jose armando de la vega
Μέλος
- Εγγρ.
- 17 Ιουλ 2013
- Like
- 4
- Πόντοι
- 16
Είναι και πολύ δύσκολο...γαμάω μια με δύο φορές την εβδομάδα. Αλλά βαριέμαι να υπολογίσω.
2*4=8
8*12=96 πουτάνες για σένα αν πήγαινες σταθερά με 2 την εβδομάδα!
Είναι και πολύ δύσκολο...γαμάω μια με δύο φορές την εβδομάδα. Αλλά βαριέμαι να υπολογίσω.
Είναι και πολύ δύσκολο...
2*4=8
8*12=96 πουτάνες για σένα αν πήγαινες σταθερά με 2 την εβδομάδα!
Κάνε τις πράξεις σου και δες!Εννοείται δεν μετράς φορές αλλά πουτάνες.
δλδ αν εξαιρεσω τις στανταρ
μου βγαινουν ανετα 60 διαφορετικες
Είναι και πολύ δύσκολο...
2*4=8
4.35? Από που βγαίνει αυτό?Ο μήνας δεν έχει 4 εβδομάδες αλλά 4,35. Επίσης ο Dawn όπως και ο rigormortis μάλλον δεν κατάλαβαν καλά την ερώτηση. :-*
4.35? Από που βγαίνει αυτό?
Έλα υπερβολές.365,25 (αν βάλεις μέσα και τα δίσεκτα) : 12 = 30,4375 : 7 = 4,34821429
Έλα υπερβολές.
Υπολογίστε το σωστά μην σας ξεφύγει κανένα γαμήσι και δεν το δηλώσετε στην εφορία... :S :S :SΚαθόλου υπερβολές. Αν π.χ. γαμάς 2 φορές την εβδομάδα, συνήθως σου βγαίνουν 9 και όχι 8 γαμήσια το μήνα.
Υπολογίστε το σωστά μην σας ξεφύγει κανένα γαμήσι και δεν το δηλώσετε στην εφορία... :S :S :S
Αν τα λεφτα που εδωσες στις πουτανες σου φαινονται πολλα, περιμενε να παντρευτεις να τα δεις ολα.....Εγώ ούτε 5 δεν γάμησα,λόγω οικονομικών αλλά και γιατί τις βαρέθηκα τις ξεπέτες καιρός να βρω μια γυναίκα να αποκατασταθώ να γαμιόμαστε ότι ώρα θέλουμε,όσο θέλουμε και όπως θέλουμε αρκετά λεφτά έδωσα στις πουτάνες!
τυπε αν χασεις μια μερα τι γινεται?Εγώ τύπε ξέρω ακριβώς τα δικά μου. Μέρα παρά μέρα, 183 φέτος. Του χρόνου θα είναι 182 γιατί το πρώτο πέφτει 2 Ιανουαρίου.
τυπε αν χασεις μια μερα τι γινεται?
παιρνεις την επομενη 2?
τι πιρφορία υπάρχει σ'αυτόν τον καημένο τον κόσμο ρε παιδάκι μου; :Sαν πηγαινεις 1 φορα τη βδομαδα ειναι 52 φορες.αυτο ισχυει με εμενα.
αλλα ετσι οπως τεθηκε το ερωτημα ''Ποσες ιεροδουλες γαμησατε το 2013"" επειδη πηγενα παντα στα στανταρακια μου που ειναι 2-3 τοτε η απαντηση ειναι 2-3 και οχι 52.
τυπε αν χασεις μια μερα τι γινεται?
παιρνεις την επομενη 2?
τι πιρφορία υπάρχει σ'αυτόν τον καημένο τον κόσμο ρε παιδάκι μου; :S
έτσι βρίσκετε ένα αντικείμενο και το δεσμεύεστε μέχρι να σας χωρίσει ο θάνατος
εμένα και να με πλήρωναν δεν θα πήγαινα με την καμμία ,δεύτερη φορά με την ίδια γυναίκα, ποσο μάλλον να πληρώσω κιόλας
Είσαι απίστευτος τελικά. Πραγματικός πορνηδονιστής χωρίς κανένα συναίσθημα. :S