Tsolias.Psolias
Ενεργό Μέλος
- Εγγρ.
- 8 Ιουλ 2007
- Like
- 28
- Πόντοι
- 166
άμα εχεις αυτή της σιρίνα με τον γκουζγκούνη άνετα παίρνω τα λινκς από ράπιντθα βαλω τσοντες σε λιγο.....
αλλά λέω να παραγγείλω και μια πίτσα
άμα εχεις αυτή της σιρίνα με τον γκουζγκούνη άνετα παίρνω τα λινκς από ράπιντθα βαλω τσοντες σε λιγο.....
άμα εχεις αυτή της σιρίνα με τον γκουζγκούνη άνετα παίρνω τα λινκς από ράπιντ
αλλά λέω να παραγγείλω και μια πίτσα
Μονός ο καφές ή διπλόός;
οτανε εχυνω στον γκωνλον ,γεμιζει μεχρι πανω η γκωνλοτρυπιδιον!!Πόσο χύσι βγάζετε σε κάθε χύσιμο;
Πόσο χύσι βγάζετε σε κάθε χύσιμο;
σπέρμα στο ένα θρεντ
σκατά στο άλλο....
δε βρίσκω θρεντ για να διαβάσω...
άι σιχτίρ με τους μαλάκες
Βρε lakis33....άλλαξε βρε φίλε αβατάρ....έχω ήδη βγάλει το μεσημεριανό φαγητό από το θρεντ με τα scat...κλπ....
αν είναι να βλέπω και το αβατάρ σου θα βγάλω και το χθεσινοβραδινό...(μερικές φρυγανιές για τη λιγούρα!!)
Το γράφεις αυτό με το nickname ... GOLDEN LIQUID
και θες να σε πάρουμε στα σοβαρά;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;
Αλήθεια ρε μάστορα , γουστάρεις κάτουρο;
Το πληρώνεις ακριβά ;
Δώσε τα φώτα σου ,
κάποιοι λεβέντες εδώ θα γουστάρουν κάτουρο 5* !!!!!!!!
Το γράφεις αυτό με το nickname ... GOLDEN LIQUID
και θες να σε πάρουμε στα σοβαρά;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;
Αλήθεια ρε μάστορα , γουστάρεις κάτουρο;
Το πληρώνεις ακριβά ;
Δώσε τα φώτα σου ,
κάποιοι λεβέντες εδώ θα γουστάρουν κάτουρο 5* !!!!!!!!
Λοιπόν άκου μάστορα...το golden liquid δε σημαίνει χρυσή βροχή!!! άρα δε σημαίνει Pissing....ΤΕΛΟΣ!!
Αυτό μου κατέβηκε για User name....αυτό μου ήρθε!! προς τι το σχόλιο;
Αυτό μου κατέβηκε για User name....αυτό μου ήρθε!! προς τι το σχόλιο; πειράχτηκες που έθιξα τα σκατά σου στο άβαταρ;
ένα χιούμορ έκανα και σε αποκάλεσα και φίλο....τώρα αν εσύ πειράχτηκες....φάτα και καλή σου όρεξη!! κουμάντο στο στομάχι σου θα κάνω; το θρεντ δεν είναι για τσακωμούς άλλωστε!!
Άλλαξε το τότε. Αυτό σημαίνει...Όσο και αν επιμένεις ότι δεν σημαίνει αυτό...Ή δεν εννοούσες εσύ αυτό.. Αλλιώς θα έχεις πολλές παρεξηγήσεις...