Νέα

Πόσο κατάλληλη για σύζυγος είναι μια εκδιδόμενη;

• Μέλος που άνοιξε το νήμα troubaman
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 431
  • Εμφανίσεις 44K
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 3 άτομα (0 μέλη και 3 επισκέπτες)

alex71

Ανώτερος
Εγγρ.
5 Σεπ 2010
Κριτικές
1
Like
32.294
Πόντοι
8.006
Αγαπητέ Sadman

το να σκέφτεται κάποιος να παντρευτεί τον καθιστά ήδη ναυάγιο.
Ο γάμος είναι μια βίζιτα που υπογράφεις τη συμμετοχή σου ως πελάτης με ισόβια σύμβαση,υπερχρέωση και γαμας την ιδια πορνη συνεχεια και συνεχεια,στο τελος τη συχαινεσαι και απεχεις αλλα η χρεωση συνεχιζεται...
Οποτε το ποιος ειναι ναυγαγιο και γιατι ειναι μια πολυ σχετικη συζητηση..
Απίθανος, χίλια ρισπεκτ

Ο ΑΡΕΙΑΝΟΣ

Γλομπεο-Μύστης
Εγγρ.
20 Οκτ 2010
Κριτικές
129
Like
23.220
Πόντοι
29.667
Πάντως στο ινσταγκραμ,πολλές ιερόδουλες που τις βρήσκαμε είτε σε στούντιο,είτε σαν βίζιτες έχουν παντρευτεί Έλληνες,κάνανε οικογένειες και έχουν κάνει και παιδιά.
Και μάλιστα προσπαθούν να πλασάρουν τις φίλες τους,που και αυτές είναι του συναφιου σε φίλους του άντρα τους!!!
Άρα μάλλον κάνουν για οικογένεια, αρκεί να βρουν τον κατάλληλο...

Sad_man

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
7 Αυγ 2017
Like
3.712
Πόντοι
606
Πάντως στο ινσταγκραμ,πολλές ιερόδουλες που τις βρήσκαμε είτε σε στούντιο,είτε σαν βίζιτες έχουν παντρευτεί Έλληνες,κάνανε οικογένειες και έχουν κάνει και παιδιά.
Και μάλιστα προσπαθούν να πλασάρουν τις φίλες τους,που και αυτές είναι του συναφιου σε φίλους του άντρα τους!!!
Άρα μάλλον κάνουν για οικογένεια, αρκεί να βρουν τον κατάλληλο...

Το κατάλληλο ναυάγιο...

Εντάξει,δυο ναυάγια της ζωής μπορεί να κάνουν χωριό

Ο ΑΡΕΙΑΝΟΣ

Γλομπεο-Μύστης
Εγγρ.
20 Οκτ 2010
Κριτικές
129
Like
23.220
Πόντοι
29.667
Το κατάλληλο ναυάγιο...

Εντάξει,δυο ναυάγια της ζωής μπορεί να κάνουν χωριό
Δεν θα το έλεγα ναυάγιο, γιατί υπάρχουν και τα αισθήματα. Δεν ξέρεις πως νιώθει ο οποιοσδήποτε που παντρεύεται μια πρώην ιερόδουλη, όπως επίσης η κάθε γυναίκα που αναγκάστηκε να κάνει αυτή τη δουλειά(που δεν είναι καθόλου εύκολη)της αξίζει μια δεύτερη ευκαιρία να φτιάξει τη ζωή της και να ζήσει ευτυχισμένη και να κάνει τη ζωή που ονειρεύεται.
Πάντως εγώ δεν θα παντρευομουν μια ιερόδουλη (για τους προφανείς λόγους)αλλά δεν μπορώ να και να κρίνω αυτούς που το κάνουν!!!

Sad_man

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
7 Αυγ 2017
Like
3.712
Πόντοι
606
Δεν θα το έλεγα ναυάγιο, γιατί υπάρχουν και τα αισθήματα. Δεν ξέρεις πως νιώθει ο οποιοσδήποτε που παντρεύεται μια πρώην ιερόδουλη, όπως επίσης η κάθε γυναίκα που αναγκάστηκε να κάνει αυτή τη δουλειά(που δεν είναι καθόλου εύκολη)της αξίζει μια δεύτερη ευκαιρία να φτιάξει τη ζωή της και να ζήσει ευτυχισμένη και να κάνει τη ζωή που ονειρεύεται.
Πάντως εγώ δεν θα παντρευομουν μια ιερόδουλη (για τους προφανείς λόγους)αλλά δεν μπορώ να και να κρίνω αυτούς που το κάνουν!!!

Νορμάλ άντρας δεν θα παντρευτεί ιερόδουλη.Κανας πρώην φυλακόβιος,κανας χρήστης ναρκωτικών που έτσι κι αλλιώς είναι στο περιθώριο,κάτι τέτοιοι θα τις παντρεύονται.

Και η πουτάνα δηλαδή τί περιμένει να βρει,κανα γιατρό ή δικηγόρο;Και δε μιλάω για τις πουτάνες πολυτελείας που αυτές μπορεί να βρουν,αλλά για τις πουτάνες του 20ευρου

Kalogero

Σεβαστός
Εγγρ.
27 Δεκ 2020
Like
3.752
Πόντοι
1.706
Αγαπητέ Sadman

Ο γάμος είναι μια βίζιτα που υπογράφεις τη συμμετοχή σου ως πελάτης με ισόβια σύμβαση,υπερχρέωση και γαμας την ιδια πορνη συνεχεια και συνεχεια,στο τελος τη συχαινεσαι και απεχεις αλλα η χρεωση συνεχιζεται...
Λες τις μανάδες πόρνες. Πάρε τα χάπια σου.

OP
OP
troubaman

troubaman

Σπουδαίος
Εγγρ.
28 Οκτ 2019
Κριτικές
28
Like
10.432
Πόντοι
3.296
Λες τις μανάδες πόρνες. Πάρε τα χάπια σου.
Δεν μιλησα για τη μητροτητα

Μιλησα για το θεσμο του γαμου

απο την οπτικη γωνια του ζευγαριου

Κατακρινω τη μονιμοτητα σε μια σχεση και τον κορεσμο.
Αποδοκιμαζω το γαμο ως ενα αποτυχημενο "συμβολαιο" συνυπαρξης με τον ιδιο ανθρωπο ωσπου να σιχαθειτε ο ενας τον αλλο,ενω οι υπο-χρεωσεις συνεχιζονται...
Τραγικο αν σκεφτεις πως ολα ξεκινησαν απο μια καυλα κι ενα ερωτα
Την καυλα,τον ερωτα τον ζεις και οταν τελειωνει τον εγκαταλειπεις και πας γι αλλα..
Δεν τον βαλσαμωνεις σε ενα γαμο

Οσο για το χαρακτηρισμο μιας συζυγου ως πορνης εχει να κανει με την ερωτικη,σεξουαλικη διασταση της και με το ρολο της να προσελκυει και να σαγηνευει.
Δυστυχως αυτη η ιδιοτητα ξεθωριαζει στο χρονο και μενουν ολα τα αρνητικα.Οπως η δεσμευση στις υπογραφες του γαμου ο κορεσμος η γκρινια και η ισοπεδωτικη ρουτινα.

Αυτα ηθελα να πω

Αυτο που γραφεις για τη μητροτητα ειναι το δικο σου βεβιασμενο ρηχο και χυδαιο συμπερασμα
Οπως και η συσταση σου να παρω χαπια πηγαζει προφανως απο δικες σου συνηθειες.

Να μαθεις να σεβεσαι και να σκεφτεσαι πριν γραψεις.

Τελευταία τροποποίηση:

Kalogero

Σεβαστός
Εγγρ.
27 Δεκ 2020
Like
3.752
Πόντοι
1.706
Δεν μιλησα για τη μητροτητα

Μιλησα για το θεσμο του γαμου

απο την οπτικη γωνια του ζευγαριου

Κατακρινω τη μονιμοτητα σε μια σχεση και τον κορεσμο.

Αυτο που γραφεις ειναι το δικο σου χυδαιο συμπερασμα
Οπως και η συσταση σου να παρω χαπια πηγαζει προφανως απο δικες σου συνηθειες.

Να μαθεις να σεβεσαι και να σκεφτεσαι πριν γραψεις.
Μητρότητα σε τί περιβάλλον, ρε τυπάκο; Στο δρόμο ή στο μπουρδέλο;
Κάθε παιδί πρέπει να μεγαλώνει σε ένα σωστό οικογενειακό περιβάλλον που προστατεύεται με το θεσμό του γάμου ή έστω το σύμφωνο συμβίωσης.
Μας μεγάλωσαν πατεράδες και μανάδες και συ με αυτά που γράφεις όχι μόνο προσβάλλεις όλο τον κόσμο, αλλά δεν σέβεσαι ούτε τους δικούς σου γονείς.

Κουνάς και το δάχτυλο και μιλάς εσύ για χυδαιότητα, χυδαίο ανθρωπάκι; Κι απαιτείς και σεβασμό κι από πάνω. Θα στον έδινα τον σεβασμό με τίποτα κλωτσιές στον πισινό, αν γινόταν.

Γράφεις ένα κάρο μαλακίες κι εδώ κι αλλού, γιατί έχει θολώσει το μυαλό σου από την κατάθλιψη (που κάνει μπαμ) κι έχεις υιοθετήσει ένα ευγενικό στυλ, νομίζοντας ότι θα πετύχεις κάποιου είδους ασυλία.
Παίρνε τα χάπια σου ταχτικά, λέμε.

OP
OP
troubaman

troubaman

Σπουδαίος
Εγγρ.
28 Οκτ 2019
Κριτικές
28
Like
10.432
Πόντοι
3.296
Μητρότητα σε τί περιβάλλον, ρε τυπάκο; Στο δρόμο ή στο μπουρδέλο;
Κάθε παιδί πρέπει να μεγαλώνει σε ένα σωστό οικογενειακό περιβάλλον που προστατεύεται με το θεσμό του γάμου ή έστω το σύμφωνο συμβίωσης.
Μας μεγάλωσαν πατεράδες και μανάδες και συ με αυτά που γράφεις όχι μόνο προσβάλλεις όλο τον κόσμο, αλλά δεν σέβεσαι ούτε τους δικούς σου γονείς.

Κουνάς και το δάχτυλο και μιλάς εσύ για χυδαιότητα, χυδαίο ανθρωπάκι; Κι απαιτείς και σεβασμό κι από πάνω. Θα στον έδινα τον σεβασμό με τίποτα κλωτσιές στον πισινό, αν γινόταν.

Γράφεις ένα κάρο μαλακίες κι εδώ κι αλλού, γιατί έχει θολώσει το μυαλό σου από την κατάθλιψη (που κάνει μπαμ) κι έχεις υιοθετήσει ένα ευγενικό στυλ, νομίζοντας ότι θα πετύχεις κάποιου είδους ασυλία.
Παίρνε τα χάπια σου ταχτικά, λέμε.
Σου εξηγησα αναλυτικα με επιχειρηματα ρε μαλακα

Ξαναδιαβασε το κειμενο μου και σαλτα και γαμησου
Αιντε καληνυχτα

jean-Claud

Σεβαστός
Εγγρ.
27 Φεβ 2018
Κριτικές
9
Like
7.827
Το α και το ω πιστευω ειναι στη δικια μας ψυχολογια.
Τις γυναικες μην τις βλεπεται σαν αγορα αλλα σαν ενοικιο η λιζινγκ.
Κοιτατε απλα να περασετε καλα το λιγο αυτο χρονο και τιποτα αλλο.
Εγω έβγαινα με ιεροδουλη για καφε και πέρναγα καλα δεν με ενοιαζε που πηδιοταν γιατι δεν την θεωρησα κτημα μου.

Kalogero

Σεβαστός
Εγγρ.
27 Δεκ 2020
Like
3.752
Πόντοι
1.706
Σου εξηγησα αναλυτικα με επιχειρηματα ρε μαλακα

Ξαναδιαβασε το κειμενο μου και σαλτα και γαμησου
Αιντε καληνυχτα
Κι εγώ στο ξαναλέω: και η μητρότητα σε τί περιβάλλον προβλέπεται αφού την διαχωρίζεις από το γάμο;

Επεξεργάστηκες το κείμενο για να το σώσεις χωρίς να απαντάς και πάλι στο ερώτημα.

Κι ενώ απαιτείς σεβασμό, έχασες την ψυχραιμία σου και προσβάλλεις με χειρότερο τρόπο.

Ε άντε στο διάολο λοιπόν, ναυάγιο της ζωής, που την αποτυχία σου τη μετέτρεψες σε φιλοσοφία για ψυχολογική επιβίωση.

OP
OP
troubaman

troubaman

Σπουδαίος
Εγγρ.
28 Οκτ 2019
Κριτικές
28
Like
10.432
Πόντοι
3.296
Κι εγώ στο ξαναλέω: και η μητρότητα σε τί περιβάλλον προβλέπεται αφού την διαχωρίζεις από το γάμο;

Επεξεργάστηκες το κείμενο για να το σώσεις χωρίς να απαντάς και πάλι στο ερώτημα.

Κι ενώ απαιτείς σεβασμό, έχασες την ψυχραιμία σου και προσβάλλεις με χειρότερο τρόπο.

Ε άντε στο διάολο λοιπόν, ναυάγιο της ζωής, που την αποτυχία σου τη μετέτρεψες σε φιλοσοφία για ψυχολογική επιβίωση.
Η γυναικα μπορει να εχει ρολους.
Δεν εξετασα το ρολο της ως μητερα.
Αλλα το ρολο της ως αντικειμενο ποθου απο τον συζυγο.
Μακαρι να παρεμενε για παντα η "πορνη" που αρχικα τον καβλωσε οταν ηταν στα μελια τους.
Στο εκανα τωρα ποιο "λιανό"?
Κόλλησες εσύ στα δικά σου
Στις συνθήκες που μεγαλώνουν τα παιδιά κτλ
Στο τι προστατεύει ο θεσμός του γάμου κτλ
Ξεκόλλα
Εσύ ξεκίνησες προσβολές
Κι έγινες προκλητικός
Ούτε ασυλία μεσω ευγενειας ζητω ουτε τιποτα
Τις αποψεις μου λεω ανοιχτα και δε περιμενω να αρεσουν σε ολους
Επισης αποφευγω να κρινω εσενα αλλα κρινω τις αποψεις σου
Δεν ειναι λαθος απλα δεν αφορουν το θεμα και τη σκοπια της κουβεντας.
Μου σπασε τ αρχιδια η επιμονη σου να μην ακους την αλλη πλευρα.
Δε γουσταρεις αυτα που γραφω μη με διαβαζεις.Ειναι απλο.

Τελευταία τροποποίηση:

tnt

Μέγας
Εγγρ.
27 Ιουν 2019
Like
12.642
Πόντοι
3.506

Ολοι οσοι εχουν παντρευτει η παρει στα σοβαρα μια πουτανα (και ξερουμε πολλους)
δεν το εκαναν για να δωσουν δευτερη ευκαιρια αλλα για να γινουν σωτηρες/ηρωες.
Με την δευτερη ευκαιρια δεν βολευονται καλα στο κοκοριλικι ενω με το να γινουν σωτηρες πετουν.
Νιωθουν ηρωες αλλα κι επιθυμητοι οτι ντε και καλα επιλεχθησαν απο καποια που γαμιοταν με πολλους
και ειναι αυτοι καλυτεροι. Μυστηρια πραγματα! :2funny:

Οποιος θελει συμφωνει κι οποιος θελει διαφωνει.
Οποιος θελει, παιρνει πουτανα κι οποιος δεν θελει, δεν παιρνει.

Στα παπαρια μας!

:hi:

Kalogero

Σεβαστός
Εγγρ.
27 Δεκ 2020
Like
3.752
Πόντοι
1.706
Η γυναικα μπορει να εχει ρολους.
Δεν εξετασα το ρολο της ως μητερα.
Αλλα το ρολο της ως αντικειμενο ποθου απο τον συζυγο.
Μακαρι να παρεμενε για παντα η "πορνη" που αρχικα τον καβλωσε οταν ηταν στα μελια τους.
Στο εκανα τωρα ποιο "λιανό"?
Κόλλησες εσύ στα δικά σου
Στις συνθήκες που μεγαλώνουν τα παιδιά κτλ
Στο τι προστατεύει ο θεσμός του γάμου κτλ
Ξεκόλλα
Εσύ ξεκίνησες προσβολές
Κι έγινες προκλητικός
Ούτε ασυλία μεσω ευγενειας ζητω ουτε τιποτα
Τις αποψεις μου λεω ανοιχτα και δε περιμενω να αρεσουν σε ολους
Επισης αποφευγω να κρινω εσενα αλλα κρινω τις αποψεις σου
Δεν ειναι λαθος απλα δεν αφορουν το θεμα και τη σκοπια της κουβεντας.
Μου σπασε τ αρχιδια η επιμονη σου να μην ακους την αλλη πλευρα.
Δε γουσταρεις αυτα που γραφω μη με διαβαζεις.Ειναι απλο.

Αυτό είναι το επίμαχο ποστ. Εκφράζει γενική άποψη για το γάμο. Προσέγγιση ενός πολυδιάστατου θεσμού με όρους αγοραίου έρωτα. Με αυτό σε σχολίασα, γιατί είναι κατάπτυστο και προσβλητικό για όλον τον κόσμο. Δεν ξέρω αν το καταλαβαίνεις, αλλά όποιος πάει να παντρευτεί δεν είναι ναυάγιο, είναι άνθρωπος με όνειρα, αφού θέλει να χτίσει κάτι. Άλλο αν δεν κάνει τη σωστή επιλογή συντρόφου ή χάσει τη μπάλα στη συνέχεια.

Αγαπητέ Sadman

Τελευταία τροποποίηση:

tnt

Μέγας
Εγγρ.
27 Ιουν 2019
Like
12.642
Πόντοι
3.506
Το α και το ω πιστευω ειναι στη δικια μας ψυχολογια.
Τις γυναικες μην τις βλεπεται σαν αγορα αλλα σαν ενοικιο η λιζινγκ.
Κοιτατε απλα να περασετε καλα το λιγο αυτο χρονο και τιποτα αλλο.
Εγω έβγαινα με ιεροδουλη για καφε και πέρναγα καλα δεν με ενοιαζε που πηδιοταν γιατι δεν την θεωρησα κτημα μου.

Ειναι η πρωτη φορα που συμφωνω σε ολοκληρο ποστ που κανεις!
Ναι, οντως υπαρχει ημερομηνια ληξης γενικως και αοριστως.
Δεν τους ανηκεις δεν σου ανηκουν. Κανεις και καμια εντος η εκτος πορνειας.
Αυτα ισχυαν τα παλια χρονια. Εχουν αλλαξει τα πραγματα.

Οτι αλλο συμβει, ειναι εξαιρεση.

:rockon:

trelakos146

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
28 Αυγ 2015
Like
1.464
Πόντοι
216
Noμίζω οτι η ιεροδουλος δεν μπορει να ευχαριστηθει το σεξ με κανεναν αντρα.

OP
OP
troubaman

troubaman

Σπουδαίος
Εγγρ.
28 Οκτ 2019
Κριτικές
28
Like
10.432
Πόντοι
3.296
Αυτό είναι το επίμαχο ποστ. Εκφράζει γενική άποψη για το γάμο. Προσέγγιση ενός πολυδιάστατου θεσμού με όρους αγοραίου έρωτα. Με αυτό σε σχολίασα, γιατί είναι κατάπτυστο και προσβλητικό για όλον τον κόσμο. Δεν ξέρω αν το καταλαβαίνεις, αλλά όποιος πάει να παντρευτεί δεν είναι ναυάγιο, είναι άνθρωπος με όνειρα. Άλλο αν δεν κάνει τη σωστή επιλογή συντρόφου ή χάσει τη μπάλα στη συνέχεια.
Αυτη ειναι μια πιο "ενταξει"προσεγγιση που θα μπορουσες να χρησιμοποιησεις ευθυς εξαρχης.
Ετσι θα χαμε αποφυγει την παρεξηγηση.
Πρωτον το θεμα στο οποιο μπηκες εξεταζει την καταλληλοτητα μιας ιεροδουλης ως συζυγου και μαλιστα με καταφατικη απαντηση απο γυναικα μη ιεροδουλο.
Οποτε μην κολλας στην ορολογια
Αλλωστε και οι ιεροδουλες ανθρωποι ειναι.
Θα μπορουσα κι εγω σκεφτομενος απολυτα να σου καταλογισω πως φερεσαι ρατσιστικα εναντιον των ιεροδουλων και πως κι αυτες εχουν υποσταση και αξία και μη τις λιθοβολουμε γιατι ενας Θεος ξερει τι τις οδηγησε εκει κτλ

Ο ίδιος ο Χριστός αγκάλιασε με αγάπη και προστάτεψε τη Μαγδαληνή από τις επιθέσεις των υποκριτών Φαρισαίων που φυσικά θεωρούσαν τις συζύγους τους αγιότερες της Μαγδαληνής.

Οποτε μη κολλας στην επιφανεια των λεξεων.
Ενταξει το κανες λιανο εχεις αλλη αποψη θεωρεις το γαμο αξία,πως είναι θεσμός ονειροπόλων ανθρώπων κτλ και βασικά οκ άποψή σου κι εσύ ενοχλήθηκες από τη δική μου.
Θα μπορούσα κι εγώ να σε πω αφελή ή εύθικτο αλλά δεν θα το κάνω.
Πρέπει να καταλάβεις πως έχω το δικαίωμα να έχω άλλη άποψη για το γάμο χωρίς αυτό εσένα να σου δίνει το δικαίωμα να μου επιτίθεσαι.

Επίσης εξέφρασες επίθεση γενικότερα προς την ιντερνετική μου περσονα κάτι που υπερβαίνει το παρών νήμα.
Προφανώς σου είμαι αντιπαθής.
Εσύ πάλι μου είσαι αδιάφορος γιατί με το που θα κλείσει αυτή η συζήτηση δε θα σε θυμάμαι αν ξανασυναντηθούμε.
Καλή συνέχεια.

tnt

Μέγας
Εγγρ.
27 Ιουν 2019
Like
12.642
Πόντοι
3.506
Μιας που λετε γενικως για γαμους, οικογενειες, πουτανες κτλ...

Προ ωρων τυπισσα που μιλουσα μαζι της, μου εχει αλλαξει δυο ραντεβου, το βραδυ θελει
να μιλαει στο βαιμπερ ενω την μερα πουθενα. Δεν το ενα, δεν το αλλο.
Το παει μελετημενα γιατι εκδηλωνεται με πονηρο τροπο.
Εχει παιδι συγκεκριμενα κορη, το ειχε κρυψει, ετυχε να την πετυχω σε αλυσιδα καφε
με το παιδι να λεει "μαμα". Απορω γιατι το εκρυψε. Αισθανεται ασχημα; περιεργη ψυχολογια.
Παιζει να εχει και ανδρα αααααααααααααν δεν εχει χωρισει.
Η αλλιως να εχει γκομενο που τον βαρεθηκε και απλως αποφευγει να καρφωθει.
Ουτε ξερω τι. Ουτε με νοιαζει.
Στενη φιλη της, προ μηνος τυχαια και πριν κανω κρουση, μου εχει πει οτι ηταν τρελλη
και παλαβη με καποιον και συχνα πυκνα ετρωγε φρικες για να τον εχει πισω.
Δεν ξεκολλαει με τιποτα, προσθεσε η φιλη της αλλα παιζει μπαλιτσα που και που.
Τωρα αν τυχον γινει κατι (αν επαναλαμβανω) πως θα την δω εγω αυτη; :2funny:
ρητορικο το ερωτημα. Κατα την γνωμη μου σοδομισμος μεχρι τρεμουλου.

Ομορφη κοινωνια σε καθε περιπτωση...

:hi:

Τελευταία τροποποίηση:

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom