desperado21
Σπουδαίος
- Εγγρ.
- 27 Αυγ 2010
- Κριτικές
- 31
- Like
- 1.830
- Πόντοι
- 2.357
Ουτε καν για σχεση. Η ολη επαφη αρχιζει και τελειωνει στην ωρα του ραντεβου.
Καθαρός έρωτας τύποι μου, τα λεφτά δεν έπαιξαν κανένα ρόλο, ούτε ότι η κορασίδα ήταν σε σχέση, λεπτομέρειες.Γνώρισε τον σύζυγό της δουλεύοντας ως στρίπερ – Της έδινε 1.000 δολάρια τη βραδιά
Με ιδιαίτερα ασυνήθιστο τρόπο ήρθε κοντά ένα ζευγάρι που πλέον είναι παντρεμένο, αφού η γνωριμία έγινε στο μαγαζί που χόρευε η γυναίκα ως στρίπερ, με τον άντρα να πηγαίνει ως πελάτης. Η 27χρονη Miranda Klein από το Μεξικό χόρευε σε κλαμπ του Ντάλας, όταν σε ηλικία 22 ετών γνώρισε τον 32χρονο...www.newsbeast.gr
Σκεψου ομως οτι μια πουτανα δε θα σε αγχωσει για το αν θα σε κερατωσει.Εγω δε θα ειχα παρε δωσε μαζι της για λογους υγειας περισσοτεροποιος ημαστε ρε τυπε, ο Γιωργος Κωνσταντινου στο "Καλως ηρθε το δολαριο"? να βγαλουμε απο το βουρκο την ομορφη στριπερ/καμπαρετζου/ιεροδουλη
και να ανοιξουμε σπιτι μαζι της? γινονται αυτα σμρ, ειμαστε σοβαροι?
εν μερη αν το σκεφτειτε λογικα, εμμεσα/αμμεσα ολες "πουτανες" ειναι, εμεις απλα διαλεγουμε ποια κριτηρια πληρουν για εμας.
εδω μεσα υπαρχουν ατομα με ανω του 100 ερωτικων συντροφων και καποιοι ανω των 1000ων (ολες μεσα)
τι τους κανει αυτο? πουτανους? χαμενα κορμια που δεν ειναι αξιοι για τπτ?
δε παει ετσι, απλα ενας αριθμος ειναι για ολους/ες. προσωπικα δεν εχω ρωτησει ποτε πρωην συντροφο ποσους ειχε, αντιθετως αυτες ρωταγανε
και ποτε δεν απαντησα ορθα. τι σας/τις νοιαζει? τι θα αλλαξει αυτο? παιζει ρολο στο μελλον μιας σχεσης? γνωμη μου, οχι!
Μπα οι πιο πολλες της δουλειας προσεχουν,φυσικα δεν εννοω βραζιλιανες κ λατινες γενικοτερα.Σκεψου ομως οτι μια πουτανα δε θα σε αγχωσει για το αν θα σε κερατωσει.Εγω δε θα ειχα παρε δωσε μαζι της για λογους υγειας περισσοτερο
Σωστός ο φίλος...όλα τα πράγματα είναι αμφίδρομα. Για να πάει στο μπουρδέλο (δεν μιλάμε για Τράφικινγκ) είχε κάτι στην προσωπικότητά της που την έσπρωχνε προς τα εκεί. Αν το σιχαινόταν πραγματικά, θα έκανε πολύ γρήγορα τη μπάζα της και θα έφευγε. Έχω ακούσει μια Βουλγάρα βίζιτα που μου είχε πει πως μάζευε λεφτά για να φύγει και να κάνει ταβέρνα στη χώρα της, μου έδειξε τα καμένα από λαδιές χέρια της. Και για άλλη Ρωσίδα που ήρθε την κατάλληλη στιγμή, έκανε τη μπάζα της και σε 5 χρόνια γύρισε Ρωσία κι άνοιξε ένα μικρό Σούπερ Μάρκετ. Σίγουρα θα υπάρχουν εξαιρέσεις. Για να συνεχίζει το μπουρδέλο, σημαίνει ότι κάτι την τραβάει σε αυτή τη ζωή. Στη χώρα μας ήρθαν κοπέλες από Ανατολικό μπλοκ οι οποίες ήταν ΘΕΕΣ σε σύγκριση με τις Ελληνίδες, κι όμως επέλεξαν να καθαρίζουν σπίτια και να ξεσκατίζουν ηλικιωμένους, αντί να βγουν στη Βίζιτα ή να καβατζώσουν κάποιο χορηγό
Δεν θες να μοιραστείτε τον έρπητα μέχρι να σας χωρίσει ο θάνατος;Σκεψου ομως οτι μια πουτανα δε θα σε αγχωσει για το αν θα σε κερατωσει.Εγω δε θα ειχα παρε δωσε μαζι της για λογους υγειας περισσοτερο
φυσικα και θελω..παρεουλα και οι 3Δεν θες να μοιραστείτε τον έρπητα μέχρι να σας χωρίσει ο θάνατος;
οι ιεροδουλες μποροθν να ερωτεθτουν πελάτη?Το κατάλληλο ναυάγιο...
Εντάξει,δυο ναυάγια της ζωής μπορεί να κάνουν χωριό