the_crafty
Μέλος
- Εγγρ.
- 13 Ιουλ 2011
- Like
- 47
- Πόντοι
- 1
εκατονταδες χαλαρα..δηλωμενες και αδηλωτες μαζι..γενικοτερα το κοντερ γραφει αρκετα χιλιομετρα παρολο που δεν ειμαι κανενας παππους.
ama θελετε μπορω να φτιαξω πινακες στο εξελ με γραφηματα κ προμπαμπιλιτι βαλιου κ να τα ανεβασω εδω
οι πορνες ειναι η επιστημη μας
οχι μωρε μην πεδευεσαι για μαςama θελετε μπορω να φτιαξω πινακες στο εξελ με γραφηματα κ προμπαμπιλιτι βαλιου κ να τα ανεβασω εδω
οι πορνες ειναι η επιστημη μας
Με εκαψες...ωραιος!!!ανδριαννα απο μετακξουργειο οταν δουλευε κολωνου 30 την νταρια την ξανθια εχω γαμησει εχω γαμησει λαουρα απο Φυλής 67 μια φορα πιο παλια μαγια αλινα απο φυλης 86 την μαγια την ειχα γαμησει και φωκαισς 27 οταν δουλευε την λαουρα την φραουλιτσα ειχα γαμησει απο φωκαιας 27 σιμονα και την ρομπερτα απο φωκαιας 27 της ειχα γαμησει την τζουλια το μιλφακι απο φωκαιας 27 την αννα απο κολωνου 11 που ηταν λιγο σαν πιθηκακι στην μουρη την γνωστη κορινα οταν δουλευε ιασωνος 20 το λουιζακι οταν δουλεψε φωκαιας 25 και φιλιππιδου 11 που δουλεψε για λιγο την γαμησα την μαρια με τα βυζια απο φιλιππιδου εχω γαμησει την καρολινα εχω γαμησει οταν δουλεψε φιλιππιδου μια φορα ειχα γαμησει την λαουρα την ξανθια που δουλευει φιλιππιδου και φωκαιας οταν προτοξεκινησε εχω γαμησει την μονικα απο φυλης 65 ισογειο δουλεψε και φυλης 86 στον οροφο την ολγα την ξανθια που ειχε δουλεψει κολωνου 30 στον πανω ειχα γαμησει μια καμελια απο κεραμεικου 15 στον πανω οροφο ειχα γαμησει την μιρελα αυτη που εγινε και υπηρεσια οταν δουλεψε κολωνου 32 υπογειο εχω γαμησει ακι την λολα οατν δουλεψε κολωνου 11 στο μεσαιο εχω γαμησει και την μονικα αυτη την μις κοσταντζα οταν δουλεψε στο παλιο φυλης 84 την γνωστη αορορα απο φυλης 54 κατω
Ωραίο το θέμα φίλε, αν και δεν είναι Κυριακή. Να διευκρινήσω ότι είμαι 47 (κλεσμένα και περπατάω πλέον στα 48), και πρώτη φορά που πήγα σε μπουρδέλο ήταν το 1987 , Αγαπηνού 2 το αριστερό (για όσους είναι από Σαλονίκη και θυμούνται την Σούλα). Ο λογαριασμός έχει ως εξής :
1. Μπουρδέλα : 31
2. Σπίτια (μασατζίδικα ή κοπέλες που δέχονται σε δικό τους χώρο) : 156
3. Call Girls : 62
4. City Tours : 95
Σύνολο : 344
Γκόμενες : 57
Ποσοστό : 83 % πουτάνες - 17 % γκόμενες.
τι τις μετρας κιολας ? :S
Ωραίος τυπε μου!Ωραίο το θέμα φίλε, αν και δεν είναι Κυριακή. Να διευκρινήσω ότι είμαι 47 (κλεσμένα και περπατάω πλέον στα 48), και πρώτη φορά που πήγα σε μπουρδέλο ήταν το 1987 , Αγαπηνού 2 το αριστερό (για όσους είναι από Σαλονίκη και θυμούνται την Σούλα). Ο λογαριασμός έχει ως εξής :
1. Μπουρδέλα : 31
2. Σπίτια (μασατζίδικα ή κοπέλες που δέχονται σε δικό τους χώρο) : 156
3. Call Girls : 62
4. City Tours : 95
Σύνολο : 344
Γκόμενες : 57
Ποσοστό : 83 % πουτάνες - 17 % γκόμενες.
1000%???pano apo 1000