Νέα

Ποσες ιεροδουλες γαμησατε το 2013 ?

• Μέλος που άνοιξε το νήμα TOMMY DEVITO
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 185
  • Εμφανίσεις 10K
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 1 άτομα (0 μέλη και 1 επισκέπτες)

Πόσες ιερόδουλες πηδήξατε μέσα στο έτους 2013?

• 1-10

Ψήφοι: 44 35,5%
  • 10-50

Ψήφοι: 57 46,0%
  • 50-100

Ψήφοι: 11 8,9%
  • 100-200

Ψήφοι: 2 1,6%
  • 200+

Ψήφοι: 10 8,1%

• Μέλη που ψήφισαν συνολικά
    124

Νίπλης

Ανώτατος
Εγγρ.
4 Απρ 2013
Like
75.408
Πόντοι
12.756
hqdefault.jpg

θελουν και breaking bad τα μουτρα σου βλακα  :2on1:

baros

Ανώτερος
Εγγρ.
20 Ιαν 2010
Κριτικές
31
Like
13.299
Πόντοι
5.097

f458

Μέλος
Εγγρ.
9 Οκτ 2012
Like
16
Πόντοι
16
Καθόλου υπερβολές. Αν π.χ. γαμάς 2 φορές την εβδομάδα, συνήθως σου βγαίνουν 9 και όχι 8 γαμήσια το μήνα.  :)
Υπολογίστε το σωστά μην σας ξεφύγει κανένα γαμήσι και δεν το δηλώσετε στην εφορία... :S :S :S

Επισκέπτης
Υπολογίστε το σωστά μην σας ξεφύγει κανένα γαμήσι και δεν το δηλώσετε στην εφορία... :S :S :S

Εγώ τύπε ξέρω ακριβώς τα δικά μου. Μέρα παρά μέρα, 183 φέτος. Του χρόνου θα είναι 182 γιατί το πρώτο πέφτει 2 Ιανουαρίου.  :sunglasses:

911-Toninno

Ανώτερος
Εγγρ.
30 Ιουλ 2006
Κριτικές
31
Like
1.080
Πόντοι
5.845
Εγώ ούτε 5 δεν γάμησα,λόγω οικονομικών αλλά και γιατί τις βαρέθηκα τις ξεπέτες καιρός να βρω μια γυναίκα να αποκατασταθώ να γαμιόμαστε ότι ώρα θέλουμε,όσο θέλουμε και όπως θέλουμε αρκετά λεφτά έδωσα στις πουτάνες!
Αν τα λεφτα που εδωσες στις πουτανες σου φαινονται πολλα, περιμενε να παντρευτεις να τα δεις ολα.....
Τουλαχιστον τα 10πλασια θα σου στοιχιζει η συζυγος και η μονη ποικιλια στο σεξ ειναι ποσο γκρινιαζει.
Επισης το αλλο που εχεις στο μυαλο σου οτι θα πηδας οποτε θελεις, ΞΕΧΑΣΕ ΤΟ. 1 βδομαδα το μηνα ειναι αδιαθετες, και τις υπολοιπες 3 εχουν πονοκεφαλο....
Εγω που στα γραφω εχω γυναικα σουπερ, οικονομα και με δικα της φραγκα!!! Φαντασου πως ειναι οι μετριες!!!
ΞΑΝΑΣΚΕΨΟΥ ΤΟ

apolyto_arseniko

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
2 Μαρ 2008
Like
200
Πόντοι
866
Εγώ τύπε ξέρω ακριβώς τα δικά μου. Μέρα παρά μέρα, 183 φέτος. Του χρόνου θα είναι 182 γιατί το πρώτο πέφτει 2 Ιανουαρίου.  :sunglasses:
τυπε αν χασεις μια μερα τι γινεται?
παιρνεις την επομενη 2? :think:

xose mparozo2

Μέλος
Εγγρ.
14 Δεκ 2013
Κριτικές
1
Like
0
Πόντοι
0
αν πηγαινεις 1 φορα τη βδομαδα ειναι 52 φορες.αυτο ισχυει με εμενα.
αλλα ετσι οπως τεθηκε το ερωτημα ''Ποσες ιεροδουλες γαμησατε το 2013"" επειδη πηγενα παντα στα στανταρακια  μου που ειναι 2-3 τοτε η απαντηση ειναι 2-3 και οχι 52.

rigormortis

Γλομπεο-Μύστης
Εγγρ.
23 Απρ 2008
Κριτικές
429
Like
5.094
Πόντοι
20.605
αν πηγαινεις 1 φορα τη βδομαδα ειναι 52 φορες.αυτο ισχυει με εμενα.
αλλα ετσι οπως τεθηκε το ερωτημα ''Ποσες ιεροδουλες γαμησατε το 2013"" επειδη πηγενα παντα στα στανταρακια  μου που ειναι 2-3 τοτε η απαντηση ειναι 2-3 και οχι 52.
τι πιρφορία υπάρχει σ'αυτόν τον καημένο τον κόσμο ρε παιδάκι μου;  :S

έτσι βρίσκετε ένα αντικείμενο και το δεσμεύεστε μέχρι να σας χωρίσει ο θάνατος

εμένα και να με πλήρωναν δεν θα πήγαινα με την καμμία ,δεύτερη φορά με την ίδια γυναίκα, ποσο μάλλον να πληρώσω κιόλας  :s&m_1:

Επισκέπτης
τυπε αν χασεις μια μερα τι γινεται?
παιρνεις την επομενη 2? :think:

Το ρίχνεις την επόμενη μέρα. Δηλαδή αν π.χ. έχεις να γαμήσεις Δευτέρα-Τετάρτη-Παρασκευή και χάσεις το γαμήσι της Τετάρτης, το ρίχνεις την Πέμπτη και το επόμενο κανονικά την Παρασκευή. Φυσικά για να μετρήσει ως έγκυρο ένα γαμήσι πρέπει πάντα να τελειώνεις. Καλό είναι να μη χάνεις γαμήσια γιατί μετά πρέπει να στριμώξεις περισσότερα γαμήσια στο ίδιο χρονικό διάστημα, οπότε αυξάνεται η δυσκολία και συνεπώς η πιθανότητα αποτυχίας. Ελπίζω να με πιάνεις.  :sunglasses:

Επισκέπτης
τι πιρφορία υπάρχει σ'αυτόν τον καημένο τον κόσμο ρε παιδάκι μου;  :S

έτσι βρίσκετε ένα αντικείμενο και το δεσμεύεστε μέχρι να σας χωρίσει ο θάνατος

εμένα και να με πλήρωναν δεν θα πήγαινα με την καμμία ,δεύτερη φορά με την ίδια γυναίκα, ποσο μάλλον να πληρώσω κιόλας  :s&m_1:

Είσαι απίστευτος τελικά. Πραγματικός πορνηδονιστής χωρίς κανένα συναίσθημα.  :S 

Boldemort

Σεβαστός
Εγγρ.
4 Σεπ 2009
Κριτικές
12
Like
42
Πόντοι
1.220
3)ο πόρνος , δεν είναι ότι δεν μπορεί και ζηλεύει , απλά αποφεύγει και απεχθάνεται την πιρφορική συμπεριφορά.
Επειδή ο πιρφόρος μές την αγαμία του , επιδιώκει να εξαρτά την ικανοποίησή του απο ένα συγκεκριμένο αντικείμενο το οποίο θα μονοπωλεί τους χλιαρούς πόθους του,
ενώ αντίθετα ο πόρνος μες την εύφλεκτη πολυγαμία του εξαρτά την ικανοποίησή του , απο τον εαυτό του (απ'την διάταση των σπερμοκύστεών του) και έτσι οι πόθοι του είναι εύφλεκτα αόριστοι , αδέσμευτοι και ελεύθεροι να εξαπλωθούν σε όλα τα αντικείμενα που τους ανάβουν και ποτέ σε ένα συγκεκριμένο αποκλειστικά.

:2funny: :2funny: :2funny:

rigomortis αγορι μου την πρακτικη σου στο Δαφνι την έκανες?

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom