Νέα

Πόσες είναι οι περισσότερες φορές που έχετε πάει με την ίδια πουτάνα;

• Μέλος που άνοιξε το νήμα lustforlife
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 200
  • Εμφανίσεις 21K
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 1 άτομα (0 μέλη και 1 επισκέπτες)

ποσες ειναι οι περισσοτερες φορες που εχετε παει με την ιδια πουτανα...?

• ποτε δευτερη φορα με την ιδια...

Ψήφοι: 15 5,6%
  • 2-5

Ψήφοι: 76 28,3%
  • 5-10

Ψήφοι: 57 21,2%
  • 10-20

Ψήφοι: 42 15,6%
  • 20-50

Ψήφοι: 38 14,1%
  • 50+

Ψήφοι: 41 15,2%

• Μέλη που ψήφισαν συνολικά
    269

Επισκέπτης
Φαντασου μετα απο διακοπες ξεπετσιασμα που θα επεφτε...
Επρεπε να κολλησει τα ενσημα βλεπεις :2funny: :2funny:
Ρε τον μαλακα τον πικερ :tooth:

Δεν είχε πάει διακοπές τότε (κανείς από τους δύο).  :grin:  Η Ειρήνη ήταν Ελληνίδα. Δεν ξέρω αν δουλεύει ακόμα εκεί, σίγουρα όμως κάποιοι από εδώ θα καταλάβουν για ποια μιλάω.

ZANCLOD72

Μέλος
Εγγρ.
9 Αυγ 2006
Like
9
Πόντοι
16
Δεν είχε πάει διακοπές τότε (κανείς από τους δύο).  :grin:  Η Ειρήνη ήταν Ελληνίδα. Δεν ξέρω αν δουλεύει ακόμα εκεί, σίγουρα όμως κάποιοι από εδώ θα καταλάβουν για ποια μιλάω.
Πηδιοσαντε "αδιακοπα" δηλαδη, ετσι? :grin:

Επισκέπτης
τυπε παιζει να εισαι και ο μονος που αν γραψει μια αληθεια μετα την διορθωνει...

Επισκέπτης
Πηδιοσαντε "αδιακοπα" δηλαδη, ετσι? :grin:

Ακριβώς. Δεν σας είπα όμως το πιο φοβερό...

Ο φίλος μου για να το κάνει όλο αυτό είχε πάρει προσωπικό δάνειο από τη Εurobank αξίας 5.000 ευρώ, το οποίο ξεπλήρωσε μόλις πέρυσι.  :rockon:  :2funny:

ZANCLOD72

Μέλος
Εγγρ.
9 Αυγ 2006
Like
9
Πόντοι
16
Ακριβώς. Δεν σας είπα όμως το πιο φοβερό...

Ο φίλος μου για να το κάνει όλο αυτό είχε πάρει προσωπικό δάνειο από τη Εurobank αξίας 5.000 ευρώ, το οποίο ξεπλήρωσε μόλις πέρυσι.  :rockon:  :2funny:
Δεν ειναι διολου παραξενο αυτο, πρεπει να εχουν υπαρξει πολλοι που εχουν πραξει αναλογα...
Τα λεγομενα "γαμησιατικα" δανεια..., αλλα κυριως πρεπει να επενδυθηκαν σε City tours... :jerking:

Επισκέπτης
Δεν ειναι διολου παραξενο αυτο, πρεπει να εχουν υπαρξει πολλοι που εχουν πραξει αναλογα...
Τα λεγομενα "γαμησιατικα" δανεια..., αλλα κυριως πρεπει να επενδυθηκαν σε City tours... :jerking:

Πραγματικό γαμησοδάνειο τύπε. Αυτά έκαναν οι Έλληνες και πλάκωσε η τρόικα.  :S

αυτο να μου πεις... εγραψες και καμια για να διορθωσεις; :grin:

Και όμως είναι αλήθεια!  :rockon:  :2funny:

pussy wagon

Σεβαστός
Εγγρ.
13 Οκτ 2010
Κριτικές
18
Like
5.571
Πόντοι
1.796
φιλε πικερ εσυ που πας μερα παρα μερα εχεις στανταρακι ή εναλλασσεσαι

Επισκέπτης
φιλε πικερ εσυ που πας μερα παρα μερα εχεις στανταρακι ή εναλλασσεσαι

Και βέβαια έχω στανταράκια, όχι ένα όμως. Πάντα προσπαθώ να παίζω μεταξύ 2-3-4 ενώ δοκιμάζω όποτε τύχει και νέες αφίξεις. Όταν εκείνες πάνε με πολλούς, είναι άδικο εσύ να πηγαίνεις μόνο με μία.  :sunglasses:

J_K

Μέλος
Εγγρ.
25 Μαρ 2013
Κριτικές
41
Like
12
Πόντοι
76
Και βέβαια έχω στανταράκια, όχι ένα όμως. Πάντα προσπαθώ να παίζω μεταξύ 2-3-4 ενώ δοκιμάζω όποτε τύχει και νέες αφίξεις. Όταν εκείνες πάνε με πολλούς, είναι άδικο εσύ να πηγαίνεις μόνο με μία.  :sunglasses:
Μεγάλη κουβέντα απ τον πανμεγιστο πικερ  :rockon: :rockon: :rockon:

ZANCLOD72

Μέλος
Εγγρ.
9 Αυγ 2006
Like
9
Πόντοι
16
Και βέβαια έχω στανταράκια, όχι ένα όμως. Πάντα προσπαθώ να παίζω μεταξύ 2-3-4 ενώ δοκιμάζω όποτε τύχει και νέες αφίξεις. Όταν εκείνες πάνε με πολλούς, είναι άδικο εσύ να πηγαίνεις μόνο με μία.  :sunglasses:
Συμφωνω με Πικερ, καλο ειναι να υπαρχουν 2-3 στανταρακια και απο εκει και περα βλεπεις...
Τωρα με την κριση πρεπει να ειμαστε προσεκτικοι, οταν ειναι να δοκιμαζουμε κατι νεο, καλο ειναι τα περνούμε ολα απο ακτινογραφια, καθως και το καθε ευρω εχει καταντησει πολυτιμο, μην το πεταμε τζαμπα...

billy13

Τιμημένος
Εγγρ.
23 Μαρ 2008
Κριτικές
123
Like
205
Πόντοι
3.090
Για όσες είναι ακόμα εν ενεργεία.............

20+ Νικολέτα Φ.66Α

30+ Μάγια (Μπάρμπαρα - Λάουρα) Φ.86

25+ Μάγια Φ.69Β

:humpleg:

ZANCLOD72

Μέλος
Εγγρ.
9 Αυγ 2006
Like
9
Πόντοι
16
Για όσες είναι ακόμα εν ενεργεία.............

20+ Νικολέτα Φ.66Α

30+ Μάγια (Μπάρμπαρα - Λάουρα) Φ.86

25+ Μάγια Φ.69Β

:humpleg:
Τυπε, εισαι μικρος ακομα μου φαινεται...
Δε βλεπεις τι γινεται εδω?
Ο αλλος 365 σε ενα χρονο, κατσε να δουμε τι θα δουμε ακομα...
Και εγω που νομιζα οτι επειδη εχω παει καπου 100-120 με μια, οτι ημουν μαθουσαλας... :grin:

Επισκέπτης
Και εγω που νομιζα οτι επειδη εχω παει καπου 100-120 με μια, οτι ημουν μαθουσαλας... :grin:
και εισαι και τυχαιρος που δεν ηταν δισεκτο το ετος :headbang: :headbang: :headbang:

BIASTIS.XXX

Μέλος
Εγγρ.
18 Νοε 2012
Like
16
Πόντοι
1
εγω δηλαδη τι να πω που δεν πηγαινω ουτε δευτερη φορα με πουτανα ,μια φορα μονο ειχα παρει δευτερη φορα τη σονια την ιταλιδα (ετσι λεει) απο φυλης και το μετανιωσα.η πουτανα σε καυλωνει στο σαλονι στο φουλ αλλα στο δοματιο εεε ενταξει οχι τιποτα τρελο.

moutsos21

Μέλος
Εγγρ.
8 Ιαν 2013
Like
28
Πόντοι
16

τυπε αλλωστε ενας θεσμος των μπουρδελιαρηδων ειναι και τα στανταρακια.αν σου κανει καλο   :knockinb:  γιατι να πας αλλου;  :rockon:
αλλωστε τα λεφτα τελειωσανε,πρεπει να βρισκουμε υπηρεσιες vfm  :S

Συνημμένα

• 0_euro.jpg
    0_euro.jpg
    28,2 KB · Εμφανίσεις: 36

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom