- Εγγρ.
- 7 Σεπ 2005
- Κριτικές
- 492
- Like
- 38.128
- Πόντοι
- 42.697
ελπίζω με το νέο έτος να φτάσω αυτόν τον στόχο
ΑΥΤΟΙ ειναι στόχοι/όραμα ζωής!
Εσενα σε μυησε καποιος ή εισαι και συ αυτοδιδακτος?
Ειναι πολυ σημαντικο αυτο που σε ρωταω
κι αμα παντρευτεις αυτη θα ειναι η ζωη σου παλιΠότε έγινε αυτό;Εγώ αυτό έλεγα πάντα.Αυτή δλδ θα είναι η ζωή μου να βγάζω λεφτά για να μου τα τρώνε οι πουτάνες που ελάχιστες από αυτές θα με ικανοποιήσουν αρκετά;Και θέλω και διάδοχο που θα τον βρω από τις πουτάνες;;;
εγώ λόγω γαμημένων αποσπάσεων χρειάστηκε να λείψω απο αθήνα
σύνολο κανά 4μηνο , αλλιώς θα είχα προσεγγίσει τον αριθμό 180
Περίμενε φίλε, γιατί τώρα μιλάς με τον ειδικό της στατιστικής. Εννοείς 180 γυναίκες ή 180 γαμήσια; Έχει μεγάλη διαφορά. Μάλλον εννοείς το δεύτερο, που είναι άλλωστε και ο στόχος στο νόμο του Picker. Aν εννοείς το πρώτο, είσαι τέρας. :S
=κορεσμος...μερα παρα μερα = Νομος
=κορεσμος...
Ή είναι άρρωστοι.Κανένας εχέφρων άνθρωπος δεν θα έδινε 4000Ε σε μπουρδέλα.φετος τις πιο λιγες σε σχεση με αλλες χρονιες...αρχιζει κ τελειωνει το ρευστο...
αυτοι που απαντησαν 200+ ή μας δουλευουν κανονικα ή ζουν σε αλλη χωρα....
=καιγεσαι πριν το καταλαβεις... ;)= το νοημα του νομου ;)
=καιγεσαι πριν το καταλαβεις... ;)
αρκει να εχεις ''ξυλα'' για να ριχνεις στην φωτια.... ;)=η ζωη ειναι φωτια τυπε , η καιγεσαι και την ζεις ή την κοιτας και απλα ζεσταίνεσαι
ΑΥΤΟΙ ειναι στόχοι/όραμα ζωής!
Νομίζω είναι ξεκάθαρος ο τίτλος.Πόσες ιερόδουλες λέει,όχι πόσες φορές πήγαμε με την ίδια.Αυτό δεν πιάνεται εννοείται. :S
Αν ήταν έτσι εγώ με τη Δέσποινα μόνο από το Φυλής 99 έχω πάει τουλάχιστον 30 φορές.
καλησπερα σε ολους προσοχη στις παρενεργειες το φαρμακο απευθυνεται σε ατομα που εχουν θεμα μην περιμενεται θαυματα δεν ειμαι γιατρος μεταφερω αποψη φιλου φαρμακοποιου
ενδεχομένως να χρειαστεί να επιστρατευσω και την φαρμακευτική στην μάχη της απόλαυσης
αρκει να εχεις ''ξυλα'' για να ριχνεις στην φωτια.... ;)
Την φαρμακευτικη μην την περιορισεις μονο για απολαυση.
ενδεχομένως να χρειαστεί να επιστρατευσω και την φαρμακευτική στην μάχη της απόλαυσης
Την φαρμακευτικη μην την περιορισεις μονο για απολαυση.
εσυ εισαι το "ξυλο" μαν...οσο εισαι οκ την κρατας αναμενη ...