ελα ρε πλακα σου κανω,μη μασας.ποιος ομως εχει μπει στο γκινες?ντεκερ καλα κανει και γουσταρει.μαλακιες να μην λεει το εχουμε ξαναεξηγηση αυτο θεμα.εκτος αν θελει να γραφτει και αυτος στο γκινες σαν καποιον αλλο εδω μεσα.
You are using an out of date browser. It may not display this or other websites correctly.
You should upgrade or use an alternative browser.
You should upgrade or use an alternative browser.
Πόσες φορές εκσπερματώνετε σε 2 ώρες με ένα CT;
- Μέλος που άνοιξε το νήμα lebas
- Ημερομηνία ανοίγματος
- Απαντήσεις 112
- Εμφανίσεις 6K
- Tagged users Καμία
- Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 3 άτομα (0 μέλη και 3 επισκέπτες)
φίλε κομάντο και οι άλλοιπλησιαζω τα 40 ...και όσο θυμαμαι και ευατο και φιλους...πανω απο 2 φορές μόνο σε τσοντες το έχουμε δει.....και το έχουμε κανει....όποιος μπορει πανω απο 2...τι να πω...μπραβο του !!!!!!!!!!!!!!
Είμαι 45 χρονών και παντρεμένος με παιδί 18 ετών!!!
Λοιπόν με την γυναίκα μου το πολύ μια φορά
Με ct και αν είναι και ωραία και ταιράξει η χημεία μεταξύ μας 3 φορές είναι αρκετές και δεν σηκώνεται για άλλη φορά. αυτό φυσικά εξαρτάται απο ποιά ήλικία έχουμε αρχίσει το σέξ. Αν πχ το αρχισε κάποιος στα 12-14 τ'οτε στα 40+ τοπολύ 3 φορές το κάνει σε 2 ώρες. Αν πχ άρχισε το σεξ σε ηλικία 17-18 τότε άνετα το κάνει 4 φορές σε 2 ώρες στα 40+.
Φυσικά όλα εξαρτώνται με ποιά γκόμενα - ct θα είσαι μαζί και αν ταιριάξει η χημεία μεταξύ σας.
Αυτά που σας λέω είναι ιατρικά αποδεδειγμένα και φυσικά χωρίς χρήση βιαγκρα, σιάλις κλπ
Τον γιό μου επευκαιρία σας λέω ότι στα 16 τον πήγα σε ct που είχα κλείσει μόνος μου και του έκανα εκπληξη για ατα γενέθλιά του και με έβγαλε ασπροπρόσωπό!!!!
5 φορές ομπαγάσας σε 2 ώρες!!!
αναστέναξε ή γκόμενα!!!
Αυτά για να μην υπάρχουν παρεξηγήσεις
Αρε ερημα μου νιάτα ΠΟΥΤΣΑλακωθήκατε!!!
+100000φίλε κομάντο και οι άλλοι
Είμαι 45 χρονών και παντρεμένος με παιδί 18 ετών!!!
Λοιπόν με την γυναίκα μου το πολύ μια φορά
Με ct και αν είναι και ωραία και ταιράξει η χημεία μεταξύ μας 3 φορές είναι αρκετές και δεν σηκώνεται για άλλη φορά. αυτό φυσικά εξαρτάται απο ποιά ήλικία έχουμε αρχίσει το σέξ. Αν πχ το αρχισε κάποιος στα 12-14 τ'οτε στα 40+ τοπολύ 3 φορές το κάνει σε 2 ώρες. Αν πχ άρχισε το σεξ σε ηλικία 17-18 τότε άνετα το κάνει 4 φορές σε 2 ώρες στα 40+.
Φυσικά όλα εξαρτώνται με ποιά γκόμενα - ct θα είσαι μαζί και αν ταιριάξει η χημεία μεταξύ σας.
Αυτά που σας λέω είναι ιατρικά αποδεδειγμένα και φυσικά χωρίς χρήση βιαγκρα, σιάλις κλπ
Τον γιό μου επευκαιρία σας λέω ότι στα 16 τον πήγα σε ct που είχα κλείσει μόνος μου και του έκανα εκπληξη για ατα γενέθλιά του και με έβγαλε ασπροπρόσωπό!!!!
5 φορές ομπαγάσας σε 2 ώρες!!!
αναστέναξε ή γκόμενα!!!
Αυτά για να μην υπάρχουν παρεξηγήσεις
Αρε ερημα μου νιάτα ΠΟΥΤΣΑλακωθήκατε!!!
με αυτήν και 4 το δίωρο.Τοοοοοοο μουνί
Αλλά το πιθανό είναι 3
Επισκέπτης
3-4 φορές. Εξαρτάται βέβαια και από το "ταλέντο" της κοπέλας... έτσι πάνε αυτά τα πράγματα!
Φίλε πόσω χρονών είσαι;3-4 φορές. Εξαρτάται βέβαια και από το "ταλέντο" της κοπέλας... έτσι πάνε αυτά τα πράγματα!
- Εγγρ.
- 7 Σεπ 2005
- Κριτικές
- 492
- Like
- 38.045
- Πόντοι
- 42.697
παίδες εγώ όταν θέλω ντοπάρισμα πάιρνω βασιλικό πολτό απο το φαρμακείο ή απο καταστημα βιολογικών προιόντων.
μια δόση κάθε ημέρα, είναι πάρα πολύ καλό και για την υγεία γενικότερα.
Πάντως εγώ προσωπικά παρατηρώ πως όταν ειμαι ξεκόυραστος και δεν έχω αγχος (κάτι που συμβάινει σε περιόδους διακοπών μόνο πλέον) το εργαλείο δουλεύει πάρα πολύ καλά....
μια δόση κάθε ημέρα, είναι πάρα πολύ καλό και για την υγεία γενικότερα.
Πάντως εγώ προσωπικά παρατηρώ πως όταν ειμαι ξεκόυραστος και δεν έχω αγχος (κάτι που συμβάινει σε περιόδους διακοπών μόνο πλέον) το εργαλείο δουλεύει πάρα πολύ καλά....
Επισκέπτης
Φίλε πόσω χρονών είσαι;
Toν Μάιο κλείνω τα 36!
perpetouas
Μέλος
- Εγγρ.
- 15 Ιαν 2009
- Κριτικές
- 10
- Like
- 9
- Πόντοι
- 10
δεν εχω πάρει CT για δίωρο , μόνο για 1 ωρα.Στην ωρα τελειωσα 2 φορες.
Με την γυναίκα μου στο διωρο εχω τελειώσει 2 φορες αρα με ενα καλό ct σίγουρα 3 φορες θα τις έχω!
μιας και ειμαι 44
Με την γυναίκα μου στο διωρο εχω τελειώσει 2 φορες αρα με ενα καλό ct σίγουρα 3 φορες θα τις έχω!
μιας και ειμαι 44
MARKISIOSDESADE
Μέλος
- Εγγρ.
- 10 Ιουν 2008
- Κριτικές
- 1
- Like
- 2
- Πόντοι
- 0
2 φορές.είμαι υπέρ της ποιότητας,όχι της ποσότητας!
MARKISIOSDESADE
Μέλος
- Εγγρ.
- 10 Ιουν 2008
- Κριτικές
- 1
- Like
- 2
- Πόντοι
- 0
το θέμα είναι πόση διάρκεια έχει η κάθε επαφή και πόσο καλά ξέρεις την τέχνη του σέξ και όχι το πόσες φορές στο Α χρονικό διάστημα έχυσες.
εγω ειμαι 30 χρονων και τα καταφερνω 4 φορες σε 2 ωρες(χωρις ντοπινκ)
Kai εγώ στα 32 4 φορές τις έχω στο άνετο !
Πάντως παιδιά πέραν της πλάκας υπήρξε ct μεγάλου πρακτορείου (Zuzana)
πού μου είπε το εξής θεικό: "μόνο 1 φορά την ώρα, δεν κάνω παραπάνω",
οπότε και τελείωσα 2 φορές σε 2ωρο!!
Δεν ξέρω αν θα ξανατιμήσω το συγκεκριμένο πρακτορείο, και θα ήθελα
τις απόψεις για ct που τιμάνε το "μεροκάματο" και ικανοποιούν τον
πελάτη μέχρι να στραγγίξει....
πού μου είπε το εξής θεικό: "μόνο 1 φορά την ώρα, δεν κάνω παραπάνω",
οπότε και τελείωσα 2 φορές σε 2ωρο!!
Δεν ξέρω αν θα ξανατιμήσω το συγκεκριμένο πρακτορείο, και θα ήθελα
τις απόψεις για ct που τιμάνε το "μεροκάματο" και ικανοποιούν τον
πελάτη μέχρι να στραγγίξει....
rigormortis
Γλομπεο-Μύστης
- Εγγρ.
- 23 Απρ 2008
- Κριτικές
- 429
- Like
- 5.094
- Πόντοι
- 20.605
Αν θυμαμαι καλα 3-4 φορες στο 2ωρο ,για την ακριβεια στη μιαμιση ωρα λακησα ειχα αδειασει εντελως και δε γουσταρα αλλο
giorgos58
Ενεργό Μέλος
- Εγγρ.
- 14 Αυγ 2008
- Κριτικές
- 1
- Like
- 6
- Πόντοι
- 166
Να σας πη και ενας πενηνταρης την εμπειρια του,παντα κλεινω 2ωρο,ερχεται η κοπελα σε χωρο μου(Hotel)αμεσως ενα ντουζ και στον αγωνα για το πρωτο σκοραρισμα μολις τελειωσο ντουζ παλι και μετα 1 τσιγαρο και ξεκινα ο δευτερος γυρος, δεν τελειωνο γρηγορα και στα δυο και καπως την ζοριζω ειδικα απο την πισω πορτα
δεν τελειωνο γρηγορα και στα δυο και καπως την ζοριζω ειδικα απο την πισω πορτα
Είσαι πολύ μερακλής βλέπω.....!!!
Παρόμοια θέματα
- Απαντήσεις
- 226
- Εμφανίσεις
- 11K
- Απαντήσεις
- 168
- Εμφανίσεις
- 28K