Νέα

Πόσο κατάλληλη για σύζυγος είναι μια εκδιδόμενη;

• Μέλος που άνοιξε το νήμα troubaman
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 431
  • Εμφανίσεις 44K
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 3 άτομα (0 μέλη και 3 επισκέπτες)

tnt

Μέγας
Εγγρ.
27 Ιουν 2019
Like
12.641
Πόντοι
3.506
Έτσι ακριβώς φίλε!!!

Μην χαθεις, οχι τιποτα αλλο αλλα θα πει κανεις κακοπροαιρετος οτι μπηκες

για να πεις καλα λογια για το θεμα.

Δεν μπορεις να φανταστεις τι παλιοπαιδα εχει εδω μεσα!

:2funny:

tnt

Μέγας
Εγγρ.
27 Ιουν 2019
Like
12.641
Πόντοι
3.506
Ναι, εννοώ κοπέλες του χώρου.

Μου αρέσει η γυναικεία συντροφιά. Δεν θέλω να είμαι μόνος στη ζωή. Θέλω να ξέρω, ότι υπάρχει μία αγκαλιά που θα πάω, θα χωθώ μέσα της, θα με νιώσει και θα με ακούσει. Θα με στηρίξει στα δύσκολα, αλλά θα είναι και δίκαιη μαζί μου, δεν θα είναι αυλοκόλακας να μου χαϊδεύει τα αυτιά.

Στο πρώτο μας ραντεβού, κατάλαβα από το βλέμμα της, τις κινήσεις της, τις μετρημένες κουβέντες της, από την εν γένη παρουσία της και στάση της, ότι είναι ένας ξεχωριστός άνθρωπος, ένας άνθρωπος που δεν ανήκει στο χώρο. Μέχρι να φτάσω σε εκείνη την βραδιά που της άνοιξα την καρδιά μου, περάσαμε πολλές, πάρα πολλές ώρες μαζί. Σιγά σιγά την γνώριζα και με γνώριζε. Σιγά σιγά αναπτύχθηκε αυτό που αναπτύχθηκε. Παράλληλα βρισκόμουν και με άλλες γυναίκες του χώρου, δεν είναι ότι κόλλησα μαζί της με το καλημέρα.

Απέναντί μου έβλεπα τον άνθρωπο και όχι την επαγγελματία.

Σε Αυτή την γυναίκα βρήκα τον ΑΝΘΡΩΠΟ που δεν είχα βρει μέχρι εκείνη τη στιγμή, και όπως σου είπα δεν είμαι παιδάκι, έχω βεβαρυμμένο παρελθόν, αρκετές εμπειρίες, απλά δεν θέλω να μιλήσω, για τον εαυτό μου, γιατί είναι πολύ εύκολο, εάν μας διαβάζει κάποιος γνωστός μου, να καταλάβει ποιος είμαι και κατ’ επέκταση ποια είναι η γυναίκα που είναι δίπλα μου.

Για εμένα πόρνη είναι η γυναίκα που είναι πόρνη στην ψυχή. Οι άλλες είναι άνθρωποι με αισθήματα και συναισθηματικές ανάγκες, όπως όλοι μας.

Σε λίγο κλείνουμε έναν ονειρεμένο χρόνο μαζί!!!!

Στο αφιερωνω γιατι (τουλαχιστον) προσπαθησες!

:wink:

tnt

Μέγας
Εγγρ.
27 Ιουν 2019
Like
12.641
Πόντοι
3.506
Διαβάστε εδώ το έπος του αιώνα. Ίσως ΤΟ νήμα που ανέβασε επίπεδα το bou. Όσα λέτε τώρα, γλυκανάλατα...

Το εχω διαβασει...

η οξυδερκεια και η αερινη-τρεμουλιαστη εκτονωση των γραπτων του

θυμιζει μεταξενιο φουλαρι σε λαιμο ανεμελης παρθενας.

:confused:

tnt

Μέγας
Εγγρ.
27 Ιουν 2019
Like
12.641
Πόντοι
3.506
Παιδες καλα τα ρομαντικα δακρυβρεχτα, μπορει να συμβαινουν μια φορα στο τοσο ,αλλα ειναι αρκετα δυσκολο τα περισσοτερα στορυ με τις κοπελες, να ειναι τοσο ομορφα οσο τα περιγραφει ο φιλος.

Αστα.

Οταν κουβαλουσα μασατζουδες με την σακαρακα μου πηγαινε ελα στα μαγαζια

δεν μπορεις να φανταστεις τι ιστοριες ακουγα. Ειδικα απο κωλογριες! :2funny:

3-5-21 φιλοι μου. Σαν σημερα ανοιξαν οι καφετεριες και τρεξαμε σαν παιδια στις αλανες.

:rockon:

bourdeliaris82

Ανώτερος
Εγγρ.
22 Οκτ 2011
Κριτικές
57
Like
6.853
Πόντοι
6.030
Αστα.

Οταν κουβαλουσα μασατζουδες με την σακαρακα μου πηγαινε ελα στα μαγαζια

δεν μπορεις να φανταστεις τι ιστοριες ακουγα. Ειδικα απο κωλογριες! :2funny:

3-5-21 φιλοι μου. Σαν σημερα ανοιξαν οι καφετεριες και τρεξαμε σαν παιδια στις αλανες.

:rockon:
Γραψε μας καμια απο αυτες να γουσταρουμε μυστη!!!

Ο ΑΡΕΙΑΝΟΣ

Γλομπεο-Μύστης
Εγγρ.
20 Οκτ 2010
Κριτικές
128
Like
22.817
Πόντοι
29.667
Αναζητω σοβαρη επαγγελματια (ενταξει ολες σοβαρες ειναι)
να κανει την γκομενα και να της λεω οτι πηγαινω με αλλες
οσο αυτη πηγαινει με αλλους. Εγω το δεχομαι, αυτες γιατι δεν το δεχονται;

Θα βρεθει καμια ρε παιδια; να βαλω αγγελια στο κανεσεξ; τι να κανω;

να βγω στους δρομους προς αναζητηση;

να πηγαινω να παρακαλαω;

Το να παρακαλάς πιστεύω θα πιάσει και ειδικά άμα έχεις και μια χούφτα με 500ευρα και τα κουνάς, θα έρθουν με πολύ μεγάλη χαρά. Θα έχουν ανακαλύψει το ποσό καλός και ευγενικός άνθρωπος είσαι!!!
Γιατί όπως έχουμε καταλάβει εχουν λεπτά αισθήματα!!!

Ο ΑΡΕΙΑΝΟΣ

Γλομπεο-Μύστης
Εγγρ.
20 Οκτ 2010
Κριτικές
128
Like
22.817
Πόντοι
29.667
Το τέλος δεν γράφτηκε ακόμα και το πιο πιθανό είναι κάποια στιγμή να γραφτεί. Όλα κάνουν τον κύκλο τους, αν και φροντίζουμε τη σχέση μας τόσο πολύ, ώστε ο κύκλος να μην είναι κύκλος, αλλά ευθεία γραμμή.

Το μόνο σίγουρο είναι, ότι δεν θα είναι θρίλερ. Δεν θα είναι θρίλερ, γιατί την κίνηση που έκανα την έκανα, για να πάρει πίσω αυτό που της αξίζει. Να πάρει πίσω το όνομά της, το χαμόγελό της, την ηρεμία της, την γαλήνη που την διακρίνει, τον αυθορμητισμό της, την ίδια της την ζωή.

Αν κάποια στιγμή δεν περνάει καλά μαζί μου και αποφασίσει να φύγει μακριά μου, θα χαρώ να το κάνει, γιατί απλά θέλω να είναι ευτυχισμένη και χαρούμενη, ακόμα και εάν δεν είμαι εγώ αυτός που θα την κάνει ευτυχισμένη και χαρούμενη.

Πλέον είναι ελεύθερη, έχει πάρει την ζωή της στα δικά της χέρια.

Ο άγγελος που έχω δίπλα μου, έχει, πλέον, δυνατά φτερά και μπορεί να πετάξει ελεύθερος…..
Μια δύσκολη ερώτηση (για μένα τουλάχιστον) νταβατζη η τύπισσα δεν είχε;;;

alan664

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
8 Μαρ 2021
Like
3.051
Πόντοι
456
Το να παρακαλάς πιστεύω θα πιάσει και ειδικά άμα έχεις και μια χούφτα με 500ευρα και τα κουνάς, θα έρθουν με πολύ μεγάλη χαρά. Θα έχουν ανακαλύψει το ποσό καλός και ευγενικός άνθρωπος είσαι!!!
Τι πιο ευγενες απο μια χορηγια;

Ο ΑΡΕΙΑΝΟΣ

Γλομπεο-Μύστης
Εγγρ.
20 Οκτ 2010
Κριτικές
128
Like
22.817
Πόντοι
29.667
Τι πιο ευγενες απο μια χορηγια;
Είπαμε τα περισσότερα κορίτσια του χώρου έχουν λεπτά αισθήματα. Πότε δεν κάνουν κάτι για τα λεφτά, μόνο για να νιώθουν καλά!!!

tnt

Μέγας
Εγγρ.
27 Ιουν 2019
Like
12.641
Πόντοι
3.506

Τι; θα πληρωσω κιολας για να μου λεει τον καημο της;

Prince1710

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
30 Απρ 2021
Like
1.105
Πόντοι
200
Μια δύσκολη ερώτηση (για μένα τουλάχιστον) νταβατζη η τύπισσα δεν είχε;;;
Όχι φίλε μου. Η γυναίκα αυτή είναι τόσο δυναμική (ότι και να σκεφτείς με το δυναμική, μέσα θα πέσεις), που δεν χρειαζόταν νταβατζή. Μπορούσε και προστάτευε τον εαυτό της μόνη της.

Επίσης, τα λίγα χρόνια που ήταν στον χώρο, ποτέ δεν πήρε ναρκωτικά.

Αυτή η γυναίκα δεν κατακτιέται και δεν αγοράζεται, αυτή την γυναίκα την έχεις δίπλα σου, μόνο όταν είσαι Κύριος……

"Είναι τέχνη, να είσαι άξια γυναίκα και περήφανο θηλυκό!

Έτσι κι αλλιώς, στη ζωή όλα είναι τέχνη τελικά, κι η πιο μεγάλη από όλες, είναι το να είσαι γυναίκα!

Είναι τέχνη το να είσαι γυναίκα, δεν είναι απλό κι εύκολο.

Είναι τέχνη το να λάμπεις και να αφήνεις την αύρα σου να μιλάει για σένα, δίχως να λες κουβέντα.

Είναι τέχνη σου λέω, το να κάνεις τους άντρες να σε θέλουν κι εσύ να κρατάς την αξιοπρέπεια σου για σημαία. Το να βάζεις τις αρχές σου για οδόφραγμα, για να μην σε πλησιάζουν οι “μικροί” κι οι “λίγοι”.

Το να περπατάς στον δρόμο και να γυρίζουν τα βλέμματα, αλλά εσύ να κοιτάς ευθεία μπροστά σου.

Το να κάνεις μεγάλες εκπτώσεις για τους ανθρώπους σου, αλλά ποτέ για την ψυχή σου.

Είναι μεγάλη τέχνη το να είσαι θηλυκό! Όχι από εκείνα του σωρού τα θηλυκά, από τα άλλα, που στους 12 πόντους των παπουτσιών τους, στηρίζουν όνειρα, που ισορροπούν ανάμεσα στο λευκό και το μαύρο και παλεύουν για να αποφύγουν το γκρίζο.

Που στο μακρύ τους φόρεμα, ντύνουν όλη την γοητεία των θέλω και της υπερηφάνειας τους.

Που με το μακιγιάζ τους δεν κρύβουν ρυτίδες, κρύβουν πληγές κι αχ κρυμμένα, για χρόνια ανείπωτα και φιμωμένα.

Που στα χείλη τους, το κραγιόν δεν βάφει ατέλειες, βάφει εκείνη την διψά τους, για τα φιλιά, φιλιά που ποτέ δεν βρήκαν στόχο κι έμειναν παραπονεμένα.

Που στην αδιάβροχη μάσκαρά τους, γλιστρούν ήσυχα κι αθόρυβα τα δάκρυά τους, γιατί κανείς δεν είναι εκεί για να τους τα σκουπίσει.

Είναι τέχνη ρε φίλε μου, το να είσαι γυναικά, μην αμφιβάλεις!

Είναι τέχνη το μπορείς να αγαπάς κι ας μη σε αγάπησαν ποτέ.

Το να δίνεις έρωτα κι ας ξέρεις πως κάποιοι θα σου τον πουλήσουνε φτηνά.

Είναι τέχνη το να πάνας και να στολίζεις τους πόνους σου με χαμόγελο για να μην σε λυπούνται.

Είναι τέχνη το να είσαι γυναίκα ικανή και άξια, δεν το μπορούν όλες!

Είναι τέχνη το να γέννας αισθήματα, να θηλάζεις πόθους, να μεγαλώνεις πάθη κι ύστερα να μένεις μόνη σου, αλλά, να μην αδειάζεις ποτέ, παρά το αέναο δόσιμο.

Γι' αυτό σου λέω, δεν είναι απλό να είσαι γυναίκα ικανή και αξία, είναι μεγάλη τέχνη και επίπονο πολύ.

Να τις θαυμάζεις φίλε και να τις σέβεσαι. όλες αυτές τις σπάνιες, γιατί μόνο αυτό τους πρέπει!

Μην παίξεις μαζί τους, θα βγεις χαμένος.

Μην προσπαθήσεις να τις υποτάξεις, δεν θα μπορέσεις.

Μην απαιτείς να σου δώσουν, γιατί το δόσιμο το έχουνε στο αίμα τους, μα πρέπει πρώτα όλα να το αξίζεις.

Είναι τέχνη το να είσαι θηλυκό κι αυτές οι σπάνιες το ξέρουνε.

Είναι τέχνη το να είσαι γυναικά κι αυτές οι άξιες, δεν είναι για οποίον να ΄ναι."

john8

Μέλος
Εγγρ.
16 Αυγ 2020
Κριτικές
2
Like
438
Πόντοι
20
Μάθε τέχνη κι αστινα!!

• Like
Αντιδράσεις: tnt

tnt

Μέγας
Εγγρ.
27 Ιουν 2019
Like
12.641
Πόντοι
3.506
Όχι φίλε μου. Η γυναίκα αυτή είναι τόσο δυναμική (ότι και να σκεφτείς με το δυναμική, μέσα θα πέσεις), που δεν χρειαζόταν νταβατζή. Μπορούσε και προστάτευε τον εαυτό της μόνη της.
Αυτή η γυναίκα δεν κατακτιέται και δεν αγοράζεται, αυτή την γυναίκα την έχεις δίπλα σου, μόνο όταν είσαι Κύριος……
Έτσι κι αλλιώς, στη ζωή όλα είναι τέχνη τελικά, κι η πιο μεγάλη από όλες, είναι το να είσαι γυναίκα!
Είναι τέχνη το να λάμπεις και να αφήνεις την αύρα σου να μιλάει για σένα, δίχως να λες κουβέντα.
Είναι τέχνη σου λέω, το να κάνεις τους άντρες να σε θέλουν κι εσύ να κρατάς την αξιοπρέπεια σου για σημαία. Το να βάζεις τις αρχές σου για οδόφραγμα, για να μην σε πλησιάζουν οι “μικροί” κι οι “λίγοι”.
Το να περπατάς στον δρόμο και να γυρίζουν τα βλέμματα, αλλά εσύ να κοιτάς ευθεία μπροστά σου.
Το να κάνεις μεγάλες εκπτώσεις για τους ανθρώπους σου, αλλά ποτέ για την ψυχή σου.
Είναι μεγάλη τέχνη το να είσαι θηλυκό! Όχι από εκείνα του σωρού τα θηλυκά, από τα άλλα, που στους 12 πόντους των παπουτσιών τους, στηρίζουν όνειρα, που ισορροπούν ανάμεσα στο λευκό και το μαύρο και παλεύουν για να αποφύγουν το γκρίζο.
Που στο μακρύ τους φόρεμα, ντύνουν όλη την γοητεία των θέλω και της υπερηφάνειας τους.
Που με το μακιγιάζ τους δεν κρύβουν ρυτίδες, κρύβουν πληγές κι αχ κρυμμένα, για χρόνια ανείπωτα και φιμωμένα.
Που στα χείλη τους, το κραγιόν δεν βάφει ατέλειες, βάφει εκείνη την διψά τους, για τα φιλιά, φιλιά που ποτέ δεν βρήκαν στόχο κι έμειναν παραπονεμένα.
Που στην αδιάβροχη μάσκαρά τους, γλιστρούν ήσυχα κι αθόρυβα τα δάκρυά τους, γιατί κανείς δεν είναι εκεί για να τους τα σκουπίσει.
Είναι τέχνη το να πάνας και να στολίζεις τους πόνους σου με χαμόγελο για να μην σε λυπούνται.
Είναι τέχνη το να γέννας αισθήματα, να θηλάζεις πόθους, να μεγαλώνεις πάθη κι ύστερα να μένεις μόνη σου, αλλά, να μην αδειάζεις ποτέ, παρά το αέναο δόσιμο.
Γι' αυτό σου λέω, δεν είναι απλό να είσαι γυναίκα ικανή και αξία, είναι μεγάλη τέχνη και επίπονο πολύ.
Να τις θαυμάζεις φίλε και να τις σέβεσαι. όλες αυτές τις σπάνιες, γιατί μόνο αυτό τους πρέπει!
Μην απαιτείς να σου δώσουν, γιατί το δόσιμο το έχουνε στο αίμα τους, μα πρέπει πρώτα όλα να το αξίζεις.
Είναι τέχνη το να είσαι γυναικά κι αυτές οι άξιες, δεν είναι για οποίον να ΄ναι."

Ενταξει τυπε, μην παθεις και τιποτα!

37ccc6faf47c4976d6dc6f7cc582dc1738d4dde4_l.jpg

bourdeliaris82

Ανώτερος
Εγγρ.
22 Οκτ 2011
Κριτικές
57
Like
6.853
Πόντοι
6.030

Να σου πω την αμαρτια μου ,η γραφη σου μοιαζει περισσοτερο με της γυναικας της "ιστοριας" παρα με του αντρα.
Οι αξιες γυναικες υπαρχουν,ευτυχως και ειναι αρκετες. Τα γενικολογα ομως ,ειναι περισσοτερο για αρλεκιν παρα για την πραγματικοτητα.

Ο ΑΡΕΙΑΝΟΣ

Γλομπεο-Μύστης
Εγγρ.
20 Οκτ 2010
Κριτικές
128
Like
22.817
Πόντοι
29.667
Τι; θα πληρωσω κιολας για να μου λεει τον καημο της;

Επιβάλλεται φίλε!!!
Δεν φτάνει που θα σου λένε τι έχουν περάσει, δεν θα τις πληρώσεις κιόλας!!!

Τελευταία τροποποίηση:

Prince1710

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
30 Απρ 2021
Like
1.105
Πόντοι
200
Να σου πω την αμαρτια μου ,η γραφη σου μοιαζει περισσοτερο με της γυναικας της "ιστοριας" παρα με του αντρα.
Οι αξιες γυναικες υπαρχουν,ευτυχως και ειναι αρκετες. Τα γενικολογα ομως ,ειναι περισσοτερο για αρλεκιν παρα για την πραγματικοτητα.
Τα γράφω εγώ και η γυναίκα αυτή είναι δίπλα μου και γνωρίζει την κουβέντα που άνοιξα και απλά παρακολουθεί, δεν έχει επέμβει σε τίποτα.

Δεν μπορώ να γράψω τίποτα περισσότερο από γενικόλογα, γιατί αν γράψω κάτι παραπάνω θα είναι πολύ εύκολο να καταλάβετε ποια είναι η γυναίκα αυτή.

Είναι πολύ λογικό και δεν αδικώ κανέναν, να μην πιστεύει αυτή την ιστορία, ούτε πρόθεσή μου είναι να πείσω κανέναν.

Βρήκα την ευκαιρία με την κουβέντα αυτή να πω μία ιστορία που δεν μπορώ να την πω πουθενά αλλού. Φίλοι και γνωστοί που μας γνωρίζουν και ρωτάνε πως γνωριστήκαμε, απλά κοιταζόμαστε και χαμογελάμε. Δεν θα μπορούσαμε ποτέ, και νομίζω το καταλαβαίνεται, να πούμε την ιστορία μας face to face. Εδώ μέσα όμως, μπορώ να την πω και να φωνάξω αυτό που καταφέραμε και είναι κάτι απίστευτο, σπάνιο, μοναδικό….

Δεν είναι καθόλου απλό αυτό που έγινε, έγινε όμως και το ζούμε, είτε αμφισβητείται είτε όχι.

Κάπου εδώ θα πρέπει να αποχωρήσω από την όμορφη παρέα σας, γιατί αφιερώνω, αρκετό χρόνο προκειμένου να συμμετέχω στη πολύ ενδιαφέρουσα συζήτηση και θα ήθελα αυτό τον χρόνο, να τον περνάω με τον άνθρωπό μου.

Θα αποχωρίσω με τρία τραγούδια που είναι όλη μας η ιστορία, και η σειρά που τα βάζω δεν είναι τυχαία.

montiliani

Σεβαστός
Εγγρ.
30 Απρ 2008
Like
6.961
Πόντοι
1.056
Την Καλημερα στους Φιλους.....αντε.....να πω και εγω τα δικα μου.....δεν ξερω αν μια γυναικα ιεροδουλος κανει η δεν κανει για συζυγος......αλλα παντα θα μου ερχεται στο μυαλο το τραγουδι του Τακη Μπινη το Διχτυ¨'Καθε φορα που ανοιγεις δρομο στην ζωη,μην περιμενεις να σε βρει το μεσονυχτι,εχε τα ματια σου ανοιχτα βραδυ-πρωι ,γιατι μπροστα σου παντα απλωνεται ενα Διχτυ.....αν καποτε στα βροχια του πιαστεις,κανεις δεν θα μπορεσει να σε βγαλει,μοναχος βρες την ακρη της κλωστης,και αν εισαι τυχερος ξεκινα Παλι......"Καλα να περνατε "Κυριοι" και ''Αλητες''

tnt

Μέγας
Εγγρ.
27 Ιουν 2019
Like
12.641
Πόντοι
3.506
Επιβάλλεται φίλε!!!
Δεν φτάνει που θα σου λένε τι έχουν περάσει, δεν θα τις πληρώσεις κιόλας!!!

Προτιμω να κουναω συγκαταβατικα το κεφαλι μου σαν τα σκυλακια στα αμαξια.

tenor.gif

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom