machinehead 7
Σεβαστός
- Εγγρ.
- 20 Μαρ 2009
- Κριτικές
- 41
- Like
- 533
- Πόντοι
- 2.137
Η μαριαννα που χαθηκε απο το θεμα?
Βαλε και καμια με μπικινι.
ειδες πως τα φερνει η ζωη?...απο τον κωλο της Μαριαννας κ το βυζακι της ,φτασαμε στις πουτσες τις πακιστανικες.Η μαριαννα που χαθηκε απο το θεμα?
ειδες πως τα φερνει η ζωη?...απο τον κωλο της Μαριαννας κ το βυζακι της ,φτασαμε στις πουτες τις πακιστανικες.
life sucks man
125 κιλάκια, 1.90. Πειράζει;
Η μαριαννα που χαθηκε απο το θεμα?
Ανεβασε ανεβασε φωτο!!
γαματε με και ας κλαιω...μπορείτε να τις δείτε στο προφίλ μου
εδώ δεν ανεβάζω και βλακεία μου που ανέβασα
Aπό ποια κυβερνηση?παρεξηγησες,σχεση μακροχρονια
μολις περασει το συμφωνο συμβιωσης για τα ομοφυλα ζευγαρια θα το αποκαταστησω το παιδι.
γαματε με και ας κλαιω...
μπορείτε να τις δείτε στο προφίλ μου
εδώ δεν ανεβάζω και βλακεία μου που ανέβασα
δε σε γαμανε καλα μαλλον γι αυτοποτέ δε κλαίω όταν με γαμάνε
δε σε γαμανε καλα μαλλον γι αυτο
Από το να ψάχνεις πώς να αλλάξεις nickname για να μην ταυτοποιείσαι,στο να ανεβάζεις δικές σου φωτογραφίες με μαγιό..δεν πιστεύω πώς είναι κ τόσο καλή ιδέα.
Εκτός κ αν έχεις αλλάξει γνώμη,σε αυτό όλοι έχουμε δικαίωμα.
δεν εχεις ουτε στο προφιλ εδω στο μπου φωτο σου.δλδ αν με άλλο νικ ανέβαζα κάποια φωτο, πρόσφατη φωτο, όχι τις παλιές τις χιλιο παιγμένες, θα καταλαβαίνατε για ποιό άτομο πρόκειται?
σε μια ειχα προκαλεσει και αιμορραγια επι μια εβδομαδα και της ειπε ο γυναικολόγος να κοψει λιγο καιρο το σεξέχεις γαμήσει γκόμενα που έβαλε τα κλάματα?
και νόμιζες ότι τη γάμησες καλά?
εκτός κι αν γουστάρεις φουλ ανωμαλίες και φετιχιστικά σαδομαζοχιστικά πράγματα, γουίτς ις νοτ μαι θινγκ
δεν εχεις ουτε στο προφιλ εδω στο μπου φωτο σου.
το χεις αδειο.
σε μια ειχα προκαλεσει και αιμορραγια επι μια εβδομαδα και της ειπε ο γυναικολόγος να κοψει λιγο καιρο το σεξ
ωραια θα κοιταξω μετα.όχι
στο fb έχω