Marie-ann
Μέλος
- Εγγρ.
- 7 Απρ 2012
- Like
- 3
- Πόντοι
- 16
σου ευχομαι να σε παει αιμα η μαλακια που εφαγες πριν κ να ξεσκισεις την κωλοτρυπιδα σου στο χεσιμο ολο το βραδυ χοντρελο
έτσουξε?
σου ευχομαι να σε παει αιμα η μαλακια που εφαγες πριν κ να ξεσκισεις την κωλοτρυπιδα σου στο χεσιμο ολο το βραδυ χοντρελο
1.86 υψος
97.4 εδειξε το πρωι η ηλεκτρονικη ζυγαρια.Έχω πέσει από τα 105 απο τις πολλες πουτσες που τρωω τωρα τελευταια
βρε φιλεναδα ασε τιποτα και για μας...1.86 υψος
97.4 εδειξε το πρωι η ηλεκτρονικη ζυγαρια.Έχω πέσει από τα 105 απο τις πολλες πουτσες που τρωω τωρα τελευταια
παντως δε κανω καμια διαιτα συνειδητα απλα εχω πολυ τρεξιμο κ μεσα σε 40 μερες εχω χασει 8 κιλα.Βοηθαει φυσικα που ξεκολιαζομαι διχως αυριο με τον Πακιστανο μερα παρα μερα.Κ γαμω τις γυμναστικες
παντως δε κανω καμια διαιτα συνειδητα απλα εχω πολυ τρεξιμο αυτες τις μερες κ μεσα σε 40 μερες εχω χασει 8 κιλα.Βοηθαει φυσικα που ξεκολιαζομαι διχως αυριο με τον Πακιστανο μερα παρα μερα.Κ γαμω τις γυμναστικες
την έχει μεγάλη ο δικός σου πακιστανός ?
καλο εργαλειο,λεπτο μεν αλλα μακρυ κ δεν του φαινεται γιατι απο υψος ειναι ταπα (1.70) οποτε νομιζεις πως μπορει να ειναι μικροψωλης.Καμια σχεση ομως
σημειωτεον τον τρωει κ ο Πακιστανος απο τη χοντροψωλαρα μου.Εναλαξ το παμε.Αλλα αυτος τι να αδυνατισει,στεκα ειναι
τον αγαπας ή μονο για πουτσο τον εχεις?σημειωτεον τον τρωει κ ο Πακιστανος απο τη χοντροψωλαρα μου.Εναλαξ το παμε.Αλλα αυτος τι να αδυνατισει,στεκα ειναι
Να τον ταϊζεις τυπε. Μην γαμιεστε μονο!!
τον αγαπας ή μονο για πουτσο τον εχεις?
δεν εχει αναγκη,πιο πολλα απο μενα βγαζει το μηνα.Πολυ πιο πολλα μαλιστα
Τι κανει ο ανθρωπος για τα λεφτα!!
παρεξηγησες,σχεση μακροχρονια
μολις περασει το συμφωνο συμβιωσης για τα ομοφυλα ζευγαρια θα το αποκαταστησω το παιδι.
Κουμπαρο θελετε??
αμα μας κατσεις για κανα τριο στο μπατσελορ τοτε να σε παρουμε για κουμπαρο
Χα χαχαχα θα σε γαμησσει ο Αλεξης πρωτα και μετα θα παρεις συμφωνο.Ασε που τα πεθερικα δεν τα ρωτησες.Θα σε περασει και ενα χερακι η ISIS και μετα εχεις ελπιδες.παρεξηγησες,σχεση μακροχρονια
μολις περασει το συμφωνο συμβιωσης για τα ομοφυλα ζευγαρια θα το αποκαταστησω το παιδι.