J_K
Μέλος
- Εγγρ.
- 25 Μαρ 2013
- Κριτικές
- 41
- Like
- 12
- Πόντοι
- 76
Γνώριζε αυτη για το επεισοδιακο θρεντμεσολάβησαν άλλες 2...
Γνώριζε αυτη για το επεισοδιακο θρεντμεσολάβησαν άλλες 2...
Φαντασου μετα απο διακοπες ξεπετσιασμα που θα επεφτε...
Επρεπε να κολλησει τα ενσημα βλεπεις
Ρε τον μαλακα τον πικερ
Πηδιοσαντε "αδιακοπα" δηλαδη, ετσι?Δεν είχε πάει διακοπές τότε (κανείς από τους δύο). Η Ειρήνη ήταν Ελληνίδα. Δεν ξέρω αν δουλεύει ακόμα εκεί, σίγουρα όμως κάποιοι από εδώ θα καταλάβουν για ποια μιλάω.
τυπε παιζει να εισαι και ο μονος που αν γραψει μια αληθεια μετα την διορθωνει...Δεν είχε πάει διακοπές τότε (κανείς από τους δύο). Η Ειρήνη ήταν Ελληνίδα. Δεν ξέρω αν δουλεύει ακόμα εκεί, σίγουρα όμως κάποιοι από εδώ θα καταλάβουν για ποια μιλάω.
Πηδιοσαντε "αδιακοπα" δηλαδη, ετσι?
τυπε παιζει να εισαι και ο μονος που αν γραψει μια αληθεια μετα την διορθωνει...
Δεν ειναι διολου παραξενο αυτο, πρεπει να εχουν υπαρξει πολλοι που εχουν πραξει αναλογα...Ακριβώς. Δεν σας είπα όμως το πιο φοβερό...
Ο φίλος μου για να το κάνει όλο αυτό είχε πάρει προσωπικό δάνειο από τη Εurobank αξίας 5.000 ευρώ, το οποίο ξεπλήρωσε μόλις πέρυσι.
αυτο να μου πεις... εγραψες και καμια για να διορθωσεις;Ποια αλήθεια διόρθωσα ρε τύπε? Βούτα τη γλώσσα στο μυαλό σου καμιά φορά.
Δεν ειναι διολου παραξενο αυτο, πρεπει να εχουν υπαρξει πολλοι που εχουν πραξει αναλογα...
Τα λεγομενα "γαμησιατικα" δανεια..., αλλα κυριως πρεπει να επενδυθηκαν σε City tours...
αυτο να μου πεις... εγραψες και καμια για να διορθωσεις;
φιλε πικερ εσυ που πας μερα παρα μερα εχεις στανταρακι ή εναλλασσεσαι
Μεγάλη κουβέντα απ τον πανμεγιστο πικερΚαι βέβαια έχω στανταράκια, όχι ένα όμως. Πάντα προσπαθώ να παίζω μεταξύ 2-3-4 ενώ δοκιμάζω όποτε τύχει και νέες αφίξεις. Όταν εκείνες πάνε με πολλούς, είναι άδικο εσύ να πηγαίνεις μόνο με μία.
Συμφωνω με Πικερ, καλο ειναι να υπαρχουν 2-3 στανταρακια και απο εκει και περα βλεπεις...Και βέβαια έχω στανταράκια, όχι ένα όμως. Πάντα προσπαθώ να παίζω μεταξύ 2-3-4 ενώ δοκιμάζω όποτε τύχει και νέες αφίξεις. Όταν εκείνες πάνε με πολλούς, είναι άδικο εσύ να πηγαίνεις μόνο με μία.
Τυπε, εισαι μικρος ακομα μου φαινεται...Για όσες είναι ακόμα εν ενεργεία.............
20+ Νικολέτα Φ.66Α
30+ Μάγια (Μπάρμπαρα - Λάουρα) Φ.86
25+ Μάγια Φ.69Β
και εισαι και τυχαιρος που δεν ηταν δισεκτο το ετοςΤυπε, εισαι μικρος ακομα μου φαινεται...
Δε βλεπεις τι γινεται εδω?
Ο αλλος 365 σε ενα χρονο, κατσε να δουμε τι θα δουμε ακομα...
Και εγω που νομιζα οτι επειδη εχω παει καπου 100-120 με μια, οτι ημουν μαθουσαλας...
και εισαι και τυχαιρος που δεν ηταν δισεκτο το ετος
Τυπε, εισαι μικρος ακομα μου φαινεται...
Δε βλεπεις τι γινεται εδω?
Ο αλλος 365 σε ενα χρονο, κατσε να δουμε τι θα δουμε ακομα...
Και εγω που νομιζα οτι επειδη εχω παει καπου 100-120 με μια, οτι ημουν μαθουσαλας...
Ακριβως, μεχρι να βαρεθεις ομως...τυπε αλλωστε ενας θεσμος των μπουρδελιαρηδων ειναι και τα στανταρακια.αν σου κανει καλο γιατι να πας αλλου;