Interceptor
Μέλος
- Εγγρ.
- 11 Αυγ 2009
- Κριτικές
- 5
- Like
- 4
- Πόντοι
- 16
Μαλλον για την πιτσιρικα θα πηγαινε, αλλα επενεβη το μπουλντογκ
Δεν λενε την αληθεια
Πήγε να γαμήσει το πιπίνι χωρίς να πληρώσει και τον περιέλαβε η τσατσά
Μαλλον για την πιτσιρικα θα πηγαινε, αλλα επενεβη το μπουλντογκ
Δεν λενε την αληθεια
Tαχει αυτα το σπορ.....Παμε στην επομενη, αρκει ναναι αδυνατηΠήγε να γαμήσει το πιπίνι χωρίς να πληρώσει και τον περιέλαβε η τσατσά
Πήγε να γαμήσει το πιπίνι χωρίς να πληρώσει και τον περιέλαβε η τσατσά
ποιος συγχωνευσε εδω αυτο το νημα?ποσο δηλαδή έχετε καταλάβει να σας επηρεάζει η ενημέρωση η συζήτηση και όλη η θεματολογία του σαιτ στη συχνότητα που πηγαίνετε με πουτάνες αλλα και στο είδος του αγοραίου ερωτα που επιλέγετε(μπουρδέλα,στούντιο,CT κτλ)
Εχεις αρχισει να μιλας στον εαυτο σου στο τριτο προσωπο.ο τιτλος ηταν διαφορετικος και ειχε τελειως αλλο νοημα,γιατι αλλαχτηκε?
ηταν κατι τυπου "πως εχει επηρρεασει η συμμετοχη σας το σαιτ τη σχεση μας με τον αγοραιο ερωτα?"...καπως ετσι...
φαινεται κι απ το πρωτο ποστ του νηματοθετη...
Πόσο επηρεάζει το site τη σχέση σας με τον αγοραίο έρωτα;...αυτος ηταν ο αρχικος τιτλος
Πόσο άλλαξε ή ζωή μας μετά που γίναμε μέλη της κοινότητας του site? ...κι αυτο ηταν το νημα που ανοιχτηκε και συγχωνευτηκε στο παραπανω...
ναι καυλιαρη μου.το εχω αναγκη!!!!!!!!!αρχηγέ θα είσαι σήμερα στην πιάτσα?????
ναι καυλιαρη μου.το εχω αναγκη!!!!!!!!!
ο καγκουρες απο το αιγαλεω δεν κανουν καμακια μονο γαμανετυπε δεν θα πας σε κλαμπ να κανεις καμακι????
αφου ειναι διαθεσιμες ολες απλα οι αντρες δεν τους την πεφτουν !
ναι καυλιαρη μου.το εχω αναγκη!!!!!!!!!
ο καγκουρες απο το αιγαλεω δεν κανουν καμακια μονο γαμανε
αλλα μαθαινω εγω απο τον πιστολια.....ο καγκουρες απο το αιγαλεω δεν κανουν καμακια μονο γαμανε