You are using an out of date browser. It may not display this or other websites correctly.
You should upgrade or use an alternative browser.
You should upgrade or use an alternative browser.
Πόσο κατάλληλη για σύζυγος είναι μια εκδιδόμενη;
- Μέλος που άνοιξε το νήμα troubaman
- Ημερομηνία ανοίγματος
- Απαντήσεις 431
- Εμφανίσεις 44K
- Tagged users Καμία
- Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 1 άτομα (0 μέλη και 1 επισκέπτες)
The Saint*
Τιμημένος
- Εγγρ.
- 28 Ιουλ 2010
- Κριτικές
- 90
- Like
- 41.270
- Πόντοι
- 25.467
Κι ο Ρίτσαρντ Γκιρ, στο "Πρίτι Γούμαν".Μονο ο Κωνσταντινου στο Καλως ηλθε το δολαριο,καταφερε να το πετυχει αυτο.
Κινηματογραφος ομως...
Διαγραμμένο μέλος 172222
Γλομπεο-Μύστης
- Εγγρ.
- 18 Μαΐ 2017
- Κριτικές
- 83
- Like
- 13.716
- Πόντοι
- 24.436
Να συνεισφέρω κι εγώ,
Γιατί είναι κατάλληλη μία σύζυγος που δεν είναι εκδιδόμενη ? Την σημερινή εποχή?
Ένα παράδειγμα, μία γνωστή αλλοδαπή πουτάνα, σχεδόν την ξέρετε οι περισσότεροι, γαμιέται ασυστόλως σε τουρ...
Στην πατρίδα της κανείς δεν ξέρει τίποτα, είναι παντρεμένη με παιδιά...
Γιατί είναι κατάλληλη μία σύζυγος που δεν είναι εκδιδόμενη ? Την σημερινή εποχή?
Ένα παράδειγμα, μία γνωστή αλλοδαπή πουτάνα, σχεδόν την ξέρετε οι περισσότεροι, γαμιέται ασυστόλως σε τουρ...
Στην πατρίδα της κανείς δεν ξέρει τίποτα, είναι παντρεμένη με παιδιά...
since1991
Ενεργό Μέλος
- Εγγρ.
- 2 Ιουν 2020
- Κριτικές
- 5
- Like
- 2.532
- Πόντοι
- 736
Μία γυναίκα είναι πάντα μία γυναίκα, όποια και αν είναι η ιστορία της. Από χωριό με 15 κατοίκους να την παντρευτείς παρθένα, ή να υπήρξε εκδιδόμενη με 15000 ραντεβού στο ενεργητικό της, είναι ακριβώς το ίδιο. Όλες θα σε λατρέψουν αν είσαι σωστός, θα σε περιποιούνται αν είσαι κιμπάρης, άλλα και θα σε απατήσουν όταν θα έχουν την ιδανική ευκαιρία.
Τελευταία τροποποίηση:
analskipper
Σπουδαίος
- Εγγρ.
- 24 Δεκ 2010
- Κριτικές
- 32
- Like
- 3.665
- Πόντοι
- 3.427
Δε νομίζω ότι μπαίνει σε καλούπια το θέμα.
Κάθε περίπτωση είναι ξεχωριστή με χίλιες δυό παραμέτρους διαφορετικές.
Και φυσικά ο καθένας με τα απωθημένα του και τα στερεότυπά του
Κάθε περίπτωση είναι ξεχωριστή με χίλιες δυό παραμέτρους διαφορετικές.
Και φυσικά ο καθένας με τα απωθημένα του και τα στερεότυπά του
Γ_ΠΕΤΡΙΔΗΣ(5)
Μέλος
- Εγγρ.
- 31 Ιαν 2021
- Like
- 241
- Πόντοι
- 21
Ενώ αν δεν είναι εκδιδόμενη δεν θα σε απατήσει ; Μπα δεν το νομίζω είτε είναι είτε δεν είναι εκδιδόμενη αν το έχει θα το κάνει...Μία γυναίκα είναι πάντα μία γυναίκα, όποια και αν είναι η ιστορία της. Από χωριό με 15 κατοίκους να την παντρευτείς παρθένα, ή να υπήρξε εκδιδόμενη με 15000 ραντεβού στο ενεργητικό της, είναι ακριβώς το ίδιο. Θα σε λατρέψει αν είσαι σωστός, θα σε περιποιείται αν είσαι κιμπάρης, άλλα και θα σε απατήσει όταν θα έχει την ιδανική ευκαιρία.
Annapurna
Γλομπεάρχης
- Εγγρ.
- 7 Μαΐ 2020
- Κριτικές
- 171
- Like
- 96.023
- Πόντοι
- 46.423
Δύσκολο αλλά και νορμάλ γυναίκα να παντρευτείς στη πορεία σίγουρα θα αποδειχθεί πόρνη με τον έναν ή τον άλλο τρόπο ...
Οπότε περνάς καλά χωρίς πολλές δεσμεύσεις για να μην έχεις άγχος.
Οπότε περνάς καλά χωρίς πολλές δεσμεύσεις για να μην έχεις άγχος.
Τελευταία τροποποίηση:
since1991
Ενεργό Μέλος
- Εγγρ.
- 2 Ιουν 2020
- Κριτικές
- 5
- Like
- 2.532
- Πόντοι
- 736
Αυτό εννοώ τύπε μουΕνώ αν δεν είναι εκδιδόμενη δεν θα σε απατήσει ; Μπα δεν το νομίζω είτε είναι είτε δεν είναι εκδιδόμενη αν το έχει θα το κάνει...
troubaman
Σπουδαίος
- Εγγρ.
- 28 Οκτ 2019
- Κριτικές
- 28
- Like
- 10.432
- Πόντοι
- 3.296
Αγαπητέ SadmanΠόσο ναυάγιο μπορεί να είναι όποιος σκέφτεται να παντρευτεί πουτάνα;
το να σκέφτεται κάποιος να παντρευτεί τον καθιστά ήδη ναυάγιο.
Ο γάμος είναι μια βίζιτα που υπογράφεις τη συμμετοχή σου ως πελάτης με ισόβια σύμβαση,υπερχρέωση και γαμας την ιδια πορνη συνεχεια και συνεχεια,στο τελος τη συχαινεσαι και απεχεις αλλα η χρεωση συνεχιζεται...
Οποτε το ποιος ειναι ναυγαγιο και γιατι ειναι μια πολυ σχετικη συζητηση..
Gatekeeper
Ενεργό Μέλος
- Εγγρ.
- 9 Απρ 2015
- Like
- 1.791
- Πόντοι
- 216
1. Σβήσε το νήμα και ξαναβαλε το Κυριακή. Αυτή η νεολαία πια..
2. Διάβασε το 1.
3. Η πουτάνα μια χαρά κατάλληλη μπορεί είναι για σύζυγος. Η καταλληλότητα έχει να κάνει μόνο με ιδιαιτερότητες χαρακτήρα, όπως σε κάθε γυναίκα και άντρα, ανεξαρτήτου φύλου.
4. Το πρόβλημα είναι το αντρικό μυαλό. ΔΕΝ υπάρχει περίπτωση άντρας να δεχθεί τη γυναίκα του πουτάνα, ακόμη και αν εκείνη είναι η καλύτερη ψυχή του κόσμου. Ακόμη και να το δεχθεί αρχικά, αυτό θα αλλάξει άρδην με τον καιρό.
5. Κάνε το 1, και τιτλοφόρησε το νεο νήμα, θα παντρευόσασταν πουτάνα; (νήμα που είμαι σιγουρος πως ήδη υπάρχει στα βάθη του site.
Edit: φυσικά και υπάρχει... https://www.bourdela.com/forum/threads/tha-pantreyosastan-ierodoyli.256414/#post-7460657
2. Διάβασε το 1.
3. Η πουτάνα μια χαρά κατάλληλη μπορεί είναι για σύζυγος. Η καταλληλότητα έχει να κάνει μόνο με ιδιαιτερότητες χαρακτήρα, όπως σε κάθε γυναίκα και άντρα, ανεξαρτήτου φύλου.
4. Το πρόβλημα είναι το αντρικό μυαλό. ΔΕΝ υπάρχει περίπτωση άντρας να δεχθεί τη γυναίκα του πουτάνα, ακόμη και αν εκείνη είναι η καλύτερη ψυχή του κόσμου. Ακόμη και να το δεχθεί αρχικά, αυτό θα αλλάξει άρδην με τον καιρό.
5. Κάνε το 1, και τιτλοφόρησε το νεο νήμα, θα παντρευόσασταν πουτάνα; (νήμα που είμαι σιγουρος πως ήδη υπάρχει στα βάθη του site.
Edit: φυσικά και υπάρχει... https://www.bourdela.com/forum/threads/tha-pantreyosastan-ierodoyli.256414/#post-7460657
brabus67
Σπουδαίος
- Εγγρ.
- 9 Οκτ 2010
- Like
- 14.896
- Πόντοι
- 2.606
Μπορεί να είναι κι αυτή πρώην πουτανα τύπε συναδελφική αλληλεγγύηΥπάρχουν αναφορές για ιστορίες ανθρώπων που παντρεύτηκαν ιερόδουλο και βρήκαν την υγειά τους.
Ως πρώτη σκέψη με ξενίζει όμως έγινε πρόσφατα θέμα συζήτησης μεταξύ σοβαρού και αστείου με ένα φιλικό ζευγάρι.
Εγώ τοποθετήθηκα κάθετα πως τις ιερόδουλες τις έχουμε μόνο για σεξ όμως η κοπέλα του φίλου μου διαφώνησε και είπε πως μια ιερόδουλος μπορεί και ξέρει να κάνει καλύτερα ευτυχισμένο ως άνδρα το σύζυγό της.
Παράξενο σε μια παρέα με 2 άνδρες και 1 γυναίκα,η γυναίκα να είναι υπερ της παντρειάς με πόρνη.
Τι λετε εσεις μαγκες μου;
Δ
Διαγραμμένο μέλος 131614
Επισκέπτης
Εγώ πάντως θα παντρευομουν εργαζόμενο κορίτσια?
Sad_man
Ενεργό Μέλος
- Εγγρ.
- 7 Αυγ 2017
- Like
- 3.712
- Πόντοι
- 606
Αγαπητέ Sadman
το να σκέφτεται κάποιος να παντρευτεί τον καθιστά ήδη ναυάγιο.
Ο γάμος είναι μια βίζιτα που υπογράφεις τη συμμετοχή σου ως πελάτης με ισόβια σύμβαση,υπερχρέωση και γαμας την ιδια πορνη συνεχεια και συνεχεια,στο τελος τη συχαινεσαι και απεχεις αλλα η χρεωση συνεχιζεται...
Οποτε το ποιος ειναι ναυγαγιο και γιατι ειναι μια πολυ σχετικη συζητηση..
Με αποστόμωσες τύπε...
troubaman
Σπουδαίος
- Εγγρ.
- 28 Οκτ 2019
- Κριτικές
- 28
- Like
- 10.432
- Πόντοι
- 3.296
Κραταω μονο τα 3,4 απο την απαντηση σου.1. Σβήσε το νήμα και ξαναβαλε το Κυριακή. Αυτή η νεολαία πια..
2. Διάβασε το 1.
Εσυ να μας διαβαζεις μονο Κυριακες.Καλη συνεχεια :-)
radiohead72
Μέλος
- Εγγρ.
- 20 Ιουν 2006
- Like
- 155
- Πόντοι
- 1
Γυναίκα για σπίτι δεν τη λες. Εκτός και μιλάμε για τα σπίτια με τα φωτάκια.
troubaman
Σπουδαίος
- Εγγρ.
- 28 Οκτ 2019
- Κριτικές
- 28
- Like
- 10.432
- Πόντοι
- 3.296
Χμμμμ εγω θα λεγα πως εχει μια ροπη προς την πουτανια μια και φερεται και ντυνεται αρκετα προκλητικα..Μπορεί να είναι κι αυτή πρώην πουτανα τύπε συναδελφική αλληλεγγύη
brabus67
Σπουδαίος
- Εγγρ.
- 9 Οκτ 2010
- Like
- 14.896
- Πόντοι
- 2.606
Χμμμμ εγω θα λεγα πως εχει μια ροπη προς την πουτανια μια και φερεται και ντυνεται αρκετα προκλητικ
Βλέπω η λεγόμενη σε λίγο καιρο να γίνεται θρεντ στο μπουΧμμμμ εγω θα λεγα πως εχει μια ροπη προς την πουτανια μια και φερεται και ντυνεται αρκετα προκλητικα..
Nubic
Μέγας
- Εγγρ.
- 28 Οκτ 2019
- Κριτικές
- 10
- Like
- 15.651
- Πόντοι
- 3.846
Συμφωνώ με τον paparoupas η γυναίκα της παρέας θεώρησε ότι προσβάλλεις το γυνακείο φύλο όταν λες ότι μια γυναίκα είναι καλή μόνο για γαμήσι. Γενικά τα άτομα που είναι έξω από το χορό έχουν στο μυαλό τους στερεότυπα που τα βλέπουν στην τηλεόραση "η πόρνη με τη χρυσή καρδιά που ψάχνει ένα καλό παιδί να την τραβήξει από το βούρκο" και κάτι τέτοιες πίπες.
- Αν κάποιος παντρευτεί μία ιερόδουλη και αυτή συνεχίζει να δουλεύει σημαίνει ότι δε ζηλεύεις και μπορεί να είσαι και νταβατζής της ακόμη. Στο παιδί όμως τι θα πεις;
- Αν παντρευτείς μία ιερόδουλη και αυτή σταματήσει να δουλεύει, αλλά συνεχίζετε να μένετε στην περιοχή που δούλευε ειδικά αν μιλάμε για επαρχία, μπορείς να το αντέξεις; Εγώ όχι.
- Αν παντρευτείς μία ιερόδουλη και αυτή αλλάξει επάγγελμα και αλλάξετε και περιοχή, ίσως να δουλέψει η φάση, το ότι μια γυναίκα αλλάζει ζωή δείχνει ότι είναι άτομο με αποφασιστικότητα και με μπέσα.
Η περίπτωση να την παντρευτείς και να μην ξέρεις το παρελθόν της είναι μια τελείως άλλη κουβέντα, ας πρόσεχες και πάρε και ένα κάμπριο.
- Αν κάποιος παντρευτεί μία ιερόδουλη και αυτή συνεχίζει να δουλεύει σημαίνει ότι δε ζηλεύεις και μπορεί να είσαι και νταβατζής της ακόμη. Στο παιδί όμως τι θα πεις;
- Αν παντρευτείς μία ιερόδουλη και αυτή σταματήσει να δουλεύει, αλλά συνεχίζετε να μένετε στην περιοχή που δούλευε ειδικά αν μιλάμε για επαρχία, μπορείς να το αντέξεις; Εγώ όχι.
- Αν παντρευτείς μία ιερόδουλη και αυτή αλλάξει επάγγελμα και αλλάξετε και περιοχή, ίσως να δουλέψει η φάση, το ότι μια γυναίκα αλλάζει ζωή δείχνει ότι είναι άτομο με αποφασιστικότητα και με μπέσα.
Η περίπτωση να την παντρευτείς και να μην ξέρεις το παρελθόν της είναι μια τελείως άλλη κουβέντα, ας πρόσεχες και πάρε και ένα κάμπριο.
gasper
Μέλος
- Εγγρ.
- 23 Σεπ 2013
- Like
- 1.099
- Πόντοι
- 96
πραγματικα...ΜΙΑ φορα πουτανα...ΠΑΝΤΑ πουταναΘα σου μεταφέρω την εμπειρία μελών με τεράστια πείρα στο θέμα. Μπορείς να βγάλεις τη γυναίκα από το μπαρ / μπουρδέλο, αλλά δεν μπορείς να βγάλεις το μπαρ / μπουρδέλο μέσα από τη γυναίκα. Το ότι ΙΣΩΣ υπάρχει μια εξαίρεση, δεν είναι κάτι το οποίο αξίζει να διακινδυνεύσεις
Άλλα thread (τυχαίες επιλογές)
- Απαντήσεις
- 18
- Εμφανίσεις
- 3K
?
- Απαντήσεις
- 20
- Εμφανίσεις
- 5K