ZANCLOD72
Μέλος
- Εγγρ.
- 9 Αυγ 2006
- Like
- 9
- Πόντοι
- 16
Αν καταλαβαινω την ιδια, λογω της μακροχρονης παρουσιας της στο στιβο, καπου εκει και εγω, αντε λιγο πιο κατω...150 και βαλε..
Μαρία
Μιλαμε για απιστευτο νουμερο...
Αν καταλαβαινω την ιδια, λογω της μακροχρονης παρουσιας της στο στιβο, καπου εκει και εγω, αντε λιγο πιο κατω...150 και βαλε..
Μαρία
Αν και ξερω ατομο που εχει παει ισως και πολυ περισσοτερες φορες...Αν καταλαβαινω την ιδια, λογω της μακροχρονης παρουσιας της στο στιβο, καπου εκει και εγω, αντε λιγο πιο κατω...
Μιλαμε για απιστευτο νουμερο...
αυτο ειναι ρεκορΓια 5 χρόνια συνεχώς 2 με 3 φορές κάθε εβδομάδα στον "θρύλο" του ακάποτου τσιμπουκίου στην Φυλής 66.... η ΡΙΤΑ, το "είδωλο".
Με έναν πρόχειρο υπολογισμό πρέπει να την είχα επισκεφτεί γυρω στις 500 φορές
Ήταν η μοναδική πουτάνα που εχω πάει τόσο πολλές φορές. Αρρώστεια!..
Για πες ποσες φορές :S :SΑν και ξερω ατομο που εχει παει ισως και πολυ περισσοτερες φορες...
Εχει τρελο καψιμο μαζι της... :S
Δεν ξερω ακριβως, αλλα αν εγω εχω παει 120-150 φορες, αυτος πρεπει να εχει παει τουλαχιστον τις τριπλασιες...Για πες ποσες φορές :S :S
Η Παολα ειναι γνωστο το ποσο αστερι ειναι, αλλα απο καποια φαση και επειτα γινεται "φιλη"(εξαρταται και απο τον πελατη αν θα το αφησει) με καποιους ισως και σβηνει καπως αυτο το μιγμα ερωτισμου και σεξ(απο την πλευρα του πελατη), πιο πολυ θες να πας εξω μαζι της να τα πειτε σαν καλα φιλαρακια, αυτο πιστευω νοιωθει και η ιδια με καποιους απο εδω μεσα, πιστευω λιγους...Με την Πάολα από Βριλησσού 42. Πρέπει να πλησιάζω τις 50.
Τυπε, are you working us???7 φορές με την Άννα(πλέον Φραντζή 47)...
ε ρε φίλε εντάξει, δεν συνήθιζα να πηγαίνω αποκλεισικά με μια...ήμουν των δοκιμών...και ακόμα είμαι...αλλά η Αννούλα είναι....τι να λέμε...Τυπε, are you working us???
Τυπε, επαναλαμβανω, are you working us???ε ρε φίλε εντάξει, δεν συνήθιζα να πηγαίνω αποκλεισικά με μια...ήμουν των δοκιμών...και ακόμα είμαι...αλλά η Αννούλα είναι....τι να λέμε...
Τυπε, ουτε ενας παντρεμενος δε καθε μερα!!! :SΔεν θα το πιστέψετε αλλά...
Έχω κολλητό που έχει πάει με την ίδια πουτάνα 365 φορές μέσα σε ένα χρόνο. Το όνομά της ήταν Ειρήνη και δούλευε στην Τροφωνίου, δεν ξέρω αν δουλεύει ακόμα εκεί. Αυτό έγινε περίπου το 2006 ή το 2007, δεν είμαι ακριβώς σίγουρος. Ο φίλος μου πήγαινε μαζί της ΚΑΘΕ ΜΕΡΑ για ένα χρόνο (δούλευε και όταν είχε περίοδο) γιατί ήθελε να νιώσει "σαν παντρεμένος". Τις ελάχιστες μέρες όλο το χρόνο που αυτή είχε ρεπό ο κολλητός μου τις αναπλήρωσε με διπλή επίσκεψη την επομένη της απουσίας της. Μάλιστα η Ειρήνη του είχε κάνει από την αρχή ειδική έκπτωση στα 15 ευρώ. Είναι απίστευτο αλλά αληθινό!
Εμένα 5 μου είχες πει...7 φορές με την Άννα(πλέον Φραντζή 47)...
Τελικά παντρεύτηκαν αυτό εχει σημασίαΤυπε, ουτε ενας παντρεμενος δε καθε μερα!!! :S
Τι ειπες τωρα??? :S
Πρεπει να τον γραψουμε στο πανθεον των Αθανατων τον φιλο σου..
Χαιλαντερ και βαλε...
Σε δυο επισκεψεις, θα τελειωσε απο δυο φορες τυπε, αρα 7 φορες εχει παει στην ουσια...Εμένα 5 μου είχες πει...
μεσολάβησαν άλλες 2...Εμένα 5 μου είχες πει...
Φαντασου μετα απο διακοπες ξεπετσιασμα που θα επεφτε...Τελικά παντρεύτηκαν αυτό εχει σημασία