Slavyanka Delicatessen
Ενεργό Μέλος
- Εγγρ.
- 13 Μαΐ 2013
- Κριτικές
- 1
- Like
- 9
- Πόντοι
- 166
πιρφορε σου χω στειλει πμ.γτ δεν απαντας.θελω να αρχισω το στοιχημα στο νετ και θελω να σε ρωτησω
πιρφορε σου χω στειλει πμ.γτ δεν απαντας.θελω να αρχισω το στοιχημα στο νετ και θελω να σε ρωτησω
κανε αιτηση για να λαβεις απαντηση απο μενα..πιρφορε σου χω στειλει πμ.γτ δεν απαντας.θελω να αρχισω το στοιχημα στο νετ και θελω να σε ρωτησω
οκ.κανε αιτηση για να λαβεις απαντηση απο μενα..
;)
Λογικο ρε τυπε,εδω εισαι γαυρος και εχεις βαλει νικ οτι η ιστορια σου ειναι 6 σφυριχτρες.Ξεροχύνω με rigormorti!
σας παρακαλω κυριε, περιμενετε στην σειρα, μαλακες ειναι που περιμενουν μια παραθεση μου?
εσενα δεν σου αρεσανε η παρθενες?Λογικο ρε τυπε,εδω εισαι γαυρος και εχεις βαλει νικ οτι η ιστορια σου ειναι 6 σφυριχτρες.
ο πόρνος δεν ψάχνει ούτε κάν να τον ικανοποιήσουν παθητικά
θέλει να ικανοποιηθεί γρήγορα και να φύγει πρωτού να ικανοποιήσει
Δεν θελω αλλη ρε,μπουχτισα.εσενα δεν σου αρεσανε η παρθενες?
εγω μια στο γυμναστηριο ;)
Ρε δικε μου δεν λεει κανεις οτι ο πληρωμενος ερωτας δεν ειναι καλος,αλλα απολαυση δεν ειναι με τιποτα.επειδή ο gay ψάχνει πάτημα (ίσως και φαλλική συντροφιά, ποιός ξέρει! ),
παραφράζοντας τα λεγόμενά μου, στην μάταια
και αστεία προσπάθειά του να με απαξιώσει, απλά
διευκρινίζω ότι το :
σημαίνει ότι πολλές φορές δεν ψάχνουμε χαδάκια αγκαλίτσες και λοιπές "παθητικές"
περιποιήσεις , πάμε γαμάμε και φεύγουμε ...τόσο απλά !
μόνο ένας ,( πως να το πώ για να μην θίξω καταστάσεις ! )
όχι και τόσο ομοφοβικός , θα παρερμήνευε το "γαμάω και φεύγω" ώς
ομοφυλοφιλική συμπεριφορά
μπολντη μηπως εισαι πιρφορος και ενοχλεισαι? ;)
επειδή ο gay ψάχνει πάτημα (ίσως και φαλλική συντροφιά, ποιός ξέρει! ),
παραφράζοντας τα λεγόμενά μου, στην μάταια
και αστεία προσπάθειά του να με απαξιώσει, απλά
διευκρινίζω ότι το :
σημαίνει ότι πολλές φορές δεν ψάχνουμε χαδάκια αγκαλίτσες και λοιπές "παθητικές"
περιποιήσεις , πάμε γαμάμε και φεύγουμε ...τόσο απλά !
μόνο ένας ,( πως να το πώ για να μην θίξω καταστάσεις ! )
όχι και τόσο ομοφοβικός , θα παρερμήνευε το "γαμάω και φεύγω" ώς
ομοφυλοφιλική συμπεριφορά
Κανε αντιπαραθεση με το σκεπτικο σου,να παραδεχτω οτι κανω λαθος.Μαστερακο φιλε μου, δεν το σβηνεις αυτο το ποστ καλυτερα?
Χειροτερο κι απο εκεινο με το πρωκτικο σεξ ειναι.
Ρε δικε μου δεν λεει κανεις οτι ο πληρωμενος ερωτας δεν ειναι καλος,αλλα απολαυση δεν ειναι με τιποτα.
Ειναι κατι καλυτερο απο το να τραβας μαλακια.
Ρε δικε μου δεν λεει κανεις οτι ο πληρωμενος ερωτας δεν ειναι καλος,αλλα απολαυση δεν ειναι με τιποτα.
Ειναι κατι καλυτερο απο το να τραβας μαλακια.
Εσυ να μου πεις με ποιο σκεπτικο ειναι απολαυση το σεξ που κανεις για 1000000η φορα με τη σχεση σου, και οχι το σεξ που κανεις για πρωτη φορα με μια ιεροδουλη.Κανε αντιπαραθεση με το σκεπτικο σου,να παραδεχτω οτι κανω λαθος.
χαιρετώ τον αιρετικό πόρνο picker
Φιλε πικερ ειναι αναλογως τι απαιτησεις εχει καποιος απο το σεξ.Αν το να ριξει ενα 10λεπτο πηδημαΑυτή είναι η γνώμη σου. ΚΑΙ ΕΙΝΑΙ ΤΕΛΕΙΩΣ ΛΑΘΟΣ.
Φιλε πικερ ειναι αναλογως τι απαιτησεις εχει καποιος απο το σεξ.Αν το να ριξει ενα 10λεπτο πηδημα
ειναι για καποιον απολαυση,οκ το σεβομαι.Συμφωνω απολυτα παντως οτι ειναι καλυτερο απο την μαλακια.