Υπάρχουν αναφορές για ιστορίες ανθρώπων που παντρεύτηκαν ιερόδουλο και βρήκαν την υγειά τους.
Ως πρώτη σκέψη με ξενίζει όμως έγινε πρόσφατα θέμα συζήτησης μεταξύ σοβαρού και αστείου με ένα φιλικό ζευγάρι.
Εγώ τοποθετήθηκα κάθετα πως τις ιερόδουλες τις έχουμε μόνο για σεξ όμως η κοπέλα του φίλου μου διαφώνησε και είπε πως μια ιερόδουλος μπορεί και ξέρει να κάνει καλύτερα ευτυχισμένο ως άνδρα το σύζυγό της.
Παράξενο σε μια παρέα με 2 άνδρες και 1 γυναίκα,η γυναίκα να είναι υπερ της παντρειάς με πόρνη.
Τι λετε εσεις μαγκες μου;
Η γνωμη μου ειναι οτι η τυπισσα τρολαρει για να το παιξει φιλελε σε δυο ανδρες
η για να κοψει αντιδρασεις για λογους που ξερει μονο αυτη και δεν μας νοιαζει να μαθουμε.
Σχεδον καμια γυναικα (μη επισημα πουτανα) στον πλανητη δεν συμπαθει τις πουτανες
και τις θεωρουν παρακατιανες κι επικινδυνες επειδη πιστευουν πως τους παιρνουν τους ανδρες
ενω εμεις παμε για να γαμησουμε (οταν παμε) και δεν τρεχει καστανο.
Δεν μπορουν να καταλαβουν πως διαφερουμε σαν φυλα.
Επισης, δεν μπορουν να καταλαβουν οτι ο σωστος ανδρας μπορει να ειναι ελευθερος
και να γαμαει οτι γουσταρει η να διατηρει μια σχεση η εναν γαμο και να γαμαει την μιση γη
χωρις να αισθανεται συναισθηματικη φορτιση η τυψεις.
Μα κι αν συμβει αυτο, ξερει πως να διαχειριστει την κατασταση και να βαλει προτεραιοτητες
η βομβα. Σχεδον ολες οι γυναικες για να γαμηθουν πρεπει να νιωσουν μη πουτανες
ασχετως αν στο γαμησι γινονται πουτανες, γκομενες η κοριτσακια κτλ.
Αρα δεν μπορουν να προχωρησουν τοσο ευκολα οσο εμεις και δισταζουν πολυ μεχρι να το κανουν.
Γι αυτο οι ανδρες κερατωνουν απιστευτα ανετα χωρις τυψεις ενω αυτες χρειαζονται
συγκεκριμενες παραμετρους.
Οσον αφορα τον γαμο (η σχεση αν θες) με πουτανα, ολοι οσοι ξερω (και ξερω αρκετους)
πηραν τα αρχιδια μου. Οι εξαιρεσεις δεν με απασχολουν εστω κι αν υπαρχουν.
Με τις εξαιρεσεις θα βαδισουμε;
για να πετυχει σχεση με πουτανα, θα πρεπει ο ανδρας να δεχθει την απολυτη αληθεια
και μονο αν μπορει να την κοντρολλαρει. Την βλεπεις πουτανα και κανετε παρεα.
Απλο. Οτι αλλο πειραξεις, θα γινει σκατα η φαση.
Περι του γαμου, ουτε συζητηση με πουτανα.
Να ειχε γκομενους μια γυναικα ναι, να την γαμουσαν ολοι ως πουτανα δεν μου κανει
για ζωη μαζι της. Να την σωσω; να λεω οτι ειμαι ο ιδανικος; η να κανω περαματα
διαγραφης μνημης ξεχνοντας οτι την γνωρισα πουτανα κι αυτη πελατη;
Ας την παρει αλλος. Ετσι τα βλεπω εγω!