο άβατάρ σου δεν πίστευε σε αυτόν το ΄νόμο.

1personanongrata

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
10 Δεκ 2007
Like
13
Πόντοι
866
Συγνώμη για την καθυστερημένη απάντηση αλλά είχα πάει να διαπραγματευτώ την αυξηση του μισθού μου με το Ρουσσόπουλο και τον Αντώναρο...
Αν και κανένας μισθός δεν αρκεί για να απαντάς στις κουλαμάρες του ανεπιθύμητου...
Ναι αγάπη μου......... Καθυστέρησες.... Ηταν και η ημέρα του πρωθυπουργούσ τη Βουλή σήμερα....
Με τη Μάρα τα πάω καλά......... :uglystupid: :uglystupid: :uglystupid: Ο Ρουσσόπουλος είναι κρυφοαριστερός και μου τη σπάει

Αν μου ενέπνεες στοιχειώδη εμπιστοσύνη, θα σου έλεγα το όνομά μου για να ψάξεις να βρεις αν είμαι γραμμένος σε καμια κομματική οργάνωση- και πίστεψέ με, θα έψαχνες μάταια..
Καλά ρε; Για μαλάκες ψάχνεις; Ξέρεις κανένα ρουφιάνο να είναι γραμμένος;;;;;; :dancing: :dancing: :dancing: :dancing: :dancing: :dancing:

Ούτε αφίσσες έχω κολλήσει, ούτε έχω ακούσει Γουίλιαμς και Σπανουδάκη όπως εσύ στη θητεία σου στην δαπ..

Ο,τι δεν κάνεις από μικρός μετά σε κάνει ρόμπα... Κάθε πράμα στον καιρό του κι ο κολιός τον Αύγουστο στις πυρκαγιές.

Ομολογώ όμως ότι είχα πάει σε κανά- δυο χωρούς της δαπ- είχε ομολογουμένως καλύτερες γκόμενες αολι τις άλλες κομματικές οργανώσεις..
Καλά στους άλλους χωρούς και ο Κλούνει να ήσουνα με τις μαλακίες που γράφεις μπουκάλα θα έμενες......

Εσύ αλήθεια, πώς και εγκατέλειψες τα συντρόφια σου;
Σου ήρθε απότομα επιφοίτηση ή σου αρνήθηκαν κανά ρουσφέτι ή καμια μπίσνα με το δημόσιο και σε πήρε το παράπονο...
Και ας είχες γεμίσει δεκάδες τετραγωνικά χιλιόμετρα με αφίσες...
Τέτοια αχαριστία στα γαλάζια παιδιά...
Δε χρειάστηκε τίποτα απ όλα αυτά.... Βγήκε απλά κυβέρνηση η Νέα Δημοκρατία και τα άλλαξε όλα....
Μα όλα λέμε..........
:boobies: :boobies: :boobies: :boobies: :boobies: :boobies: :boobies: :boobies: :boobies: :boobies: :boobies:

Υ.Γ.
......
Να ρθεις την άνοιξη να διώξεις τα χιόνια
να τραγουδούν στα δέντρα πάλι τ αηδόνια.......
Σε περιμένω να ρθεις και πάλι μαζί να φτιάξουμε μια Ελλάδα μεγάλη, μαζί να γράψουμε λαμπρή ιστορία
Ζήτω η Ελλάδα, Ζήτω η θρησκεία Ζήτω η Νέα Δημοκρατία Ρε
...............
:boobies: :boobies: :boobies: :boobies: :boobies: :boobies: :boobies: :boobies: :boobies: :boobies:

DIKY

Μέλος
Εγγρ.
1 Οκτ 2007
Κριτικές
1
Like
12
Πόντοι
16
Προχθές στον Ευαγγελάτο ήταν καλεσμένη η Παπακώστα!!! Ξέρετε αυτή η κούκλα!!! Και λένε σε μια φάση... Μα καλά είναι δυνατόν το SMS στην Ελλάδα να έχει 1,19 ευρώ και στη Γερμανία 0,20 ευρώ... Και με τα πολλά απαντάει η κυρία.. Γι αυτό πουλάμε τον ΟΤΕ... :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny:

και να φανταστειτε οτι αυτη εχει εκλεγει απο μαλακες σαν εμενα που ενω δεν ειμαι ταγμενος σε κανενα κομμα την ψηφισα γιατι με καβλωνε το παρουσιαστικο της... :headbang:

pakara

Μέλος
Εγγρ.
5 Μαρ 2007
Κριτικές
1
Like
2
Πόντοι
16
και να φανταστειτε οτι αυτη εχει εκλεγει απο μαλακες σαν εμενα που ενω δεν ειμαι ταγμενος σε κανενα κομμα την ψηφισα γιατι με καβλωνε το παρουσιαστικο της... :headbang:
άξιος  :uglystupid: :uglystupid:
Κ¨αθε μέρα βγαίνει και από κάτι (πρόσφατα κεφαλλογιάνης, οτέ και δεν ξέρω τι άλλο)
ΤΟ φοβερό είναι ότι ορισμένοι βουλευτές ( ο θεός να τους κάνει) έχουν το θράσσος και απαντάνε και μάλιστα έχοντας ύφος αλαζωνικό και ειρωνικό( εκτός ότι ακόμα φταίει το ΠΑΣΟΚ ή το φοβερό επιχείρημα ότι τα ίδια έκανε και το ΠΑΣΟΚ-που ΔΕΝ ΤΑ ΕΚΑΝΕ).
η συγκεκριμένη δε έχει ένα ύφος λες και της χρωστάμε.
ΛΑΟΣ και παλι ΛΑΟΣ

str81977

Τιμημένος
Εγγρ.
17 Απρ 2006
Κριτικές
2
Like
6
Πόντοι
166
Ναι αγάπη μου......... Καθυστέρησες.... Ηταν και η ημέρα του πρωθυπουργούσ τη Βουλή σήμερα....
Με τη Μάρα τα πάω καλά......... :uglystupid: :uglystupid: :uglystupid: Ο Ρουσσόπουλος είναι κρυφοαριστερός και μου τη σπάει

Να υποθέσω ότι δεν ξεπέρασες ποτέ ότι έδωσαν τη θέση κυβερνητικού εκπροσώπου σε πρώην αριστερό, ειδικά όταν η παράταξη είχε τόσο ετοιμόλογα παιδιά όπως εσύ...
Και πάντα με την έξυπνη ατάκα στο στόμα- θα έκανες το press room κάτι σε stand up comedy...

Καλά ρε; Για μαλάκες ψάχνεις; Ξέρεις κανένα ρουφιάνο να είναι γραμμένος;;;;;; :dancing: :dancing: :dancing: :dancing: :dancing: :dancing:

Λες να υπάρχει ασυμβίβαστο ρουφιάνου- κομματικού στελέχους;
Αυτός είναι τελικά ο λόγος που αποχώρησες από το κόμμα;

Ο,τι δεν κάνεις από μικρός μετά σε κάνει ρόμπα... Κάθε πράμα στον καιρό του κι ο κολιός τον Αύγουστο στις πυρκαγιές.

Έχεις δίκιο τελικά...
Πώς να ολοκληρωθώ ως προσωπικότητα όταν μικρός δεν κολλούσα αφίσες και μεγαλώνοντας δεν το γύρισα σε υποστηρικτή του τσίπρα;

Καλά στους άλλους χωρούς και ο Κλούνει να ήσουνα με τις μαλακίες που γράφεις μπουκάλα θα έμενες......

Ο κλούνει πιάνει γκόμενες διότι είναι γείτονας του αθενς1 στο κόμο...
Εσύ ως γνωστόν γαμάς τσάμπα στριπτιτζούδες διότι είσαι σκληρός μαγκίτης...
Τί να έκανα και εγώ...Πήγαινα που και που σε χορούς της Δαπ...

Δε χρειάστηκε τίποτα απ όλα αυτά.... Βγήκε απλά κυβέρνηση η Νέα Δημοκρατία και τα άλλαξε όλα....
Μα όλα λέμε..........
:boobies: :boobies: :boobies: :boobies: :boobies: :boobies: :boobies: :boobies: :boobies: :boobies: :boobies:

Υ.Γ.
......
Να ρθεις την άνοιξη να διώξεις τα χιόνια
να τραγουδούν στα δέντρα πάλι τ αηδόνια.......
Σε περιμένω να ρθεις και πάλι μαζί να φτιάξουμε μια Ελλάδα μεγάλη, μαζί να γράψουμε λαμπρή ιστορία
Ζήτω η Ελλάδα, Ζήτω η θρησκεία Ζήτω η Νέα Δημοκρατία Ρε
...............
:boobies: :boobies: :boobies: :boobies: :boobies: :boobies: :boobies: :boobies: :boobies: :boobies:

Πες μου ποιο στέλεχος της νδ σε αδίκησε να τον διαγράψω...
Μήπως ο ζαγορίτης και τον έχεις τόσο άχτι;

Μικρός άκουγες το "Γεια σου Παπαδόπουλε που' σαι παλικάρι", μετά άκουγες το ανωτέρω άσμα, ε, είναι λογικό να έχει λασκάρει κάποια βίδα...Περαστικά!

laplace

Μέλος
Εγγρ.
9 Ιαν 2007
Like
22
Πόντοι
16
MAΓΚΕΣ ΜΕΣΑ ΣΤΟΝ ΙΟΥΝΙΟ η ελλαδα θα ειναι Η ΠΡΩΤΗ ΧΩΡΑ μετα την Κίνα κ το Ιραν και την Β.κορεα ΠΟΥ ΦΙΜΩΝΕΙ ΤΑ BLOGS..

μιλαμε η μπανανια που λεγεται ελλας,θα γινει ΔΙΑΣΗΜΗ σε ολο τον κοσμο μετα απο αυτη την φασιστικη αποφαση..

οσοι δεν γνωριζουν απο Blogs να τους πω οτι μιλαμε Ο ΦΑΣΙΣΜΟΣ αυτης της πραξης θα ειναι κατι το πρωτοφανες ΓΙΑ ΟΛΟ ΤΟΝ ΚΟΣΜΟ..

μην βιαστειτε να σχολιασετε οσοι δεν γνωριζετε το θεμα..

θα γελασει ΚΑΙ ΤΟ ΠΑΡΔΑΛΟ ΚΑΤΣΙΚΙ με το τσιρκο της ΝΔ..

1personanongrata

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
10 Δεκ 2007
Like
13
Πόντοι
866
Να υποθέσω ότι δεν ξεπέρασες ποτέ ότι έδωσαν τη θέση κυβερνητικού εκπροσώπου σε πρώην αριστερό, ειδικά όταν η παράταξη είχε τόσο ετοιμόλογα παιδιά όπως εσύ...
Και πάντα με την έξυπνη ατάκα στο στόμα- θα έκανες το press room κάτι σε stand up comedy...

Οχι φίλε... Ο Κωστάκης με χτύπησε συμπονετικά στην πλάτη και μου είπε.....
Μας είσαι πλέον αχρείαστος... Είμαστε από μόνοι μας stand up comedy  :boobies: :boobies: :boobies: :boobies: :boobies:

Λες να υπάρχει ασυμβίβαστο ρουφιάνου- κομματικού στελέχους;
Αυτός είναι τελικά ο λόγος που αποχώρησες από το κόμμα;

Δεν αποχώρησα εγώ από το κόμμα...
Η Νέα Δημοκρατία αποχώρησε ολόκληρη και έμεινε αυτό που βλέπεις......
:helpplea: :helpplea: :helpplea: :helpplea: :helpplea: :helpplea:

Έχεις δίκιο τελικά...
Πώς να ολοκληρωθώ ως προσωπικότητα όταν μικρός δεν κολλούσα αφίσες και μεγαλώνοντας δεν το γύρισα σε υποστηρικτή του τσίπρα;

Ξέρεις εσύ πονηρούλη.... Κολάς τώρα τα ένσημα που σου κόβει ο Λευτεράκης.......
:uglystupid: :uglystupid: :uglystupid: :uglystupid: :uglystupid: :uglystupid: :uglystupid:

Ο κλούνει πιάνει γκόμενες διότι είναι γείτονας του αθενς1 στο κόμο...
Εσύ ως γνωστόν γαμάς τσάμπα στριπτιτζούδες διότι είσαι σκληρός μαγκίτης...
Τί να έκανα και εγώ...Πήγαινα που και που σε χορούς της Δαπ...
Οταν εσύ πήγαινες στους χωρούς, οι ΔΑΠίτες πήγαιναν σε κωλάδικα και γαμούσαν τζάμπα ρωσσίδες στριπτηζούδες....
Μείνατε εσύ και ο αθενς1 στο κομο-δίνο μπουκάλα.........

Πες μου ποιο στέλεχος της νδ σε αδίκησε να τον διαγράψω...
Μπορείς να διαγράψεις το λογαριασμό σου απ το μπουρδέα τελεία κομ και θα είμαι παραπάνω από ευχαριστημένος.......
:uglystupid: :uglystupid: :uglystupid: :uglystupid: :uglystupid: :uglystupid:

Μήπως ο ζαγορίτης και τον έχεις τόσο άχτι;
Αυτός είναι τόσο στόκος που είναι ικανός να διαγράψει τον εαυτό του όπως έχει πει ο Κωστάκης σε όλους τους στόκους που κατά καιρούς έχουν αυτοδιαγραφεί για να μη λερωθεί το κοστούμι του Ναπολέοντα..........
Λευτεριά στον επιτυχημένο επαγγελματία ζαγορίτη ρεεεεεεεεε
:helpplea: :helpplea: :helpplea: :helpplea: :helpplea: :helpplea: :helpplea:

Μικρός άκουγες το "Γεια σου Παπαδόπουλε που' σαι παλικάρι", μετά άκουγες το ανωτέρω άσμα, ε, είναι λογικό να έχει λασκάρει κάποια βίδα...Περαστικά!
Μικρός άκουγα
Ζέρβα απ τον τάφος έβγα και δες...
Θ αναστηθεί πάλι ο ΕΔΕΣ...

Σήμερα τραγουδάω
Ζέρβα απ τον τάφο έβγα και δες.....
Για ποιούς ΜΑΛΑΚΕΣ πέθανες...........
:knuppel: :knuppel: :knuppel: :knuppel: :knuppel: :knuppel: :knuppel:

jhonny64

Σεβαστός
Εγγρ.
31 Μαρ 2007
Like
2.738
Πόντοι
1.306
MAΓΚΕΣ ΜΕΣΑ ΣΤΟΝ ΙΟΥΝΙΟ η ελλαδα θα ειναι Η ΠΡΩΤΗ ΧΩΡΑ μετα την Κίνα κ το Ιραν και την Β.κορεα ΠΟΥ ΦΙΜΩΝΕΙ ΤΑ BLOGS..

μιλαμε η μπανανια που λεγεται ελλας,θα γινει ΔΙΑΣΗΜΗ σε ολο τον κοσμο μετα απο αυτη την φασιστικη αποφαση..

οσοι δεν γνωριζουν απο Blogs να τους πω οτι μιλαμε Ο ΦΑΣΙΣΜΟΣ αυτης της πραξης θα ειναι κατι το πρωτοφανες ΓΙΑ ΟΛΟ ΤΟΝ ΚΟΣΜΟ..

Μη συγκρινεις την ΕΛΛΑΔΑ με το ΤΣΙΡΚΟ της ΝΔ

αυτοι δεν συγκρινονται με τιποτα και ουτε ειναι η ΕΛΛΑΔΑ

laplace

Μέλος
Εγγρ.
9 Ιαν 2007
Like
22
Πόντοι
16
μαγκες μιλαμε για ΦΑΣΙΣΜΟ..
μπορει να το βλεπετε αψηφιστα,οσοι δεν ασχολειστε αλλα ειναι ΤΡΟΜΕΡΑ ΦΑΣΙΣΤΙΚΟ αυτο που κανει η ΝΔ...
ΚΑΙ ΞΕΡΕΤΕ ΠΩΣ ΤΟ ΚΑΝΕΙ?

ΑΝΤΙΓΡΑΦΩ ΑΠΟ bLOG:

Συμφωνα με δηλωσεις του Σωτηρη Χατζηγακη
στην Αννα Παναγιωταρεα που αναδημοσιευει το troktiko,
μεσα στον Ιουνιο του 2008,
θα κατατεθει στη Βουλη των Ελληνων
το επιμαχο νομοθετικο πλαισιο,αναφορικα με τα blogs,
την ανωνυμια και την αρση του απορρητου,
η οποια παρολες τις δυσκολιες που θα βρει απο τη Google,
θα γινεται με πιο αμεσες και συνοπτικες διαδικασιες...

Πιο συγκεκριμενα,μερος του σχεδιου
που εχει βγει στο φως της δημοσιοτητας
και εχει προκαλεσει αντιδρασεις,αναφερει...

Πρώτον, οι διαχειριστές των blogs
ενημερωτικού χαρακτήρα
θα έχουν την ευθύνη να αναγράφουν
στην κεντρική ιστοσελίδα τον
κατά νόμο υπεύθυνο του blog.
Δεύτερον, το νομοσχέδιο επιφυλάσσει
στα αδικήματα που τελούνται μέσω των blogs
προβλέψεις ανάλογες με αυτές
του νόμου περί Τύπου.

Τρίτον, διευκολύνεται η πρόσβαση
των διωκτικών αρχών
στα ηλεκτρονικά ίχνη ώστε να αποκαλύπτεται
με πιο γρήγορες διαδικασίες ο υπεύθυνος
μιας συκοφαντικής ή εκβιαστικής δημοσίευσης.

Τέταρτον, το ΕΣΡ αποκτά δικαίωμα παρέμβασης
σε περίπτωση που οι χρησιμοποιούμενες
φωτογραφίες ή το audio και video υλικό
που αναρτάται σε κάποιο blog
δημιουργούν ζητήματα που εμπίπτουν
στη δικαιοδοσία του.

Η φιμωση,η λογοκρισια
και ο ελεγχος-φιλτραρισμα
στη διαδωση των ιδεων-αποψεων,
δεν αποτελει σε καμια περιπτωση
στοιχειο Δημοκρατικου Πολιτευματος...
Καποιοι εντεταλμενοι δημοσιοκαφροι,
απο το "Κοσμο του Επενδυτη",
το "Πρωτο Θεμα",το "Extra 3"
και αλλα ΜΜΕ,κατεφεραν
σε αμεριστη συνεργασια με τη Νεα Δημοκρατια,
να δημιουργησουν προσφορο εδαφος
στην Ελληνικη Κυβερνηση,
για τη δημιουργια τετοιων νομοθετικων
ρυθμισεων λογοκρισιας...

Οι απαντηση των Ελληνων bloggers αυτη τη φορα
δεν θα δωθει μεσα απο ομαδικα post...
αλλα στους δρομους και μαλιστα...
εξω απο τη Βουλη των Ελληνων...

ΑΠΙΣΤΕΥΤΑ ΠΡΑΓΜΑΤΑ ΜΑΓΚΕΣ..  :headbang: :headbang: :headbang: :headbang:

για οσους δεν γνωριζουν: Η ΝΔ ΕΣΤΗΣΕ ΤΟ ΘΕΜΑ ΜΕ PRESS-GR ΚΑΙ ΚΑΨΑΜΠΕΛΗ ΚΑΙ ΜΕΤΑ ΕΣΤΗΣΕ ΤΟ ΤΡΟΚΤΙΚΟ Κ ΜΕΡΙΚΑ ΑΚΟΜΑ bLOGS ΟΤΙ Κ ΚΑΛΑ ΒΓΑΖΟΥΝ ΑΠΟΚΑΛΥΨΕΙΣ ΧΩΡΙΣ ΣΤΟΙΧΕΙΑ Κ ΕΚΒΙΑΖΟΥΝ ΓΙΑ ΝΑ ΠΕΡΑΣΕΙ ΤΟΝ ΦΑΣΙΣΤΙΚΟ ΝΟΜΟ Κ ΝΑ ΕΛΕΓΧΕΙ ΤΑ ΜΠΛΟΓΚΣ
(ΓΙΑΤΙ ΤΗΝ ΕΙΧΑΝ ΞΕΣΚΙΣΕΙ ΣΤΗΝ ΚΥΡΙΟΛΕΞΙΑ!!ΜΗΝ ΞΕΧΝΑΤΕ ΤΙΣ ΔΙΑΜΑΡΤΥΡΙΕΣ ΣΤΟ ΣΥΝΤΑΓΜΑ ΓΙΑ ΤΑ ΚΑΜΜΕΝΑ ΤΟΥ ΚΑΛΟΚΑΙΡΙΟΥ,ΓΙΑ ΤΟ ΣΥΣΤΗΜΑ ΥΓΕΙΑΣ ΕΛΕΩ ΘΑΝΑΤΟΥ ΑΜΑΛΙΑΣ Κ ΓΙΑ ΤΗΝ ΠΑΡΑΤΑΣΗ ΤΟΥ ΜΕΤΡΟ) ΚΑΙ ΠΙΣΩ ΑΠΟ ΤΟ ΤΡΟΚΤΙΚΟ ΒΡΙΣΚΕΤΑΙ Ο ΜΑΚΗΣ ΤΡΙΑΝΤΑΦΥΛΛΟΠΟΥΛΟΣ!ΞΥΠΝΑΤΕ ΕΛΛΗΝΕΣ!!!

1personanongrata

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
10 Δεκ 2007
Like
13
Πόντοι
866

Σου έχω ξαναπεί και για άλλο θέμα αδερφέ....
Χούντες είναι θα περάσουν................΄
Πάρε και ένα ωραίο να δεις πώε θα σταματάνε οι απεργίες πριν ξεκινήσουν......

Τροπολογία που επιταχύνει τη δικαστική κρίση για το νόμιμο ή μη, μιας απεργίας, κατατέθηκε την Παρασκευή στη Βουλή από το υπουργείο Δικαιοσύνης.

Στην τροπολογία ορίζεται ότι, στις περιπτώσεις άσκησης έφεσης κατά απόφασης που έκρινε τη νομιμότητα απεργίας, ο πρόεδρος Εφετών, ή ο πρόεδρος του Συμβουλίου Διεύθυνσης του Εφετείου, οφείλει να ορίσει κατ' εξαίρεση δικάσιμο εντός συγκεκριμένου χρόνου, να διατάξει την εγγραφή της υπόθεσης στο πινάκιο και την κλήτευση του εφεσίβλητου και να ορίσει τη σύνθεση του δικαστηρίου που θα εκδικάσει την υπόθεση.
Αναβολή της υπόθεσης επιτρέπεται μόνο για εξαιρετικά σπουδαίο λόγο και το δικαστήριο υποχρεούται να εκδώσει την απόφασή του εντός συγκεκριμένης προθεσμίας.

Επισκέπτης
Μη συγκρινεις την ΕΛΛΑΔΑ με το ΤΣΙΡΚΟ της ΝΔ

αυτοι δεν συγκρινονται με τιποτα και ουτε ειναι η ΕΛΛΑΔΑ

Kι όμως.... κάποιος είχε πει ότι "ο κάθε λαός έχει τους πολιτικούς που του αρμόζει". Και η συγκεκριμένες "ψηφοφορίες" (δηλαδή οι εκλογές) στην Ελλάδα γίνονται, κάθε 4 χρόνια κιόλας...! Οπότε, δεν σε καταλαβαίνω!

str81977

Τιμημένος
Εγγρ.
17 Απρ 2006
Κριτικές
2
Like
6
Πόντοι
166
Μικρός άκουγα
Ζέρβα απ τον τάφος έβγα και δες...
Θ αναστηθεί πάλι ο ΕΔΕΣ...

Σήμερα τραγουδάω
Ζέρβα απ τον τάφο έβγα και δες.....
Για ποιούς ΜΑΛΑΚΕΣ πέθανες...........
:knuppel: :knuppel: :knuppel: :knuppel: :knuppel: :knuppel: :knuppel:

Προσοχή μην σε ακούσει κανάς απολογητής του βελουχιώτη και σε κυνηγάει με κονσέρβα από τόνο ρίο μάρε βραδυάτικα...
Ελπίζω πάντως να ξέρεις τί σημαίνει ΖΕΡΒΑΣ και ΕΔΕΣ...
Και ποιοι σπιλώνουν τη μνήμη του...
Όπως επίσης και ποιοι δεν την υπερασπίζονται μην και χαλάσουν τη σούπα του μεσαίου χώρου..

21 Grams

Μέλος
Εγγρ.
12 Απρ 2008
Like
0
Πόντοι
16

Ο υπ. Δικαιοσύνης είχε προαναγγείλει ότι θα φέρει νομοσχέδιο στη Βουλή, μέσα στο καλοκαίρι, για να βάλει "τάξη" στον κυβερνοχώρο.

Προσωπική μου άποψη, θέλουν όσο μπορούν να ελέγξουν το Διαδίκτυο. Η δυνατότητα ελεύθερης έκφρασης, που υπάρχει στα blog, δεν τους αρέσει. Κι ας λένε άλλα δημόσια.

Υ.Γ.: Στη Β. Κορέα δεν έχουν Internet. Απαγορεύονται ακόμα και τα κινητά τηλέφωνα.

jhonny64

Σεβαστός
Εγγρ.
31 Μαρ 2007
Like
2.738
Πόντοι
1.306
Kι όμως.... κάποιος είχε πει ότι "ο κάθε λαός έχει τους πολιτικούς που του αρμόζει". Και η συγκεκριμένες "ψηφοφορίες" (δηλαδή οι εκλογές) στην Ελλάδα γίνονται, κάθε 4 χρόνια κιόλας...! Οπότε, δεν σε καταλαβαίνω!

Δεν μπορουμε να λεμε μπανανια την χωρα μας και να συγκρινομαστε(σαν λαος) με ενα τσουρμο τσιρκοειδη ατομα που βγαινουν υποτιθεται να φτιαξουν κατι καλυτερο και ειναι χειροτεροι απο τους αλλους.

leonoro

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
28 Δεκ 2006
Like
11
Πόντοι
166
Δηλαδή το 83,5 που ψηφίζει 30 συναπτά έτη ΠΑΣΟΚ - ΝΔ τι είναι;

1personanongrata

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
10 Δεκ 2007
Like
13
Πόντοι
866
Προσοχή μην σε ακούσει κανάς απολογητής του βελουχιώτη και σε κυνηγάει με κονσέρβα από τόνο ρίο μάρε βραδυάτικα...
Ελπίζω πάντως να ξέρεις τί σημαίνει ΖΕΡΒΑΣ και ΕΔΕΣ...
Και ποιοι σπιλώνουν τη μνήμη του...
Όπως επίσης και ποιοι δεν την υπερασπίζονται μην και χαλάσουν τη σούπα του μεσαίου χώρου..

Φιλαράκο....
Δεξιοφροσύνη στα μαλακιστήρια που σου έχουν αναθέσει στα γραφεία.....
Αυτά που δεν ξέρουν και έχουν Ι.Q. μαντολίνου.........
Το μόνο που καταφέρατε να κάνετε όλα τα νούφαρα εκεί μέσα, αφου κάνατε αρχηγό ρουφιάνο των Κεντρώων είναι να μην αφήσετε ίχνος τσίπας και αυτοσεβασμού.....
Ενα μπουρδέλο είστε. Και μάλιστα με πουτάνες που ζήλεψαν τον επαγγελματισμό των αντιστοίχων πρασινοφρουρών....
Αλλά τόσο άχρηστοι που ούτε τις καλές πουτάνες στους νταβατζήδες των ΠΑΣΟΚΩΝ δεν μπορέσατε να κάνετε.....

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom