Νέα

Πόσα λεφτά τρώτε το μήνα τώρα με την κρίση;

• Μέλος που άνοιξε το νήμα -
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 191
  • Εμφανίσεις 11K
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 6 άτομα (0 μέλη και 6 επισκέπτες)

Επισκέπτης
αρχισε πρωτα η εφορια.περιμενετε και θα ερθουν τα ωραια :grin:

DmtrsxXx

Γλομπεάρχης
Εγγρ.
5 Αυγ 2010
Κριτικές
533
Like
77.451
Πόντοι
41.129
20 ευρω μερα παρα μερα !!

tsakonas13

Μέλος
Εγγρ.
21 Ιαν 2009
Κριτικές
6
Like
0
Πόντοι
6
Kαι τιs αλλεs  στο  τζαμπα ε??? :grin: :grin:
εγω μαγκες ειμαι ΓΑΜΑΤΑ.η χειροτερη εποχη της ζωης μου.παιρνω 1000 με 1100 ευρω το μηνα καθε 23 του μηνος.24 μεσημερι δε παιζει ουτε ευρω.εχω πανω μου καθε μερα εως 5 ευρω και μπορει να τα κρατησω και μια βδομαδα.τα εξοδα για φαι-τσιγαρα και κανα εξοδο παραπανω τα πληρωνουμε απο το μαγαζι της γυναικας μου που καιαυτο ειναι στα κατω του οπως ΟΛΑ

life97

Σπουδαίος
Εγγρ.
1 Φεβ 2007
Κριτικές
24
Like
92
Πόντοι
2.357
εγω μαγκες ειμαι ΓΑΜΑΤΑ.η χειροτερη εποχη της ζωης μου.παιρνω 1000 με 1100 ευρω το μηνα καθε 23 του μηνος.24 μεσημερι δε παιζει ουτε ευρω.εχω πανω μου καθε μερα εως 5 ευρω και μπορει να τα κρατησω και μια βδομαδα.τα εξοδα για φαι-τσιγαρα και κανα εξοδο παραπανω τα πληρωνουμε απο το μαγαζι της γυναικας μου που καιαυτο ειναι στα κατω του οπως ΟΛΑ

Αστα να πανε....Αν μαζευα τα λεφτα απο τα φροντιστηρια των παιδιων θαχα σπιτι που λεει ο λογοs.....Και δεν βλεπω να σταματαει το κακο

Επισκέπτης

Ρε μεγαλε θα μας τρελανεις, που τα χαλας τοσα λεφτα σε μια μερα ?

tsakonas13

Μέλος
Εγγρ.
21 Ιαν 2009
Κριτικές
6
Like
0
Πόντοι
6
450 νοικι σπιτιου 300 δοση αυτοκινητου 340 δανειο μαγαζιου = 1090 αν παρω 1100 απο δουλεια κομπλε αλλιως τσωνταρει το μαγαζι

on the road

Μέλος
Εγγρ.
29 Αυγ 2009
Like
1
Πόντοι
66
χρεωθηκα φιλε μου να ανοιξω ενα μαγαζι και τωρα τον εχουμε φαει κανονικα.ΤΗΝ ΥΓΕΙΑ ΜΑΣ ΝΑ ΧΟΥΜΕ

χρεωθηκες για το μαγαζί αλλα το μαγαζί τσονταρει οπως λες.
Χρεωθηκες για το αμάξι και τι σου αποδιδει?

tsakonas13

Μέλος
Εγγρ.
21 Ιαν 2009
Κριτικές
6
Like
0
Πόντοι
6
χρεωθηκες για το μαγαζί αλλα το μαγαζί τσονταρει οπως λες.
Χρεωθηκες για το αμάξι και τι σου αποδιδει?
Σ αυτο εχεις δικιο φιλε,αλλα επρεπε με καποιο τροπο να ψωνιζω για το μαγαζι[μινι μαρκετ] δε μπορουσα να πηγαινω με τη παπια και δευτερον και ΣΗΜΑΝΤΙΚΟΤΕΡΟ εχω και ενα παιδακι

tsakonas13

Μέλος
Εγγρ.
21 Ιαν 2009
Κριτικές
6
Like
0
Πόντοι
6
μινι μαρκετ εχω και δευτερο και πιο ΣΗΜΑΝΤΙΚΟ εχω και ενα παιδακι

life97

Σπουδαίος
Εγγρ.
1 Φεβ 2007
Κριτικές
24
Like
92
Πόντοι
2.357
Σ αυτο εχεις δικιο φιλη,αλλα επρεπε με καποιο τροπο να ψωνιζω για το μαγαζι[μινι μαρκετ] δε μπορουσα να πηγαινω με τη παπια και δευτερον και ΣΗΜΑΝΤΙΚΟΤΕΡΟ εχω και ενα παιδακι
:grin:

Επισκέπτης
450 νοικι σπιτιου 300 δοση αυτοκινητου 340 δανειο μαγαζιου = 1090 αν παρω 1100 απο δουλεια κομπλε αλλιως τσωνταρει το μαγαζι

Γαμησετα φιλαρακο. Και δεν ξερουμε τι αλλο μας περιμενει. Σε λιγακι σχολαω απο το μαγαζι που δουλευω. Απληρωτος σχεδον 2 μηνες ολο εναντι περνω. Εχω 8 ευρω πανω μου. Να βαλω 5 ευρω βενζινη στη μηχανη να με βγαλει να παω μεχρι το χωριο, να κατσω σπιτι δεν μου κανει κεφι. Να παω να πιω 2 μπυρες στο καφενειο  δε μου φτανουν, να του πω στα χρωσταω, παλι θα μου πει ? του χρωσταω ηδη κανα 10ευρω. Να βαλω τους κολλητους να κερασουν παλι δε γουσταρω. Πως καταντησαμε ετσι ρε γαμωτο ? Θα σωσει την Ελλαδα ο Γιωργακης λεει, αλλα για τους Ελληνες δεν ξερω τι σχεδιο εχει.

life97

Σπουδαίος
Εγγρ.
1 Φεβ 2007
Κριτικές
24
Like
92
Πόντοι
2.357
Αυτο ειναι και το χειροτερο απ ολα....Δεν υπαρχει μια ημερομηνια τελουs σ ολη αυτην την κατασταση.....Κατι σαν τερματισμο, να σου δινει την ψυχικη δυναμη, εστω να μετραs καποιο χρονικο διαστημα....Που θα παει αυτο κανειs δεν ξερει

Επισκέπτης
Γαμησετα φιλαρακο. Και δεν ξερουμε τι αλλο μας περιμενει. Σε λιγακι σχολαω απο το μαγαζι που δουλευω. Απληρωτος σχεδον 2 μηνες ολο εναντι περνω. Εχω 8 ευρω πανω μου. Να βαλω 5 ευρω βενζινη στη μηχανη να με βγαλει να παω μεχρι το χωριο, να κατσω σπιτι δεν μου κανει κεφι. Να παω να πιω 2 μπυρες στο καφενειο  δε μου φτανουν, να του πω στα χρωσταω, παλι θα μου πει ? του χρωσταω ηδη κανα 10ευρω. Να βαλω τους κολλητους να κερασουν παλι δε γουσταρω. Πως καταντησαμε ετσι ρε γαμωτο ? Θα σωσει την Ελλαδα ο Γιωργακης λεει, αλλα για τους Ελληνες δεν ξερω τι σχεδιο εχει.

Γάμησέ τα θα γυρίσουμε στα χρόνια του σχολείου...5 ευρώ το πρωί απ το πορτοφόλι, για μια τυρόπιτα και 2 εισητήρια  :dunno:

DmtrsxXx

Γλομπεάρχης
Εγγρ.
5 Αυγ 2010
Κριτικές
533
Like
77.451
Πόντοι
41.129
εγω ρε παιδια εχω ενα σεβαστο εισοδημα 1350ε δε χρωσταω σε κανενα τιποτα πληρωνω μονο ενα ενοικιο 280ε και τα υπολοιπα τα τρωω στις πουτανες πως σας φαινομαι..??

life97

Σπουδαίος
Εγγρ.
1 Φεβ 2007
Κριτικές
24
Like
92
Πόντοι
2.357
εγω ρε παιδια εχω ενα σεβαστο εισοδημα 1350ε δε χρωσταω σε κανενα τιποτα πληρωνω μονο ενα ενοικιο 280ε και τα υπολοιπα τα τρωω στις πουτανες πως σας φαινομαι..??

Δλδ....μονο ενοικιο 280??? Δεν εχειs νερο,φωs, τηλεφωνο....Δεν τρωs φαι???
Ρουχα???παπουτσια???.......τιποτα????

tsakonas13

Μέλος
Εγγρ.
21 Ιαν 2009
Κριτικές
6
Like
0
Πόντοι
6
εσυ εισαι ο καλυτερος αλλα καβατζωνε και κατι οι καιροι ειναι δυσκολοι

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom