Marie-ann
Μέλος
- Εγγρ.
- 7 Απρ 2012
- Like
- 5
- Πόντοι
- 16
σου ευχομαι να σε παει αιμα η μαλακια που εφαγες πριν κ να ξεσκισεις την κωλοτρυπιδα σου στο χεσιμο ολο το βραδυ χοντρελο
![Χαχαχα! :2funny: :2funny:](/forum/styles/default/xenforo/smilies/bou_smilies/2funny.gif)
![Χαχαχα! :2funny: :2funny:](/forum/styles/default/xenforo/smilies/bou_smilies/2funny.gif)
έτσουξε?
σου ευχομαι να σε παει αιμα η μαλακια που εφαγες πριν κ να ξεσκισεις την κωλοτρυπιδα σου στο χεσιμο ολο το βραδυ χοντρελο
1.86 υψος
97.4 εδειξε το πρωι η ηλεκτρονικη ζυγαρια.Έχω πέσει από τα 105 απο τις πολλες πουτσες που τρωω τωρα τελευταια
βρε φιλεναδα ασε τιποτα και για μας...1.86 υψος
97.4 εδειξε το πρωι η ηλεκτρονικη ζυγαρια.Έχω πέσει από τα 105 απο τις πολλες πουτσες που τρωω τωρα τελευταια
παντως δε κανω καμια διαιτα συνειδητα απλα εχω πολυ τρεξιμο κ μεσα σε 40 μερες εχω χασει 8 κιλα.Βοηθαει φυσικα που ξεκολιαζομαι διχως αυριο με τον Πακιστανο μερα παρα μερα.Κ γαμω τις γυμναστικες
παντως δε κανω καμια διαιτα συνειδητα απλα εχω πολυ τρεξιμο αυτες τις μερες κ μεσα σε 40 μερες εχω χασει 8 κιλα.Βοηθαει φυσικα που ξεκολιαζομαι διχως αυριο με τον Πακιστανο μερα παρα μερα.Κ γαμω τις γυμναστικες
την έχει μεγάλη ο δικός σου πακιστανός ?
καλο εργαλειο,λεπτο μεν αλλα μακρυ κ δεν του φαινεται γιατι απο υψος ειναι ταπα (1.70) οποτε νομιζεις πως μπορει να ειναι μικροψωλης.Καμια σχεση ομως
σημειωτεον τον τρωει κ ο Πακιστανος απο τη χοντροψωλαρα μου.Εναλαξ το παμε.Αλλα αυτος τι να αδυνατισει,στεκα ειναι
τον αγαπας ή μονο για πουτσο τον εχεις?σημειωτεον τον τρωει κ ο Πακιστανος απο τη χοντροψωλαρα μου.Εναλαξ το παμε.Αλλα αυτος τι να αδυνατισει,στεκα ειναι
Να τον ταϊζεις τυπε. Μην γαμιεστε μονο!!
τον αγαπας ή μονο για πουτσο τον εχεις?
δεν εχει αναγκη,πιο πολλα απο μενα βγαζει το μηνα.Πολυ πιο πολλα μαλιστα
Τι κανει ο ανθρωπος για τα λεφτα!!
![]()
![]()
παρεξηγησες,σχεση μακροχρονια
μολις περασει το συμφωνο συμβιωσης για τα ομοφυλα ζευγαρια θα το αποκαταστησω το παιδι.
Κουμπαρο θελετε??
![]()
![]()
![]()
αμα μας κατσεις για κανα τριο στο μπατσελορ τοτε να σε παρουμε για κουμπαρο
Χα χαχαχα θα σε γαμησσει ο Αλεξης πρωτα και μετα θα παρεις συμφωνο.Ασε που τα πεθερικα δεν τα ρωτησες.Θα σε περασει και ενα χερακι η ISIS και μετα εχεις ελπιδες.παρεξηγησες,σχεση μακροχρονια
μολις περασει το συμφωνο συμβιωσης για τα ομοφυλα ζευγαρια θα το αποκαταστησω το παιδι.