Νέα

Πόσο χύσι βγάζετε σε κάθε χύσιμο;

• Μέλος που άνοιξε το νήμα foithths22opa
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 670
  • Εμφανίσεις 58K
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 7 άτομα (0 μέλη και 7 επισκέπτες)

lucky_striker

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
12 Μαΐ 2008
Κριτικές
13
Like
4
Πόντοι
616
άμα εχεις αυτή της σιρίνα με τον γκουζγκούνη άνετα παίρνω τα λινκς από ράπιντ :rockon:

αλλά λέω να παραγγείλω και μια πίτσα

Άμα είναι με μανιτάρια παίρνω την τσοντούλα παραμάσχαλα κι έρχομαι... Έχει αρχίσει να κάνει πείνα σιγά σιγά ρε γαμώτο...

HARD19

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
21 Μαΐ 2009
Κριτικές
11
Like
70
Πόντοι
246

18.3 g +- 0.22

Heelover

Τιμημένος
Εγγρ.
8 Ιαν 2007
Κριτικές
27
Like
15
Πόντοι
3.057
Πόσο χύσι βγάζετε σε κάθε χύσιμο;

κάνα σφηνοπότηρο περίπου γεμίζω .... τύφλα να χει ο Νορθ...  :2funny: :2funny: :2funny:

ξέχασες να ρωτήσεις και την ταχύτητα με την οποία εκσφενδονίζεται το χύσι..... :2funny: :2funny: :uglystupid: :uglystupid:

άσε... εδώ παίρνω πρόστιμο.....  :2funny: :2funny: :rockon:

golden-liquid

Μέλος
Εγγρ.
2 Νοε 2008
Like
0
Πόντοι
1
Βρε lakis33....άλλαξε βρε φίλε αβατάρ....έχω ήδη βγάλει το μεσημεριανό φαγητό από το θρεντ με τα scat...κλπ....
αν είναι να βλέπω και το αβατάρ σου θα βγάλω και το χθεσινοβραδινό...(μερικές φρυγανιές για τη λιγούρα!!)
:2funny: :2funny:

Επισκέπτης
Βρε lakis33....άλλαξε βρε φίλε αβατάρ....έχω ήδη βγάλει το μεσημεριανό φαγητό από το θρεντ με τα scat...κλπ....
αν είναι να βλέπω και το αβατάρ σου θα βγάλω και το χθεσινοβραδινό...(μερικές φρυγανιές για τη λιγούρα!!)

Το γράφεις αυτό με το nickname ... GOLDEN LIQUID
και θες να σε πάρουμε στα σοβαρά;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;

Αλήθεια ρε μάστορα , γουστάρεις κάτουρο;
Το πληρώνεις ακριβά ;
Δώσε τα φώτα σου ,
κάποιοι λεβέντες εδώ θα γουστάρουν κάτουρο 5* !!!!!!!!

HARD19

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
21 Μαΐ 2009
Κριτικές
11
Like
70
Πόντοι
246

Το πληρώνεις ακριβά ;
Δώσε τα φώτα σου ,

Χωρίς να συμφωνώ με το ύφος σου, έχεις ένα δίκιο με το γκόλντεν λίκουιντ(Για να τον πάρουμε σοβαρά. Τα υπόλοιπα που λες είναι μαλακίες..) Όμως σκέψου και το άλλο. Μπορεί να μην γουστάρει χαβιάρι αλλά μόνο σαμπάνια

.. :2funny: :2funny:

batsos

Μέλος
Εγγρ.
5 Ιουλ 2008
Κριτικές
1
Like
142
Πόντοι
1
Θα ξαναπαιξουμε πιτσικουλιες στις αλανες και τις οικοδομες? Ωραια ελληνικα λαικα παιχνιδια!

golden-liquid

Μέλος
Εγγρ.
2 Νοε 2008
Like
0
Πόντοι
1

Το πληρώνεις ακριβά ;
Δώσε τα φώτα σου ,

Λοιπόν άκου μάστορα...το golden liquid δε σημαίνει χρυσή βροχή!!! άρα δε σημαίνει Pissing....ΤΕΛΟΣ!!

HARD19

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
21 Μαΐ 2009
Κριτικές
11
Like
70
Πόντοι
246
Λοιπόν άκου μάστορα...το golden liquid δε σημαίνει χρυσή βροχή!!! άρα δε σημαίνει Pissing....ΤΕΛΟΣ!!

Άλλαξε το τότε. Αυτό σημαίνει...Όσο και αν επιμένεις ότι δεν σημαίνει αυτό...Ή δεν εννοούσες εσύ αυτό.. Αλλιώς θα έχεις πολλές παρεξηγήσεις...

golden-liquid

Μέλος
Εγγρ.
2 Νοε 2008
Like
0
Πόντοι
1
Αυτό μου κατέβηκε για User name....αυτό μου ήρθε!! προς τι το σχόλιο; πειράχτηκες που έθιξα τα σκατά σου στο άβαταρ;
ένα χιούμορ έκανα και σε αποκάλεσα και φίλο....τώρα αν εσύ πειράχτηκες....φάτα και καλή σου όρεξη!! κουμάντο στο στομάχι σου θα κάνω; το θρεντ δεν είναι για τσακωμούς άλλωστε!!

Επισκέπτης
Αυτό μου κατέβηκε για User name....αυτό μου ήρθε!! προς τι το σχόλιο;

Καλά ντε !
Δεν σε ... βαρέσαμε!
Απλά ... αν θες ... πες μας ... πως σου ήρθε αυτό το nickname ??????
Τι σκεφτόσουν;
Μπορεί να είχες κατά νου ... λυωμένο χρυσάφι ...
ή βούτυρο παχύ με πολλά λιπαρά ( το γουστάρω κι εγώ για αυγά μάτια , αλλά ανεβάζει χοληστερήνη του μπουδέλο).

HARD19

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
21 Μαΐ 2009
Κριτικές
11
Like
70
Πόντοι
246
Αυτό μου κατέβηκε για User name....αυτό μου ήρθε!! προς τι το σχόλιο; πειράχτηκες που έθιξα τα σκατά σου στο άβαταρ;
ένα χιούμορ έκανα και σε αποκάλεσα και φίλο....τώρα αν εσύ πειράχτηκες....φάτα και καλή σου όρεξη!! κουμάντο στο στομάχι σου θα κάνω; το θρεντ δεν είναι για τσακωμούς άλλωστε!!

Καλά, μην δίνεις σημασία στα υπόλοιπα που λέει ο τύπος. Χρειάζεται γιατρό. Είναι ο δεξιός ΠίΠις και Πλέζουρας…Απλά όντως το nick σου είναι παρεξηγήσιμο…Όχι όμως επιλήψιμο. Ο καθένας εδώ μέσα έχει τα δικά του γούστα..

golden-liquid

Μέλος
Εγγρ.
2 Νοε 2008
Like
0
Πόντοι
1
Άλλαξε το τότε. Αυτό σημαίνει...Όσο και αν επιμένεις ότι δεν σημαίνει αυτό...Ή δεν εννοούσες εσύ αυτό.. Αλλιώς θα έχεις πολλές παρεξηγήσεις...

Σιγά μη το αλλάξω....όποιος παρεξηγιέται πρόβλημά του....άλλωστε κανείς ως τώρα δε παρεξηγήθηκε, παρά μόνο αυτός με το scat-οαβατάρ του!! Δικαίωμά του να έχει ό,τι θέλει για άβαταρ!! Σόρυ που έθιξα το  σκατο-αβατάρ του....τελευταία παρέμβαση που κάνω για αυτό!! αλλά είναι ο μόνος που έχει φαντάζομαι τόσο αποκρουστικό αβαταρ.

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom