DANAHTRANS
Μέλος
- Εγγρ.
- 30 Ιαν 2006
- Like
- 6
- Πόντοι
- 66
Πολυ χυση εχει πεση βρε παιδι μου... το δινουν καπου τουλαχιστον η ολη μερα τακα τακα...Άντε στην υγειά μας κορίτσια!
Πολυ χυση εχει πεση βρε παιδι μου... το δινουν καπου τουλαχιστον η ολη μερα τακα τακα...Άντε στην υγειά μας κορίτσια!
Για πες μας εσυ πρωτος????
Για πες μας εσυ πρωτος????
Άντε στην υγειά μας κορίτσια!
Δεν ξέρω βρε αγάπη ..αυτοί λένε οτι πηδάνε όλη μέρα και διαφορετικές μάλιστα..να τους πιστέψουμε?Πολυ χυση εχει πεση βρε παιδι μου... το δινουν καπου τουλαχιστον η ολη μερα τακα τακα...
ε αφου εχουνε οπου πανε και ενα υπολογιστη τι θα πηδηξουν... τον υπολογιστη...Δεν ξέρω βρε αγάπη ..αυτοί λένε οτι πηδάνε όλη μέρα και διαφορετικές μάλιστα..να τους πιστέψουμε?
Δεν ξέρω βρε αγάπη ..αυτοί λένε οτι πηδάνε όλη μέρα και διαφορετικές μάλιστα..να τους πιστέψουμε?
Όλοι μιλάνε για την ποσότητα του σπέρματος λες και είναι μαρμελάδα. Για την ποιότητα κανείς;
ολοι σας λιγο πολυ με αυτα ασχολειστε πλεον... τουλαχιστον ηρεμη το πνευμα...εγω δε πηδαω πια, ταχθηκα στη τεχνη του θεατρου και των εκθεσεων ζωγραφικης.
Δεν σκοπευουμε να μεινουμε εγκυος...Όλοι μιλάνε για την ποσότητα του σπέρματος λες και είναι μαρμελάδα. Για την ποιότητα κανείς;
ολοι σας λιγο πολυ με αυτα ασχολειστε πλεον... τουλαχιστον ηρεμη το πνευμα...
ε πιες το... που ξερεις μπορει να σου αρεση...μη μου προσβαλλεις τον ανδρισμο μου ετσι...ειναι πικρο αυτο το ποτηρι απο σενα :'(
Ελαααα μην ντρέπεσαι ..Μονοκύλινδρο off road ή δικύλινδρο το εργαλείο?Δώσε πληροφοριες στις θαυμάστριες σου.εγω δε πηδαω πια, ταχθηκα στη τεχνη του θεατρου και των εκθεσεων ζωγραφικης.
Δεν σκοπευουμε να μεινουμε εγκυος...
Ελαααα μην ντρέπεσαι ..Μονοκύλινδρο off road ή δικύλινδρο το εργαλείο?Δώσε πληροφοριες στις θαυμάστριες σου.
κατσε ρε μεγαλε, δυο φορες το χρονο στελνουμε στο χημειο οχι καθε μερα
βλεπω εχθες το βραδυ περασαμε καλα....δεν εχω θαυμαστριες καμια. Μονο ειρωνιες εισπραττω αλλά καθοτι παιδι της τεχνης, η κουλτουρα υποχωρει μπροστα στη βαρβαροτητα
καμια εκθεση τωρα κοντα?