tsakonas13
Μέλος
- Εγγρ.
- 21 Ιαν 2009
- Κριτικές
- 6
- Like
- 0
- Πόντοι
- 6
και 200 να ναι και 300 να ναι αυτα παλι του μενουνΔλδ....μονο ενοικιο 280??? Δεν εχειs νερο,φωs, τηλεφωνο....Δεν τρωs φαι???
Ρουχα???παπουτσια???.......τιποτα????
και 200 να ναι και 300 να ναι αυτα παλι του μενουνΔλδ....μονο ενοικιο 280??? Δεν εχειs νερο,φωs, τηλεφωνο....Δεν τρωs φαι???
Ρουχα???παπουτσια???.......τιποτα????
εγω ρε παιδια εχω ενα σεβαστο εισοδημα 1350ε δε χρωσταω σε κανενα τιποτα πληρωνω μονο ενα ενοικιο 280ε και τα υπολοιπα τα τρωω στις πουτανες πως σας φαινομαι..??
Σιγουρα του μενουν, ισωs οχι τοσο πολλακαι 200 να ναι και 300 να ναι αυτα παλι του μενουν
Ειπαμε να το κανουμε σπορενταξει εχω τα παγια εξοδα μου αλλα μην φαντασεις δεν ειναι πολλα ...οτι περισσευει παντως το καταθετω στη φυλης και στα studio ..πολυ καλη επενδυση!
εαν θες δωσ τα σε μενα σε μορφη δανειου 4-5 % επιτοκιο και οταν σε ξεχρεωσω με τους τοκους που θα σου μεινουν φατα σε σιτιτουρακιαενταξει εχω και την καβαντζα μου στην ακρη ενα πεντοχιλιαρο για ωρα αναγκης πιο πολλα τι να τα κανω να μαζεψω ? να βαρεσει κονονι ο γιωργακης να τα φαει ?
Ρε μηπως εισαι ανηψιος του Καρατζαφερη και του τρως τα λεφταΙΤ Consultant (σε μεγάλη εταιρεία παροχής υπηρεσιών)... με συμβάσεις που ανανεώνονται.
η αληθεια ειναι οτι το εχω παρατραβηξει το εχω καταλαβει..λεω να το αραιωνω λιγο λιγο να πηγαινω μια στις 3- 4 μερες καλα ειναι και ετσι..
ρε συ εχω να τανα πανω απο χρονο που δεν εχω μια .λες να παθεις τιποτα αμα αρεωσεις τις τανες ???η αληθεια ειναι οτι το εχω παρατραβηξει το εχω καταλαβει..λεω να το αραιωνω λιγο λιγο να πηγαινω μια στις 3- 4 μερες καλα ειναι και ετσι..
Εγώ άμα έχω καιρό να πάω (κανά μήνα το πολύ),
...μετά ντρέπομαι !
εγω ρε παιδια εχω ενα σεβαστο εισοδημα 1350ε δε χρωσταω σε κανενα τιποτα πληρωνω μονο ενα ενοικιο 280ε και τα υπολοιπα τα τρωω στις πουτανες πως σας φαινομαι..??
Καλα τωρα που ηρθε το ραβασακι με τα εκτακτα απο εφορια, και μετα τον λογαριασμο της ΔΕΗ... Δεν θα μεινει φραγκο....