mourganarxis
Μέλος
- Εγγρ.
- 2 Δεκ 2023
- Like
- 244
- Πόντοι
- 21
Κάποιοι λέει μικροί ξεκίνησαν να πινουν γάλα.
Ίσως έχεις δίκιο. Ένα κρασοποτηρο όμως παίρνει σίγουρα 250ml, μην ξεγελάει το μέγεθος (και μην πάμε σε επίσημες μετρήσεις, γιατί το γελοίο με αυτά φαίνεται από το πιο συνηθισμένο, το μέσο όρο βάρους ανελκυστήρα με 75 κιλά ενήλικα... )Τα ιδια πανω κατω ειναι σε ποσοτητα καθαρου αλκοολ. Ναι μεν η μπυρα εχει 5% αλλα το κουτακι εχει 500ml, δηλαδη καθαρο αλκοολ 25ml
Το ουισκυ μπορει να εχει 40% αλλα το ποτηρι εχει πες 70ml οποτε καθαρο αλκοολ 28ml
Το κρασι συνηθως εχει 175ml το ποτηρι, οποτε επι πες 13% το καθαρο αλκοολ ειναι 23ml
Οποτε 1 μπυρα = 1 κρασι = 1 ουισκυ χοντρικα
Και Τα δύο σε πάνε σε άλλους κόσμους αρκεί να ξέρεις να επιστρέφεις χαχαΑπό το αλκοόλ έχω να θυμάμαι τα χειρότερα. Αντιθέτως από την κάνναβη μόνο τα καλύτερα! ♥
Hρθε και σε μένα ! Ασε μας με τους μπαταχτσήδες Χριστουγεννιάτικο!Η αμήχανη στιγμή που μόνο η ΑΑΔΕ σε θυμήθηκε να σου ευχηθεί για τις γιορτές. Πρέπει να είναι όντως καλά παιδιά. Ας βοηθήσω το έργο τους λοιπόν από βδομάδα δίνοντας τον γείτονα με το μαγαζί που δεν κόβει αποδείξεις.
θεωρητικά απολύτως σωστά.Τα ιδια πανω κατω ειναι σε ποσοτητα καθαρου αλκοολ. Ναι μεν η μπυρα εχει 5% αλλα το κουτακι εχει 500ml, δηλαδη καθαρο αλκοολ 25ml
Το ουισκυ μπορει να εχει 40% αλλα το ποτηρι εχει πες 70ml οποτε καθαρο αλκοολ 28ml
Το κρασι συνηθως εχει 175ml το ποτηρι, οποτε επι πες 13% το καθαρο αλκοολ ειναι 23ml
Οποτε 1 μπυρα = 1 κρασι = 1 ουισκυ χοντρικα
Το νερό κάνει καλό, καθαρίζει και τα νεφρά.Παλιά, έπινα 1-2 ποτά την εβδομάδα. Βότκα με χυμό πορτοκάλι, χωρίς κάποια προτίμηση σε μάρκα βότκας.
Εδώ και 15 χρόνια που διαγνώστηκα με λιπαρό συκώτι, πίνω μόνο νερό.
Γιατί το λες αυτό;Μπύρες ή τζιν τόνικ το καλοκαίρι και τζόνυ μαύρο ή κρασί το χειμώνα.
Γενικά στην κουλτούρα των Ελλήνων και στη δική μου προσωπικά είναι να πίνουμε όταν είμαστε παρέα για να ξεκλειδώνει η γλώσσα μας και να περνάμε όμορφα. Δεν πίνω ποτέ μόνος, αυτό είναι ένα από τα σημάδια του αλκοολισμού. Όπως επίσης δεν πίνω όταν οδηγώ.
Εγώ το απολαμβάνω για την πάρτη μου και μόνο, αρκετές δεκαετίες νοιαστηκα για τον κάθε άκυρο τύπο / τύπισσα.Γιατί το λες αυτό;
Τον καιρό που έπινα (1-2 ποτά την εβδομάδα), πολλές φορές το έπινα μόνος το σπίτι, με καμία ταινία και φρουτοσαλάτα.
Σε χαλαρώνει, ξεχνάς την καθημερινότητα και πας για ύπνο χωρίς έγνοιες...
Τι κρασί, τι χυμός από σταφύλια...Τι σόι Βάκχος είσαι που δεν πίνεις κρασί!
Πρόσεχε τον μούστο γιατί είναι γλυκός και χτυπάει εύκολαΤι κρασί, τι χυμός από σταφύλια...
Δυστυχώς το λίπος στο συκώτι εάν δεν ακολουθείς συγκεκριμένη αγωγή και διατροφή φεύγει δύσκολα γλουταθιονη ενέσιμη βοηθάει αρκετάΠαλιά, έπινα 1-2 ποτά την εβδομάδα. Βότκα με χυμό πορτοκάλι, χωρίς κάποια προτίμηση σε μάρκα βότκας.
Εδώ και 15 χρόνια που διαγνώστηκα με λιπαρό συκώτι, πίνω μόνο νερό.
Αυτό το ναμα που έχουν στην εκκλησία πίνεις 1 ποτό σε ποτήρι νερού και νάνι χαχαΠρόσεχε τον μούστο γιατί είναι γλυκός και χτυπάει εύκολα
Λέγεται γονίδια προστασίας, τύπε.Το περίεργο είναι ότι είχα φίλο που δεν έπινε στάλα και πέθανε ξαφνικά 40 ετών. Γυμναζόταν, δεν έκανε καταχρήσεις, πρόσεχε τα πάντα.
Και ξέρω μπάρμπα 85 χρονών, μάλλον αρκετούς, που καπνίζουν από 16 χρονών και έχουν πιει τα άπειρα στη ζωή τους και είναι ρολόι ακόμη. Πώς γίνεται αυτό ούτε εγώ μπορώ να καταλάβω αλλά όλα γίνονται τελικά.
Κάποτε είχα μεθύσει με αυτό τον αριθμό μπουκαλιών μπύρας και χαιρέταγα τα μπουκάλια στρατιωτικά...8 μπυρες 500 αρες ανετα αμα ειναι και καλοκαιρι τις κατεβαζω με πατατακια μαζι..μετα κοιμασαι σαν πουλακι
Το περίεργο είναι ότι είχα φίλο που δεν έπινε στάλα και πέθανε ξαφνικά 40 ετών. Γυμναζόταν, δεν έκανε καταχρήσεις, πρόσεχε τα πάντα.
Και ξέρω μπάρμπα 85 χρονών, μάλλον αρκετούς, που καπνίζουν από 16 χρονών και έχουν πιει τα άπειρα στη ζωή τους και είναι ρολόι ακόμη. Πώς γίνεται αυτό ούτε εγώ μπορώ να καταλάβω αλλά όλα γίνονται τελικά.