You are using an out of date browser. It may not display this or other websites correctly.
You should upgrade or use an alternative browser.
You should upgrade or use an alternative browser.
Πόσο άλλαξε ή ζωή μας μετά που γίναμε μέλη της κοινότητας του site?
- Μέλος που άνοιξε το νήμα nwdas
- Ημερομηνία ανοίγματος
- Απαντήσεις 312
- Εμφανίσεις 11K
- Tagged users Καμία
- Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 1 άτομα (0 μέλη και 1 επισκέπτες)
CHEYENNE
Πορνορεπόρτερ
- Εγγρ.
- 22 Σεπ 2008
- Κριτικές
- 582
- Like
- 583
- Πόντοι
- 8.805
Αρκετα.
Μεσω του site γνωρισα μαγαζια και κοριτσια, που αν δεν υπηρχε, πολυ δυσκολα θα ευρισκα.
Στο site ουσιαστικα "ανακαλυψα" τα studio, των οποιων πλεον ειμαι τακτικος θαμωνας.
Με τις κριτικες, συναντησα κοπελες που εαν τις εβλεπα μονο εμφανησιακα ενδεχομενως να μην περνουσα, αλλα οι πληροφοριες αποδειχθηκαν σωστες, και περασα καλα.
Φυσικα αυτο δεν ισχυει 100% αλλα σε μεγαλο ποσοστο.
Η συχνοτητα που πηγαινω, δεν εχει να κανει με το site, αλλα με τα οικονομικα μου......
Βεβαια αυτο που γραφω δεν εχει να κανει με τον αγοραιο ερωτα, αλλα μεσω τους site, γνωρισα αρκετους αξιολογους ανθρωπους που κανουμε πολυ καλη παρεα και εκτος site.....
Μεσω του site γνωρισα μαγαζια και κοριτσια, που αν δεν υπηρχε, πολυ δυσκολα θα ευρισκα.
Στο site ουσιαστικα "ανακαλυψα" τα studio, των οποιων πλεον ειμαι τακτικος θαμωνας.
Με τις κριτικες, συναντησα κοπελες που εαν τις εβλεπα μονο εμφανησιακα ενδεχομενως να μην περνουσα, αλλα οι πληροφοριες αποδειχθηκαν σωστες, και περασα καλα.
Η συχνοτητα που πηγαινω, δεν εχει να κανει με το site, αλλα με τα οικονομικα μου......
Βεβαια αυτο που γραφω δεν εχει να κανει με τον αγοραιο ερωτα, αλλα μεσω τους site, γνωρισα αρκετους αξιολογους ανθρωπους που κανουμε πολυ καλη παρεα και εκτος site.....
Και αυτό- ανεξάρτητα αν είναι εκτός θέματος-θεωρώ ότι είναι η πιο σημαντική συνεισφορά του site!Βεβαια αυτο που γραφω δεν εχει να κανει με τον αγοραιο ερωτα, αλλα μεσω τους site, γνωρισα αρκετους αξιολογους ανθρωπους που κανουμε πολυ καλη παρεα και εκτος site.....
Η αλήθεια είναι ότι το bourdela.tv αποτελεί "στέκι":κάποτε τον ρόλο αυτό έπαιζαν μαγαζιά (καφενεία-σφαιριστήρια, μπαράκια κλπ).Στην "ηλεκτρονική" εποχή μας, της απομόνωσης και της εσωστρέφειας, καλούνται να αναπληρώσουν το κενό (εκτός των άλλων λύσεων)και site. Μαθαίνει κανείς πράγματα παρακολουθώντας...Εγώ για παράδειγμα "ανακάλυψα" το Artemis!..
filos78
Τιμημένος
- Εγγρ.
- 1 Οκτ 2005
- Κριτικές
- 11
- Like
- 1.847
- Πόντοι
- 5.975
κατά τον ίδιο ακριβώς τρόπο έχει επηρεάσει το αγαπημένο μας site και τη δικιά μου σχέση με τον αγοραίο έρωτα!Αρκετα.
κατά τη γνώμη μου, ο Cheyenne λέει τα πράγματα όπως ακριβώς έχουν!
Αρκετα.
σωστός ο CHEYENNE έχει απόλυτο δίκιο
νομίζω ότι έχει απαντηθεί σε άλλο thread αυτή η ερώτηση ή κάτι παραπλήσιο αλλά ας γράψω... ναι έχει αλλάξει τρομακτικά τη σχέση μου με τον αγοραίο έρωτα το site ... αν δεν υπήρχε παίζει να μην είχα καμμία σχέση με τον αγοραίο έρωτα ... δίνω αρκετά χρήματα για να το παίζω και λόττο αν θα περάσω καλά με μια κοπέλα ή όχι ... μέσω του site μπορώ με πολύ μεγάλη ακρίβεια να αποφεύγω κακοτοπιές...
violi x.x.
Σεβαστός
- Εγγρ.
- 17 Φεβ 2008
- Κριτικές
- 12
- Like
- 2
- Πόντοι
- 1.225
Εμενα μαλλον κακο μου κανει!!!!!καθε φορα που μπαινω μεσα στο σαιτ καβλωνω και θελω να γαμησω!!!!!
Ας ειναι καλα ομως καθως με την ανταλλαγη εμπειριων αποφευγουμε τις κακοπουτανες!!!!!
Ας ειναι καλα ομως καθως με την ανταλλαγη εμπειριων αποφευγουμε τις κακοπουτανες!!!!!
Το να ξέρει κάποιος που θα βρει ιερόδουλες είναι, κατά τη γνώμη μου, αναγκαία και ικανή πληροφορία για να περάσει καλά. Το σάϊτ συνέβαλε, και συμβάλει, στο να μάθω που βρίσκονται όλα τα στούντιος , τα περισσότερα δεν τα ήξερα. Η συχνότητα που πηγαίνω είναι εδώ και χρόνια η ίδια.
Όταν έγινα μέλος εισέβαλε στη ζωή μου η “πουτανολογία”, συζήτηση για κοπέλες, κριτικές κλπ.
Αν εξαιρέσω την αναζήτηση κάποιων κοριτσιών, ελάχιστα ως καθόλου με έχει βοηθήσει, κάπου την βρίσκω χρονοβόρα και άσκοπη.
Όταν έγινα μέλος εισέβαλε στη ζωή μου η “πουτανολογία”, συζήτηση για κοπέλες, κριτικές κλπ.
Αν εξαιρέσω την αναζήτηση κάποιων κοριτσιών, ελάχιστα ως καθόλου με έχει βοηθήσει, κάπου την βρίσκω χρονοβόρα και άσκοπη.
Ride or Die
Μέλος
- Εγγρ.
- 1 Μαρ 2006
- Κριτικές
- 12
- Like
- 91
- Πόντοι
- 10
Πάρα πολύ.
* Υπάρχει άμεση ενημέρωση.
* Πολλές διαφορετικές γνώμες, ώστε συγκριτικά βλέπεις προς τα που κλείνει το πράγμα (θετικά ή αρνητικά για κάποια κοπέλα), ώστε να περάσεις καλά και να μην κλαις τα €€€πουλά σου !!!!!
* Ήταν να επισκεφτώ αρκετές κοπέλες, αλλά μετά από ανάγνωση απόψεων συναγωνιστών άλλαξα γνώμη, φυσικά και το αντίστροφο!!!!!!
* Γουστάρω την αλληλοενημέρωση και ελπίζω να μην σταματήσει να υπάρχει το
* Υπάρχει άμεση ενημέρωση.
* Πολλές διαφορετικές γνώμες, ώστε συγκριτικά βλέπεις προς τα που κλείνει το πράγμα (θετικά ή αρνητικά για κάποια κοπέλα), ώστε να περάσεις καλά και να μην κλαις τα €€€πουλά σου !!!!!
* Ήταν να επισκεφτώ αρκετές κοπέλες, αλλά μετά από ανάγνωση απόψεων συναγωνιστών άλλαξα γνώμη, φυσικά και το αντίστροφο!!!!!!
* Γουστάρω την αλληλοενημέρωση και ελπίζω να μην σταματήσει να υπάρχει το
Το μπου.τβ το διαβαζουν και οι ιεροδουλες και μερικες βελτιωνονται.Ειναι "διαδραστικο" ,interactive σάϊτ.
Το διαβαζουν και ιδιοκτητριες μασσατζιδικων ,και μαθαινουν τι θελουν οι πελατες.Το ζητημα ειναι ομως οτι υπαρχουν πολλες ψευτικες κριτικες απο αβανταδορους και ειναι δυσκολο να ξεχωρισει κανεις ποιες ειναι οι αληθινες.
Το διαβαζουν και ιδιοκτητριες μασσατζιδικων ,και μαθαινουν τι θελουν οι πελατες.Το ζητημα ειναι ομως οτι υπαρχουν πολλες ψευτικες κριτικες απο αβανταδορους και ειναι δυσκολο να ξεχωρισει κανεις ποιες ειναι οι αληθινες.
Επισκέπτης
Το μπου.τβ το διαβαζουν και οι ιεροδουλες και μερικες βελτιωνονται.
Και κάποιες άλλες καβαλάνε το καλάμι και νομίζουν ότι είναι μοναδικές.Σαν μια μαλάκω στο 71 αν δεν κάνω λάθος πρόπερσι που της την είπα για την αδιαφορία της και μου λέει "εσύ έχεις πρόβλημα,στο bourdela όλοι γράφουν τα καλύτερα για εμένα και τις υπηρεσίες μου" Ουστ βλήμα!
Teleftaios
Ενεργό Μέλος
- Εγγρ.
- 7 Ιαν 2010
- Κριτικές
- 16
- Like
- 13
- Πόντοι
- 231
αν δεν υπηρχε αυτο το site ισως να μην υπηρχε και η σχεση μου με τον αγοραιο ερωτα. πριν κανα χρονο που το ανακαλυψα ειχα παει μια φορα σε πουτανα στα 15 μου. τωρα πρεπει να χω περασει τις 100.
ειχα πεσει σε μια τραγικη φαση ζωης για πολυ καιρο για ερωτικους λογους... διαβαζοντας το site πηρα θαρρος και αρχισα τη μπουρδελοκαριερα μου.
εγινα ενας νεος ανθρωπος και το οφειλω σε μεγαλο βαθμο σε αυτο το site.
οταν εκανα τα πρωτα μου βηματα διαβαζα με ευλαβεια τις κριτικες και τις ακολουθουσα. εβλεπα φωτο απο τα μπανερ των στουντιο και πηγαινα.
τωρα πια με επηρεαζει λιγοτερο. χαραζω δικους μου δρομους αλλα που και που ριχνω κανα βλεφαρο για να δω αν παιζει κατι καλο. ειδικα αν το προτεινουν αξιοπιστα μελη θα το δοκιμασω.
κυριως σαυτο που μεχει βοηθησει το site ειναι οτι εχω μαθει πραγματα που δε θα τα ηξερα αλλιως. πχ τα στουντιο, πολλες πιατσες, διαφορα cg, τα ct, τα μασαζ (ολο λεω θα παω σε μασατζιδικο αλλα ακομα δεν εχω παει). ουτε το ενδοξο μεταξι δε θα ηξερα. αισχος
με λιγα λογια χαρη στο bourdela εγινα πιο ανθρωπος. οι φιλοι μου βεβαια λενε πως εχω γινει ζωο και εχω καει τελειως αλλα ποιος τους χεζει;
νταξει τα παραλεω θα μου πειτε αλλα ετσι ειναι. δεν οφειλεται βεβαια μονο στο site που αλλαξα σταση ζωης. αλλα ηταν ο καταλυτης που με βοηθησε.
α εκοψα και τα ναρκωτικα. τωρα βεβαια θα μου πεις και οι πουτανες το χειροτερο ναρκωτικο ειναι αλλα αυτο ειναι αλλο θεμα...
ευχαριστω. και δεν ειναι μονο το που ευχαριστω αλλα κυριως τους ανθρωπους που γραφουν εδω και του δινουν υπαρξη και νοημα. γιατι χωρις αυτους δεν υπαρχει τιποτα. απλα μια σελιδα με μπανερ οπως εκατομμυρια στο ιντερνετ.
ΥΓ: βεβαια υπαρχει και ο αντιλογος σολα αυτα. το αμαξι μου διαλυεται, το pc μου θελει αλλαγη, δεν εχω ρουχα καινουργια ουτε λεφτα για εξοδα πολλα. δεν εχω αγορασει τιποτα για τον εαυτο μου εδω και ενα χρονο. εκτος απο πουτανες
και διακοπες για καμπιγκ
καπου εδω μεσα εχω διαβασει μια φραση που μου εχει μεινει: ο λεφτας ειναι μπατιρης αμα ειναι κακομοιρης.
το θεμα ειναι πως αν δεν ειναι κακομοιρης δεν ειναι πια λεφτας
ειχα πεσει σε μια τραγικη φαση ζωης για πολυ καιρο για ερωτικους λογους... διαβαζοντας το site πηρα θαρρος και αρχισα τη μπουρδελοκαριερα μου.
εγινα ενας νεος ανθρωπος και το οφειλω σε μεγαλο βαθμο σε αυτο το site.
οταν εκανα τα πρωτα μου βηματα διαβαζα με ευλαβεια τις κριτικες και τις ακολουθουσα. εβλεπα φωτο απο τα μπανερ των στουντιο και πηγαινα.
τωρα πια με επηρεαζει λιγοτερο. χαραζω δικους μου δρομους αλλα που και που ριχνω κανα βλεφαρο για να δω αν παιζει κατι καλο. ειδικα αν το προτεινουν αξιοπιστα μελη θα το δοκιμασω.
κυριως σαυτο που μεχει βοηθησει το site ειναι οτι εχω μαθει πραγματα που δε θα τα ηξερα αλλιως. πχ τα στουντιο, πολλες πιατσες, διαφορα cg, τα ct, τα μασαζ (ολο λεω θα παω σε μασατζιδικο αλλα ακομα δεν εχω παει). ουτε το ενδοξο μεταξι δε θα ηξερα. αισχος
με λιγα λογια χαρη στο bourdela εγινα πιο ανθρωπος. οι φιλοι μου βεβαια λενε πως εχω γινει ζωο και εχω καει τελειως αλλα ποιος τους χεζει;
νταξει τα παραλεω θα μου πειτε αλλα ετσι ειναι. δεν οφειλεται βεβαια μονο στο site που αλλαξα σταση ζωης. αλλα ηταν ο καταλυτης που με βοηθησε.
α εκοψα και τα ναρκωτικα. τωρα βεβαια θα μου πεις και οι πουτανες το χειροτερο ναρκωτικο ειναι αλλα αυτο ειναι αλλο θεμα...
ευχαριστω. και δεν ειναι μονο το που ευχαριστω αλλα κυριως τους ανθρωπους που γραφουν εδω και του δινουν υπαρξη και νοημα. γιατι χωρις αυτους δεν υπαρχει τιποτα. απλα μια σελιδα με μπανερ οπως εκατομμυρια στο ιντερνετ.
ΥΓ: βεβαια υπαρχει και ο αντιλογος σολα αυτα. το αμαξι μου διαλυεται, το pc μου θελει αλλαγη, δεν εχω ρουχα καινουργια ουτε λεφτα για εξοδα πολλα. δεν εχω αγορασει τιποτα για τον εαυτο μου εδω και ενα χρονο. εκτος απο πουτανες
και διακοπες για καμπιγκ
καπου εδω μεσα εχω διαβασει μια φραση που μου εχει μεινει: ο λεφτας ειναι μπατιρης αμα ειναι κακομοιρης.
το θεμα ειναι πως αν δεν ειναι κακομοιρης δεν ειναι πια λεφτας
gl
Μέγας
- Εγγρ.
- 6 Ιουλ 2009
- Κριτικές
- 475
- Like
- 502
- Πόντοι
- 4.906
Πολυ ωραιο το ποστ του τελευταιου...ειδικα το κομματι που λεει οτι η δυναμη του σαιτ ειμαστε εμεις οι ιδιοι ...
Επισης με αγγιξε το σημειο που λεει για την επιφανειακη μιζερια του μεσου μπουρδελιαρη...μπορει να μην εχει το σουπερ καινουριο αμαξι αλλα θα χει σιγουρα αξεχαστες εμπειριες και γαμησια...
Αν και δυστυχως το επιπεδο των υπηρεσιων ολοενα και πεφτει και κατανταμε να διηγουμαστε περασμενα πορνο μεγαλεια σαν απομαχοι γεροι...ενω πολλα 40αρια και 50αρια παν στον βροντο...
Η δικη μου σχεση με τον αγοραιο ερωτα και το σαιτ ειναι αντιστροφη...με το σαιτ ασχοληθηκα πολυ αργοτερα απο τα πραγματικα μπουρδελα...δεν μου αλλαξε αποψεις ή μου προσθεσε ιδιαιτερες γνωσεις για την πολη που ημουν οσο ημουν...απλα καποια πικαντικα σχολια αλιευα...για αθηνα βεβαια νταξ το συμβουλευομαι ενιοτε οταν αποφασισω να ρθω...
Για επαρχιακες πολεις δυστυχως η ενημερωση ειναι φτωχη γενικα..πολλες φορες στηριζεται σε ενα δυο ατομα που νιωθουμε απελπιστικα μονοι...
Βεβαια μπορει να ειναι και μικρο το πληθυσμιακο ταργκετ γκρουπ στην επαρχια οπως και η διαδοση του σαιτ
Επισης με αγγιξε το σημειο που λεει για την επιφανειακη μιζερια του μεσου μπουρδελιαρη...μπορει να μην εχει το σουπερ καινουριο αμαξι αλλα θα χει σιγουρα αξεχαστες εμπειριες και γαμησια...
Αν και δυστυχως το επιπεδο των υπηρεσιων ολοενα και πεφτει και κατανταμε να διηγουμαστε περασμενα πορνο μεγαλεια σαν απομαχοι γεροι...ενω πολλα 40αρια και 50αρια παν στον βροντο...
Η δικη μου σχεση με τον αγοραιο ερωτα και το σαιτ ειναι αντιστροφη...με το σαιτ ασχοληθηκα πολυ αργοτερα απο τα πραγματικα μπουρδελα...δεν μου αλλαξε αποψεις ή μου προσθεσε ιδιαιτερες γνωσεις για την πολη που ημουν οσο ημουν...απλα καποια πικαντικα σχολια αλιευα...για αθηνα βεβαια νταξ το συμβουλευομαι ενιοτε οταν αποφασισω να ρθω...
Για επαρχιακες πολεις δυστυχως η ενημερωση ειναι φτωχη γενικα..πολλες φορες στηριζεται σε ενα δυο ατομα που νιωθουμε απελπιστικα μονοι...
Βεβαια μπορει να ειναι και μικρο το πληθυσμιακο ταργκετ γκρουπ στην επαρχια οπως και η διαδοση του σαιτ
gl
Μέγας
- Εγγρ.
- 6 Ιουλ 2009
- Κριτικές
- 475
- Like
- 502
- Πόντοι
- 4.906
δεν τρως παραπανω σουβλακια οταν ποσταρεις?Εμένα δεν με επορρέασε καθόλου....
Παρόμοια θέματα
- Απαντήσεις
- 102
- Εμφανίσεις
- 19K
- Απαντήσεις
- 140
- Εμφανίσεις
- 12K
- Απαντήσεις
- 14
- Εμφανίσεις