You are using an out of date browser. It may not display this or other websites correctly.
You should upgrade or use an alternative browser.
You should upgrade or use an alternative browser.
40DDD
Μέλος
- Εγγρ.
- 29 Μαΐ 2011
- Like
- 17
- Πόντοι
- 16
Μην το λες αυτό αναβράζον νερό - μπορεί να έχεις γονίδια προστασίας και να φτάσεις 92.Ευτυχώς δηλαδή που είμαι χοντρός και θα πεθάνω από καρδιά νωρίτερα.
Με άλλα λόγια, να γαμήσεις δηλ τα ασφαλιστικά ταμεία.
Επισκέπτης
Kαταρχας, σύντροφε Παραλίμνιε καταζητήσε μετά την καταδίκη σου για το φιάσκο σου στο Γιαννιτσοχώρι. Επινες μπυρες και δεν μαζεψες πληροφορείες, εχοντας το θρασος να με κατηγορίσεις οτι λέω ψεματα.
Ήδη ο δήμαρχος έχει απολυθεί από την θέση του.
Με αποσχολησε μια 52χρονη Γαλιδα συντροφε και δεν με αφησε να συγκεντρωθω στην αποστολη.
Επισκέπτης
Πως κατάφερες να πάρεις δάνειο με τόσο ασταθής συνθήκες δουλειάς; Όταν το πήρες είχες σταθερή δουλειά;
Επίσης, 1200 ευρώ το μήνα χαλάς; Πολλά αδερφέ. Πολλά.
Εγώ βγάζω 1200 και βάζω στην άκρη 200-300.
Βέβαια πάντα τυχαίνουν μαλακίες και δίνω, που σημαίνει πως βάζω στην άκρη κάπου 150 μέσο όρο το μήνα. Δηλαδή αποταμίευση κάπου 1800 μέσο όρο το χρόνο.
Τον πούλο, θα γεράσω με μηδέν λεφτά στην άκρη και όταν μας κόψουν τις συντάξεις θα πεθάνω χωρίς φάρμακα.
Ευτυχώς δηλαδή που είμαι χοντρός και θα πεθάνω από καρδιά νωρίτερα.
Στεγαστικο πηρα απο την αγροτικη. Οντως για την εποχη μας χαλαω πολλα, αλλα ειμαι καλοπερασακιας. Μου αρεσει το εξω και τα πιοματα.
sparkling_water
Σπουδαίος
- Εγγρ.
- 20 Μαρ 2010
- Κριτικές
- 11
- Like
- 171
- Πόντοι
- 2.287
Στεγαστικο πηρα απο την αγροτικη. Οντως για την εποχη μας χαλαω πολλα, αλλα ειμαι καλοπερασακιας. Μου αρεσει το εξω και τα πιοματα.
Πράγματι τα 270 είναι το μεγαλύτερο έξοδό σου μετά τη δόση.
Keep going bro! Μακάρι να τη βγάλουμε όλοι καθαρή τη φάση, αν και δε το κόβω.
Με αποσχολησε μια 52χρονη Γαλιδα συντροφε και δεν με αφησε να συγκεντρωθω στην αποστολη.
Μην δικαιολογισε σύντροφε η ...... σε περιμένει
Συνημμένα
treislalounk2xorevoun
Μέλος
- Εγγρ.
- 28 Αυγ 2011
- Like
- 4
- Πόντοι
- 66
ενοικιο πληρωνεις η εχεις δικο σου σπιτι?με τις δουλειες που κανεις στο χωριο βγαζεις πανω απο εναμισι χιλιαρικο δλδ ?
ενοικιο πληρωνεις η εχεις δικο σου σπιτι?με τις δουλειες που κανεις στο χωριο βγαζεις πανω απο εναμισι χιλιαρικο δλδ ?
Aφου έχει παρει στεγαστικό ειναι δυνατον να μένει στο νοίκη;;;;
treislalounk2xorevoun
Μέλος
- Εγγρ.
- 28 Αυγ 2011
- Like
- 4
- Πόντοι
- 66
Aφου έχει παρει στεγαστικό ειναι δυνατον να μένει στο νοίκη;;;;
μπορει να ειναι χωρισμενος κ να του φαγε το σπιτι η Ελλεεινιδα οπως κ τα παιδια
μπορει να ειναι χωρισμενος κ να του φαγε το σπιτι η Ελλεεινιδα οπως κ τα παιδια
Ο σύντροφος Παραλίμνιος ειναι μεγάλο αλλάνι και δεν κάνει τέτοια λάθη.
Μπορει κάποιες φορές να παρεκλίνει του στόχου του (δες την ήττα μας στο Γιαννιτσοχώρι όπου Γαλλικο μιλφ-Ματα χάρη τον κολησε) αλλά κώτσος από ελλεινίδα δεν πιάνεται.
Επισκέπτης
Δεν μπορω να υπολογισω ακριβως ποσα θα βγαλω. Δεν ξερω ποσες ωρες το μηνα θα δουλεψω στα μαγαζι, ουτε σε ποσους γαμους, βαπτισια, πανηγυρια θα δουλεψω. Ουτε ποσο κρασι, λαδι, οπωροκηπευτικα θα βγαλω και ποσα θα πουλησω. Την αλλη βδομαδα θα μεζεψουμε καρυδια. Αν καταφερω και βγαλω 50 κιλα ψιχα οταν τα δωσω θα παρω 350 με 400 ευρω. Και αν. Τα εσοδα μας ειναι γυρω στα 1900 το μηνα μαζι με τη συνταξη της μανας μου. Καπου εκει τα υπολογιζω.
Σπιτι δικο μου εχω αλλα το χρωσταω στην τραπεζα.
mariath
Μέλος
- Εγγρ.
- 29 Απρ 2009
- Κριτικές
- 6
- Like
- 146
- Πόντοι
- 16
αν τη βενζινη τη βαζεις πχ 10 ευρω που ειναι οσα καις τη μερα και οχι μια φορα 70 ευρω για ολη τη βδομαδα τοτε καις λιγοτερο
Αυτό είναι 100% μαλακία.
Την οικονομία την κάνεις σκεπτόμενος πόσες φορές θα βάλεις το κλειδί στη μίζα για να φύγεις, και πως πάει το πόδι σου στο γκάζι, και ΟΧΙ πόσες φορές πας στο βενζινάδικο.
Άσε που (επιστημονικά) το άδειο ρεζερβουάρ έχει μεγαλύτερες απώλειες (από την εξάτμιση του καυσίμου) από το γεμάτο.
Αν θέλεις κάτι να σε "καταναγκάζει" να κάνεις οικονομία, βάλε έναν τάκο κάτω από το γκάζι, να μη το πατάς πάνω από το μισό. Πίστεψέ με, είναι αποδοτικότερο από αυτό που κάνεις τώρα.
donhostieros
Μέλος
- Εγγρ.
- 12 Μαΐ 2008
- Like
- 9
- Πόντοι
- 1
Το σημαντικό είναι ότι είσαι και καλοντυμένος παρά την κρίση...Λοιπον επειδη το θεμα με απασχολει σοβαρα από περσι το καλοκαιρι, αρχισα να κραταω σημειωσεις τι ξοδευω καθημερινα. Ετσι λοιπον εβγαλα ένα μεσο ορο για το ποσα λαφτα χαλαω και που κάθε μηνα. Στο περιπου βεβαια.
Τσιγαρα 170
Καφεδες 25
Βενζινη-Πετρελαιο 160
Φαγητο και πιομα εκτος σπιτιου 270
Δοση δανειου 346
Στοιχημα 60
Cosmocarta (εδώ και μερικους μηνες, πριν δεν ειχα κινητο) 7,50
Εξοδα σπιτιου (super market, ΔΕΗ, νερο, κ.α.) 100
Ενδυση – υποδηση 13Service, τελη κυκλοφοριας,ασφαλεια μηχανης, αυτοκινητου 100
Σκυλοτροφες γατοτροφες 50
Όλα αυτά μας κανουν 1141,5 το μηνα. Αμα βαλουμε και κατι ψιλα από δω κι από κει π.χ. εφημεριδα, νερα αναψυκτικα, κανα γλυκο εχω μεσο ορο τα 1200 με 1250 ευρω το μηνα. Δεν υπολογισα διακοπες γιατι κανω ελευθερο καμπινγκ και χαλαω τα ιδια που θα χαλαγα αν εμενα στο χωριο. Δεν παω σε πουτανες, δεν παω μπουζουκια ή ακριβα εστιατορια, σπανια παω σε bar, δεν πληρωνω την φουντα, δεν εχω σταθερο τηλεφωνο internet, δεν εχω ασφαλεια στη μηχανη. Κανω τρεις δουλειες αγροτικα, υπαλληλος καποιες ωρες τη βδομαδα και σερβιτορος σε γαμους, βαπτισια, πανηγυρια. Κι όμως υπαρχουν μερες που εχω στην τσεπη μονο 2 ευρω.
Μας εχει γαμισει κανονικοτα το ΠΑΣΟΚ.
Επισκέπτης
Το σημαντικό είναι ότι είσαι και καλοντυμένος παρά την κρίση...
Που το βλεπεις το καλοντυμενος ? Σε 1 χρονο αγορασα 1 μπουφαν μεταχειρισμενο για τη μηχανη 50 ευρο, 1 τζην παντελονι 30, και δυο ζευγαρια παπουτσια 76 ευρω. Και για τους επομενους μηνες δεν προβλεπετε καμια τετοιου ειδους αγορα.
donhostieros
Μέλος
- Εγγρ.
- 12 Μαΐ 2008
- Like
- 9
- Πόντοι
- 1
Που το βλεπεις το καλοντυμενος ? Σε 1 χρονο αγορασα 1 μπουφαν μεταχειρισμενο για τη μηχανη 50 ευρο, 1 τζην παντελονι 30, και δυο ζευγαρια παπουτσια 76 ευρω. Και για τους επομενους μηνες δεν προβλεπετε καμια τετοιου ειδους αγορα.
πλάκα έκανα, αφού και για γατοτροφές χαλάς περισσότερα..
talladmirer
Μέλος
- Εγγρ.
- 27 Δεκ 2007
- Like
- 19
- Πόντοι
- 16
εδώ ειδική περίπτωση...
Ποιά κρίση? και τι άλλαξε???
Ποιά κρίση? και τι άλλαξε???
axaxouxas
Ενεργό Μέλος
- Εγγρ.
- 8 Απρ 2007
- Κριτικές
- 2
- Like
- 8
- Πόντοι
- 366
Γεια σου Κατακουζηναααααααααααααχαχαχαχα ε ναι τυπε και δεν με αφηνουν ησυχο και να προγραμματισω!!!!
Το κρυπτογραφικο συστημα στο Βυζαντιο.
Και μισω ταμαλα και το γιαουρτοσκορδιον
επισης δεν καπνιζω και τρεφομαι παντα υγιεινα
donhostieros
Μέλος
- Εγγρ.
- 12 Μαΐ 2008
- Like
- 9
- Πόντοι
- 1
Τωρα που θαρθει και η ΔΕΗ τσιμπημενη να δειs καλαμπουρια.....
Του κυριου ΔΕΗθωμεν
Δε θαρθει τσιμπημένη. ΓΑΜΗΜΕΝΗ θα'ρθει. Όχι τίποτα άλλο, να λέμε τα πράγματα ως έχουν γιατί όλα στο ντούκου περνάνε... ή μάλλον τα περνάνε οι κουφάλες...
Άλλα thread (τυχαίες επιλογές)
- Απαντήσεις
- 19
- Εμφανίσεις
- 7K
- Απαντήσεις
- 11
- Εμφανίσεις
- 3K
- Απαντήσεις
- 32
- Εμφανίσεις