jaygatsby
Μέλος
- Εγγρ.
- 5 Αυγ 2010
- Κριτικές
- 1
- Like
- 346
- Πόντοι
- 86
εμένα και να με πλήρωναν δεν θα πήγαινα με την καμμία ,δεύτερη φορά με την ίδια γυναίκα,
δεύτερη φορά με την ίδια γυναίκα το σεξ είναι καλύτερο.
εμένα και να με πλήρωναν δεν θα πήγαινα με την καμμία ,δεύτερη φορά με την ίδια γυναίκα,
3)ο πόρνος , δεν είναι ότι δεν μπορεί και ζηλεύει , απλά αποφεύγει και απεχθάνεται την πιρφορική συμπεριφορά.
Επειδή ο πιρφόρος μές την αγαμία του , επιδιώκει να εξαρτά την ικανοποίησή του απο ένα συγκεκριμένο αντικείμενο το οποίο θα μονοπωλεί τους χλιαρούς πόθους του,
ενώ αντίθετα ο πόρνος μες την εύφλεκτη πολυγαμία του εξαρτά την ικανοποίησή του , απο τον εαυτό του (απ'την διάταση των σπερμοκύστεών του) και έτσι οι πόθοι του είναι εύφλεκτα αόριστοι , αδέσμευτοι και ελεύθεροι να εξαπλωθούν σε όλα τα αντικείμενα που τους ανάβουν και ποτέ σε ένα συγκεκριμένο αποκλειστικά.
rigomortis αγορι μου την πρακτικη σου στο Δαφνι την έκανες?
τι πρακτική ρε, μεταδιδακτορική έρευνα έκανε εκεί το παλικάρι.
4) ο πόρνος δεν ψάχνει ούτε κάν να τον ικανοποιήσουν παθητικά
μ' αυτό τώρα τι θέλει να μας πει, οτι δεν είναι πούστης ή κωλομπαράς?
τσαμπουκισε τους πορνε μουαισθάνομαι πραγματικά πολύ κολακευμένος και νιώθω ότι δεν αξίζω τέτοια φιλοφρόνηση,
όταν μου λένε άσχημα λογάκια , άτομα όπως ο μπολτης ή ο gaygatsby ...!
αισθάνομαι πραγματικά πολύ κολακευμένος και νιώθω ότι δεν αξίζω τέτοια φιλοφρόνηση,
όταν μου λένε άσχημα λογάκια , άτομα όπως ο μπολτης ή ο gaygatsby ...!
μη χάσει ο κουτσομπόλης.
μας διαβάζει.
μπολντη μηπως εισαι πιρφορος και ενοχλεισαι? ;)Δεν σου λεμε ασχημα λογακια μην πληγώνεσαι
πλακα κάνουμε με αυτα που γράφεις.
τσαμπουκισε τους πορνε μου
χαιρετώ τον αιρετικό πόρνο pickerΕίσαι απίστευτος τελικά. Πραγματικός πορνηδονιστής χωρίς κανένα συναίσθημα. :S
τσαμπουκισε τους πορνε μου
Δεν θα σας χαλαγε να ειστε σαν τον πιρφορο.αυτος γαμαει και εσεις καθεστε και ασχολειστε με τον σταμουλη.μπολντη μηπως εισαι πιρφορος και ενοχλεισαι? ;)
α το ριγκομορτη ειπες κουτσομπολη? νομιζα εμενααχ, καλέ μη, καλέ όχι,
θα με τραμπουκίσει
γιατί του είπα άσχημα λογάκια.
αχαχαχ.
Δεν θα σας χαλαγε να ειστε σαν τον πιρφορο.αυτος γαμαει και εσεις καθεστε και ασχολειστε με τον σταμουλη.
τυπε ...μια παραθεση του σταμουλη>>>>>>γαμησι με το καλυτερο μουνι του κοσμουΔεν θα σας χαλαγε να ειστε σαν τον πιρφορο.αυτος γαμαει και εσεις καθεστε και ασχολειστε με τον σταμουλη.