Επισκέπτης
Από ότι καταλαβαίνω, ο μόνος είμαι που δεν έχω γαμήσει εδώ μέσα.
Μη νοιώθεις μόνος..
Και μασάζ, που το πας αυτό?
Εντάξει, έχουμε ξεφύγει.
Μοναχοφαγάδες, τις βρίζετε όλες για να τρώτε μόνοι σας.
καλως τον!! που καταλαβες οτι σε ψαχναμε?Καμμια, και δεν το εχω κοζαρει για σαιτ που παιζουν τετοια. Μαλλον κανω λαθος. Ας το αλλαξουμε το τροπαρι: Eimai 1.81 (χωρις τακουνια), μελαχροινος, μαυρα ματια και μαλλια, λεπτος και σχετικα αθλητικος, με κανονικη σκληρη πουτσα (προς μεγαλη). Λατρευω τις τσοντες, εχω κοπελα και κανουμε παρτουζες με αλλους αντρες και γυναικες και ζευγαρια. Οποια γουσταρει, εδω ειμεθα
Π
Καμμια, και δεν το εχω κοζαρει για σαιτ που παιζουν τετοια. Μαλλον κανω λαθος. Ας το αλλαξουμε το τροπαρι: Eimai 1.81 (χωρις τακουνια), μελαχροινος, μαυρα ματια και μαλλια, λεπτος και σχετικα αθλητικος, με κανονικη σκληρη πουτσα (προς μεγαλη). Λατρευω τις τσοντες, εχω κοπελα και κανουμε παρτουζες με αλλους αντρες και γυναικες και ζευγαρια. Οποια γουσταρει, εδω ειμεθα
Π
Και μασάζ, που το πας αυτό?
Αυτή κάτι μου θυμίζει, μάλλον όχι μόνο σε μέναMονο εναν Φραπε !!!
Αυτή κάτι μου θυμίζει, μάλλον όχι μόνο σε μένα
Όχι φυσικά αν και μετά από τόσες φωτό που έχει ποστάρει με την ψωλή του ο πρόεδρος κι αυτή είναι celebrityΔεν μιλας για την ψωλη..... πιστευω ..
Όχι φυσικά αν και μετά από τόσες φωτό που έχει ποστάρει με την ψωλή του ο πρόεδρος κι αυτή είναι celebrity
πω πω ελεεινο ειναι να ποσταρεις τετοια φωτο που ψιλοδιακρινεται η φατσα :S