Νέα

Πόσο κατάλληλη για σύζυγος είναι μια εκδιδόμενη;

• Μέλος που άνοιξε το νήμα troubaman
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 431
  • Εμφανίσεις 44K
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 1 άτομα (0 μέλη και 1 επισκέπτες)

baroc

Γλομπεο-Μύστης
Εγγρ.
25 Οκτ 2017
Κριτικές
121
Like
19.982
Πόντοι
27.686
Μονο ο Κωνσταντινου στο Καλως ηλθε το δολαριο,καταφερε να το πετυχει αυτο.
Κινηματογραφος ομως...

The Saint*

Τιμημένος
Εγγρ.
28 Ιουλ 2010
Κριτικές
90
Like
41.270
Πόντοι
25.467

Διαγραμμένο μέλος 172222

Γλομπεο-Μύστης
Εγγρ.
18 Μαΐ 2017
Κριτικές
83
Like
13.716
Πόντοι
24.436
Να συνεισφέρω κι εγώ,

Γιατί είναι κατάλληλη μία σύζυγος που δεν είναι εκδιδόμενη ? Την σημερινή εποχή?

Ένα παράδειγμα, μία γνωστή αλλοδαπή πουτάνα, σχεδόν την ξέρετε οι περισσότεροι, γαμιέται ασυστόλως σε τουρ...
Στην πατρίδα της κανείς δεν ξέρει τίποτα, είναι παντρεμένη με παιδιά...

since1991

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
2 Ιουν 2020
Κριτικές
5
Like
2.532
Πόντοι
736
Μία γυναίκα είναι πάντα μία γυναίκα, όποια και αν είναι η ιστορία της. Από χωριό με 15 κατοίκους να την παντρευτείς παρθένα, ή να υπήρξε εκδιδόμενη με 15000 ραντεβού στο ενεργητικό της, είναι ακριβώς το ίδιο. Όλες θα σε λατρέψουν αν είσαι σωστός, θα σε περιποιούνται αν είσαι κιμπάρης, άλλα και θα σε απατήσουν όταν θα έχουν την ιδανική ευκαιρία.

Τελευταία τροποποίηση:

analskipper

Σπουδαίος
Εγγρ.
24 Δεκ 2010
Κριτικές
32
Like
3.665
Πόντοι
3.427
Δε νομίζω ότι μπαίνει σε καλούπια το θέμα.
Κάθε περίπτωση είναι ξεχωριστή με χίλιες δυό παραμέτρους διαφορετικές.

Και φυσικά ο καθένας με τα απωθημένα του και τα στερεότυπά του

Εγγρ.
31 Ιαν 2021
Like
241
Πόντοι
21
Μία γυναίκα είναι πάντα μία γυναίκα, όποια και αν είναι η ιστορία της. Από χωριό με 15 κατοίκους να την παντρευτείς παρθένα, ή να υπήρξε εκδιδόμενη με 15000 ραντεβού στο ενεργητικό της, είναι ακριβώς το ίδιο. Θα σε λατρέψει αν είσαι σωστός, θα σε περιποιείται αν είσαι κιμπάρης, άλλα και θα σε απατήσει όταν θα έχει την ιδανική ευκαιρία.
Ενώ αν δεν είναι εκδιδόμενη δεν θα σε απατήσει ; Μπα δεν το νομίζω είτε είναι είτε δεν είναι εκδιδόμενη αν το έχει θα το κάνει...

Annapurna

Γλομπεάρχης
Εγγρ.
7 Μαΐ 2020
Κριτικές
171
Like
96.023
Πόντοι
46.423
Δύσκολο αλλά και νορμάλ γυναίκα να παντρευτείς στη πορεία σίγουρα θα αποδειχθεί πόρνη με τον έναν ή τον άλλο τρόπο ...

Οπότε περνάς καλά χωρίς πολλές δεσμεύσεις για να μην έχεις άγχος.

Τελευταία τροποποίηση:

since1991

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
2 Ιουν 2020
Κριτικές
5
Like
2.532
Πόντοι
736
OP
OP
troubaman

troubaman

Σπουδαίος
Εγγρ.
28 Οκτ 2019
Κριτικές
28
Like
10.432
Πόντοι
3.296
Πόσο ναυάγιο μπορεί να είναι όποιος σκέφτεται να παντρευτεί πουτάνα;
Αγαπητέ Sadman

το να σκέφτεται κάποιος να παντρευτεί τον καθιστά ήδη ναυάγιο.
Ο γάμος είναι μια βίζιτα που υπογράφεις τη συμμετοχή σου ως πελάτης με ισόβια σύμβαση,υπερχρέωση και γαμας την ιδια πορνη συνεχεια και συνεχεια,στο τελος τη συχαινεσαι και απεχεις αλλα η χρεωση συνεχιζεται...
Οποτε το ποιος ειναι ναυγαγιο και γιατι ειναι μια πολυ σχετικη συζητηση..

Gatekeeper

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
9 Απρ 2015
Like
1.791
Πόντοι
216
1. Σβήσε το νήμα και ξαναβαλε το Κυριακή. Αυτή η νεολαία πια..

2. Διάβασε το 1.

3. Η πουτάνα μια χαρά κατάλληλη μπορεί είναι για σύζυγος. Η καταλληλότητα έχει να κάνει μόνο με ιδιαιτερότητες χαρακτήρα, όπως σε κάθε γυναίκα και άντρα, ανεξαρτήτου φύλου.
4. Το πρόβλημα είναι το αντρικό μυαλό. ΔΕΝ υπάρχει περίπτωση άντρας να δεχθεί τη γυναίκα του πουτάνα, ακόμη και αν εκείνη είναι η καλύτερη ψυχή του κόσμου. Ακόμη και να το δεχθεί αρχικά, αυτό θα αλλάξει άρδην με τον καιρό.
5. Κάνε το 1, και τιτλοφόρησε το νεο νήμα, θα παντρευόσασταν πουτάνα; (νήμα που είμαι σιγουρος πως ήδη υπάρχει στα βάθη του site.

Edit: φυσικά και υπάρχει... https://www.bourdela.com/forum/threads/tha-pantreyosastan-ierodoyli.256414/#post-7460657

brabus67

Σπουδαίος
Εγγρ.
9 Οκτ 2010
Like
14.896
Πόντοι
2.606
Υπάρχουν αναφορές για ιστορίες ανθρώπων που παντρεύτηκαν ιερόδουλο και βρήκαν την υγειά τους.
Ως πρώτη σκέψη με ξενίζει όμως έγινε πρόσφατα θέμα συζήτησης μεταξύ σοβαρού και αστείου με ένα φιλικό ζευγάρι.
Εγώ τοποθετήθηκα κάθετα πως τις ιερόδουλες τις έχουμε μόνο για σεξ όμως η κοπέλα του φίλου μου διαφώνησε και είπε πως μια ιερόδουλος μπορεί και ξέρει να κάνει καλύτερα ευτυχισμένο ως άνδρα το σύζυγό της.

Παράξενο σε μια παρέα με 2 άνδρες και 1 γυναίκα,η γυναίκα να είναι υπερ της παντρειάς με πόρνη.

Τι λετε εσεις μαγκες μου;
Μπορεί να είναι κι αυτή πρώην πουτανα τύπε συναδελφική αλληλεγγύη

Δ

Διαγραμμένο μέλος 131614

Επισκέπτης
Εγώ πάντως θα παντρευομουν εργαζόμενο κορίτσια?

Sad_man

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
7 Αυγ 2017
Like
3.712
Πόντοι
606
Αγαπητέ Sadman

το να σκέφτεται κάποιος να παντρευτεί τον καθιστά ήδη ναυάγιο.
Ο γάμος είναι μια βίζιτα που υπογράφεις τη συμμετοχή σου ως πελάτης με ισόβια σύμβαση,υπερχρέωση και γαμας την ιδια πορνη συνεχεια και συνεχεια,στο τελος τη συχαινεσαι και απεχεις αλλα η χρεωση συνεχιζεται...
Οποτε το ποιος ειναι ναυγαγιο και γιατι ειναι μια πολυ σχετικη συζητηση..

Με αποστόμωσες τύπε...

OP
OP
troubaman

troubaman

Σπουδαίος
Εγγρ.
28 Οκτ 2019
Κριτικές
28
Like
10.432
Πόντοι
3.296
1. Σβήσε το νήμα και ξαναβαλε το Κυριακή. Αυτή η νεολαία πια..

2. Διάβασε το 1.

3. Η πουτάνα μια χαρά κατάλληλη μπορεί είναι για σύζυγος. Η καταλληλότητα έχει να κάνει μόνο με ιδιαιτερότητες χαρακτήρα, όπως σε κάθε γυναίκα και άντρα, ανεξαρτήτου φύλου.
4. Το πρόβλημα είναι το αντρικό μυαλό. ΔΕΝ υπάρχει περίπτωση άντρας να δεχθεί τη γυναίκα του πουτάνα, ακόμη και αν εκείνη είναι η καλύτερη ψυχή του κόσμου. Ακόμη και να το δεχθεί αρχικά, αυτό θα αλλάξει άρδην με τον καιρό.
5. Κάνε το 1, και τιτλοφόρησε το νεο νήμα, θα παντρευόσασταν πουτάνα; (νήμα που είμαι σιγουρος πως ήδη υπάρχει στα βάθη του site.

Edit: φυσικά και υπάρχει... https://www.bourdela.com/forum/threads/tha-pantreyosastan-ierodoyli.256414/#post-7460657
Κραταω μονο τα 3,4 απο την απαντηση σου.
Εσυ να μας διαβαζεις μονο Κυριακες.Καλη συνεχεια :-)

OP
OP
troubaman

troubaman

Σπουδαίος
Εγγρ.
28 Οκτ 2019
Κριτικές
28
Like
10.432
Πόντοι
3.296
Μπορεί να είναι κι αυτή πρώην πουτανα τύπε συναδελφική αλληλεγγύη
Χμμμμ εγω θα λεγα πως εχει μια ροπη προς την πουτανια μια και φερεται και ντυνεται αρκετα προκλητικα..

brabus67

Σπουδαίος
Εγγρ.
9 Οκτ 2010
Like
14.896
Πόντοι
2.606
Χμμμμ εγω θα λεγα πως εχει μια ροπη προς την πουτανια μια και φερεται και ντυνεται αρκετα προκλητικ
Χμμμμ εγω θα λεγα πως εχει μια ροπη προς την πουτανια μια και φερεται και ντυνεται αρκετα προκλητικα..
Βλέπω η λεγόμενη σε λίγο καιρο να γίνεται θρεντ στο μπου

Nubic

Μέγας
Εγγρ.
28 Οκτ 2019
Κριτικές
10
Like
15.651
Πόντοι
3.846
Συμφωνώ με τον paparoupas η γυναίκα της παρέας θεώρησε ότι προσβάλλεις το γυνακείο φύλο όταν λες ότι μια γυναίκα είναι καλή μόνο για γαμήσι. Γενικά τα άτομα που είναι έξω από το χορό έχουν στο μυαλό τους στερεότυπα που τα βλέπουν στην τηλεόραση "η πόρνη με τη χρυσή καρδιά που ψάχνει ένα καλό παιδί να την τραβήξει από το βούρκο" και κάτι τέτοιες πίπες.
- Αν κάποιος παντρευτεί μία ιερόδουλη και αυτή συνεχίζει να δουλεύει σημαίνει ότι δε ζηλεύεις και μπορεί να είσαι και νταβατζής της ακόμη. Στο παιδί όμως τι θα πεις;
- Αν παντρευτείς μία ιερόδουλη και αυτή σταματήσει να δουλεύει, αλλά συνεχίζετε να μένετε στην περιοχή που δούλευε ειδικά αν μιλάμε για επαρχία, μπορείς να το αντέξεις; Εγώ όχι.
- Αν παντρευτείς μία ιερόδουλη και αυτή αλλάξει επάγγελμα και αλλάξετε και περιοχή, ίσως να δουλέψει η φάση, το ότι μια γυναίκα αλλάζει ζωή δείχνει ότι είναι άτομο με αποφασιστικότητα και με μπέσα.

Η περίπτωση να την παντρευτείς και να μην ξέρεις το παρελθόν της είναι μια τελείως άλλη κουβέντα, ας πρόσεχες και πάρε και ένα κάμπριο.

gasper

Μέλος
Εγγρ.
23 Σεπ 2013
Like
1.099
Πόντοι
96
Θα σου μεταφέρω την εμπειρία μελών με τεράστια πείρα στο θέμα. Μπορείς να βγάλεις τη γυναίκα από το μπαρ / μπουρδέλο, αλλά δεν μπορείς να βγάλεις το μπαρ / μπουρδέλο μέσα από τη γυναίκα. Το ότι ΙΣΩΣ υπάρχει μια εξαίρεση, δεν είναι κάτι το οποίο αξίζει να διακινδυνεύσεις
πραγματικα...ΜΙΑ φορα πουτανα...ΠΑΝΤΑ πουτανα

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom