δεν ξέρω αν σας αφορά να δείτε το θέμα και από την πλευρά ενός θηλυκού ...
εγώ όμως σας την παραθέτω:
από τα 10 μου έτη αυνανίζομαι σχεδόν καθημερινά ... είτε έχω, είτε δεν έχω ερωτικό σύντροφο.
στην ηλικία που ξεκίνησα καταλαβαίνετε οτι το έκανα χωρίς να ξέρω γιατί ... απλά έτσι μου έβγαινε ... καθαρά ενστικτωδώς.
μπορώ να χύσω χωρίς καν να αγγίξω σημείο του σώματός μου ...
μικρότερη πίστευα πως δεν ήμουν φυσιολογική ... κάποιες φορές σκέφτηκα οτι μπορεί να ήμουν άντρας ... δεν ξέρω γιατί όμως ...
ήμουν 18 ετών με το συνομήλικο αγόρι μου ... το ρεκόρ μας ήταν 5 φορές σε 3 ώρες.
θα σας αφήσω ένα μεγάλο χρονικό κενό και θα σας επαναφέρω τον εαυτό μου στην ηλικία των 46 μου.
εγώ λοιπόν 46, εκείνος 52 ... 3 βαρβάτες φορές σε ούτε 3 ώρες ... γεμάτες αυτές οι ώρες ... χωρίς σταματημό ...
τελικά εκεί παίζω ... δεν έχω αφήσει ερωτικό σύντροφο παραπονεμένο ... ούτε κάτω από 2 με 3 φορές εκτόνωση μέσα σε 2-3 ώρες ...
είμαι 54 ετών, δεν είμαι επαγγελματίας, δεν έχω γαμάτα εξωτερικά προσόντα ... είμαι όμως θηλυκό και φροντίζω πλέον να το εκπέμπω χωρίς να ντρέπομαι, χωρίς να προκαλώ ... απλά να το ζω και μαζί μου να μπορούν να το ζουν λίγοι και καλοί τυχεροί
το "λίγοι" είναι επιλογή μου ... είμαι άνθρωπος που αν δεν μπορώ να έχω κάτι ΑΚΡΙΒΩΣ όπως το θέλω, προτιμώ να μην το έχω καθόλου!
ούτε εκπτώσεις κάνω αλλά ούτε και χαραμίζω την καύλα μου !!!
να προσέχετε τι έχετε ... φιλιά !!!