Νέα

Πόσο κατάλληλη για σύζυγος είναι μια εκδιδόμενη;

• Μέλος που άνοιξε το νήμα troubaman
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 431
  • Εμφανίσεις 44K
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 3 άτομα (0 μέλη και 3 επισκέπτες)

cost2001

Μέγας
Εγγρ.
18 Μαρ 2006
Like
14.330
Πόντοι
3.556
Πρίν λίγα χρόνια γνωστός μου παντρεύτηκε κοπέλα από στριπ κλάμπ η λεγαμενη με μεγάλη πελατεία και πολλούς φαν αγαπουληδες και από τα βαριά χαρτιά του μαγαζιού (Αλκατράζ) το έπαιζε μοσχοβιτισα ενώ στην πραγματικότητα ήταν από κάποιο χωριό πολύ μακριά από τη Μόσχα.Ο τύπος πολύ μέτριος από εμφάνιση αλλά με πολλά χρήματα πάντα ακριβό ντύσιμο με ρολεξ και τα σχετικά.Μετα το γάμο η λεγαμενη εμφανιζόταν και αυτή με ακριβό ντύσιμο χρυσά κοσμήματα ένα BMW X3 δικό της. Όσες φορές έτυχε να είμαι παρών στη παρέα σε μαγαζί για καφέ παρατήρησα ότι αυτή πάντα έιχε ένα κόμπλεξ γενικά μην πέσει σε κάποιον παλιό θαμονα του μαγαζιού που δούλευε και γενικά παρατηρούσε πολύ προσεχτικά τα άτομα όπου καί αν πήγαινε. Κάθε χρόνο κάνουν πολλά ταξίδια σε μαλβιδες πουκε και γενικά δεν έχει ακουστεί κάτι κακό μέχρι τώρα.

iceman1988

Ανώτερος
Εγγρ.
28 Ιουλ 2007
Κριτικές
81
Like
8.288
Πόντοι
7.865
Συναγωνιστές,όποιος μπήκε στο τριπάκι "θα πάρω γυναίκα χιλιοπερασμένη για να μην έχει απωθημένα" έχει κατά 99,99% φάει τα μούτρα του.
Υπάρχουν εξαιρέσεις;Προφανώς,αλλά είναι απειροελάχιστες.Συνήθως οι γυναίκες που έχουν χιλιογαμηθεί με πολλούς άντρες δεν το κάνουν επειδή έχουν πρόβλημα με την ασφάλεια που αισθάνονται και άλλα τέτοια νεοεποχίτικα.Το κάνουν γιατί γουστάρουν να γαμιούνται ασύστολα και με πολλούς γιατί είναι νυμφομανείς και πηδιούνται με παραπάνω απο έναν ταυτόχρονα,πράγμα που τις εχει κάνει να εξασκηθούν πολύ στο ψέμα.Όση ασφάλεια και να μπορείς να παρέχεις ή αγάπη ή γαμήσι ή οτιδήποτε,δεν θα μπορέσεις να της βγάλεις το χούι να πηδιέται με πολύ κόσμο και αν σταματήσει για λίγο,επειδή όντως θέλει να κρατήσει μια κάποια ωραία στάση γιατί σε γουστάρει, κάποια στιγμή οι κάβλες θα ανατιναχτούν.Τώρα,προσθέτωντας και το παράγοντα χρήμα,αναφορικά με τις πουτάνες,όσο και το γεγονός μη επιλογής των εραστών,αλλά πήδημα με όποιον να ναι,αρκεί να δώσει το συμφωνηθέν αντίτιμο,μας δημιουργεί ένα άλλο πρόβλημα,καθώς το σεξ έχει συνδυαστεί με βιοπορισμό και χρήμα.Δεν είναι όλες οι πόρνες θύματα.Δεν είναι όλες οι πόρνες άτυχες.Δεν είναι όλες οι πόρνες επιρρεασμένες απο την σκληρήζωή να πάνε στην πουτανιά.Ο πρώτος παράγοντας είναι το χρήμα και αν είναι και νυμφομανής και το γαμήσι σαν γαμήσι....Πείτε μου,πόσοι απο εμάς έχουν αοκύσει πόρνες να κοκορεύονται που τις πάνε διακοπές ή σε ξενοδοχεία πανάκριβα και περνάνε πολύ καλά,τις πηδάνε και τις πληρώνουν;Έστω λοιπόν ότι κάποια Μαρία,βιζιτού που κόβει τις βίζιτες,παντρεύεται τον λογιστή Γιώργο.Πόσο καιρό θα πάρει μέχρι να τον βαρεθεί και να ξεκινήσει τα γαμ΄ήσια με άλλους είτε για λεφτά,είτε για ευχαρίστηση;Μην ξεχνάμε ότι η Μαρία είχε μάθει στο μπουρδέλο να παίρνει 30 καβλιά την ημέρα και σαν βίζιτα 10.Βγάζοντας 5 μέρες περιόδου και υποθέτοντας ότι εργάστηκε 2 χρόνια σε κάποιο μπουρδέλο και 3 χρόνια βίζιτες,σημαίνει ότι έχει γαμηθεί 18300 φορές στο μπουρδέλο και 9150 φορές σαν βίζιτα με άγνωστους,που κάποιοι απο αυτούς θα είχαν μεγάλα καβλιά,θα την είχαν γαμήσει όπως ήθελε αυτή,άλλοι θα ήταν αλβανοί,πάκηδες,μαύροι,άσπροι κτλ...Χώρια τα γαμήσια με κατα καιρους γκόμενους.Πως λοιπόν η Μαρία να μείνει με τον Γιώργο που θα την πηδάει 2 φορές την εβδομάδα και αν και θα λείπει απο το σπίτι όλη μέρα για να δουλεύει σα σκλάβος;Γενικά ου μπλέξεις.

Όσο για την τύπισσα που ανανφέρθηκε στην αρχή του νήματος,να πούμε ότι είναι ωραίο το #metoo όταν το λούζονται άλλοι,αλλά θα ήθελα να δώ τι θα έλεγε αν ο αδερφός της ή μεθαύριο ο γιόκας της της έφερνε καμία βιζιτού...

geoMan

Ανώτερος
Εγγρ.
24 Μαΐ 2009
Κριτικές
16
Like
15.760
Πόντοι
6.515
Τυπε νηματοθετη σκέπτεσαι να αποκασταθεις με κάποια? Μήπως είναι γνωστή εδώ να σου πουμε και εντυπώσεις? :confused:

tnt

Μέγας
Εγγρ.
27 Ιουν 2019
Like
12.642
Πόντοι
3.506
Υπάρχουν αναφορές για ιστορίες ανθρώπων που παντρεύτηκαν ιερόδουλο και βρήκαν την υγειά τους.
Ως πρώτη σκέψη με ξενίζει όμως έγινε πρόσφατα θέμα συζήτησης μεταξύ σοβαρού και αστείου με ένα φιλικό ζευγάρι.
Εγώ τοποθετήθηκα κάθετα πως τις ιερόδουλες τις έχουμε μόνο για σεξ όμως η κοπέλα του φίλου μου διαφώνησε και είπε πως μια ιερόδουλος μπορεί και ξέρει να κάνει καλύτερα ευτυχισμένο ως άνδρα το σύζυγό της.

Παράξενο σε μια παρέα με 2 άνδρες και 1 γυναίκα,η γυναίκα να είναι υπερ της παντρειάς με πόρνη.

Τι λετε εσεις μαγκες μου;
Η γνωμη μου ειναι οτι η τυπισσα τρολαρει για να το παιξει φιλελε σε δυο ανδρες
η για να κοψει αντιδρασεις για λογους που ξερει μονο αυτη και δεν μας νοιαζει να μαθουμε.

Σχεδον καμια γυναικα (μη επισημα πουτανα) στον πλανητη δεν συμπαθει τις πουτανες
και τις θεωρουν παρακατιανες κι επικινδυνες επειδη πιστευουν πως τους παιρνουν τους ανδρες
ενω εμεις παμε για να γαμησουμε (οταν παμε) και δεν τρεχει καστανο.
Δεν μπορουν να καταλαβουν πως διαφερουμε σαν φυλα.
Επισης, δεν μπορουν να καταλαβουν οτι ο σωστος ανδρας μπορει να ειναι ελευθερος
και να γαμαει οτι γουσταρει η να διατηρει μια σχεση η εναν γαμο και να γαμαει την μιση γη
χωρις να αισθανεται συναισθηματικη φορτιση η τυψεις.
Μα κι αν συμβει αυτο, ξερει πως να διαχειριστει την κατασταση και να βαλει προτεραιοτητες
η βομβα. Σχεδον ολες οι γυναικες για να γαμηθουν πρεπει να νιωσουν μη πουτανες
ασχετως αν στο γαμησι γινονται πουτανες, γκομενες η κοριτσακια κτλ.
Αρα δεν μπορουν να προχωρησουν τοσο ευκολα οσο εμεις και δισταζουν πολυ μεχρι να το κανουν.
Γι αυτο οι ανδρες κερατωνουν απιστευτα ανετα χωρις τυψεις ενω αυτες χρειαζονται
συγκεκριμενες παραμετρους.

Οσον αφορα τον γαμο (η σχεση αν θες) με πουτανα, ολοι οσοι ξερω (και ξερω αρκετους)
πηραν τα αρχιδια μου. Οι εξαιρεσεις δεν με απασχολουν εστω κι αν υπαρχουν.
Με τις εξαιρεσεις θα βαδισουμε;
για να πετυχει σχεση με πουτανα, θα πρεπει ο ανδρας να δεχθει την απολυτη αληθεια
και μονο αν μπορει να την κοντρολλαρει. Την βλεπεις πουτανα και κανετε παρεα.
Απλο. Οτι αλλο πειραξεις, θα γινει σκατα η φαση.
Περι του γαμου, ουτε συζητηση με πουτανα.
Να ειχε γκομενους μια γυναικα ναι, να την γαμουσαν ολοι ως πουτανα δεν μου κανει
για ζωη μαζι της. Να την σωσω; να λεω οτι ειμαι ο ιδανικος; η να κανω περαματα
διαγραφης μνημης ξεχνοντας οτι την γνωρισα πουτανα κι αυτη πελατη;

Ας την παρει αλλος. Ετσι τα βλεπω εγω!

:rockon:

Δ

Διαγραμμένο μέλος 172663

Επισκέπτης
iceman
η πορνη παιρνει οπως λες 30 καυλια την ημερα οχι ομως γιατι το γουσταρει αλλα γιατι πληρωνεται, το βλεπει ως δουλεια.
η πλειοψηφια των εκδιδομενων ειναι απο φτωχοτερες χωρες αρα οι λογοι ειναι φτωχια. στις 100 αν θα βρεις μια γερμανιδα και 2 ελληνιδες νυμφομανεις οπως λες και αλλες τοσες θα ειναι και οι νυμφομανεις απο ανατολικο μπλοκ, οι υπολοιπες 94 εξαναγκαστηκαν στο επαγγελμα ή κυριαρχει το οικονομικο σαν κινητρο τους και οχι η ευχαριστηση.

τελος γιατι θεωρειτε οτι οι αλλες συζυγοι δεν ειναι εκδιδομενες? εκδιδονται στον αντρα τους για να εχουν απεριοριστη προσβαση στα οικονομικα του, να τον χρησιμοποιουν ως σοφερ, για τις βαριες δουλειες κλπ. οπως και προσφερει περα απο το σεξ, οικιακα κλπ. συμφωνια ειναι ο γαμος οπου ο αντρας δελεαζεται απο την εμφανιση της γυναικας και η γυναικα απο τον χαρακτηρα, την οικονομικη επιφανεια και τριτο μαλλον την εμφανιση του αντρα.

προσωπικα δεν θα ξαναπαντρευομουν γιατι την αλλη μερα η καλυτερη γυναικα μπορει να ξυπνησει τρελαμενη και 90% θα θεωρηθει και αδικημενη απο την κοινωνια και τα δικαστηρια ενω μπορει να εισαι εσυ ο ατυχος της υποθεσης.

οι δηλωμενες οι ιεροδουλες εχουν ενα κλικ παραπανω στην ντομπροσυνη κατι που γενικα λειπει απο τις γυναικες, και στην τελικη δεν μπορει ποτέ να στο παιξει αθώα παρθενοπιπιτσα που την αποπλανησες και την παρεσυρες. καποτε εκανα κατι με μια ιεροδουλο και μου ειπε "χθες που ησουνα εξαφανιστηκες ουτε τηλεφωνο δεν πηρες?" και τις λεω "οτι και να εκανα σιγουρα πηγα με λιγοτερες απο οτι εσυ οποτε μην παραπονιεσαι." ε και γελασε αμηχανα. αν δεν ηταν επαγγελματιας ουτε θα μπορουσα να της το πω ουτε θα το σταματουσε εκει, οπως συμβαινει συνηθως που στα πρηζουν.

baroc

Γλομπεο-Μύστης
Εγγρ.
25 Οκτ 2017
Κριτικές
121
Like
19.982
Πόντοι
27.686
Αγαπητε troubaman μηπως το φερνεις σιγα σιγα.Στην αρχη εψαχνες callgirl να σου μαγειρευει.Τωρα ρωτας για γαμος με κοριτσι του χωρου.Τι συμβαινει?

partagas

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
13 Ιουλ 2006
Κριτικές
5
Like
238
Πόντοι
281
Αγαπητε troubaman μηπως το φερνεις σιγα σιγα.Στην αρχη εψαχνες callgirl να σου μαγειρευει.Τωρα ρωτας για γαμος με κοριτσι του χωρου.Τι συμβαινει?
Επόμενο θέμα πολιτικός ή θρησκευτικός γάμος.

The Saint*

Τιμημένος
Εγγρ.
28 Ιουλ 2010
Κριτικές
90
Like
41.270
Πόντοι
25.467
Επόμενο θέμα πολιτικός ή θρησκευτικός γάμος.
Αυτό θα είναι το μεθεπόμενο.

Το επόμενο θα είναι το : Ποιου επιπέδου πουτάνα είναι καλύτερη για γάμο
α) Σιτυτούρι
β) Κωλγκέρλι
γ)Κωλγκέρλι αματούρι
δ) Στουντιοκόριτσο
ε)Στριπτιτζού
στ) Μπουρδελοκόριτσο
ζ) Μαυράκι αλανιάρικο από την Σωκράτους

Prince Belozersky

Σεβαστός
Εγγρ.
18 Μαρ 2021
Like
3.997
Πόντοι
1.706
Οι πουτάνες όταν αγαπήσουν αγαπάνε δυνατά και είναι και πιό δοτικές από τις μη πουτάνες. Αλλά είναι χαλασμένες ψυχολογικά σε βαθμό που δεν επιδέχεται διόρθωση.
Οπότε δεν κάνουν για σύντροφοι για κανένα λόγο.

OP
OP
troubaman

troubaman

Σπουδαίος
Εγγρ.
28 Οκτ 2019
Κριτικές
28
Like
10.432
Πόντοι
3.296
Ωραίες οι απόψεις και τα στόρυς που διάβασα

Skotadoura,baroc χαχαχα ωραιοι

TNT you are my man λες και εισαι ακριβως στον τροπο σκεψης μου

Κατα τ αλλα θα σας πω κι εγω τη δικη μου γευση:

Εχω καει απο γκομενα εκει εξω που μου φερθηκε σαν η τελευταια πουτανα του μεταξιου
Κι εχω συναντησει(εκτος σχεσης βεβαια) απιστευτα ανθρωπινη και αξιοπρεπη συμπεριφορα απο βιζιτα!

Εγω προσωπικα ειμαι εναντιον του γαμου,οχι του να βλεπουμε μια ανθρωπινη διασταση στις εκδιδομενες...

Geokoro

Σεβαστός
Εγγρ.
14 Νοε 2016
Κριτικές
29
Like
1.814
Πόντοι
1.196
Ούτε παρθένα, ούτε πουτανα είναι οι καλύτερες για γάμο. Το σημαντικό δεν είναι να είσαι ο πρώτος της, αλλά ο τελευταίος της. Το σημαντικότερο δε όλων είναι ο χαρακτήρας της...

iceman1988

Ανώτερος
Εγγρ.
28 Ιουλ 2007
Κριτικές
81
Like
8.288
Πόντοι
7.865
iceman
η πορνη παιρνει οπως λες 30 καυλια την ημερα οχι ομως γιατι το γουσταρει αλλα γιατι πληρωνεται, το βλεπει ως δουλεια.
η πλειοψηφια των εκδιδομενων ειναι απο φτωχοτερες χωρες αρα οι λογοι ειναι φτωχια. στις 100 αν θα βρεις μια γερμανιδα και 2 ελληνιδες νυμφομανεις οπως λες και αλλες τοσες θα ειναι και οι νυμφομανεις απο ανατολικο μπλοκ, οι υπολοιπες 94 εξαναγκαστηκαν στο επαγγελμα ή κυριαρχει το οικονομικο σαν κινητρο τους και οχι η ευχαριστηση.

τελος γιατι θεωρειτε οτι οι αλλες συζυγοι δεν ειναι εκδιδομενες? εκδιδονται στον αντρα τους για να εχουν απεριοριστη προσβαση στα οικονομικα του, να τον χρησιμοποιουν ως σοφερ, για τις βαριες δουλειες κλπ. οπως και προσφερει περα απο το σεξ, οικιακα κλπ. συμφωνια ειναι ο γαμος οπου ο αντρας δελεαζεται απο την εμφανιση της γυναικας και η γυναικα απο τον χαρακτηρα, την οικονομικη επιφανεια και τριτο μαλλον την εμφανιση του αντρα.

προσωπικα δεν θα ξαναπαντρευομουν γιατι την αλλη μερα η καλυτερη γυναικα μπορει να ξυπνησει τρελαμενη και 90% θα θεωρηθει και αδικημενη απο την κοινωνια και τα δικαστηρια ενω μπορει να εισαι εσυ ο ατυχος της υποθεσης.

οι δηλωμενες οι ιεροδουλες εχουν ενα κλικ παραπανω στην ντομπροσυνη κατι που γενικα λειπει απο τις γυναικες, και στην τελικη δεν μπορει ποτέ να στο παιξει αθώα παρθενοπιπιτσα που την αποπλανησες και την παρεσυρες. καποτε εκανα κατι με μια ιεροδουλο και μου ειπε "χθες που ησουνα εξαφανιστηκες ουτε τηλεφωνο δεν πηρες?" και τις λεω "οτι και να εκανα σιγουρα πηγα με λιγοτερες απο οτι εσυ οποτε μην παραπονιεσαι." ε και γελασε αμηχανα. αν δεν ηταν επαγγελματιας ουτε θα μπορουσα να της το πω ουτε θα το σταματουσε εκει, οπως συμβαινει συνηθως που στα πρηζουν.
ακομα χειρότερα δηλαδή.είχαν λεφτά δικά τους,ενώ ο μέσος άνδρας δεν έχει την δυνατότητα να βγάλει στο 6μηνο όσα έβγαζαν εκείνες τον μήνα.Επίσης μην ξεχνάς πως υπήρχαν και πελάτες που τους είχαν παροχές σοφέρ κτλ.ένα άλλο για εμάς είναι το εξής...Εγώ αν είχα καλά οικονομικά,για ποιό λόγο να έπαιρνα μια πουτάνα;Για την εμφάνισή της;Δεν νομίζω.Άσε που οι πιο πολλές έχουν χίλια δύο τατουάζ και το στύλ τους είναι κομπλεξικό.Όσο για ντομπροσύνες,όποιος πιστεύει πουτάνες και τις εμπιστεύεται είναι άξιος της μοίρας του,καθώς όλες είναι παθολογικά μυθομανείς.Το τελευταίο που έγραψες ασχολίαστο...Αν θές να ταπώσεις κάποια,δεν της μιλάς για πούτσες και μουνιά,αλλά βρίσκεις καλύτερο τρόπο.

Ο ΑΡΕΙΑΝΟΣ

Γλομπεο-Μύστης
Εγγρ.
20 Οκτ 2010
Κριτικές
129
Like
23.229
Πόντοι
29.667
Είναι καθαρά θέμα του ανθρώπου που είναι με την ιερόδουλη. Αν την αγαπάει και έχει δει από την καθημερινότητα της οτι είναι καλός άνθρωπος και μπορεί να γίνει καλή μάνα και καλή σύζυγος και να σταθεί δίπλα του με δόξα και τιμή τότε να προχωρήσει!!!

Prince Belozersky

Σεβαστός
Εγγρ.
18 Μαρ 2021
Like
3.997
Πόντοι
1.706
Ωραίες οι απόψεις και τα στόρυς που διάβασα

Skotadoura,baroc χαχαχα ωραιοι

TNT you are my man λες και εισαι ακριβως στον τροπο σκεψης μου

Κατα τ αλλα θα σας πω κι εγω τη δικη μου γευση:

Εχω καει απο γκομενα εκει εξω που μου φερθηκε σαν η τελευταια πουτανα του μεταξιου
Κι εχω συναντησει(εκτος σχεσης βεβαια) απιστευτα ανθρωπινη και αξιοπρεπη συμπεριφορα απο βιζιτα!

Εγω προσωπικα ειμαι εναντιον του γαμου,οχι του να βλεπουμε μια ανθρωπινη διασταση στις εκδιδομενες...
φυσικά θα δεις ανθρώπινη και αξιοπρεπή συμπεριφορά από βίζιτα. αλλά δεν θα έχει βάθος στο χρόνο αυτό, είναι για λίγες εμφανίσεις.

RETRO

Μέγας
Εγγρ.
6 Οκτ 2020
Like
18.741
Πόντοι
3.556
τυπε τρουμπαμαν εχει ρισκο το πραμα. φαντασου εκει που τηνε γαμας μουνι να αλλαξεις κωλο και να σου πει ωπα αυτο ειναι + 30 :confused::confused:

The Saint*

Τιμημένος
Εγγρ.
28 Ιουλ 2010
Κριτικές
90
Like
41.270
Πόντοι
25.467
Σωστός.

Αφήστε που υπάρχει περίπτωση μετά το γαμήσι να της αφήσει λεφτά για τίποτα ψώνια του σπιτιού, και αυτή αφηρημένη να γυρίσει να του δώσει ρέστα.

Εγγρ.
14 Μαΐ 2018
Κριτικές
21
Like
1.730
Πόντοι
1.011
Προς τον νηματοθέτη : μια γυναίκα που κάνει αυτή τη δουλειά πολύ καιρό (άρα κάπου την γουστάρει) καίγεται ολοκληρωτικά. Αναπτύσσουν αλεξιθυμία ή ανηδονία και γίνονται απόλυτα κυνικές. Εθίζονται στο ψέμα αφού έχουν ζήσει μια ζωή όπου τίποτε δεν είναι αληθινό και όλα είναι μετρημένα με το χρήμα. Και σίγουρα μισούν τον ευατό τους όταν συνειδητοποιήσουν πως ξόδεψαν τα καλύτερα χρόνια τους σε "βρώμικα" σεντόνια. Σκέψου : δε μιλάμε για γυναίκες που πάνε συνέχεια και με άλλον διότι έτσι γουστάρουν (και εμείς το κάνουμε) αλλά που πάνε με όποιον πληρώνει και αυτός ο όποιος κάνει επάνω τους τα μύρια όσα. Πως βλέπει αυτή η γυναίκα το σεξ και τον έρωτα μετά από κάποια χρόνια ; Και επίσης πως θα αισθάνεται ο "τυχερός σύζυγος"" κάθε φορά που κάτι θα του θυμίζει ότι επάνω της έχουν ξεχαρμανιάσει ορδές αντρών ; Μπορέι να είναι καλόψυχες και καλά παιδιά αλλά άλλο το ένα και άλλο το άλλο.
Έχοντας και προσωπική εμπειρία (όχι με γάμο φυσικά, μακριά !) λέω ότι το γλυκό δεν δένει με τίποτα και είναι συνταγή καταστροφής. Φυσικά, όπως προείπαν και άλλοι, υπάρχουν εξαιρέσεις αλλά είναι σταγόνα στον ωκεανό.

madrach

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
29 Σεπ 2015
Κριτικές
10
Like
1.663
Πόντοι
506
θα συμφωνισω με τον tnt60. Η γκομενα μαλλον ειναι μεγαλη αλεπου, ο φιλος σου πρπει να προσεχει!
Ομως υπαρχει και η αλλη περιπτωση. Θα ηταν χρησιμο να ξεραμε την ηλικια της κοπελας.
Ιστορια..
Πριν καποιο καιρο στην πολη που εμενα, στα καρναβαλια πολλα θυλικα ντυθηκαν πουτανες. Ισως της εχει περασει απο το μυαλο να εξασκησει το επαγγελμα. Γιατι οχι, ισως και κρυφα να το εκανε.

Γενικα εχω προσεξει οτι οι γυναικες μας λενε πολλα για αυτες, απλα δεν θελουμε να τις ακουσουμε κ καταλαβουμε

τελοσ, δεν παντρευομαστε για να γαμαμε!

• Like
Αντιδράσεις: tnt
Εγγρ.
13 Μαΐ 2020
Like
2.010
Πόντοι
216
Εξαρτάται από το επίπεδο ειλικρίνειας που υπάρχει στη σχέση.

Αν σου πει θα κόψω το επάγγελμα, τότε όχι, γιατί όπως λέει και ο λαός η πουτάνα δεν κόβει το γαμήσι.

Αν όμως σου πει εγώ θα συνεχίσω να δουλεύω και θα σου δίνω και λεφτά επειδή είσαι δίπλα μου και με στηρίζεις, τότε είναι η καλύτερη γυναίκα, γιατί βγάζεις και χρήμα αντί να στα τρώει.

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom